Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, al21 είπε

καλήσπερα παιδιά, είμαι σε ΔΕΗ κίτρινο, με νυχτερινό και αντλια θερμότητας/ Η καταναλωση τωρα με τα κρύα εφτασε 800kw εκ των οποίων 200 το νυχτερινό. Που πιστεύετε αξίζει να πάω, τι να προσεξω με την αλλαγή παρόχου?

Λόγω κατανάλωσης, θα σου πρότεινα κάποιο από τα 12μηνα μπλε για να έχεις σταθερότητα χρεώσεων, για παράδειγμα:

1. fysiko aerio 0,094 με συνέπεια, 14,90 πάγιο με 6ευρες δώρο ΑΒ 2. protergia 0,099 με συνέπεια, 9,90 και δυνατότητα δώρο σύστασης 5x10€ 3. Elpedison 0,1049 7,90€ πάγιο.

• Like 2
  • Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, al21 είπε

καλήσπερα παιδιά, είμαι σε ΔΕΗ κίτρινο, με νυχτερινό και αντλια θερμότητας/ Η καταναλωση τωρα με τα κρύα εφτασε 800kw εκ των οποίων 200 το νυχτερινό. Που πιστεύετε αξίζει να πάω, τι να προσεξω με την αλλαγή παρόχου?

Τους επόμενους μήνες θα έχεις όμως τόσο μεγάλη κατανάλωση; Προσέχεις πάντα την σύμβαση, αν είναι όλα όπως τα έχεις συμφωνήσει-θέλεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Τους επόμενους μήνες θα έχεις όμως τόσο μεγάλη κατανάλωση; Προσέχεις πάντα την σύμβαση, αν είναι όλα όπως τα έχεις συμφωνήσει-θέλεις.

οχι πεφτει στο 500

Δημοσ.
20 ώρες πριν, messinia3 είπε

Άρα όλα μια χαρά...απλά άργησε να φανεί συστημικά. Θα σπάσει η κατανάλωση σου και θα χρεωθεις αναλογικά με 0,20 μόνο για τις 3 πρώτες ημέρες του Φλεβάρη. 

Τέλος καλό, όλα καλά. Συστημικό ήταν το θέμα από δεδδηε αλλά φαίνεται ότι μέχρι 4-2 θα χρεωθώ στον παλιό πάροχο. 

Και τώρα να ρωτήσω με τη σειρά μου. Αν θελω να κάνω σύσταση σε άλλον για προτεργια, πώς παίρνω το λινκ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, juanjk είπε

Λόγω κατανάλωσης, θα σου πρότεινα κάποιο από τα 12μηνα μπλε για να έχεις σταθερότητα χρεώσεων, για παράδειγμα:

1. fysiko aerio 0,094 με συνέπεια, 14,90 πάγιο με 6ευρες δώρο ΑΒ 2. protergia 0,099 με συνέπεια, 9,90 και δυνατότητα δώρο σύστασης 5x10€ 3. Elpedison 0,1049 7,90€ πάγιο.

Συν 40 Σκλαβενίτη από τηλεφωνικό κανάλι πώλησης μέχρι σήμερα ή 35αρα δωροκαρτα edenred από καταστημα για elpedison.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Τέλος καλό, όλα καλά. Συστημικό ήταν το θέμα από δεδδηε αλλά φαίνεται ότι μέχρι 4-2 θα χρεωθώ στον παλιό πάροχο. 

Και τώρα να ρωτήσω με τη σειρά μου. Αν θελω να κάνω σύσταση σε άλλον για προτεργια, πώς παίρνω το λινκ;

Κάνε εγγραφή στο app μόλις ενεγοποιηθεις.Εκει θα βρεις το σχετικό πεδίο για να στείλεις πλέον εσύ σύσταση μετά. 

Μόλις τώρα, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Προτείνω να δεις αυτά που σου προτείνει ο φίλος ο juan

Συν το σταθερό της ζενιθ,που όμως τρέχει χωρίς promo αυτό το διάστημα.

Για Φυσικό αέριο το θεωρώ λίγο κοροϊδία αυτό με τις 6ευρες.🙂

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κάνε εγγραφή στο app μόλις ενεγοποιηθεις.Εκει θα βρεις το σχετικό πεδίο για να στείλεις πλέον εσύ σύσταση μετά. 

Το app εννοείς του κινητού ή απο το σαητ εγγραφή; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Damned7 είπε

Μια από τα ιδια και εγώ σε ζενιθ.Τους ρώτησα ποτε θα βγει ο πρώτος λογαριασμος και μου είπαν όταν έρθει να πάρει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ ,ζητημα να περνάνε 2 φορες τον χρόνο εδώ που ειμαι.Μολις κλεισω 30 μερες θα δώσω μέτρηση στην σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ ,κανε το ιδιο.

Είμαι στον δεύτερο λογαριασμό αφότου άλλαξα πάροχο και δεν μου επιτρέπει να καταχωρήσω. Σε άλλη σύνδεση που έχω μου επιτρέπει κανονικά.

Δημοσ.
8 minutes ago, PhoneKiller said:

Είμαι στον δεύτερο λογαριασμό αφότου άλλαξα πάροχο και δεν μου επιτρέπει να καταχωρήσω. Σε άλλη σύνδεση που έχω μου επιτρέπει κανονικά.

Που δεν σου επιτρέπει να δωσεις μέτρηση στην σελίδα ζενίθ η ΔΕΔΔΗΕ ?

Δημοσ.

Εκανα αίτηση σε κατάστημα για το Win More 3 της Ελπε.

Η υπάλληλος μου ανέφερε οτι η δωροκάρτα Edenered των 35 ευρω θα ισχύει μέχρι 08/03 για αιτήσεις.

Αν υπάρχει και κάποιος αλλους που το έχει διασταυρώσει ας ενημερώσει για την παράταση.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Stak5 είπε

Φαίνεται η διεύθυνσή σου φίλε. Όσον αφορά το τι θέλει να πει, ευτυχισμένο το 1970

4 ώρες πριν, Damned7 είπε

Μια από τα ιδια και εγώ σε ζενιθ.Τους ρώτησα ποτε θα βγει ο πρώτος λογαριασμος και μου είπαν όταν έρθει να πάρει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ ,ζητημα να περνάνε 2 φορες τον χρόνο εδώ που ειμαι.Μολις κλεισω 30 μερες θα δώσω μέτρηση στην σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ ,κανε το ιδιο.

Μόλις επικοινώνησα με ZENITH τελικά έχω ΚΟΤ και όποιος έχει ΚΟΤ δεν μπορεί να καταχωρεί κατανάλωση μόνος του 🤔

Δημοσ.
4 minutes ago, PhoneKiller said:

Μόλις επικοινώνησα με ZENITH τελικά έχω ΚΟΤ και όποιος έχει ΚΟΤ δεν μπορεί να καταχωρεί κατανάλωση μόνος του 🤔

Και εγώ εχω ΚΟΤ αλλά θα δώσω μέτρηση σε ΔΕΔΔΗΕ γιατί στην Ζενίθ θα βγάλουν πρώτο λογαριασμό κατά προσέγγιση και θα κάνουν και 2-3 μήνες.

Δημοσ.
1 hour ago, madboy said:

Εκανα αίτηση σε κατάστημα για το Win More 3 της Ελπε.

Η υπάλληλος μου ανέφερε οτι η δωροκάρτα Edenered των 35 ευρω θα ισχύει μέχρι 08/03 για αιτήσεις.

Αν υπάρχει και κάποιος αλλους που το έχει διασταυρώσει ας ενημερώσει για την παράταση.

Πηγες σε καταστημα ή τηλεφωνικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...