Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ένα σπιτι περίπου 90τμ που θα διαμένουν 2 φοιτητές, ποια εταιρεία/πρόγραμμα αξίζουν;

Πόλη Καλαμάτας. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Liquid είπε

Για Γ21 η Volton στο Flat μου πρόσφερε και 6χ10€ που μηδενίζει το πάγιο.

Αυτό πως και έγινε; στο πλαίσιο winback για να παραμείνεις πελάτης και να επιστρέψει η παροχή στην volton ή το δίνει απλά για να πας ως νέος πελάτης; είναι καποιο ανεπίσημο promo; γιατί στο site της volton δεν το γράφει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Αυτό πως και έγινε; στο πλαίσιο winback για να παραμείνεις πελάτης και να επιστρέψει η παροχή στην volton ή το δίνει απλά για να πας ως νέος πελάτης; είναι καποιο ανεπίσημο promo; γιατί στο site της volton δεν το γράφει.

Είχα φύγει αρχές του χρόνου.Μάλλον είχαν στενοχωρηθεί και τώρα θέλησαν να επανορθώσουν.

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Liquid είπε

Είχα φύγει αρχές του χρόνου.Μάλλον είχαν στενοχωρηθεί και τώρα θέλησαν να επανορθώσουν.

Από το τμήμα winback δηλαδή σας πήραν;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, konstantinost24 είπε

Από το τμήμα winback δηλαδή σας πήραν;

Ο αριθμός ήταν με πρόθεμα 231.Πιθανολογώ ότι είναι κάποιο κανάλι πώλησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, Liquid said:

Απο τον ιδιο αριθμό με κάλεσαν και εμένα. 

Εδίιναν την ιδια προσφορά με τα  πάγια δώρο, αλλά σαν τουρίστας δεν με δελέασε η προσφορά.

Σε ερώτηση τους γιατί δεν ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμμένη προσφορά, που να τους εξηγώ τώρα  τον λόγο. :)

11 hours ago, ThaSAS12 said:

Για ένα σπιτι περίπου 90τμ που θα διαμένουν 2 φοιτητές, ποια εταιρεία/πρόγραμμα αξίζουν;

Πόλη Καλαμάτας. Ευχαριστώ.

Θα βοηθούσε αρκετά να μας έλεγες την κατανάλωση. Γιατι ούτε τα τ.μ. βοηθάνε ουτε η περιοχή.

Σίγουρα κάποιο πρόγραμμα με τιμή Kwh στα 10 λεπτά και όσο πιο χαμηλό μηνιαίο πάγιο, είναι το ζητούμενο.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η nrg αντικατέστησε το simple 2.0 με το simple 3.0 για νέους πελάτες με τιμή 0,099 και πάγιο 5€ σταθερά έως τέλος Ιουνίου.

Στα επαγγελματικά Γ21  και Γ23 αντικατέστησε το simple με το simple 1.0 :) στα 0,109 με πάγιο 9,90 και σταθερή τιμή έως τέλος Ιουνίου (Tο πάγιο 9,90 μηδενίζει αν γίνει παράλληλα και οικιακό σε simple 3.0).

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Trikala_city είπε

είναι τιμή με συνέπεια το 0,094  ??? Η έκπτωση είναι και για τους 18 μήνες??

Ναι και ναι, τα έστειλαν και γραμμένα.

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, Liquid said:

Τσέκαρε το ιστορικό κλήσεων και γράψε μας το τηλέφωνο αν μπορείς...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τσέκαρε το ιστορικό κλήσεων και γράψε μας το τηλέφωνο αν μπορείς...

231 308 4750

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2025 στις 12:28 ΠΜ, marinna είπε

Πριν καν βγει ο τελικός μου από τη Ζενίθ, έσβησαν τους λογαριασμούς από το my zenith. Τώρα έχω μόνο το viber που λέει το ποσό και τίποτα άλλο. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Έτσι τα σβήνει όλα σε dt ενώ έχεις ακόμα προφίλ; Δεν μπορώ να δω ούτε αν αφαίρεσαν το 50ρικο της εγγύησης στον τελικό λογαριασμό - το κάνουν συνήθως ή πρέπει να το ζητήσω αλλιώς;

Αρχές Μάρτη έφυγα από Ζενίθ και επιβεβαιώνω ότι ενώ ο λογαριασμός μου είναι ενεργός, δεν βλέπω κανένα λογαριασμό.

Ευτυχώς μου τους έχουν στείλει όλους σαν PDF με email, οπότε θα τους κρατήσω για το αρχείο μου :-) 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Αρχές Μάρτη έφυγα από Ζενίθ και επιβεβαιώνω ότι ενώ ο λογαριασμός μου είναι ενεργός, δεν βλέπω κανένα λογαριασμό.

Ευτυχώς μου τους έχουν στείλει όλους σαν PDF με email, οπότε θα τους κρατήσω για το αρχείο μου :-) 

Μάλλον δεν είχα ζητήσει να στέλνεται με μεηλ, αν και απίθανο, γιατί τα δικά μου τα μεηλ από ζενίθ δεν έχουν pdf και το λινκ παραπέμπει στο άχρηστο πλέον my zenith. Θα πάρω τηλ

• Thanks 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...