Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, juanjk είπε

Η nrg αντικατέστησε το simple 2.0 με το simple 3.0 για νέους πελάτες με τιμή 0,099 και πάγιο 5€ σταθερά έως τέλος Ιουνίου.

Στα επαγγελματικά Γ21  και Γ23 αντικατέστησε το simple με το simple 1.0 :) στα 0,109 με πάγιο 9,90 και σταθερή τιμή έως τέλος Ιουνίου (Tο πάγιο 9,90 μηδενίζει αν γίνει παράλληλα και οικιακό σε simple 3.0).

Στο site δεν υπάρχει κάτι.Από που προκύπτει η ενημέρωση για τα νέα προγράμματα;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για τον πρώτο λογαριασμό της Protergia που μου ήρθε. Τους έχω στείλει μέιλ από την Κυριακή αλλά φυσικά δεν έχω λάβει απάντηση. Εχει συμβεί σε κάποιον από εδώ μέσα; Όρεξη έχω τώρα να τους κυνηγάω από τον πρώτο λογαριασμό .εχω το σταθερό προγραμμα 6Μ με την τελική χρέωση γύρω στα 0,085 per κιλοβατώρα . Βλέπετε εσείς κάπου να μου έχουν κάνει την έκπτωση στις κιλοβατώρες στην τελική τιμή και να έχουν αφαιρέσει τα δέκα ευρώ από το bring a friend?

''Καλησπέρα σας, παρατήρησα στο πρώτο λογαριασμό που μου ήρθε ότι πρώτον στη χρέωση προμήθειας βλέπω ότι πραγματοποιήθηκε με την τιμή κιλοβατώρας 0,11889 καθώς η τελική χρέωση προμήθειας είναι 54,26 ευρώ (0,11899 Χ 456 = 54,26 ευρώ) και στο τέλος δεν αφαιρείται κάπου από ότι βλέπω η έκπτωση των 15,51 ευρώ όπως αναγράφεται στον λογαριασμό. Δεύτερον, δεν βλέπω κάπου την έκπτωση από το referral code bring a friend όπως είχα υπόγραψει στην σχετική σύμβαση

IMG_9248.jpeg

IMG_9249.jpeg

IMG_9250.jpeg

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Να ρωτήσω κάτι για τον πρώτο λογαριασμό της Protergia που μου ήρθε. Τους έχω στείλει μέιλ από την Κυριακή αλλά φυσικά δεν έχω λάβει απάντηση. Εχει συμβεί σε κάποιον από εδώ μέσα; Όρεξη έχω τώρα να τους κυνηγάω από τον πρώτο λογαριασμό .εχω το σταθερό προγραμμα 6Μ με την τελική χρέωση γύρω στα 0,085 per κιλοβατώρα . Βλέπετε εσείς κάπου να μου έχουν κάνει την έκπτωση στις κιλοβατώρες στην τελική τιμή και να έχουν αφαιρέσει τα δέκα ευρώ από το bring a friend?

''Καλησπέρα σας, παρατήρησα στο πρώτο λογαριασμό που μου ήρθε ότι πρώτον στη χρέωση προμήθειας βλέπω ότι πραγματοποιήθηκε με την τιμή κιλοβατώρας 0,11889 καθώς η τελική χρέωση προμήθειας είναι 54,26 ευρώ (0,11899 Χ 456 = 54,26 ευρώ) και στο τέλος δεν αφαιρείται κάπου από ότι βλέπω η έκπτωση των 15,51 ευρώ όπως αναγράφεται στον λογαριασμό. Δεύτερον, δεν βλέπω κάπου την έκπτωση από το referral code bring a friend όπως είχα υπόγραψει στην σχετική σύμβαση

IMG_9248.jpeg

IMG_9249.jpeg

IMG_9250.jpeg

456*0.085€+ το πάγιο βγαζει 54.26€. Η έκπτωση του bring a friend δεν μπήκε, το ίδιο έκαναν και σε μένα. Εννοείται δεν μου απάντησαν πότε σε μέιλ που έστειλα. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alexander098 είπε

456*0.085€+ το πάγιο βγαζει 54.26€. Η έκπτωση του bring a friend δεν μπήκε, το ίδιο έκαναν και σε μένα. Εννοείται δεν μου απάντησαν πότε σε μέιλ που έστειλα. 

Θυμάσαι πότε τους έστειλες μέιλ;

Σωστός τώρα κατάλαβα οπότε δεν έχουν αφαιρέσει το bring a friend οι αλήτες  😂

Επεξ/σία από colombiano747
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Θυμάσαι πότε τους έστειλες μέιλ;

Σωστός τώρα κατάλαβα οπότε δεν έχουν αφαιρέσει το bring a friend οι αλήτες  😂

Πρέπει να έχει κάνα 10ημερο 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Ωχ ωχ προβλήματα με προτεργια βλέπω. Μας δουλεύουν;

Ας κερδίσουμε τουλάχιστον στις μηνιαίες «κληρώσεις» τους 😅

• Haha 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Liquid είπε

Στο site δεν υπάρχει κάτι.Από που προκύπτει η ενημέρωση για τα νέα προγράμματα;

Το έμαθα από κανάλι πωλήσεων, δεν έχουν ανανεώσει ακόμη τη σελίδα τους.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, juanjk είπε

Η nrg αντικατέστησε το simple 2.0 με το simple 3.0 για νέους πελάτες με τιμή 0,099 και πάγιο 5€ σταθερά έως τέλος Ιουνίου.

Στα επαγγελματικά Γ21  και Γ23 αντικατέστησε το simple με το simple 1.0 :) στα 0,109 με πάγιο 9,90 και σταθερή τιμή έως τέλος Ιουνίου (Tο πάγιο 9,90 μηδενίζει αν γίνει παράλληλα και οικιακό σε simple 3.0).

Γ22 κανενα νεο? Ψαχνω να παω ειδανικα σε μπλε, Γ22...

Επεξ/σία από reystar
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, reystar είπε

Γ22 κανενα νεο? Ψαχνω να παω ειδανικα σε μπλε, Γ22...

Πόση είναι η κατανάλωση σου; Για σχετικά μικρή κατανάλωση δες το heron plus business large που δίνει 300 δώρο κάθε μήνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Πόση είναι η κατανάλωση σου; Για σχετικά μικρή κατανάλωση δες το heron plus business large που δίνει 300 δώρο κάθε μήνα.

11000-14000 kwh το μηνα

Επεξ/σία από reystar
Δημοσ.
3 hours ago, colombiano747 said:

IMG_9248.jpeg

IMG_9249.jpeg

IMG_9250.jpeg

Η τιμή του ρεύματος από ότι βλέπω κανονική σου είναι (βγάζεις τα 15.51€ από τα 54.26 που χρεώνουν αρχικά χωρίς την έκπτωση συνέπειας).
Το bring a friend δεν σου βγάλανε από το πάγιο.
Κάνε τηλ.

Εμένα μπήκαν όλα κανονικά όπως πρέπει από τον πρώτο μήνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, reystar είπε

11000-14000 kwh το μηνα

Υπάρχει το Elpedison bright 12M στα 0.1489 και το Protergia value secure στα 0.1490 με συνέπεια. Έχουν μηδενικό πάγιο και δεν υπάρχει χρέωση ισχύος.

Μια άλλη λύση είναι να το κάνεις Γ23 με νυχτερινό, επειδή εκεί υπάρχουν τιμές όπως το Protergia value secure στα 0.1190 με 9.90 πάγιο. Βέβαια τα Γ23 είναι λίγα οπότε μελλοντικα δε γνωρίζουμε αν θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικά. 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, juanjk είπε

Υπάρχει το Elpedison bright 12M στα 0.1489 και το Protergia value secure στα 0.1490 με συνέπεια. Έχουν μηδενικό πάγιο και δεν υπάρχει χρέωση ισχύος.

Μια άλλη λύση είναι να το κάνεις Γ23 με νυχτερινό, επειδή εκεί υπάρχουν τιμές όπως το Protergia value secure στα 0.1190 με 9.90 πάγιο. Βέβαια τα Γ23 είναι λίγα οπότε μελλοντικα δε γνωρίζουμε αν θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικά. 

Ναι για Protergia ελεγα και εγω...μου ειπαν βεβαια 850€ εγγυηση, στην NRG δεν ειχα εγγυηση ουτε παγια εντολη :/ (κιτρινο τιμολογιο πληρωνω 0.22€/kwh)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...