Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω 7 παροχές που διαχειρίζομαι (2 επαγγελματικές και 5 οικιακές).
Από τις οικιακές μόνο μία έχει μεγάλες καταναλώσεις (400 - 500 kwh) ενώ οι υπόλοιπες έχουν 100 - 200 kwh.

Πρόσφατα πήγα στην ελπέντισον όμως  θέλω να αλλάξω.

Προτείνετε να περιμένω αρχές Απριλίου για νέες προσφορές ή υπάρχει κάτι που αξίζει να κλείσω;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από betion
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, betion είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω 7 παροχές που διαχειρίζομαι (2 επαγγελματικές και 5 οικιακές).
Από τις οικιακές μόνο μία έχει μεγάλες καταναλώσεις (400 - 500 kwh) ενώ οι υπόλοιπες έχουν 100 - 200 kwh.

Πρόσφατα πήγα στην ελπέντισον όμως  θέλω να αλλάξω.

Προτείνετε να περιμένω αρχές Απριλίου για νέες προσφορές ή υπάρχει κάτι που αξίζει να κλείσω;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα!

Αξίζει φυσικά να πας στην Προτεργια μέσω συστάσεως την μια παροχή (την πιο ενεργοβόρο καλύτερα) και να κανεις μετά 6 συστασεις στις υπόλοιπες. Για καθε μια θα έχεις όφελος 50 ευρώ.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλησπέρα!

Αξίζει φυσικά να πας στην Προτεργια μέσω συστάσεως την μια παροχή (την πιο ενεργοβόρο καλύτερα) και να κανεις μετά 6 συστασεις στις υπόλοιπες. Για καθε μια θα έχεις όφελος 50 ευρώ.

Η σύσταση μπορεί να αφορά τον εαυτό σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως που είμαι στην protergia μετά από σύσταση συμφορουμίτη δεν πληρώνω το πάγιο, έκανα τις προσθέσεις.

Επεξ/σία από netagra
Δημοσ.

Καλημέρα σας,παρακολουθώ το νήμα κατα καιρούς αλλα μπερδεύομαι με τα χρωματιστα τιμολογια και τις προσφορες κτλπ οποτε θα πω απλα την ερωτηση μου και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν εχει απαντηθει προηγουμενως. Με τη γυναικα μου θα παμε σε ενα διαμερισμα που εχει Α ενεργειακη κλαση και σκοπευω να παρω ολες τις οικιακες συσκευες με επισης Α τουλαχιστον ενεργειακη κλαση,επομενως στοχευω σε μικρη καταναλωση. Ποιο πρόγραμμα μας συμφέρει; δεν με νοιαζει να ειναι νυχτερινο ή οχι, αν και θα μου αρεσε σαν επιλογη δεδομενου οτι οι συσκευες θα εχουν προγραμματισμενη λειτουργια

Ειχα βρει ενα excel σε καποια φαση, αλλα το εχασα τωρα με ολα τα προγραμματα. Πως και δεν γινεται pin το συγκεκριμενο αρχειο;

Δημοσ.

Καλησπέρα , είχα κάνει to elpedison win more  στα να πάρω το 50αρικο του σκαλεωενιτη , τελικά την πάτησα μάλλον , δείτε τι μου ήρθε για 800kw , είναι ο δεύτερος λογαριασμός κ πριν 2 ημέρες μου ήρθε η ειδοποίηση για να κάνω εξαργύρωση , θυμάστε μέχρι πότε είχε  κλειδωμένη τιμή γιατί ο πρώτος είχε έρθει με 0.14 αν δεν κάνω λάθος , επίσης αύριο κιόλας θα κάνω αίτηση για σταθερό ,,                       Σκέφτηκα η να πάω στο ΔΕΗ που έχει κ κλειδωμένη τιμή στα 0.13 κ λέει κερδίζεις 100 ευρώ ή αν έχει ακόμα η προτεγια, ξεχνάω κάποιον για σταθερό ;

IMG_2511.png

IMG_2510.png

IMG_2509.png

• Sad 1
Δημοσ.

Από 12/2 είχε βγει το Win More 3 με  0,1099/kwh κλειδωμένο έως τέλη Μαϊου.

Προσωπικά ζήτησα τότε αλλαγή από Win more 2 σε 3 και το δέχτηκαν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, geomrk είπε

Καλημέρα σας,παρακολουθώ το νήμα κατα καιρούς αλλα μπερδεύομαι με τα χρωματιστα τιμολογια και τις προσφορες κτλπ οποτε θα πω απλα την ερωτηση μου και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν εχει απαντηθει προηγουμενως. Με τη γυναικα μου θα παμε σε ενα διαμερισμα που εχει Α ενεργειακη κλαση και σκοπευω να παρω ολες τις οικιακες συσκευες με επισης Α τουλαχιστον ενεργειακη κλαση,επομενως στοχευω σε μικρη καταναλωση. Ποιο πρόγραμμα μας συμφέρει; δεν με νοιαζει να ειναι νυχτερινο ή οχι, αν και θα μου αρεσε σαν επιλογη δεδομενου οτι οι συσκευες θα εχουν προγραμματισμενη λειτουργια

Ειχα βρει ενα excel σε καποια φαση, αλλα το εχασα τωρα με ολα τα προγραμματα. Πως και δεν γινεται pin το συγκεκριμενο αρχειο;

Του Juanjk. https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

2 ώρες πριν, panthrax2 είπε

Καλησπέρα , είχα κάνει to elpedison win more  στα να πάρω το 50αρικο του σκαλεωενιτη , τελικά την πάτησα μάλλον , δείτε τι μου ήρθε για 800kw , είναι ο δεύτερος λογαριασμός κ πριν 2 ημέρες μου ήρθε η ειδοποίηση για να κάνω εξαργύρωση , θυμάστε μέχρι πότε είχε  κλειδωμένη τιμή γιατί ο πρώτος είχε έρθει με 0.14 αν δεν κάνω λάθος , επίσης αύριο κιόλας θα κάνω αίτηση για σταθερό ,,                       Σκέφτηκα η να πάω στο ΔΕΗ που έχει κ κλειδωμένη τιμή στα 0.13 κ λέει κερδίζεις 100 ευρώ ή αν έχει ακόμα η προτεγια, ξεχνάω κάποιον για σταθερό ;

Με αφορμή την περίπτωση σου να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι ο "τουρισμός" χρειάζεται κάποιο χρόνο και ενεργεια, όχι κάτι φοβερό αλλά μια στοιχειώδη ενασχόληση κατά διαστήματα. Αν δεν μπορούμε/θέλουμε να τα αφιερώσουμε, καλό είναι να μην ασχολούμαστε γιατί μάλλον θα βγουμε χαμένοι.

Ως προς το ερώτημά σου ισχύουν Δεη και Προτεργια (με συσταση) αλλά δες και το εξελ (από πάνω)

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, juanjk είπε

Ναι μπορεί να συστήσει τον εαυτό του 

Άρα, αν έχεις 2 -3 παροχές τις πάς με σύσταση και παίρνουν διπλό δώρο?

• Like 1
Δημοσ.

Στους όρους αναφέρει ότι το κέρδος από την σύσταση είναι ανά ΑΦΜ. Δεν ισχύει αυτό;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vdeseris είπε

Στους όρους αναφέρει ότι το κέρδος από την σύσταση είναι ανά ΑΦΜ. Δεν ισχύει αυτό;

Μπορείς να ανεβάσεις τον σχετικό όρο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...