Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε

Καλύτερα στα σταθερά (μπλε) ή τα κυμαινόμενα (κίτρινα); 

Με 143Kwh/μήνα μόνο κίτρινο συμφέρει.

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1J4t είπε

Με 143Kwh/μήνα μόνο κίτρινο συμφέρει.

Ναι αλλα οπως μας ειπε, δεν πολυασχολειται και μπορει να την πατησει ασχημα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Ναι αλλα οπως μας ειπε, δεν πολυασχολειται και μπορει να την πατησει ασχημα.

Στην τελευταία πρόταση του ρωτά, "Καλύτερα στα σταθερά (μπλε) ή τα κυμαινόμενα (κίτρινα);" 
Σε αυτό απάντησα. Κατάλαβα λάθος ερώτηση!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1J4t είπε

Στην τελευταία πρόταση του ρωτά, "Καλύτερα στα σταθερά (μπλε) ή τα κυμαινόμενα (κίτρινα);" 

Η απαντηση τοτε θα επρεπε να ηταν: καλυτερα τα κιτρινα για την καταναλωση σου, αλλα θα πρεπει να ασχολησε καθε μηνα. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιειτε παγια εντολη για κυμαινομενα προγραμματα που εχετε σκοπο να κατσετε 1,2,3 μηνες; Τι γινεται με την εγγυηση οταν κανετε αιτηση για αλλου;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε

Δεν πολυασχολούμε με αυτά

Ορίστε ένας λογαριασμός Home fix 5

image.png.9fe853cf6df91fb27a4bb95943c5a4b0.png

Αλλά γενικά θα πρέπει να επιλέξω ένα από τα νέα προγράμματα του Ήρων

Καλύτερα στα σταθερά (μπλε) ή τα κυμαινόμενα (κίτρινα); 

Πολύ ακριβό πρόγραμμα.

Συμφωνώ με τον @Seldon40

Η καλύτερη κίνηση που μπορείς να πράξεις.

Εχθές με κάλεσαν από Ήρων για αυτήν την προσφορά, 18μηνο σταθερό πρόγραμμα, 0.0945 τιμή kwh 50€ στον πρώτο λογαριασμό και 108€ αναλογικά στους υπόλοιπους 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με την αντιπροσφορα που λετε, θα πρεπει να την δεχτουμε εκεινη την στιγμη ή μπορουμε να κατσουμε ενα μηνα στον καινουριο παροχο και μετα να γυρισουμε ξανα πισω με την αντιπροσφορα; Ωστε να μη μπλεκουμε και με τα ζητηματα της υπαναχωρησης.

Η αντιπροσφορα φανταζομαι αφορα κυριως προγραμματα σταθερα με συμβολαιο 12+ μηνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Αυτο με την αντιπροσφορα που λετε, θα πρεπει να την δεχτουμε εκεινη την στιγμη ή μπορουμε να κατσουμε ενα μηνα στον καινουριο παροχο και μετα να γυρισουμε ξανα πισω με την αντιπροσφορα; Ωστε να μη μπλεκουμε και με τα ζητηματα της υπαναχωρησης.

Η αντιπροσφορα φανταζομαι αφορα κυριως προγραμματα σταθερα με συμβολαιο 12+ μηνες;

Η την δεχεσαι ή οχι. Δεν εχει και πολυ σκεψη, δεν θα σε περιμενουν και πολυ αντε μια μερα και αν. Στην προτεργια επειδη ημουνα κιτρινο η αντιπροσφορα ηταν για κιτρινο, αυτο ειναι σχετικο αλλα τα περισσοτερα σιγουρα αφορουν σταθερο.

ΥΓ η υπαναχωρηση ειναι κυριως για σταθερο, αλλιως δεν ειναι απαραιτητη, στο κιτρινο μπορεις να μεινεις και 2 μερες. Στο σταθερο παλι μετα απο 1 μηνα δεν μπορεις να κανεις υπαναχωρηση.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Ειμαι στο μπλε της Protergia απο 21/8 και ακομα δεν εχει βγει λογαριασμος. Ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε στις 26/9. Ποτε θα βγει ο λογαριασμος? θα ειναι για πληρωμή αρχες Νοέμβρη?

Screenshot_10.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggos88 είπε

Ειμαι στο μπλε της Protergia απο 21/8 και ακομα δεν εχει βγει λογαριασμος. Ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε στις 26/9. Ποτε θα βγει ο λογαριασμος? θα ειναι για πληρωμή αρχες Νοέμβρη?

Screenshot_10.png

Η προτεργια, εχει 3 κυκλους τιμολογησης 5, 10 κ 15 του μηνος. Αναλογως σε ποιον κυκλο σε εβαλαν θα εκδοθει ο πρωτος σου λογαριασμος για την περιοδο 21/8-26/9

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Εμένα μου έδωσαν μια ημέρα που τους ζήτησα για να αποφασίσω.

Σήμερα με κάλεσαν πάλι και αφού τους είπα πως δεν ενδιαφέρομαι τελικά για σταθερό πρόγραμμα, μου έδωσαν μια προσφορά (κατά την γνώμη μου είναι πατάτα) στο κίτρινο yellow free 100,€ αναλογικά τον μήνα ,με μηδενικό πάγιο μεν αλλά πολύ ακριβή τιμή kwhs(Αύγουστο είχε 0.16469, Σεπτέμβριο 0.13997, Ιούλιο 0.17452)

και δεν γνωρίζεις την τιμή από 1η του μήνα όπως στα αλλά κίτρινα. Και δεν δίνουν την έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο μήνα όπως η προτεργια 

Σε 12μηνο σταθερό ή προσφορά είναι 100€ αναλογικά το μήνα και τιμή kwh 0.109.

Εάν πάς σε κίτρινο της προτεργια ( το καλύτερο είναι value Deal on time)δεν χρειάζεται υπαναχώρηση 

Επεξ/σία από Merenda7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Εμένα μου έδωσαν μια ημέρα που τους ζήτησα για να αποφασίσω.

Σήμερα με κάλεσαν πάλι και αφού τους είπα πως δεν ενδιαφέρομαι τελικά για σταθερό πρόγραμμα, μου έδωσαν μια προσφορά (κατά την γνώμη μου είναι πατάτα) στο κίτρινο yellow free 100,€ αναλογικά τον μήνα ,με μηδενικό πάγιο μεν αλλά πολύ ακριβή τιμή kwhs(Αύγουστο είχε 0.16469, Σεπτέμβριο 0.13997, Ιούλιο 0.17452)

και δεν γνωρίζεις την τιμή από 1η του μήνα όπως στα αλλά κίτρινα. Και δεν δίνουν την έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο μήνα όπως η προτεργια 

Σε 12μηνο σταθερό ή προσφορά είναι 100€ αναλογικά το μήνα και τιμή kwh 0.109.

Εάν πάς σε κίτρινο της προτεργια ( το καλύτερο είναι value Deal on time)δεν χρειάζεται υπαναχώρηση 

Η μονη αντιπροσφορα καλη του ΗΡΩΝ για εναν που θελει να αραξει καπου ησυχα, ειναι μονο αυτη για το 18μηνο. Για ανησυχα πνευματα που αρεσκονται στο τουρισμο δεν υπαρχει τιποτα προκοπης, η προσφορα για το yellow free θα ελεγε κατι για ενα κλειστο σπιτι με μηδενικη καταναλωση, τιποτα περισσοτερο. Αφου ανηκεις στα ανησυχα πνευματα καλως και δεν δεχθηκες.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για ένα σπιτικό με 240 ημερήσιες και 120 νυχτερινές ανά μήνα give or take τι εχουμε διαθεσιμο που να συμφερει ?! σιγουρα δεν ειναι σπιτι για τουρισμο ( οι καταναλωσεις ναι, οι κατοικοι του σπιτιου οχι :P .... σκεφτομουν για προτεργια μιας κ ηδη ειναι στη ζενιθ .. ξεχναω κανενα αλλο καλυτερο περαν της ζενιθ οπου θα χασουμε εκει το 50αρι εξ ορισμου μιας και ειναι ηδη υφισταμενοι πελατες ?! 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mdkamael είπε

για ένα σπιτικό με 240 ημερήσιες και 120 νυχτερινές ανά μήνα give or take τι εχουμε διαθεσιμο που να συμφερει ?! σιγουρα δεν ειναι σπιτι για τουρισμο ( οι καταναλωσεις ναι, οι κατοικοι του σπιτιου οχι :P .... σκεφτομουν για προτεργια μιας κ ηδη ειναι στη ζενιθ .. ξεχναω κανενα αλλο καλυτερο περαν της ζενιθ οπου θα χασουμε εκει το 50αρι εξ ορισμου μιας και ειναι ηδη υφισταμενοι πελατες ?! 

Εκτος και κανεις μια αλλαγη σε κιτρινο προτεργια και σε λιγες μερες αιτηση απο το revma.gr για το 50αρικο, μιας και εχει καλη τιμη το σταθερο της ζενιθ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μετά το τηλέφωνο απο την προτέργια, σας στέλνουν γρήγορα την αίτηση στο viber; Γιατί έχει περάσει κανα δύοωρο αλλά δεν έχει έρθει καμία επικοινωνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...