Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Να δεις πισω στην δευτερη σελιδα την αναλυση των ρυθμιζομενων. Ιδιες δεν θα ειναι, παιζει βασικο ρολο η καταναλωση που θα εχεις. Αν εχεις μεγαλη καταναλωση θα ειναι αυξημενες, αν εχεις χαμηλη θα ειναι μικροτερες.

Τις είδα.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ τη βοήθειά παιδιά.. Αυτό που δεν καταλαβαίνω τελικά είναι αν συμφέρει. Το σπίτι είναι φοιτητικό, κ ξεκίνησε να κατοικείται από 1η Οκτωβρίου. Από 29 Αυγούστου μέχρι 29 Σεπτεμβρίου είχε 73 kwh κατανάλωση. Τελικά ήρθε συνολικός λογαριασμός 35 ευρώ, από τα οποία το το ρεύμα ήταν 5 ευρώ ( είχα 10 ευρώ έκπτωση από σύσταση) , κ τα υπόλοιπα 30 διαφορα άλλα.. Θα δω κ αυτό το μήνα κ θα αποφασίσω, αλλά νομίζω είναι πολλά.. 

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια, στην προτεργια ποτε θα αρχισει το Application να δεινχιε μετρησεις κλπ.. ειμαι εναν μηνα (παραπανω ) και δεν εχει εμφανιστει τιποτα... Βεβαια δεν εχει ερθει ουτε ο πρωτος λογαριασμος.

Εκανα εγκατασταση και smart meter αλλα παλι δεν βλεπω τιποτα στο Application

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, g-e-o είπε

Τις είδα.. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ τη βοήθειά παιδιά.. Αυτό που δεν καταλαβαίνω τελικά είναι αν συμφέρει. Το σπίτι είναι φοιτητικό, κ ξεκίνησε να κατοικείται από 1η Οκτωβρίου. Από 29 Αυγούστου μέχρι 29 Σεπτεμβρίου είχε 73 kwh κατανάλωση. Τελικά ήρθε συνολικός λογαριασμός 35 ευρώ, από τα οποία το το ρεύμα ήταν 5 ευρώ ( είχα 10 ευρώ έκπτωση από σύσταση) , κ τα υπόλοιπα 30 διαφορα άλλα.. Θα δω κ αυτό το μήνα κ θα αποφασίσω, αλλά νομίζω είναι πολλά.. 

Οι ρυθμιζομενες χρεωσεις και οι χρεωσεις τριτων είναι ιδιες σε ολα τα προγραμματα και σε ολους τους παροχους, αυτο δεν αλλαζει. Η χρεωση προμηθειας ειναι το μονο κομματι στον λογαριασμο που βλεπεις που μπορει να αλλαξει αναλογα το προγραμμα και τον παροχο. Δηλαδη αυτο που λες οτι ηταν 5 ευρω μπορει να γινει 10 ή 15, τα διαφορα ιδια θα μεινουν οπου και να πας.

5 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Θα δω κ αυτό το μήνα κ θα αποφασίσω, αλλά νομίζω είναι πολλά.. 

Σε αυτο δηλαδη δεν μπορεις να κανεις κατι.

4 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Εκανα εγκατασταση και smart meter αλλα παλι δεν βλεπω τιποτα στο Application

Σε καμια εβδομαδα απο την εγκατασταση, ισως και 10 μερες θα αρχισει να καταγραφει.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Σε αυτο δηλαδη δεν μπορεις να κανεις κατι.

Πολλά ευχαριστώ, για τη βοήθεια κ την επεξήγηση.. Άρα ψάχνω για πρόγραμμα μόνο ανάλογα την τιμή kwh και παγίου.. 

• Like 2
Δημοσ.

Στα πλαίσια του Protergia  bring a friend έχω αυτό-προσκληθεί και ήδη βλέπω την τμηματική έκπτωση του 5Χ10€

Παράλληλα έχω εκτελέσει και εξαργύρωση των 50€ πριν από 15 ημέρες αλλά δεν έχει περαστεί στον τελευταίο λογαριασμό που εκδόθηκε στις 5 Οκτώβρη .Πόσες ημέρες χρειάζονται για να ενημερωθεί το σύστημα; ;

Επίσης δεν βλέπω το ιστορικό εξαργύρωσης μέσω του myprotergia 

Η εξυπηρέτηση πελατών δεν βοηθάει και πολύ και περιορίζονται στο οτι αποδίδεται η τμηματική έκπτωση των 5Χ10€ και συνεπώς όλα 😠 βαίνουν καλώς (για αυτούς)

Δημοσ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ περνά 14 Οκτωβρίου.

Έχουμε ΠΕΙ ότι καλό είναι να περιμένω να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ και ΜΕΤΑ να κάνω αλλαγή παρόχου?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ο ΔΕΔΔΗΕ περνά 14 Οκτωβρίου.

Έχουμε ΠΕΙ ότι καλό είναι να περιμένω να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ και ΜΕΤΑ να κάνω αλλαγή παρόχου?

Ναι αν κανεις τωρα θα μπλεξει η δουλεια

Δημοσ.

Σήμερα μου ξανααπάντησε η Protergia μέσω PAE για την γνωστή εξαπάτηση στο κίτρινο deal τιμολόγιο που του αλλάζει όνομα συνεχώς ως εξής:

"Αξιότιμε κύριε .........., Σε συνέχεια της αναφοράς σας μέσω της πλατφόρμας της ΡΑΑΕΥ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία και να σας διευκρινίσουμε τα εξής: Το πρόγραμμα «Value Deal On Time» προ-ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα μας στις 28/08/2025 με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας να έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, και τέθηκε σε εμπορική διάθεση στις 03/09/2025, ημερομηνία από την οποία και κατέστη διαθέσιμο προς όλους τους καταναλωτές, υφιστάμενους και νέους. Επιβεβαιώνουμε ότι η παροχή σας έχει ήδη ενταχθεί στο «Value Deal On Time» από 03/09/2025, σύμφωνα με το σχετικό αίτημά σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση. Σας ευχαριστούμε. Με εκτίμηση.

Ακούω ιδέες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Panas50 είπε

Σήμερα μου ξανααπάντησε η Protergia μέσω PAE για την γνωστή εξαπάτηση στο κίτρινο deal τιμολόγιο που του αλλάζει όνομα συνεχώς ως εξής:

"Αξιότιμε κύριε .........., Σε συνέχεια της αναφοράς σας μέσω της πλατφόρμας της ΡΑΑΕΥ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία και να σας διευκρινίσουμε τα εξής: Το πρόγραμμα «Value Deal On Time» προ-ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα μας στις 28/08/2025 με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας να έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, και τέθηκε σε εμπορική διάθεση στις 03/09/2025, ημερομηνία από την οποία και κατέστη διαθέσιμο προς όλους τους καταναλωτές, υφιστάμενους και νέους. Επιβεβαιώνουμε ότι η παροχή σας έχει ήδη ενταχθεί στο «Value Deal On Time» από 03/09/2025, σύμφωνα με το σχετικό αίτημά σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση. Σας ευχαριστούμε. Με εκτίμηση.

Ακούω ιδέες....

Να επιμείνουμε όλοι στο γεγονός ότι η ανακοίνωση της δεν είχε ενημερωτικό χαρακτήρα,αλλά παραπλανητικό!

Μετά ο καθένας θα το διανθισει με τα δικά του επιπλέον σχόλια.Ηδη πάντως αυτό το μήνα παρότι διατήρησαν το ίδιο κίτρινο με την ίδια τιμή μαζεύτηκαν στην "ενημερωτική " τους ανακοίνωση. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Του τελικού λογαριασμού θα γίνει... μέχρι τα Χριστούγεννα μόνο τελικούς θα παίρνεις 😝

.... - 11/8 zenith
11/8 - 9/9 protergia
9/9 - 30/9 heron
30/9 - .... zenith

protergia τελικος
image.jpeg.8a62178d3d76677d45bc2d3f50b1ae98.jpeg

heron τελικος

image.jpeg.8d69bbe24928e721890710e4b9c701e4.jpeg

πως παιρνω τα λεφτα μου, εστω τους; :P
προφανως δεν εγινε γι αυτο το λογο και αν εξ αρχης η ζενιθ με κρατουσε δεν θα ειχα παει πουθενα

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

Για παλιους ορθοδοξους τουριστες δεν εχει μεινει πουθενα να παμε ε; Μονο volton για 1 μηνα δωρεαν, μου δε μπλεκω γιατι τη τελευταια φορα με τον 1 φρι μου χρεωσαν και αλλους 2 και μονο με ραε τα επεστρεψαν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgebek2 είπε

Για παλιους ορθοδοξους τουριστες δεν εχει μεινει πουθενα να παμε ε; Μονο volton για 1 μηνα δωρεαν, μου δε μπλεκω γιατι τη τελευταια φορα με τον 1 φρι μου χρεωσαν και αλλους 2 και μονο με ραε τα επεστρεψαν...

Εάν έχεις εξαντλήσει ΗΡΩΝ, Protergia, και ίσως καμία ζενίθ ναι μόνο volton 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Πως σου χρεωσαν αλλους δυο; δεν εφυγες στον μηνα;

Δημοσ.
5 minutes ago, Seldon40 said:

Πως σου χρεωσαν αλλους δυο; δεν εφυγες στον μηνα;

Εφυγα στον μηνα, ημουν σε αλλον παροχο και αυτοι συνεχισαν να στελνουν λογαριασμους. Λεω ενταξει θα λυθει με τηλ, δε λυθηκε ποτε και μονο με ραε σταματησαν να με χρεωνουν. Μακριααααα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...