Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Το κίτρινο της protergia πρέπει να το ανανεώνουμε κάθε μήνα; 

Πώς γίνεται; 

Όχι ανανέωση κάθε μήνα. Το παρακολουθούμε κάθε αρχή του μήνα, αν αλλάξει τιμή ή όνομα για να δούμε αν συνεχίσουμε σε αυτό ή όχι. Έχουν περάσει 8 μήνες που εγώ είμαι με την ίδια τιμή, απλά έχει αλλάξει 2 φορές όνομα και με ένα τηλέφωνο μόνο κάνεις εσωτερική αλλαγή στο νέο προϊόν χωρίς να στέλνεις νέα χαρτιά.  

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1J4t είπε

Όχι ανανέωση κάθε μήνα. Το παρακολουθούμε κάθε αρχή του μήνα, αν αλλάξει τιμή ή όνομα για να δούμε αν συνεχίσουμε σε αυτό ή όχι. Έχουν περάσει 8 μήνες που εγώ είμαι με την ίδια τιμή, απλά έχει αλλάξει 2 φορές όνομα και με ένα τηλέφωνο μόνο κάνεις εσωτερική αλλαγή στο νέο προϊόν χωρίς να στέλνεις νέα χαρτιά.  

Αρκεί η ηχογράφηση της συνομιλίας η σου στέλνουν νέα σύμβαση?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Αρκεί η ηχογράφηση της συνομιλίας η σου στέλνουν νέα σύμβαση?

Σε εμένα μόνο ηχογράφηση μέχρι τώρα και σου στέλνουν την νέα σύμβαση χωρίς να χρειάστηκε νέες υπογραφές. Προσέχεις μόνο να είναι το σωστό όνομα που διάλεξες, έχουν αναφερθεί ότι έχουν γίνει λάθη και πρέπει να το προσέξουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα τον τελευταιο μηνα ειμαι Ηρων για το πενηνταρικο, ομως η ζενιθ με τα απο καταγγελια μου ζηταει ανανεωση στο smart night για 12μηνο. Σήμερα έλαβα τηλεφώνημα από Ηρων για winback προσφορα στο σταθερό blue generous πρόγραμμα με τιμη 0,0945 και  για 18 μηνες και δωρο 158 ευρώ και για την παροχη που προκειται να επιστρεψει ζενίθ αλλά και για το εξοχικο την ιδια ακριβως προσφορα. Θεωρείτε πως αξίζει; Με την εκπτωση που μου δίνουν το πάγιο από 10 πέφτει στα 2 ευρω.

Επεξ/σία από Mariannapost
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Mariannapost είπε

καλησπερα τον τελευταιο μηνα ειμαι Ηρων για το πενηνταρικο, ομως η ζενιθ με τα απο καταγγελια μου ζηταει ανανεωση στο smart night για 12μηνο. Σήμερα έλαβα τηλεφώνημα από Ηρων για winback προσφορα στο σταθερό blue generous πρόγραμμα με τιμη 0,0945 και  για 18 μηνες και δωρο 158 ευρώ και για την παροχη που προκειται να επιστρεψει ζενίθ αλλά και για το εξοχικο την ιδια ακριβως προσφορα. Θεωρείτε πως αξίζει; Με την εκπτωση που μου δίνουν το πάγιο από 10 πέφτει στα 2 ευρω.

Το smart night θα χεις μια καλή τιμή οπως έδειξε ο προηγούμενος χρόνος. Σε εξοχικό με χαμηλή κατανάλωση θεωρώ πως αξίζει γιατί δεν έχει και πάγιο. Εγώ προσωπικά θα το άφηνα και στην κανονική την παροχή αλλά εσυ ξέρεις καλύτερα.Οι τιμες του smart night φαινονται εδω  https://zenith.gr/el/for-the-home/pricing_history/

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.

Τσακάλια θέλω τη βοήθεια σας!!

Πώς μπορώ να εκδώσω από το κινητό μου τέτοιο έγγραφο για να πάρω επιστροφή από αλλαγή πάραρχου που έχω υπόλοιπο επιστροφή εγγύησης

ΔΕΗ..."Σε συνέχεια του αιτήματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χρειάζεται να μας αποστείλετε Ι.Β.Α.Ν. λογαριασμού σε επίσημο τραπεζικό έγγραφο που
 να αναγράφεται το λογότυπο της τράπεζας ή το BIC/SWIFT ,ο Ι.Β.Α.Ν. και ο δικαιούχος ο οποίος θα πρέπει να είναι ο συμβαλλόμενος πελάτης "

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, PedroG είπε

Πώς μπορώ να εκδώσω από το κινητό μου τέτοιο έγγραφο για να πάρω επιστροφή από αλλαγή πάραρχου που έχω υπόλοιπο επιστροφή εγγύησης

ΔΕΗ..."Σε συνέχεια του αιτήματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χρειάζεται να μας αποστείλετε Ι.Β.Α.Ν. λογαριασμού σε επίσημο τραπεζικό έγγραφο που
 να αναγράφεται το λογότυπο της τράπεζας ή το BIC/SWIFT ,ο Ι.Β.Α.Ν. και ο δικαιούχος ο οποίος θα πρέπει να είναι ο συμβαλλόμενος πελάτης "

Τράπεζα;

Σε κάποιες τράπεζες δεν μπορείς από κινητό 

Επεξ/σία από hountalass
  • Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, PedroG είπε

Σε ποιες τράπεζες έχεις λογαριασμό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, PedroG είπε

Στα ποια τράπεζα δοκίμασες και δεν γίνεται; Έχει κάποιο μενού που γράφει «βεβαίωση τήρησης λογαριασμού» αφού ανοίξεις το υπομενού του 

Επεξ/σία από vklon
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, maotag είπε

Καλησπέρα με ένα φίλο έχουμε το smart night (κάναμε ίδια μέρα σύμβαση με zenith), κάναμε στην Ραε καταγγελία εγώ 18/09 αυτός 20/09,πήραμε θετική απάντηση για ανανέωση κ μας έστειλαν ότι θα επικοινωνήσουν . Το θέμα είναι ότι με τον φίλο έχουν επικοινωνήσει εδώ κ 10 μέρες, του έστειλαν κ το συμβόλαιο ενώ εμενα δεν με έχουν πάρει ούτε καν τηλέφωνο. Το συμβόλαιο λήγει 05/11. Τι να κάνω  να πάρω κάπου τηλέφωνο ή να περιμένω γιατί είναι ακόμη νωρίς.

στην ιδια φαση ειμαι κι εγω καταγελλια για δυο συμβασεις(με διαφορα λεπτων) στις 18/9, θετικη απαντηση και για τις δυο στις 19/09. Στις 1/10 με πηραν και  υπεγραψα τη μια ανανεωση .για την αλλη συμβαση με εχουν στο περιμενε  εκανα ξανα καταγγελια στη ραε στις 3/10 για καθυστερηση εξυπηρετησης και ξανα τα ιδια ευχολογια  θα επικονωνησουμε κλπ.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, PedroG said:

Στη Πειραιώς μέσω της εφαρμογής, πας στις Καταθέσεις, πατάς στον λογαριασμό, μετά πάνω δεξιά τις 3 κουκίδες και βγάζεις βεβαίωση σε pdf .

Η Εθνική δεν έχει βεβαίωση, ίσως πρέπει να ζητήσεις με αίτημα. Ή εναλλακτικά εκδίσεις statement με μικρό εύρος ημερομηνίας για να μη φαίνονται οι συναλλαγές σου. Στο statement αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο και το IBAN.

Εurobank, alpha δε ξερω

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο

2 ώρες πριν, PedroG είπε

Spoiler

image.jpeg

image.jpeg

Επεξ/σία από favou2000
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...