Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μη βάλεις και στοίχημα πάντως,γιατί ίσως το χάσεις.😉

Εννοώ με υπαναχώρηση , όχι άνευ .

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως αναφορικά με το οτι παίρνει πίσω η προτεργια για αντιπροσφορά και παραμονή, στο οικιακό με κάλεσε όντως, στο επαγγελματικό όμως όχι. Περασε κανεις Γ21 στην Ελπεντισον και τον καλεσε η Προτεργια?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, messinia3 είπε

Μπορείς να την αποστείλεις με emai στο [email protected]

dhlwsh-ypanaxwrhshs_apo-apostash_12.pdf 139.82 kB · 2 downloads

Συνήθως στλενουν απλά ένα μήνυμα στο viber με τους γενικούς και ειδικούς όρους του νέου προγράμματος.

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέρασαν οι 14 μέρες από την αρχική αίτηση υποβολής μου. Οπότε υπάρχει ρήτρα ποινής αν φύγω πράγμα που δε με συμφέρει...

Θα παραμείνω δοκιμαστικά 1 έτος για να μη φάω πέναλτυ....

Ξέρει κανείς πως μπορώ να μη δηλώνω ο ίδιος τις κιλοβατώρες και φυσικό αέριο και ρεύμα στην προτεργια;;; Γίνεται με κάποιον τρόπο; 

Προτιμώ να περνάνε από την εταιρεία protergia οι καταναλωτικές δαπάνες μου ... Υπάρχει μεγάλη διαφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, PedroG είπε

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέρασαν οι 14 μέρες από την αρχική αίτηση υποβολής μου. Οπότε υπάρχει ρήτρα ποινής αν φύγω πράγμα που δε με συμφέρει...

Θα παραμείνω δοκιμαστικά 1 έτος για να μη φάω πέναλτυ....

Ειναι σιγουρο αυτο; η απλα ετσι ειπαν; Το ελεγξες;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Όχι! Μου είπαν επί λέξη ....

Η έγκριση μπορεί να έγινε 26.9 πριν μια εβδομάδα ακριβώς αλλά μετράνε την υποβολή αίτησης μου η οποία έγινε στις 14.9 δηλαδή πολύ πιο πριν και 20+ οπότε.....απειλουμε με ρήτρα πέναλτυ αποχώρησης ...δεν έχω άλλη επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Επιτέλους ξεμπέρδεψα κι εγώ με το 90άρι. Επόμενος προορισμός το Νοέμβριο, Volton Smart. 🤣

Σε πήραν και εσένα από προτεργια για αντιπροσφορά ; Elpedison είσαι τώρα ; 

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ.

Λοιπον με καλεσαν απο προτεργια και μου εδωσαν 90ε αλλα ειπαν οτι δεν μπορει να συνεχιστει το 10*5 που ειχα απο το bring a friend . Τι ισχυει;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, PedroG είπε

Η έγκριση μπορεί να έγινε 26.9 πριν μια εβδομάδα ακριβώς αλλά μετράνε την υποβολή αίτησης μου η οποία έγινε στις 14.9 δηλαδή πολύ πιο πριν και 20+ οπότε.....απειλουμε με ρήτρα πέναλτυ αποχώρησης ...δεν έχω άλλη επιλογή.

Υποβολή αίτησης εννοείς την υπογραφή της σύμβασης;

Γιατί υπαναχώρηση μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης 

IMG_20251003_132711.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, PedroG είπε

Ναι δεν εχεις επιλογη, απο την ημερα υπογραφης μετραει.

9 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Λοιπον με καλεσαν απο προτεργια και μου εδωσαν 90ε αλλα ειπαν οτι δεν μπορει να συνεχιστει το 10*5 που ειχα απο το bring a friend . Τι ισχυει;

Πραγματι επειδη εφυγες αυτο το χανεις.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Λογικό είναι...η παροχή που πήγε με το baf είναι πχ η 12.. τώρα για το 90€ είναι η 14 αφού πηγές έστω και για μια ημέρα αλλού και πήρες το 13.. νέα παροχή νέοι όροι.. αλλά 90 πήρες θέλεις και τα 10?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmak είπε

Μία σύσταση για protergia θα ήθελα. 

Ευχαριστώ. 

Να ρωτήσω όταν μου τηλεφωνήσουν αν τους πώ ότι θα μεταφέρω δύο παροχές, θα μου δώσουνε 50αρικο και για την δεύτερη ;;

Και στις δύο παροχές θα βάλω το δικό μου κινητό

Σε συμφέρει να μεταφέρεις πρώτα μόνο την μια παροχή, και όταν ενεργοποιηθεί να μεταφέρεις την δέυτερη με δική σου σύσταση. Ετσι θα έχεις συνολικό ώφελος 150€.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmak είπε

Μία σύσταση για protergia θα ήθελα. 

Ευχαριστώ. 

Να ρωτήσω όταν μου τηλεφωνήσουν αν τους πώ ότι θα μεταφέρω δύο παροχές, θα μου δώσουνε 50αρικο και για την δεύτερη ;;

Και στις δύο παροχές θα βάλω το δικό μου κινητό

Οπως σου λεει πανω ο συμφορουμιτης την μια να μεταφερεις τωρα. Οταν ενεργοποιηθει η πρωτη παροχη σου και κανεις εγγραφη στο app θα μπορεις να δωσεις συσταση στον εαυτό σου και ετσι το συνολικο οφελος θα ειναι 150. Αλλιως εαν βιαζεσαι και δεν γινεται να περιμενεις, πρεπει να παρεις αλλη συσταση για την αλλη παροχη (δεν το συνιστώ ομως, ειναι κριμα να χασεις το 50αρικο).

• Like 2
Δημοσ.
13 hours ago, Merenda7 said:

Καλησπέρα.

Τι τιμή kwh και τι πάγιο είχε το πρόγραμμα home fix 5;

Δεν πολυασχολούμε με αυτά

Ορίστε ένας λογαριασμός Home fix 5

image.png.9fe853cf6df91fb27a4bb95943c5a4b0.png

Αλλά γενικά θα πρέπει να επιλέξω ένα από τα νέα προγράμματα του Ήρων

Καλύτερα στα σταθερά (μπλε) ή τα κυμαινόμενα (κίτρινα); 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε

Δεν πολυασχολούμε με αυτά

Ορίστε ένας λογαριασμός Home fix 5

image.png.9fe853cf6df91fb27a4bb95943c5a4b0.png

Αλλά γενικά θα πρέπει να επιλέξω ένα από τα νέα προγράμματα του Ήρων

Καλύτερα στα σταθερά (μπλε) ή τα κυμαινόμενα (κίτρινα); 

Φαρμακειο πληρωνες. Επειδη οπως ειπες δεν πολυασχολησε οπως λες θα προτεινα μονο σταθερο.

Επειδη δεν προκειται απο ΗΡΩΝ να σου δωσουν κατι, λογω του οτι εισαι ηδη πελατης, προτεινω να παιξεις με αντιπροσφορα. Και εξηγουμαι:

Ζητα μια συσταση απο το φορουμ για προτεργια, επελεξε το deal on time κιτρινο φθηνη κιλοβατωρα και χωρις ρητρα αποχωρησης. Οταν φτασει το αιτημα στον ΔΕΔΔΗΕ θα σε παρουν για αντιπροσφορα απο ΗΡΩΝ για το 18μηνο σταθερο, συνηθως δινουν 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο, 6 ευρω εκπτωση σε ολα τα παγια δηλαδη το παγιο θα ειναι 3.90 και τιμη κιλοβατωρας 0,0945. Στη θεση σου αυτο θα εκανα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...