Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μα το θεμα ειναι οτι ανακοινωνονται τις πρωτες ημερες του μηνα, μεχρι να κανεις αιτηση και αλλαγη στο νεο παροχο μπορει να παρει και 10 ημερες.. Οποτε θα επωφεληθεις μονο το μισο μηνα.

Yellow One Home 2   0.15961 τι αλλαγη εγινε ξαφνικα;; Εχθες ειχε αλλη τιμη.      

Δεν καθομαι αλλο μηνα με τετοια κιλοβατωρα. Παω πρωτεργια. Η συσταση που λετε που την βαζω; Και τι εννοειτε οταν λετε οτι κανετε συσταση στον εαυτο σας;

image.png.759e8c947eb198201a03810b4390e8dc.png

Για να εχω ετοιμα τα εγγραφα, τι ακριβως θα μου ζητησουν; Φτιαχνω απο τωρα λογαριασμο στο Protergia app ή περιμενω να μου δωσουν πρωτα τον αριθμο παροχης οπου θα εχει διαφορετικα τα δυο τελευταια ψηφια;

Η σύσταση είναι το λίνκ που σου έστειλαν και κάνοντας κλικ πάνω του, δίνεις τα στοιχεία σου, όνομα επίθετο τηλέφωνο και σου τηλεφωνούν από Προτέργια

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, bilham είπε

Στα είχα πει...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοβάστε την υπαναχώρηση...

Στις 4/9 έφυγα από προτεργια και πήγα ηρων, με πήραν από προτεργια για αντιπροσφορα, την δέχθηκα και 8/9 ήμουνα προτεργια χωρίς να υπογράψω υπαναχώρηση. Τώρα γτ να κάνω υπαναχώρηση; Τι διαφορετικό έγινε; Μπορείς να το εξηγήσεις;

34 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μα το θεμα ειναι οτι ανακοινωνονται τις πρωτες ημερες του μηνα, μεχρι να κανεις αιτηση και αλλαγη στο νεο παροχο μπορει να παρει και 10 ημερες.. Οποτε θα επωφεληθεις μονο το μισο μηνα.

Δεν καθομαι αλλο μηνα με τετοια κιλοβατωρα. Παω πρωτεργια. Η συσταση που λετε που την βαζω; Και τι εννοειτε οταν λετε οτι κανετε συσταση στον εαυτο σας;

Για να εχω ετοιμα τα εγγραφα, τι ακριβως θα μου ζητησουν; Φτιαχνω απο τωρα λογαριασμο στο Protergia app ή περιμενω να μου δωσουν πρωτα τον αριθμο παροχης οπου θα εχει διαφορετικα τα δυο τελευταια ψηφια;

Η τιμή αυτή είναι χωρίς έκπτωση συνέπειας νομίζω και το 0,13 με συνεπεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Seldon40 said:

Στις 4/9 έφυγα από προτεργια και πήγα ηρων, με πήραν από προτεργια για αντιπροσφορα, την δέχθηκα και 8/9 ήμουνα προτεργια χωρίς να υπογράψω υπαναχώρηση. Τώρα γτ να κάνω υπαναχώρηση; Τι διαφορετικό έγινε; Μπορείς να το εξηγήσεις;

Η τιμή αυτή είναι χωρίς έκπτωση συνέπειας νομίζω και το 0,13 με συνεπεια

Δε το γραφει στο Link ομως. Επισης :

image.png.de502039ba104e6a75a3c5bb0912ef1b.png

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Σύσταση στον εαυτό σου κανείς όταν έχεις κι άλλη παροχή στο όνομα σου, ή όπως έκατσε σε εμένα, όπου έφυγα αρχές Σεπτεμβρίου από προτεργια αλλά φαινόταν ακόμη ενεργή στο app η παροχή μου καθώς δεν είχε εκδοθεί τελικός λογαριασμός, οπότε μου έκανα σύσταση.

Θα σου ζητήσουν φωτογραφίες ταυτότητας, τελευταίο λογαριασμό από τον Ήρων, ( εμένα που δεν είχε ακόμα εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός μου ζήτησαν την σύμβαση) και φωτογραφίες του μετρητή ( εάν είναι ηλεκτρονικός, 3 φωτογραφίες 1.80 - 1.81 και 1.82)

Η σύσταση είναι ένα λινκ που θα σου στείλει κάποιος που είναι ήδη στην προτεργια.

Το συμπληρώνεις και θα σε καλέσουν άμεσα για τα δικαιολογητικά.

Να προσέξεις στο συμβόλαιο να αναγράφεται το bef 5x10€

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δε το γραφει στο Link ομως. Επισης :

image.png.de502039ba104e6a75a3c5bb0912ef1b.png

Έχεις δίκιο, λάθος δικό μου. Άλλη τιμή χθες άλλη σήμερα;

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, 

Σήμερα στείλανε από την Ήρων ότι το πρόγραμμα μου (Home fix 5) λήγει και ότι θα με βάλουν στο Protect 4 home

Τι λέτε να κάνω; Ποιό πρόγραμμα να διαλέξω;

Είναι 2 οι παροχές, η μία χτυπάει 845 kwh το μήνα και η άλλη 120 kwh το μήνα

Να προσθέσω ότι είμαι συνεπής στις πληρωμές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Φτιαχνω απο τωρα λογαριασμο στο Protergia app ή περιμενω να μου δωσουν πρωτα τον αριθμο παροχης οπου θα εχει διαφορετικα τα δυο τελευταια ψηφια;

Περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να φτιάξεις λογαριασμό protergia app .

Επίσης εάν δηλώσεις ότι θα πληρώνεις με πάγια εντολή Τράπεζας δεν θα σου βάλουν εγγύηση.

Υ.Γ- εάν δεν ζητήσεις σύσταση, εγώ δεν σου στέλνω 😁

Τηρώ τους κανόνες του φόρουμ 😇

24 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε

Γεια σας παιδιά, 

Σήμερα στείλανε από την Ήρων ότι το πρόγραμμα μου (Home fix 5) λήγει και ότι θα με βάλουν στο Protect 4 home

Τι λέτε να κάνω; Ποιό πρόγραμμα να διαλέξω;

Είναι 2 οι παροχές, η μία χτυπάει 845 kwh το μήνα και η άλλη 120 kwh το μήνα

Να προσθέσω ότι είμαι συνεπής στις πληρωμές 

Καλησπέρα.

Τι τιμή kwh και τι πάγιο είχε το πρόγραμμα home fix 5;

Επεξ/σία από Merenda7
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Όχι, περιμένεις να σου έρθει το μήνυμα ότι η παροχή σου εκπροσωπείται από Protergia και μετά κάνεις τον λογαριασμό

1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Υπαναχώρηση θα μπορούσε να σου ζητήσει η ΗΡΩΝ, αν δεν σου ζήτησαν δεν υπάρχει ζήτημα

Όταν κάνεις αίτηση σε μία εταιρεία και πριν ολοκληρωθεί η μετάβασή σου ζητήσεις να φύγεις η εταιρεία ζητάει την υπαναχώρηση για να αποδεσμεύσει την παροχή. Δεν το ζητάνε πάντα, μόνο όταν έχει προχωρήσει σε στάδιο που δεν μπορείς απλώς να φύγεις για άλλο πάροχο... Δεν χάνεις κάτι πάντως, εσύ θα κερδίσεις χρόνο αν το κάνεις, εξ όσων γνωρίζω τουλάχιστον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...