Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Δίνουν 40 Σκλαβενίτη + 50 winback (εάν ήταν η παροχή παλιότερα elpedison). Και πάλι καλή προσφορά είναι για κάποιον που βαρέθηκε τον τουρισμό.

Αν συνδυαστεί με το win more 3, μέχρι τον Μάιο είσαι ήσυχος! Καθαρίζεις το πάγιο(αν πάρεις winback) και 20kwh δώρο τον μήνα(από τα 2.10€ που περισσεύουν)

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Αν συνδυαστεί με το win more 3, μέχρι τον Μάιο είσαι ήσυχος! Καθαρίζεις το πάγιο(αν πάρεις winback) και 20kwh δώρο τον μήνα(από τα 2.10€ που περισσεύουν)

το winmore 3 δεν είναι σταθερό.Εκεί είναι μόνο 20 Σκλαβενίτη συν το winback.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

το winmore 3 δεν είναι σταθερό.Εκεί είναι μόνο 20 Σκλαβενίτη συν το winback.

Δεν είδα ότι ήταν για τα σταθερά μόνο. Της ζενίθ και της προτεργια μου φαίνονται πιο ανταγωνιστικά. 

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Δεν είδα ότι ήταν για τα σταθερά μόνο. Της ζενίθ και της προτεργια μου φαίνονται πιο ανταγωνιστικά. 

Ζενίθ χωρίς εξτρα promo δε θα το λέγα.

Δημοσ.

γεια σας, έχει αλλάξει κάτι στις "Χρεώσεις Δήμου και ΕΡΤ" και βλέπω τον συντελεστή στα ΔΤ (λογικά Δημοτικά Τέλη) απο 1,50 να έχει πάει στο 1,65;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tempo είπε

γεια σας, έχει αλλάξει κάτι στις "Χρεώσεις Δήμου και ΕΡΤ" και βλέπω τον συντελεστή στα ΔΤ (λογικά Δημοτικά Τέλη) απο 1,50 να έχει πάει στο 1,65;

Προφανώς αυξήθηκαν τα δημοτικά τέλη στο Δήμο σου από 01/01 ,όπως συνέβη σε πολλούς δήμους. 

• Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, tempo said:

Δυστυχως σε πολλους δημους της χωρας αυξηθηκαν αποτομα τα δημοτικα τελη μετα απο γκρινιες των Δημων οτι δεν βγαινουν πλεον οικονομικα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επάνω στο τιμολόγιο της Zenith ή άλλων παρόχων αναγράφει κάπου εαν το τιμολόγιο είναι ΚΟΤ ανεξάρτητα εαν έχεις ξεπεράσει το όριο κατανάλωσης? Θέλω να δω εαν έχει ΚΟΤ ο αδερφός μου που είναι ΑΜΕΑ γιατί βλέπω πως έχει εγγριθεί η αίτηση απο τον 12ο του 24.

Επεξ/σία από PhoneKiller
Δημοσ.
Στις 24/2/2025 στις 4:14 ΜΜ, messinia3 είπε

Από το ΔΕΔΔΗΕ σου έχουν απαντήσει ότι έχουν λάβει το αίτημα και τις σχετικές ενδείξεις? Εάν ναι τότε κωλοβαράει ο ΔΕΔΔΗΕ να το ολοκληρώσει συστημικά. Κι εμένα έκαναν μία βδομάδα (θεωρητικά οφείλουν σε 2 εργάσιμες)

Σε αυτή την περίπτωση άνοιξε ticket στο ΔΕΔΔΗΕ (Θέμα επικοινωνία) και ζήτα τη συστημική ολοκλήρωση της αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου. Η αλλαγή θα γίνει από την ημερομηνία κατάθεσης του αιτήματος αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου αν ισχύει ότι έχει κατατεθεί και εγκριθεί το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ.

Σήμερα άλλαξε ο αριθμός στο ΥΔΕ. 28 μέρες μετά. Και στο σπίτι θυμάμαι ότι έκανε ένα μήνα να γίνει η μετάβαση σε προτέργια. Δεν ξέρω ποιός φταίει, αλλά με καμία άλλη εταιρία δεν μου ξανάτυχε τόση καθυστέρηση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Είχα πάρει την ζενίθ πριν 2 εβδομάδες για να το κάνω μπλε από κίτρινο και με πήραν τώρα που δεν έχουν πια το σταθερό με τα 0,095 και τα 6 πάγια δώρο. Αλλά το καινούριο με 0,099 και πάγιο 12€ χωρίς δώρο. 
τι προτείνετε να κάνω; 
(μαζί με αέριο)
τους την είπα λίγο και μου δώσανε 3 πάγια δώρο. 
υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο; 
περιμένετε να κάνει κάποια προσφορά με το νέο σταθερό; 

Επεξ/σία από Platon-153
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Platon-153 είπε

Καλημέρα. Είχα πάρει την ζενίθ πριν 2 εβδομάδες για να το κάνω μπλε από κίτρινο και με πήραν τώρα που δεν έχουν πια το σταθερό με τα 0,095 και τα 6 πάγια δώρο. Αλλά το καινούριο με 0,099 και πάγιο 12€ χωρίς δώρο. 
τι προτείνετε να κάνω; 
(μαζί με αέριο)
τους την είπα λίγο και μου δώσανε 3 πάγια δώρο. 
υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο; 
περιμένετε να κάνει κάποια προσφορά με το νέο σταθερό; 

Για σταθερά δεν υπάρχει και πληθώρα επιλογών.Protergia μέσω σύστασης,ζενιθ αν πάρεις κάποια πάγια δώρο και elpedison με τα 35 δωροκαρτα η τα 40 Σκλαβενίτη. Αν συνδυάσεις εκεί και αέριο θα λάβεις εις διπλούν τα δωρα εάν μιλάμε για σταθερά.

Επίσης αν υπάρχει γραπτό αίτημα για να πας σε σταθερό πριν την κατάργηση του θα επέμεναν να μου δώσουν το παλιό σταθερό της ζενιθ με τα 6 πάγια δώρο.

37 λεπτά πριν, 1comment είπε

Σήμερα άλλαξε ο αριθμός στο ΥΔΕ. 28 μέρες μετά. Και στο σπίτι θυμάμαι ότι έκανε ένα μήνα να γίνει η μετάβαση σε προτέργια. Δεν ξέρω ποιός φταίει, αλλά με καμία άλλη εταιρία δεν μου ξανάτυχε τόση καθυστέρηση. 

Η αλήθεια είναι οτι αργούν υπερβολικά. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε εκκαθαριστικος ζενίθ 10/1 με 11/2.

0.093 η kwh. Δεν έχω καταλάβει το 316.01 επί του οποίου γίνεται η έκπτωση 5% τι είναι ακριβώς.

IMG_20250226_124428.jpg.4730b697c446ccc0e610b399974963ff.jpg

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Βγήκε εκκαθαριστικος ζενίθ 10/1 με 11/2.

0.093 η kwh. Δεν έχω καταλάβει το 316.01 επί του οποίου γίνεται η έκπτωση 5% τι είναι ακριβώς.

IMG_20250226_124428.jpg.4730b697c446ccc0e610b399974963ff.jpg

ειναι οι κιλοβατωρες για τις οποιες δικαιουσε εκπτωση σνεπειας. Εγω αυτο καταλαβαινω.

Δημοσ.
2 hours ago, 1comment said:

Kατέβασε το mydeddie app... κάνε login με τους κωδικούς taxinet

Μετά πήγαινε Μετρήσεις --> Στατιστικά Καταναλώσεων --> Ενδείξεις παροχής... ώστε να δεις από ποια ημερομηνία έγινε η αλλαγή και με ποια ένδειξη. Παραπίσω θα φαίνονται και οι εκκαθαριστικές καταμετρήσεις.

2 hours ago, PhoneKiller said:

Επάνω στο τιμολόγιο της Zenith ή άλλων παρόχων αναγράφει κάπου εαν το τιμολόγιο είναι ΚΟΤ ανεξάρτητα εαν έχεις ξεπεράσει το όριο κατανάλωσης? Θέλω να δω εαν έχει ΚΟΤ ο αδερφός μου που είναι ΑΜΕΑ γιατί βλέπω πως έχει εγγριθεί η αίτηση απο τον 12ο του 24.

Απάντησα εδώ

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...