Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Volton λάνσαρε τα προγράμματα smart που έχουν σταθερή τιμή για συγκεκριμένο αριθμό κιλιβατώρων ανά μήνα το καθένα και δεν είναι κάτι ιδιαίτερο καθώς η τελική τιμή πάει από 0.16 έως 0.19 περίπου. Το θετικό είναι ότι για τουρίστες προσφέρει το πρώτο μήνα δώρο όσον αφορά τις χρεώσεις προμήθειας του παρόχου, οπότε το κέρδος μπορεί να φτάσει έως και 88€+ΦΠΑ για κατανάλωση κοντά στις 550KWh.

• Like 3
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, spirus2158 είπε

μαξ 100 κιλοβάτ να κάψω το μήνα ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ 

Δεν ξαναμπαίνω στο thread, διαβάζω καταναλώσεις σαν κι αυτές και πέφτω σε κατάθλιψη :( 

Λοιπόν να ενημερώσω και για ένα πράγμα που ευτυχώς δούλεψε, έφυγα από elpe για nrg όπου στην μεν πρώτη έληξε η fix τιμή 31/01, η δε δεύτερη έχει έως 31/03, έκανα λοιπόν κάπου στις 7-8/2 το αίτημα στην nrg επισυνάπτοντας photo του μετρητή κάπου στις 5-6/2 (2 μέρες πριν), η μετάβασή μου σε nrg ενεργοποιήθηκε στις 22/2 οπότε μου ήρθε τελικός λογαριασμός elpe, με την μέτρηση που είχα δώσει εγώ (ουφ!!!) δηλαδή χρεώθηκα μόνο 300kwh από τις περίπου 1000 που θα έκαιγα τον Φλεβάρη, με χρέωση elpe οι υπόλοιπες θα χρεωθούν nrg...

Το θέμα είναι να δούμε σιγά σιγά, τί θα κάνουμε τον Απρίλη (τουλάχιστον δεν θα καίμε αντλία για θέρμανση...να τη βγάλουμε Απρίλη - Μάη και απο Ιούνιο για ψύξη, βλέπουμε)...Κάτι θα βγει κοντά στα 0.10 fixed, δεν μπορεί...(για Γ21 μιλάω για οικιακό είναι πιο εύκολα τα πράματα)...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, spirus2158 είπε

Θα δείξει 

γενικα δεν έχω μεγάλες καταναλώσεις, ένα άτομο είμαι, το σπίτι έχει κεντρική θέρμανση, και λείπω αρκετές ώρες 

μαξ 100 κιλοβάτ να κάψω το μήνα ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ 

για τόσο μικρή κατανάλωση είσαι καρφί ΔΕΗ online, με τα 100€ δώρο, δεν έχει νόημα να πληρώνεις 10€ πάγιο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

για τόσο μικρή κατανάλωση είσαι καρφί ΔΕΗ online, με τα 100€ δώρο, δεν έχει νόημα να πληρώνεις 10€ πάγιο 

Ή μπορεί να επιλέξει το κίτρινο της προτεργια που έχει σταθερή τιμή( με την ελπίδα ότι θα συνεχίσει και τους υπόλοιπους μήνες) και μόλις συμπληρώσει 5 μήνες αντίο 

Επεξ/σία από alexander098
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ή μπορεί να επιλέξει το κίτρινο της προτεργια που έχει σταθερή τιμή( με την ελπίδα ότι θα συνεχίσει και τους υπόλοιπους μήνες) και μόλις συμπληρώσει 5 μήνες αντίο 

με 1200 Kwh το χρόνο και -100€, το Online της ΔΕΗ βγαίνει στα 6 λεπτά η kWh, με 3,5€ πάγιο

δεν παίζει να βρεθεί κάτι καλύτερο νομίζω...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

με 1200 Kwh το χρόνο και -100€, το Online της ΔΕΗ βγαίνει στα 6 λεπτά η kWh, με 3,5€ πάγιο

Για 500kwh(5 μήνες παραμονής για να εκμεταλλευτεί τα τμηματικά 50€), η προτεργια(αν η τιμή μείνει σταθερή) βγαίνει 20.5€ για το 5μηνο. Αν θέλει σταθερότητα τότε ναι η ΔΕΗ βγαίνει οικονομικότερη. Αλλά για ΔΕΗ στο ανάλογο νήμα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Για 150-200 kwh αξίζει λες ? Έχω heron yellow free και πλήρωσα κοντά στα 65 τον προηγούμενο μήνα. Γνωρίζεις επίσης αν στα σταθερά υφίσταται η έκπτωση για κοινωνικό τιμολόγιο ?

Δημοσ.

Καλησπέρα, τι θα προτείνατε για εξοχικο σχεδον κλειστο με 100 Kwh το χρόνο;  
Εχω τωρα Protergia.

ΔΕΗ μου ειπαν -150 ευρω / χρονο με σταθερο. My Home enter.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, psycho_freak είπε

Καλησπέρα, τι θα προτείνατε για εξοχικο σχεδον κλειστο με 100 Kwh το χρόνο;  
Εχω τωρα Protergia.

ΔΕΗ μου ειπαν -150 ευρω / χρονο με σταθερο. My Home enter.

150 ευρώ; με 100 Kwh το χρόνο; εφυγες κατευθειαν, δεν υπαρχει καλύτερο!!! Βέβαια δες και το myhomeonline ειναι με 3,5 παγιο !!!

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Λες πρεπει να φυγουμε για να μας το δωσουν; μην προσπαθησω να το ζητησω προκαταβολικά; 

Δυστυχώς δεν νομίζω να το δίνουν προκαταβολικά, μόνο σε πελάτη που φεύγει και πάλι υπό προϋποθέσεις πχ το καταναλώσεις κάνει, αν είναι συνεπής κλπ

• Thanks 1
Δημοσ.

Kαλησπερα στη παρεα!προσπαθω να κανω εγγραφη στο myprotergia app και δεν μπορω με τιποτα! Tα φωτα σας λοιπον! H παροχη στον λογαριασμο ειναι 3-xxxxxxxx-05-5  !Ετσι ειναι  στον εντυπο λογαριασμο οτι εχω βαλει στο app μου λεει λαθος στοιχεια!help

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bagasas είπε

Kαλησπερα στη παρεα!προσπαθω να κανω εγγραφη στο myprotergia app και δεν μπορω με τιποτα! Tα φωτα σας λοιπον! H παροχη στον λογαριασμο ειναι 3-xxxxxxxx-05-5  !Ετσι ειναι  στον εντυπο λογαριασμο οτι εχω βαλει στο app μου λεει λαθος στοιχεια!help

Θα βάλεις τα οκτώ ψηφία που έχεις σημειωμένα με x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, bagasas είπε

Ίσως είναι λάθος το email που δηλώνεις. Είναι το ίδιο που τους είχες δώσει στην αίτηση;

8 λεπτά πριν, dimpap61 είπε

Θα βάλεις τα οκτώ ψηφία που έχεις σημειωμένα με x

Η PROTERGIA ζητάει 12 ψηφία

Η Volton ξεκίνησε πάλι πρόγραμμα επιβράβευσης για νέους πελάτες μέλη skroutz plus στα προγράμματα Yellow Flat και Blue 12M

https://volton.gr/skroutz/

Μόνο που νομίζω ότι δεν συμφέρει να παραμείνεις 12 μήνες στο Yellow Flat για να πάρεις τα 20+20€ από Volton

Επεξ/σία από bilham
  • Like 2
Δημοσ.
15 minutes ago, bilham said:

Ίσως είναι λάθος το email που δηλώνεις. Είναι το ίδιο που τους είχες δώσει στην αίτηση;

Η PROTERGIA ζητάει 12 ψηφία

Η Volton ξεκίνησε πάλι πρόγραμμα επιβράβευσης για νέους πελάτες μέλη skroutz plus στα προγράμματα Yellow Flat και Blue 12M

https://volton.gr/skroutz/

Μόνο που νομίζω ότι δεν συμφέρει να παραμείνεις 12 μήνες στο Yellow Flat για να πάρεις τα 20+20€ από Volton

To email ειναι σωστο! Και η προτεργια θελει 12 ψηφια

Δημοσ.
Στις 16/3/2025 στις 6:24 ΠΜ, alexander098 είπε

Άρα λέτε όχι σταθερό μπλε της πρώτ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...