Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Από τον 10ο μήνα και μετά μπορείς να φύγεις χωρίς ποινή. Από τον 6ο μέχρι τον 9ο μήνα είναι 30€. Αυτές οι ανακρίβειες που σου είπε δείχνουν ότι απλά τους νοιάζει να υπογράφουμε συμβόλαια. 

Ναι αλλά χωρις συμβολαιο πως ειναι σίγουρος οτι θα παρει τα 200; Εσύ πιστευεις θα τα δωσουν δηλαδή; Αν υπαρχει καποιο μέλος που πηρε απο αυτη την εταιρια λεφτα που δεν αναγραφονται στο συμβολαιο ας μας πει! 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Ναι αλλά χωρις συμβολαιο πως ειναι σίγουρος οτι θα παρει τα 200; Εσύ πιστευεις θα τα δωσουν δηλαδή;

Αυτό όντως είναι ένα θέμα. Κάπως θα πρέπει να διασφαλιστεί η απόδοση του δώρου 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Αυτό όντως είναι ένα θέμα. Κάπως θα πρέπει να διασφαλιστεί η απόδοση του δώρου 

Γιαυτο λεω αν καποιο μελος εχει παρει λεφτα απο τη συγκεκριμενη εταιρια που δεν αναγραφοταν στο συμβολαιο ας μας το πει!!

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ioannischr είπε

παντως το παγιο στο ονλαιν ειναι 3.5ευ οχι 5 που σου ειπαν ελπιζω εκ παραδρομης

Είναι για το Myhome Enter η προσφορά που έχει 5 ευρώ πάγιο, δεν δίνουν προσφορά για το online.

Δημοσ.

τα 50 + 50 ευρω ευρω που δινει  protergia για συσταση ισχυουν και σε κυμαινομενα προγραμματα? Επισης πρεπει η συσταση να γινει αποκλειστικα μεσω εφαρμογης?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KOSTASMOUS είπε

τα 50 + 50 ευρω ευρω που δινει  protergia για συσταση ισχυουν και σε κυμαινομενα προγραμματα? Επισης πρεπει η συσταση να γινει αποκλειστικα μεσω εφαρμογης?

Ισχύουν και στα κίτρινα προγράμματα ναι. Σε ένα link μπαίνεις συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και σε καλούν 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, KOSTASMOUS είπε

Ναι, και σε κυμαινομενα, μπορεί να γινει και μέσω η/υ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Γιαυτο λεω αν καποιο μελος εχει παρει λεφτα απο τη συγκεκριμενη εταιρια που δεν αναγραφοταν στο συμβολαιο ας μας το πει!!

Εγώ τα είχα πάρει παλαιότερα σε αναλογο promo με 50 ευρώ στον πρωτο λογαριασμό για το 4all της ΔΕΗ,,αλλά μετά από καταγγελία σε ΡΑΕ (με τα στοιχεια του υπαλληλου που κλεισαμε τη σύμβαση)και έχοντας επίσης αναγράφει στο email αποστολής των δικαιολογητικών σχετική αναφορά στο εν λόγω promo.
Γενικά η cqs έχει γραφτεί και στο παρελθόν από αλλά μέλη ότι έδινε έξτρα 50 για επιστροφή σε ΔΕΗ (απευθείας όμως θεωρητικά ως συνεργαζομενη εταιρεία προωθησης των προιοντων της),αλλά το γεγονός ότι δεν αναγράφεται στη σύμβαση το έξτρα δωρο σαφώς και αποτελεί πρόβλημα. 
Προσωπικά πήρα το ρίσκο γιατί θα ήταν ταχυτουρισμος και ήθελα και τα μίλια της AEGEAN.

Υγ. Το  promo για τα 50 που αναφέρομαι το πήραν και οι 4 παροχές που πήγαν ΔΕΗ μέσω cqs.

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Υγ. Το  promo για τα 50 που αναφέρομαι το πήραν και οι 4 παροχές που πήγαν ΔΕΗ μέσω cqs.

Αυτά δηλαδή τα πήρες μετά από καταγγελία σε ΡΑΕ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Αυτά δηλαδή τα πήρες μετά από καταγγελία σε ΡΑΕ;

Σωστά, απλά επειδή όπως σου είπα ήταν απλά ταχυτουρισμος και έτυχε να έχω πολύ κοντά καταμέτρηση εκδόθηκε πολύ γρήγορα λογαριασμός χωρίς το δώρο,οπότε μετά άμεσα έκανα αναφορά και εκδόθηκε σε τρεις μέρες τελικός (είχα ήδη φύγει),που περιλαμβάνε το δώρο των 50 ευρώ (good will αν θυμάμαι καλά το ονόμαζαν)

Τηλεφωνικά  η cqs ισχυριζόταν ότι έγινε λάθος από τη ΔΕΗ και θα διορθωθεί στον επόμενο λογαριασμό (εγώ δε μπήκα καν στη διαδικασία να επικοινωνήσω με τον πωλητή),προχώρησα άμεσα σε αναφορά και για τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες παροχές για λογαριασμό τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε  ότι σύμφωνα με το κατά  @korakios Ευαγγελιο  δεν ασχολούμαστε με οποια ανυπόστατη μπούρδα μας πει οποιοσδήποτε πωλητής.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, θα ηθελα μια βοήθεια γιατι έχω μπερδευτεί με το excel .

Για επαγγελματικό Γ21 με μηνιαία κατανάλωση 100-120 kwh σε σταθερό ετήσιο (ή ότι άλλο πιστεύεται ότι συμφέρει) πιο πρόγραμμα μου προτείνεται;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από athanatos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν καν βγει ο τελικός μου από τη Ζενίθ, έσβησαν τους λογαριασμούς από το my zenith. Τώρα έχω μόνο το viber που λέει το ποσό και τίποτα άλλο. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Έτσι τα σβήνει όλα σε dt ενώ έχεις ακόμα προφίλ; Δεν μπορώ να δω ούτε αν αφαίρεσαν το 50ρικο της εγγύησης στον τελικό λογαριασμό - το κάνουν συνήθως ή πρέπει να το ζητήσω αλλιώς;

Επεξ/σία από marinna
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marinna είπε

Πριν καν βγει ο τελικός μου από τη Ζενίθ, έσβησαν τους λογαριασμούς από το my zenith. Τώρα έχω μόνο το viber που λέει το ποσό και τίποτα άλλο. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Έτσι τα σβήνει όλα σε dt ενώ έχεις ακόμα προφίλ; Δεν μπορώ να δω ούτε αν αφαίρεσαν το 50ρικο της εγγύησης στον τελικό λογαριασμό - το κάνουν συνήθως ή πρέπει να το ζητήσω αλλιώς;

Είναι θέμα της ζενίθ, πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο να σου κάνουν ταυτοποίηση για να σου στείλουν τον λογαριασμό στο μέιλ. Κανονικά θα έπρεπε να μείνει απλήρωτος ο λογαριασμός μέχρι να λάβεις αντίγραφο του (ψηφιακό ή έντυπο). 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, marinna είπε

Έτσι έκαναν και σε μένα. Ευτυχώς είχε έρθει ειδοποίηση έκδοσης λογαριασμού στο email με σύνδεσμο λήψης. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...