Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο σπίτι του γιου μου που είναι φοιτητής είχα βάλει elpedison και το συμβόλαιο λήγει 30/11. Ήμουν στο μπλε μέχρι τώρα με 8€ πάγιο και 10,9 λεπτά η κιλοβατώρα, με πήρανε από την elpedison και μου έκαναν προσφορά μηδενικό πάγιο και  0,14 λεπτά ανα κιλοβατώρα για ένα έτος. Αξίζει να κάνω νέο συμβόλαιο με αυτή την προσφορά ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ? Να σας πω ότι η μέση κατανάλωση είναι 170 με 180 kwh το μήνα.

Επεξ/σία από mitspa
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mitspa είπε

Καλησπέρα στο σπίτι του γιου μου που είναι φοιτητής είχα βάλει elpedison και το συμβόλαιο λήγει 30/11. Ήμουν στο μπλε μέχρι τώρα με 8€ πάγιο και 10,9 λεπτά η κιλοβατώρα, με πήρανε από την elpedison και μου έκαναν προσφορά μηδενικό πάγιο και  0,14 λεπτά ανα κιλοβατώρα για ένα έτος. Αξίζει να κάνω νέο συμβόλαιο με αυτή την προσφορά ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ? Να σας πω ότι η μέση κατανάλωση είναι 170 με 180 kwh το μήνα.

Η ζενιθ εχει φοιτητικο κιτρινο με 5 παγιο και 0,095 μεχρι 200kw. Δεν θελει παρακολουθηση μεχρι 200kw ειναι σταθερη η τιμη.

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/el-for-the-home-electricity-power-home-student/

Σε περιπτωση που υπαρχει δυνατοτητα να κοιταζεις τιμη αρχες του μηνα υπαρχει και το deal της προτεργια με 5 παγιο και 0,09093. Με συσταση κερδιζεις 10x5μηνες πιστωση. 

Η διαφορα τους ειναι περισσοτερο στο κερδος της συστασης παρα στην τιμη παγιου και κιλοβατωρας, με την ιδιαιτεροτητα στην προτεργια να ελεγχεις τιμη ενω ζενιθ θα ειναι στανταρ η τιμη.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορούμε να βρούμε πουθενά ιστορικότητα για τις κίτρινες τιμές της Προτέργια; Κοιτάω στο site τους, αλλά είναι χαοτικό και επειδή το On Deal είναι νέο, δεν έχει ιστορικότητα.

Edit: Τα βρήκα μεσω του https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Τι στο καλό, απο τον Μάη του '24 το έχει σταθερά στα 0,090 ;

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mitspa είπε

Φοιτητικα έχουν διάφορες εταιρείες και ΔΕΗ με διάφορα πλεονεκτήματα..και ΗΡΩΝ και ζενίθ και Protergia 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Sorath είπε

Μπορούμε να βρούμε πουθενά ιστορικότητα για τις κίτρινες τιμές της Προτέργια; Κοιτάω στο site τους, αλλά είναι χαοτικό και επειδή το On Deal είναι νέο, δεν έχει ιστορικότητα.

Edit: Τα βρήκα μεσω του https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Τι στο καλό, απο τον Μάη του '24 το έχει σταθερά στα 0,090 ;

Το deal όπως λες είναι καινούργιο Σεπτεμβριο-Οκτωβριο. Κάθε λίγο το ξεκλειδώνει αλλάζει τιμή και βγάζει ένα άλλο με ίδια τιμή 0.09093. Πάνω από ένα χρόνο έχει ίδια τιμή αλλά διαφορετικά ονόματα.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά. Άρα απλά θέλει κάθε μήνα να κοιτάς, το πιθανόν καινούργιο πρόγραμμα με το νέο όνομα ώστε να το γυρίσεις εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Παραθέτω την απάντηση που έγραψα στη ΡΑΕ για το θέμα της Protergia - deal:

Η διαφήμησή σας δεν είχε ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά παραπλανητικό. Το προηγούμενο πρόγραμμα λεγόταν "Value Swift OnTime Deal" και το καινούργιο "Value Deal On Time". Αλλάξατε μία λέξη και ταυτόχρονα ανεβάσατε τη τιμή στο παλιό διαφημίζοντας τη σταθερότητα των τιμών στο νέο! Θα έπρεπε να είναι κάποιος πολύ παρατηρητικός για να το καταλάβει και το είχατε ξανακάνει στις αρχές Ιουλίου όταν το προηγούμενο πρόγραμμα ονομαζόταν "Value Swift OnTime". Προσέξτε τις ονομασίες: - Value Swift OnTime - Value Swift OnTime Deal - Value Deal On Time.
Πείτε μου λοιπόν ξανά ότι αυτό είναι ενημέρωση και όχι εσκεμμένη παραπλάνηση των πελατών σας. Αν λειτουργούσε η ΡΑΕ ήδη θα είχε επιβάλλει σχετικό πρόστιμο και θα σας είχε υποχρεώσει να αποζημιώσετε τους πελάτες σας για κακή παροχή υπηρεσιών. Εξακολουθώ να απαιτώ πίστωση 50€ στον επόμενο λογαριασμό μου ως ελάχιστη αποζημίωση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε και την εσκεμμένη προσπάθεια εξαπάτησής μου ως πελάτη και καλώ τη ΡΑΕ να παρέμβει.

• Like 2
Δημοσ.

Αποδείχτηκε σκληρό παιχνίδι το παιχνίδι των αντιπροσφορών . 

Πήγα Elpe με το γνωστό δώρο 100€ Σκλαβενίτη σε κυμαινόμενο , με παίρνει η Protergia μου δίνει 90€ να παραμείνω στο deal on time δέχομαι , και παίρνει σήμερα η Elpe και μου δίνει 100€ 0,098 με 10€ πάγιο . 
απ ότι κατάλαβα το έκανε και σε άλλους 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Πήγα Elpe με το γνωστό δώρο 100€ Σκλαβενίτη σε κυμαινόμενο , με παίρνει η Protergia μου δίνει 90€ να παραμείνω στο deal on time δέχομαι , και παίρνει σήμερα η Elpe και μου δίνει 100€ 0,098 με 10€ πάγιο . 

Τα 90€ η προτεργια με τι τρόπο τα δίνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_0100.jpeg.4222a60989408e075652c8f6df99ff0e.jpeg

7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τα 90€ η προτεργια με τι τρόπο τα δίνει?

Απευθείας στον επόμενο λογαριασμό 

Επεξ/σία από TeoTheDoctor
Δημοσ.
23 minutes ago, TeoTheDoctor said:

Ειχα το ιδιο αρχικο δρομολόγιο με τη διαφορά οτι με κάλεσε σήμερα η Προτεργια για αίτημα αποχώρησης. Ηταν τελικά το αίτημα της ΕΛΠΕ που για κάποιο λόγο ξαναεμφανίστηκε και με εμφανίζει να θέλω να αποχωρήσω. Την Δευτερά θα με ξαναπάρει η Προτεργια και δεν εχω ιδέα τί να τους πω.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Και?? Πήγες ELPEDISON για να σε ξανά πάρει η Protergia κοκ??😝

• Haha 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Και?? Πήγες ELPEDISON για να σε ξανά πάρει η Protergia κοκ??😝

Έδωσα προθεσμία να το σκεφτώ μέχρι Δευτέρα αλλά λέω να μην το τερματίσω και να μείνω Προτεργια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, S90 said:

Ειχα το ιδιο αρχικο δρομολόγιο με τη διαφορά οτι με κάλεσε σήμερα η Προτεργια για αίτημα αποχώρησης. Ηταν τελικά το αίτημα της ΕΛΠΕ που για κάποιο λόγο ξαναεμφανίστηκε και με εμφανίζει να θέλω να αποχωρήσω. Την Δευτερά θα με ξαναπάρει η Προτεργια και δεν εχω ιδέα τί να τους πω.

Κάτσε με μπέρδεψες...

Ήσουν protergia.

Πας elpe για 100 σκλαβενίτη

Σε παίρνει η protergia για τα 90 και δέχεσαι.

Αν ξαναεμφανίστηκε το αίτημα της Elpe, τότε σημαίνει ότι το καταχώρησε η elpedison μόνη της; Ή είχες δεχτεί νέα αντιπροσφορά;

Για να σε πήρε δηλαδή ξανά η Protergia σημαίνει πως έχεις ήδη ξαναπάει elpedison.

Επεξ/σία από ekrepali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...