Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πολλά παίζουν ρόλο, το βασικότερο το πότε θα κατατεθεί το αίτημα από τον πάροχο στη ΔΕΔΔΗΕ και εάν θα έχει καταχωρήσει τις ενδείξεις της παροχής. Από 3 ημέρες εώς μία εβδομάδα είναι ένα νορμαλ διάστημα. Αν  συμπεριλάβεις και τη συστημική ολοκλήρωση της αλλαγής πάμε στο δεκαήμερο.

Από τις 29-1 το αίτημα. Από δεδδηε ήρθαν και μέτρησαν πριν 5-6 μέρες. Και ακόμα δεν έγινε η αλλαγή. Το θέμα είναι ότι ψιλοκαίγομαι γιατί από 1-2 είμαι στο κίτρινο της ελπε που βαράει με 0,20 σχεδόν η ώρα.... Και είναι μήνας αυξημένης κατανάλωσης λόγω κρύου!

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανέβηκε η κατανάλωσή μας πολύ απο τότε που έκανα το το Zenith smart night. Έφτασα 906kWh τον Δεκ και το ίδιο τον Ιανουάριο. Αλλάζω πρόγραμμα?
image.png.c92a6fb1d447a7dfc30a440acbebe401.png

image.png.690d37cbd965fd394e5edc1eeb247de0.png

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε

Ανέβηκε η κατανάλωσή μας πολύ απο τότε που έκανα το το Zenith smart night. Έφτασα 906kWh τον Δεκ και το ίδιο τον Ιανουάριο. Αλλάζω πρόγραμμα?
image.png.c92a6fb1d447a7dfc30a440acbebe401.png

image.png.690d37cbd965fd394e5edc1eeb247de0.png

Δεν θα το άλλαζα στην θέση σου :)

10 λεπτά πριν, 1comment είπε

Από τις 29-1 το αίτημα. Από δεδδηε ήρθαν και μέτρησαν πριν 5-6 μέρες. Και ακόμα δεν έγινε η αλλαγή. Το θέμα είναι ότι ψιλοκαίγομαι γιατί από 1-2 είμαι στο κίτρινο της ελπε που βαράει με 0,20 σχεδόν η ώρα.... Και είναι μήνας αυξημένης κατανάλωσης λόγω κρύου!

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ δες εδώ αν άλλαξε το 11ο ψηφίο της παροχής σε +1 και αν έχει γίνει τότε βαίνουν καλά τα πράγματα, αναμένεται απλά να ενημερώσει ο πάροχος το σύστημά του.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εκτός απροόπτου έχεις αλλάξει πάροχο από την ημέρα της καταμέτρησης. Πάρε τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ να επιβεβαιώσεις, ίσως απλά δεν έχει ολοκληρωθεί συστημικά η αλλαγή εκπροσώπησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, juanjk είπε

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ δες εδώ αν άλλαξε το 11ο ψηφίο της παροχής σε +1 και αν έχει γίνει τότε βαίνουν καλά τα πράγματα, αναμένεται απλά να ενημερώσει ο πάροχος το σύστημά του.

Κάθε μέρα το κοιτάω! Στο δεδδηε έχουμε κολλήσει να εγκρίνει το αίτημα... Τι να πω, τέτοια καθυστέρηση πρώτη φορά αντιμετωπίζω!

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Εκτός απροόπτου έχεις αλλάξει πάροχο από την ημέρα της καταμέτρησης. Πάρε τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ να επιβεβαιώσεις, ίσως απλά δεν έχει ολοκληρωθεί συστημικά η αλλαγή εκπροσώπησης.

Είχα πάρει τηλ, αναμένουμε μου είπαν. Η προτεργια σου στέλνει μήνυμα όταν γίνεται η αλλαγή.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juanjk είπε

Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις προσφορές λόγο δουλειάς και παιδιών δεν υπάρχει χρόνος. Ελπίζω να μην υπάρχει κάτι καλύτερο που θα έπρεπε να πάω γιατί και 20€ να γλυτώσω είναι πολύ για το σπίτι μας με τόσα έξοδα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1comment είπε

Είχα πάρει τηλ, αναμένουμε μου είπαν. Η προτεργια σου στέλνει μήνυμα όταν γίνεται η αλλαγή.

Καλά σχετικό είναι και αυτό, έμένα είχε ολοκληρωθεί η αλλαγή εκπροσώπησης και συστημικά και μου έστειλε μήνυμα μετά από δύο ημέρες η protergia.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλά σχετικό είναι και αυτό, έμένα είχε ολοκληρωθεί η αλλαγή εκπροσώπησης και συστημικά και μου έστειλε μήνυμα μετά από δύο ημέρες η protergia.

Ξαναμίλησα με δεδδηε. Είναι δικό τους συστημικό θέμα λέει. Έχουν πάρει τις μετρήσεις, όλα οκ αλλά δεν έχουν ενημερώσει το σύστημα. Το έχουν προωθήσει. Του τρελού... Εντωμεταξύ θα φάω και ειδοποίηση για τη ληγμένη υδε μάλλον. Μου το είπαν στο τηλ. Τι ήθελα και κάλεσα. Ήξερα ότι αν αλλάζεις πάροχο δεν σε ενοχλούν για νεα υδε, παρά μόνο αν αλλάξει το αφμ της παροχής... 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, 1comment είπε

Κάθε μέρα το κοιτάω! Στο δεδδηε έχουμε κολλήσει να εγκρίνει το αίτημα... Τι να πω, τέτοια καθυστέρηση πρώτη φορά αντιμετωπίζω!

Kάνε ένα τηλ όπως σου είπαν στο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί από εκεί να το κόλλησαν συστημικά ή να υπάρχει κάποια εκκρεμότητα που δεν έχει λύσει ο πάροχος.

15 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε

Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις προσφορές λόγο δουλειάς και παιδιών δεν υπάρχει χρόνος. Ελπίζω να μην υπάρχει κάτι καλύτερο που θα έπρεπε να πάω γιατί και 20€ να γλυτώσω είναι πολύ για το σπίτι μας με τόσα έξοδα.

Μετά υπήρχε το μπλε direct plus αλλά νομίζω δεν το προλαβαίνεις το οποίο θα ήσουν ίσα βάρκα ίσα νερά αυτή τη στιγμή, απλώς θα σε εξασφάλιζε αν η χονδρική αυξανόταν περισσότερο από αυτή που είναι σήμερα. 

Εναλλακτικά, με σύσταση πηγαίνεις μπλε protergia value secure και κάνεις κι εσύ μια ακόμη σύσταση τουλάχιστον και φυσικά να εξοφλείς εμπρόθεσμα για να μη χάνεις τη συνέπεια.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, juanjk είπε

Kάνε ένα τηλ όπως σου είπαν στο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί από εκεί να το κόλλησαν συστημικά ή να υπάρχει κάποια εκκρεμότητα που δεν έχει λύσει ο πάροχος.

Μετά υπήρχε το direct plus αλλά νομίζω δεν το προλαβαίνεις το οποίο θα ήσουν ίσα βάρκα ίσα νερά αυτή τη στιγμή, απλώς θα σε εξασφάλιζε αν η χονδρική αυξανόταν περισσότερο από αυτή που είναι σήμερα. 

Εναλλακτικά, με σύσταση πηγαίνεις protergia value secure και κάνεις κι εσύ μια ακόμη σύσταση τουλάχιστον και φυσικά να εξοφλείς εμπρόθεσμα για να μη χάνεις τη συνέπεια.

Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να πληρώσω με συνέπεια καποιον απο τους μήνες που έρχονται. Πόσο είναι η έκπτωση συνέπειας και τι κερδίζω με κάθε σύσταση? Και πρέπει να κάνω συνέχεια συστάσεις φαντάζομαι για να αξίζει μέχρι το όριο που επιτρέπουν σωστά?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε

Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να πληρώσω με συνέπεια καποιον απο τους μήνες που έρχονται. Πόσο είναι η έκπτωση συνέπειας και τι κερδίζω με κάθε σύσταση? Και πρέπει να κάνω συνέχεια συστάσεις φαντάζομαι για να αξίζει μέχρι το όριο που επιτρέπουν σωστά?

Είναι σημαντικό ποσό(0.07€/kWh), αν δεν μπορείς να προλάβεις τη συνέπεια καλό είναι να δεις κάποιο άλλο πρόγραμμα. Στη προτεργια η σύσταση σου δίνει 10€ κάθε μήνα για πέντε μήνες. Από τη στιγμή που θα γίνεις πελάτης μπορείς και εσύ να κάνεις συστάσεις και να κερδίζεις 50€ για καφέ φίλο που συστήνεις. Η προτεργια έχει ένα ταβάνι 10 συστάσεων(500€). 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Είναι σημαντικό ποσό(0.07€/kWh), αν δεν μπορείς να προλάβεις τη συνέπεια καλό είναι να δεις κάποιο άλλο πρόγραμμα. Στη προτεργια η σύσταση σου δίνει 10€ κάθε μήνα για πέντε μήνες. Από τη στιγμή που θα γίνεις πελάτης μπορείς και εσύ να κάνεις συστάσεις και να κερδίζεις 50€ για καφέ φίλο που συστήνεις. Η προτεργια έχει ένα ταβάνι 10 συστάσεων(500€). 

Κατάλαβα ευχαριστώ. Εαν είχα χρόνο να κάνω συστάσεις άξιζε. Οπότε μένω zenith smart night εαν δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ξαναμίλησα με δεδδηε. Είναι δικό τους συστημικό θέμα λέει. Έχουν πάρει τις μετρήσεις, όλα οκ αλλά δεν έχουν ενημερώσει το σύστημα. Το έχουν προωθήσει. Του τρελού... Εντωμεταξύ θα φάω και ειδοποίηση για τη ληγμένη υδε μάλλον. Μου το είπαν στο τηλ. Τι ήθελα και κάλεσα. Ήξερα ότι αν αλλάζεις πάροχο δεν σε ενοχλούν για νεα υδε, παρά μόνο αν αλλάξει το αφμ της παροχής... 

οκ μια χαρά μέχρι μεθαύριο θα έχει ολοκληρωθεί και συστημικά, αφού έχουν και μετρήσεις μην αγχώνεσαι (επί της ουσίας έχεις αλλάξει ήδη πάροχο)

Για ΥΔΕ αν δε λάβεις επιστολή η έστω γραπτή ενημέρωση μην ασχολείσαι καν. Απλά το είδε η υπάλληλος στον έλεγχο της παροχής και στο ανέφερε.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το Power Home Direct Plus της Zeniθ με 9.9ε πάγιο και 0.095ε/kwh δεν είναι πλέον διαθέσιμο, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αντίστοιχο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geor92 είπε

Επειδή το Power Home Direct Plus της Zeniθ με 9.9ε πάγιο και 0.095ε/kwh δεν είναι πλέον διαθέσιμο, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αντίστοιχο;

Γραφτηκε ότι ανεπίσημα το δίνουν μέχρι σήμερα...αλλιώς οι εναλλακτικές για σταθερά λιγοστεύουν.

Protergia μέσω σύστασης για τα 50 δώρο και elpedison σταθερό εάν σου δώσουν την 35αρα δωροκάρτα edenred από κατάστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...