Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 minutes ago, iliata2410 said:

Δικιά μου ερώτηση τώρα πια ημερομηνία εκπρωσποπήθηκες στην προτέργεια; κατα δεύτερον την ενδειξη ποιά χρονική στιγμή την έδωσες; ρωτάω γιατί και εγώ τώρα έγινα και μου ειπαν ότι ο πρωτος λογαριασμος θα βγει για 40 ημέρες,και οτι την ενδειξη πρεπει να δωσω γυρω στις 10 Μαρτιου.πάντος 48 ημερες πολλες ειναι,δεν ξερω γιατι σε βγαλανε τοσο

Τότε επισήμως μετέβην στη Protergia, στην έναρξη της περιόδου που σήμανα παραπάνω, τέλη Δεκέμβρη.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καταμέτρησε αρχές Γενάρη, αλλά και πιο πρόσφατα, αρχές Φλεβάρη...ο λογαριασμός όμως εκδόθηκε προ 2 ημερών μόνο για το πρώτο διάστημα που είπα παραπάνω (23/12 - 09/01).

Εδώ Θεσσαλονίκη μετρούν πλέον κάθε μήνα, ίσως δεν έχει εφαρμοστεί παντού ακόμη...μέσω εφαρμογής φαίνεται να μπορώ αν δώσω με΄τρηση, αλλά αφού ο ΔΕΔΔΗΕ μετράει μηνιαίως, ποιός ο λόγος;

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/02/2025 at 11:36, ekrepali said:

@doll @adi32 @Sorath @Raki-mezeπροσοχη γιατι άρχισε ο Ήρων τις κομπίνες με τις καταχρηστικές ανανεώσεις... τελικά μόλις μπείτε στον 7ο μήνα ανανεώνουν αυτόματα σε μπλε (με νέα ρήτρα αποχώρησης)

Οπότε εφόσον στον 6ο μήνα δεν έχετε ρήτρα αποχώρησης, κάντε αίτηση για άλλο πάροχο. Τουλάχιστον 15 μέρες πριν λήξει το 6μηνο ώστε να ολοκληρωθεί η αλλαγή εγκαίρως (το επιβεβαιώνετε με ΔΕΔΔΗΕ) Κι αν για κάποιο λόγο αργήσει να γίνει η αλλαγή και είστε οριακά στη λήξη του 6μηνου, πηγαίνετε στο myheron και αλλάξτε προσωρινά πρόγραμμα σε yellow one.

Εμένα λέει υπογραφή συμβολαίου 21/08/2024 (6-μηνο μπλε) αλλά η σύνδεση έγινε 20 ημέρες αργότερα. Αυριο στέλνω διακιολογητικά για elpedison μπελ 12-μηνο.

1. Είμαι οκ? Περιμένω τίποτα άλλο ή προχωράω?

2. Ενημερώνω Ηρων με τηλέφωνο ή μαιλ?

3. Τι άλλο κάνω?

Επεξ/σία από doll
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, doll είπε

Εμένα λέει υπογραφή συμβολαίου 21/08/2024 (6-μηνο μπλε) αλλά η σύνδεση έγινε 20 ημέρες αργότερα. Αυριο στέλνω διακιολογητικά για elpedison μπελ 12-μηνο.

1. Είμαι οκ? Περιμένω τίποτα άλλο ή προχωράω?

2. Ενημερώνω Ηρων με τηλέφωνο ή μαιλ?

3. Τι άλλο κάνω?

Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι από τη στιγμή που είσαι στον 6ο μήνα της σύμβασης σου.Απλα επιβεβαίωσε ότι έχεις ήδη μπει στον 6ο μήνα (δε μετράει η ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης,αλλά η ημερομηνία ενεργοποίησης). Μετά μπορείς να προχωρήσεις στη σύμβαση με elpedison,εάν εκεί έχεις καταλήξει.

Δε χρειάζεται να ενημερώσεις τον Ηρωνα.Θα το κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνοντας του το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης και θα σε ταράξουν μετά αυτοί στα τηλέφωνα γιατί φεύγετε και που θα βρείτε καλύτερα.😅

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, messinia3 said:

Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι από τη στιγμή που είσαι στον 6ο μήνα της σύμβασης σου.Απλα επιβεβαίωσε ότι έχεις ήδη μπει στον 6ο μήνα (δε μετράει η ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης,αλλά η ημερομηνία ενεργοποίησης). Μετά μπορείς να προχωρήσεις στη σύμβαση με elpedison,εάν εκεί έχεις καταλήξει.

Δε χρειάζεται να ενημερώσεις τον Ηρωνα.Θα το κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνοντας του το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης και θα σε ταράξουν μετά αυτοί στα τηλέφωνα γιατί φεύγετε και που θα βρείτε καλύτερα.😅

Λήξη 29/3/2025. Τώρα το είδα στον λογαριασμό. Αρα πότε να κάνω την κίνηση? Μέχρι 28/2 η elpedison έχει +35 δωροεπιταγή....

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, doll είπε

Λήξη 29/3/2025. Τώρα το είδα στον λογαριασμό. Αρα πότε να κάνω την κίνηση? Μέχρι 28/2 η elpedison έχει +35 δωροεπιταγή....

Ε οκ δεν υπάρχει πρόβλημα.Θα υπογράψεις σε κατάστημα 28/2 να κλειδώσεις την 35αρα δωροκαρτα,οπότε η ενεργοποιηση σου θα είναι τις πρώτες μέρες του Μαρτίου που θα έχεις μπει στον 6ο μήνα της υπάρχουσας σύμβασης σου στον Ήρωνα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 2 προτάσεις παρακαλω.

1) σε παροχή με κατανάλωση 500-600 kwh τον μήνα ψάχνω κάτι σταθερό για να μην κυνηγάω. Έχει ήδη ζενίθ κίτρινο. Γιατί λέτε ότι το μπλε της ζενίθ πλέον δεν συμφέρει;;

2) airbnb κατάλυμα με κατανάλωση τους χειμερινούς μήνες 200kwh και τους καλοκαιρινούς 700kwh τον μήνα. Πάλι κάτι σταθερό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, iokaz said:

Καλησπέρα σε όλους! 2 προτάσεις παρακαλω.

1) σε παροχή με κατανάλωση 500-600 kwh τον μήνα ψάχνω κάτι σταθερό για να μην κυνηγάω. Έχει ήδη ζενίθ κίτρινο. Γιατί λέτε ότι το μπλε της ζενίθ πλέον δεν συμφέρει;;

2) airbnb κατάλυμα με κατανάλωση τους χειμερινούς μήνες 200kwh και τους καλοκαιρινούς 700kwh τον μήνα. Πάλι κάτι σταθερό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παρακαλώ μια σύσταση για Protergia σε πμ, ήρθε η ώρα να φύγουμε από κίτρινο Ζενίθ, μιας κ το μπλέ σταθερό που σκόπευα, ανέβασε το πάγιο κ δεν έχει πλέον τα 6 πάγια δώρο. Πονηρή η Ζενίθ, τα κατήργησε λίγο πριν κλείσει ο Φλεβάρης κ μου τη δίνουν κάτι τέτοια...

Τη σύσταση της Προτέργια μπορούμε να τη δώσουμε σε κατάστημα για να την εκμεταλλευτούμε? Αν όχι, που τη καταχωρούμε? Την ώρα της αίτησης? Ευχαριστώ! 

Edit, ευχαριστώ πολύ εστάλησαν οδηγίες κ συστάσεις κ από όλα. Ευχαριστώ κ πάλι!

Επεξ/σία από kontow
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kontow είπε

Παρακαλώ μια σύσταση για Protergia σε πμ, ήρθε η ώρα να φύγουμε από κίτρινο Ζενίθ, μιας κ το μπλέ σταθερό που σκόπευα, ανέβασε το πάγιο κ δεν έχει πλέον τα 6 πάγια δώρο. Πονηρή η Ζενίθ, τα κατήργησε λίγο πριν κλείσει ο Φλεβάρης κ μου τη δίνουν κάτι τέτοια...

Τη σύσταση της Προτέργια μπορούμε να τη δώσουμε σε κατάστημα για να την εκμεταλλευτούμε? Αν όχι, που τη καταχωρούμε? Την ώρα της αίτησης? Ευχαριστώ! 

Καλησπέρα!

Η σύσταση ειναι με την μορφή συνδέσμου από υφιστάμενο πελάτη, τον ανοίγεις, καταχωρείς τα στοιχεία που σου ζητούνται και αναμένεις επικοινωνία απο την Προτέργια. Αυτοί βλέπουν ότι εισαι απο συσταση και σου αποδιδουν τα 50 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση ζητας επιβεβαιωση κι εσύ. Επίσης στην συμβαση το ελέγχεις στις παρατηρησεις στην 3η σελίδα ότι όντως έχει περασθεί.

Υ: Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει η διαδικασία σε κατάστημα, εικάζω πως όχι

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
Στις 21/2/2025 στις 4:23 ΜΜ, bill999r είπε

Η έκπτωση συνεπειας μπαίνει μόνο στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς.

Αν είναι έναντι τότε περίμενε τον εκκαθαριστικό.

Αν όχι πάρε τους τηλ.

Εμένα η zenith  με χρεώνε με πάγιο ενώ έχω σταθερό συμβόλαιο με τα 6 πρώτα πάγια δώρο.

Στον πρώτο λογαριασμό τους πήρα τηλ. Μου είπαν ότι όντως πρόκειται για λάθος και ότι θα το διορθώσουν.

Ο δεύτερος ήρθε και αυτός με πάγιο και έφυγε κατευθείαν καταγγελία στο myrae.

Μέσα σε 1 βδομάδα είχα γραπτή απάντηση πως θα μου τα αφαιρέσουν αναδρομικά στον επόμενο λογαριασμό. Αν υπάρξει και στο μέλλον χρέωση η γραπτή τους απάντηση θα φύγει για συνήγορο του καταναλωτή γτ όπως φαίνεται οι κωλοεταιριες ψάχνουν για θύματα.

Ευχαριστώ πολύ,ήταν και ο πρώτος εκκαθαριστικος,οπότε τους κάλεσα και μου είπαν ότι έγινε λάθος και θα την βάλουν συγκεντρωτικά στον επόμενο.

Να έχουν όλοι γενικά τον νου τους,γιατί βλέπω ασυνέπεια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fysikos είπε

τελικά ποιο αξίζει να πάμε με χαμηλό πάγιο και χωρίς δέσμευση;

Για μηδενικές καταναλώσεις μιλάς?

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-lite/

Μέσω σύστασης για να λάβεις τα 50 σπαστά για 5 μήνες (10/μήνα)

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-smart-zero_133204/

Σε κατάστημα για να λάβεις τη δωροκάρτα edenred (μέχρι τέλος Φλεβάρη)

Δημοσ.

Η Protergia από ποια τηλέφωνα καλεί για πωλήσεις; 

Έχω συμπληρώσει τη φόρμα και περιμένω να με καλέσουν, αλλά έχω κάνει block τόσους αριθμούς που παίζει να είναι και οι δικοί τους στη block list μου :-)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Geoponer είπε

Η Protergia από ποια τηλέφωνα καλεί για πωλήσεις; 

Έχω συμπληρώσει τη φόρμα και περιμένω να με καλέσουν, αλλά έχω κάνει block τόσους αριθμούς που παίζει να είναι και οι δικοί τους στη block list μου :-)

2160020517 παίζει αρκετά 🙂

• Like 1
Δημοσ.

Yπάρχει κάποιο κανάλι πώλησης που δίνει το 35αρα ελπε η μόνο σε καταστήματα ; Επίσης ισχύει το winback με το smart zero ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Yπάρχει κάποιο κανάλι πώλησης που δίνει το 35αρα ελπε η μόνο σε καταστήματα ; Επίσης ισχύει το winback με το smart zero ;

To winback απλά ζήτα το εάν η παροχή ήταν παλαιότερα στην elpedison. 

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...