Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, lexotamilf said:

Καλά σας έχουν καλέσει από την προτέργια μέσω πρόσκλησης; Δύο εβδομάδες σήμερα και είναι άφαντοι. Να μαζεύουν προσωπικά στοιχεία θέλουν τελικά.

Λογικά έχεις χάσει την κλήση.
Σε όσους γνωρίζω πήραν άμεσα σχεδόν (το ίδιο και στις 2 παροχές μου)

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SnakeMJK είπε

Με την λήξη του μπλε του heron έκανα αίτηση στην elpedison μιας και είχε καλύτερο μπλε.

Με κάλεσε πίσω ο heron για αντιπρόταση -10€ x 10 μήνες για επιστροφή σε αυτούς σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Φυσικά και παίχτηκε υπαναχώρηση από elpedison. Ελπίζω να μην με ταλαιπωρήσουν με την ακύρωση από elpedison.

σε οποιαδήποτε ακόμα και κιτρινο; και πιο επέλεξες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας.

Ένα κωδικό παρακαλώ για Protergia όποιος έχει διαθέσιμο. 
Ευχαριστώ.

(Έχω καλυφθεί. Ευχαριστώ.)

Επεξ/σία από OTIS88
Δημοσ.
Στις 5/3/2025 στις 11:47 ΠΜ, vdeseris είπε

Προσωπικά είχα πάρει σύσταση στις 17/02. Συμπλήρωσα την φόρμα με κάλεσαν 18/02, μου είπαν τι δικαιολογητικά χρειάζονται και τους τα έστειλα την ίδια μέρα.

24/02 μου έστειλαν και υπέγραψα την σύμβαση μαζί τους. (27/02 υπέγραψα και ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ, λόγω φωτοβολταϊκών)

03/03 μου έστειλαν στο Viber ότι προώθησαν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ και ότι μέχρι 08/03 θα εχει γίνει η αλλαγή

Σε συνέχεια των παραπάνω:

10/03 ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ στο σπίτι να πάρει μέτρηση από τον online μετρητή μου. (Ελλάς το μεγαλείο σου!)

13/03 μου ήρθε μήνυμα απο Προτέργια ότι ολοκληρώθηκε η αλλαγή με ισχύ 10/03

14/03 μπόρεσα να κάνω εγγραφή στο app. (μέχρι και χθες έβγαζε error)

Δημοσ.
10 hours ago, Seldon40 said:

σε οποιαδήποτε ακόμα και κιτρινο; και πιο επέλεξες;

3 παροχές blue generous home

2 παροχές yellow one home

100€ (x 5) στην κάθε μία παροχή (εφόσον παραμείνεις 10 μήνες)

Ερώτηση προς τους γνώστες:

Έστειλα τα έντυπα υπαναχώρησης (περίπου μια εβδομάδα μετά από την ημερομηνία της σύμβασης) και πήρα την παρακάτω απάντηση και είχα την απορία αν είμαι ΟΚ.

Σε συνέχεια του αιτήματος υπαναχώρησης για τις παροχές ΧΧΧΧ και ΥΥΥΥΥ,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημα εκπροσώπησης της παροχής σας έχει ολοκληρωθεί και δεν δύναται να ακυρωθεί.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε την εκπροσώπηση της παροχής από την Elpedison, θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε νέα αίτηση προς τον προμηθευτή της επιλογής σας, χωρίς χρέωση πρόωρης λύσης.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SnakeMJK είπε

3 παροχές blue generous home

2 παροχές yellow one home

100€ (x 5) στην κάθε μία παροχή (εφόσον παραμείνεις 10 μήνες)

Ερώτηση προς τους γνώστες:

Έστειλα τα έντυπα υπαναχώρησης (περίπου μια εβδομάδα μετά από την ημερομηνία της σύμβασης) και πήρα την παρακάτω απάντηση και είχα την απορία αν είμαι ΟΚ.

Σε συνέχεια του αιτήματος υπαναχώρησης για τις παροχές ΧΧΧΧ και ΥΥΥΥΥ,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημα εκπροσώπησης της παροχής σας έχει ολοκληρωθεί και δεν δύναται να ακυρωθεί.

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε την εκπροσώπηση της παροχής από την Elpedison, θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε νέα αίτηση προς τον προμηθευτή της επιλογής σας, χωρίς χρέωση πρόωρης λύσης.

Είσαι ΟΚ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, vdeseris είπε

Σε συνέχεια των παραπάνω:

10/03 ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ στο σπίτι να πάρει μέτρηση από τον online μετρητή μου. (Ελλάς το μεγαλείο σου!)

13/03 μου ήρθε μήνυμα απο Προτέργια ότι ολοκληρώθηκε η αλλαγή με ισχύ 10/03

14/03 μπόρεσα να κάνω εγγραφή στο app. (μέχρι και χθες έβγαζε error)

Ετσι ειναι...  Ερχεται ο Δεδδηε..

Μονο στην τακτικη καταμετρηση στελνονται τα  στοιχεια της μετρησης...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
8 ώρες πριν, iliata2410 είπε

Εδώ και τα δικά μου .Τα συμπεράσματα δικά σας.

Απόκρυψη περιεχομένων

ELS000010474_LIE000262956_page-0001.jpg.0032006154911dcba2f1dde108c1cb82.jpgELS000010474_LIE000262956_page-0002.jpg.1eede80201300b56c3cf44b70ae67656.jpgELS000010474_LIE000262956_page-0002.jpg.1eede80201300b56c3cf44b70ae67656.jpgMyInvoice_page-0001.jpg.af5b3f6622807bb26eb4eff27d50a11b.jpgMyInvoice_page-0002.jpg.4f3961bef0efba8fbd2577816a532a62.jpgMyInvoice_page-0003.jpg.54ae448f9a6edcefe5ddffd50ccf9ecf.jpg

Μια χαρά, καλή επιλογή συγκριτικά με το κίτρινο κυμαινόμενο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Μια χαρά, καλή επιλογή συγκριτικά με το κίτρινο κυμαινόμενο

Το μόνο που με προβληματίζει, είναι ότι μέχρι το Μάιο ίσως έχουμε αποκλιμάκωση τιμών,και πιθανώς οι πάροχοι στα σταθερά ρίξουν και άλλο τις τιμές .πχ υπάρχει περίπτωση να βρεις σταθερό και με 8 λεπτά,μην το αποκλείεις,οπότε σε αυτήν την περίπτωση σκέφτομαι μήπως έπρεπε να περιμένω και αλλο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

Το μόνο που με προβληματίζει, είναι ότι μέχρι το Μάιο ίσως έχουμε αποκλιμάκωση τιμών,και πιθανώς οι πάροχοι στα σταθερά ρίξουν και άλλο τις τιμές .πχ υπάρχει περίπτωση να βρεις σταθερό και με 8 λεπτά,μην το αποκλείεις,οπότε σε αυτήν την περίπτωση σκέφτομαι μήπως έπρεπε να περιμένω και αλλο

Μου φαίνεται δύσκολο όσο και να πέσουν οι τιμές να ξαναδούμε σταθερό στα 0.08€/kWh. Ειδικά τώρα που είναι 12μηνα. Πιο πιθανό να βρούμε κάποιο υβριδικό κίτρινο, με κλειδωμένη τιμή για κάνα 3μηνο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα 

ημουν χρόνια πελάτης στον ηρων και αποφάσισα να ψαχτώ και γω επιτέλους με μπλε τιμολόγια.

επικρατεστερη επιλογή το μπλε της προτ από τι έχω ψαχτεί, εσείς τι λέτε; 

Επίσης  έχετε μείνει ευχαριστημένοι από εξυπηρέτηση κλπ;

επίσης θα ήθελα και γω ένα referral αν είναι εύκολο 

Με καλύψατε θενξ 😂

Επεξ/σία από spirus2158
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, spirus2158 είπε

Παιδιά καλημέρα 

ημουν χρόνια πελάτης στον ηρων και αποφάσισα να ψαχτώ και γω επιτέλους με μπλε τιμολόγια.

επικρατεστερη επιλογή το μπλε της προτ από τι έχω ψαχτεί, εσείς τι λέτε; 

Επίσης  έχετε μείνει ευχαριστημένοι από εξυπηρέτηση κλπ;

επίσης θα ήθελα και γω ένα referral αν είναι εύκολο 

Με καλύψατε θενξ 😂

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι από τα φθηνότερα. Δεύτερο με μικρή διαφορά έρχεται της ζενίθ(δίνει 4 πάγια δώρο, ενώ στη προτεργια με το δώρο της σύστασης κερδίζεις 5 πάγια) 

Δημοσ.

Είναι εντάξει όμως ; Ή θα έχω θέματα με περίεργες χρεώσεις και διάφορα άλλα ζαβά; 
στον ηρων κάθε μήνα έδινα μέτρηση και ήμουν κομπλέ και ας είχα κυμαινόμενο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...