Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ερώτηση και από μενα για τον τελικό λογαριασμό της volton με τις δωρεάν 500 κιλοβατώρες. Η συνολική μου κατανάλωση για 36 ημέρες ήταν 503. Πώς είναι δυνατόν να με χρεώνουν 80 κιλοβατώρες...ως υπερβάλλουσες; αφού σε 36 μέρες κατανάλωσα 503...δεν μπορεί να ξεπέρασα το όριο. 

image.jpeg.bea6d86f822b19afaa4bfd9ce13117e1.jpeg

Screenshot_2.jpg

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, history είπε

Μία ερώτηση και από μενα για τον τελικό λογαριασμό της volton με τις δωρεάν 500 κιλοβατώρες. Η συνολική μου κατανάλωση για 36 ημέρες ήταν 503. Πώς είναι δυνατόν να με χρεώνουν 80 κιλοβατώρες...ως υπερβάλλουσες; αφού σε 36 μέρες κατανάλωσα 503...δεν μπορεί να ξεπέρασα το όριο. 

Screenshot_2.jpg

Καλημέρα 500 kwh σε 30 ημέρες. Κάνε την αναγωγή και λογικό να σε χρεώσουν για τις υπερβάλλουσες, αφού έμεινες 36.

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα 500 kwh σε 30 ημέρες. Κάνε την αναγωγή και λογικό να σε χρεώσουν για τις υπερβάλλουσες, αφού έμεινες 36.

Δηλαδή μόνο εγώ καταλαβαίνω ότι από τις 503 θα έπρεπε να αφαιρέσουν τις 500 και να χρεωθώ για τις 3...; 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, history είπε

Δηλαδή μόνο εγώ καταλαβαίνω ότι από τις 503 θα έπρεπε να αφαιρέσουν τις 500 και να χρεωθώ για τις 3...; 

στην πραγματικότητα είναι 30 μέρες 500kw δηλ 16.6kw ανά ημέρα και υπολογίσανε και έχτρα μέρες βάση μέσο όρο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, glamor είπε

στην πραγματικότητα είναι 30 μέρες 500kw δηλ 16.6kw ανά ημέρα και υπολογίσανε και έχτρα μέρες βάση μέσο όρο

Μαρκετινίστικα κόλπα....δηλαδή και μία μέρα παραπάνω και να μην έχει φθάσει τις 500 κιλοβατώρες, θα χρεωθεί τις περίπου 15 ...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, history είπε

Σε καλύπτουν μόνο για τις 30 μέρες. Στην ουσία χρεώνεσαι μόνο για τις 6 μέρες επιπλέον

503/36=13,97kWh την ημέρα  6 Χ 13,97 = 83,8 = 84 (80 ημέρας και 4 νύχτας)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, history είπε

Screenshot_2.jpg

Σου επιδοτούν την αναλογία 30/36 από τις 503, δηλαδή 419 κιλοβατώρες και σου χρέωσαν τις υπόλοιπες 84. Σωστό είναι. Αν καταναλώνες σε 30 ημέρες 500 κιλοβατώρες θα σου τις επιδοτουσαν όλες.

Επεξ/σία από juanjk
Σόρρυ είδα ότι απαντήθηκε ηδη
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, giorgoskoy said:

Για τουρισμό έχει μείνει κάποιος πάροχος η σιγά σιγά τα έχουν κόψει όλα?

Ήρων για το 50αρικο υπό προϋποθέσεις, δηλαδή να μην το έχεις πάρει πάλι 2-3 φορές το τελευταίο εξάμηνο, Ελπε 50 ευρώ Edenered και Volton 50 ευρώ Σκρουτζ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Σου επιδοτούν την αναλογία 30/36 από τις 503, δηλαδή 419 κιλοβατώρες και σου χρέωσαν τις υπόλοιπες 84. Σωστό είναι. Αν καταναλώνες σε 30 ημέρες 500 κιλοβατώρες θα σου τις επιδοτουσαν όλες.

Πάλι καλά που πρόλαβα να κάνω διακοπή στις 16/8 (δύσκολες μέρες λόγω διακοπών) και δεν το άργησα παραπάνω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, madboy είπε

Ήρων για το 50αρικο υπό προϋποθέσεις, δηλαδή να μην το έχεις πάρει πάλι 2-3 φορές το τελευταίο εξάμηνο, Ελπε 50 ευρώ Edenered και Volton 50 ευρώ Σκρουτζ.

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα δώρα δεν αποδίδονται άμεσα αλλά εντός κάποιων μηνών. Ως εκ τούτου στην πράξη ο τουρισμός καθίσταται άκυρος καθώς σε "αναγκάζουν" να μείνεις στον ίδιο πάροχο μέχρι να σου δώσουν το δώρο.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, gpapas640 said:

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα δώρα δεν αποδίδονται άμεσα αλλά εντός κάποιων μηνών. Ως εκ τούτου στην πράξη ο τουρισμός καθίσταται άκυρος καθώς σε "αναγκάζουν" να μείνεις στον ίδιο πάροχο μέχρι να σου δώσουν το δώρο.

Αν δεν έχεις κάνει κατάχρηση επισκέψεων τότε Ήρων για σίγουρο 50αρικο. Στις άλλες 2 εταιρείες πηγαίνεις για τα συγκεκριμένα δώρα με την προϋπόθεση να μείνεις μέχρι να τα πάρεις. Αν αυτό το διάστημα είναι μέχρι ένα δίμηνο δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Απλά προσέχεις να επιλέξεις κάποιο πρόγραμμα με χαμηλή τιμή kWh για όσο διάστημα παραμείνεις.

• Like 2
Δημοσ.
42 minutes ago, gpapas640 said:

25 minutes ago, madboy said:

Αν δεν έχεις κάνει κατάχρηση επισκέψεων τότε Ήρων για σίγουρο 50αρικο. Στις άλλες 2 εταιρείες πηγαίνεις για τα συγκεκριμένα δώρα με την προϋπόθεση να μείνεις μέχρι να τα πάρεις. Αν αυτό το διάστημα είναι μέχρι ένα δίμηνο δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Απλά προσέχεις να επιλέξεις κάποιο πρόγραμμα με χαμηλή τιμή kWh για όσο διάστημα παραμείνεις.

Τι στο καλό δεν έχει πάει κανένας από εδώ μέσα στο volton/skroutz ή στο άλλο να μάθουμε; Με ενδιαφέρει πολύ το σκρουτζ αλλά αν είναι να το δώσουν όταν θα λήξει η κλειδωμένη τιμή άστα να πάνε...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, li@m είπε

Τι στο καλό δεν έχει πάει κανένας από εδώ μέσα στο volton/skroutz ή στο άλλο να μάθουμε; Με ενδιαφέρει πολύ το σκρουτζ αλλά αν είναι να το δώσουν όταν θα λήξει η κλειδωμένη τιμή άστα να πάνε...

Από όσους έχουν ήδη πάει δεν έχει αναφέρει κάποιος να έχει ήδη λάβει την επιταγή σκρουτζ.Γενικα πλέον ελάχιστα δώρα έχουν πραγματική άμεση απόδοση.

Παρόλα αυτά αν σε ενδιαφέρει πας volton και παρακολουθείς. Δύσκολα δε θα βγάλουν νέο κίτρινο με κλειδωμένη τιμή για Οκτώβριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, madboy είπε

Το 50αρικο του Ηρων είτε δίνεται στον 1ο λογαριασμό είτε δεν δίνεται καθόλου. Προφανώς αναφέρομαι στα δώρα, όπως δώροεπιταγες και πόντοι.

Το δίμηνο μπορεί να μην είναι πρόβλημα αλλά μπορεί και να είναι αν σκάσει μια καλή προσφορά στο μεταξύ και θέλεις να φύγεις. Το θέμα είναι ότι πλέον πρέπει να συνυπολογίζουμε και αυτόν τον παράγοντα. Ο τουρισμός όλο και περιορίζεται και ποσοτικά και ποιοτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...