Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Trikala_city είπε

Ουσιαστικά είναι σαν το αντίστοιχο καινούργιο σταθερό από το Φυσικό Αέριο. Η τιμη είναι ίδια, μόνο που εκείνο έχει πάγιο 15€ και αυτό 12€. Βεβαία το άλλο σου δίνει και δωρο επιταγή αβ 6€.

Μεγάλο αρνητικό για μένα που η εκπτωση συνέπειας είναι από τον δεύτερο λογαρ και μετά, όποτε στον πρώτο θα τιμολογηθείς με 0,18€.

Θέλει να πας τον τελικό λογαριασμό μέσω ραε για να πάρεις τη συνέπεια. Και σου κάνουν τη χάρη να σου δώσουν τη συνέπεια, γελοιοτητες 

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Θέλει να πας τον τελικό λογαριασμό μέσω ραε για να πάρεις τη συνέπεια. Και σου κάνουν τη χάρη να σου δώσουν τη συνέπεια, γελοιοτητες 

Συμφωνώ, επίσης γενικά δεν μου αρέσει που βλεπω τάση να ανεβάζουν το πάγιο στα 10 + σιγά σιγά.

Ξεκίνησε το Φυσικό Αέριο Ελλάδος στα 15€, τώρα ο Ηρων στα 12€ για 18 μήνο, μετά θα ακολουθήσει και άλλος??

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Trikala_city είπε

Συμφωνώ, επίσης γενικά δεν μου αρέσει που βλεπω τάση να ανεβάζουν το πάγιο στα 10 + σιγά σιγά.

Ξεκίνησε το Φυσικό Αέριο Ελλάδος στα 15€, τώρα ο Ηρων στα 12€ για 18 μήνο, μετά θα ακολουθήσει και άλλος??

Στα μπλε το έκαναν λίγο στάνταρ να έχουν υψηλό πάγιο για να αντισταθμίσουν την ανταγωνιστική τιμή της κιλοβατώρας (σε σχέση με τα κυμαινόμενα) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Όπως βλέπετε και στην εικόνα μου ήρθε λογαριασμός για κατανάλωση 7 Φλεβάρη με 6 Μάρτη 298 ευρω. Είμαι στη ΔΕΗ με πράσινο τιμολόγιο λογικα μπήκα αυτόματα γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ. Τα θεωρώ πολλά λεφτά τα 298 το μήνα. Αν μπορείτε πείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα σε άλλη εταιρεία και τι χρώμα να πω με βάση τις κιλοβατώρες. Παιζω γυρω στις 800 κιλοβατώρες το μήνα. Συνήθως. Επίσης τι κόστη μεταφοράς θα εχω αν αλλαξω πάροχο? Πχ εγγυήσεις κλπ? Αυτή τη στιγμή ποιο ειναι το πιο συμφέρον πρόγραμμα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή 

IMG_20250322_212537_edit_243315438096205.png

Επεξ/σία από lalakis1981
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lalakis1981 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Όπως βλέπετε και στην εικόνα μου ήρθε λογαριασμός για κατανάλωση 7 Φλεβάρη με 6 Μάρτη 298 ευρω. Είμαι στη ΔΕΗ με πράσινο τιμολόγιο λογικα μπήκα αυτόματα γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ. Τα θεωρώ πολλά λεφτά τα 298 το μήνα. Αν μπορείτε πείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα σε άλλη εταιρεία και τι χρώμα να πω με βάση τις κιλοβατώρες. Παιζω γυρω στις 800 κιλοβατώρες το μήνα. Συνήθως. Επίσης τι κόστη μεταφοράς θα εχω αν αλλαξω πάροχο? Πχ εγγυήσεις κλπ? Αυτή τη στιγμή ποιο ειναι το πιο συμφέρον πρόγραμμα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή 

Μάλλον για μπλε είσαι, ειδικά άμα θες σταθερότητα. Προτεργια και ζενίθ έχουν τη καλύτερη τιμή, στα 0.099€/kWh με τη ζενίθ να δίνει 4 πάγια δώρο και τη προτεργια μέσω σύστασης 50€ τμηματικά. Κόστη δεν υπάρχουν. Εγγύηση μπορείς να τη γλυτώσεις με πάγια εντολή.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα!Μπορει καποιος να γραψει ποιες εταιριες δινουν την συνεπεια απο τον πρωτο λογαριασμο!Ευχαριστω

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, lalakis1981 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ. Αρα Ζενίθ ή προτεργια ε? Σίγουρα θα ειμαι καλύτερα απο ΔΕΗ?

Σε τόσο μεγάλες καταναλώσεις σίγουρα υπάρχει διαφορά. Όταν η ΔΕΗ στο μπλε χρεώνει 0.145€ με 5€ πάγιο βγαίνει 121€, ενώ στη ζενίθ ή προτεργια βγαίνει λίγο κάτω από 90€. Συνεπώς και τα 100€ που δίνει η ΔΕΗ για το μπλε πρόγραμμα, σε τόσο μεγάλες καταναλώσεις, δεν συμφέρει τόσο. 

31 λεπτά πριν, bagasas είπε

καλησπερα στη παρεα!Μπορει καποιος να γραψει ποιες εταιριες δινουν την συνεπεια απο τον πρωτο λογαριασμο!Ευχαριστω

Η ζενίθ δίνει πλέον στο μπλε και μάλιστα το διαφημίζει, η προτεργια, η ελίν και η volton. Η elpedison δεν έχει πρόγραμμα με συνέπεια. Ο Ήρωνας στον επόμενο λογαριασμό. Για NRG, φυσικό αέριο και όποιον άλλο ξεχναω δεν γνωρίζω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, lalakis1981 είπε

Καλησπέρα! Ανεξαρτήτως προγράμματος, δες το μήπως μπορείς να μειώσεις την κατανάλωσή σου. Η επιλογή¨χρώματος" έχει να κανει με την δυνατότητα/διάθεσή σου να ασχολείσαι με το θέμα. Αν έχεις, κοιτάζεις κυμαινόμενα (βασικά κιτρινα), αλλοιώς μπλε. Με τα κιτρινα θα είσαι πιο κερδισμένος αλλά χρειάζεται παρακολούθηση.

"Κόστη μεταφοράς" δεν υπάρχουν, όταν είσαι σε κυμαινομενο (κιτρινο/πράσινο τιμολόγιο). Εγγ΄υηση μπαίνει συνήθως ίδια με αυτη του τελευταίου παροχου σου και συνήθως έχεις την δυνατότητα να την αποφυγεις μέσω παγίας εντολής πληρωμης των λογαριασμών.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή να βάλεις δικηγόρο για αυτές τις 13 ημέρες, να του δώσεις πχ 300€ και να σου βγάλει το δικαστήριο 10€ αποζημίωση?

Μόλις τώρα, panthrax2 είπε
11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή να βάλεις δικηγόρο για αυτές τις 13 ημέρες, να του δώσεις πχ 300€ και να σου βγάλει το δικαστήριο 10€ αποζημίωση?

Οχι φίλος ούτε καν δικηγορο , η αρχική σκέψη ήταν να πάω σε αυτούς κ όταν πάρω το 50 αρικο να φύγω , είχα διαβάσει ότι πολλοί το πήραν σε 20 ημέρες                                 Πέρασε ο πρώτος μήνας τίποτα … μετά εγώ δεν μπήκα στον κόπο ως όφειλα να δω τις τιμές του επόμενου μήνα , μου έρχεται λοιπόν ο εκκαθαριστικός μήνα με 0.22 κ 3 μέρες μετά την 73 ημέρα έρχεται κ η δωροεπιταγή , για ραε σκαιφτηκα έτσι για το γαμωτο 

12 ώρες πριν, alexander098 είπε

Έκπτωση για ποιο ζήτημα; Σε τιμολογησαν βάσει συμβολαίου. Το ότι καθυστέρησε η δωροεπιταγη θα βρουν 1000 δικαιολογίες, έφταιγε η μεταφορική, μεγάλος φόρτος.

Με μεταφορική έρχεται ?? Εμένα την 73η ημέρα από το συμβόλαιο μου με ενημέρωσαν μέσω βαιπερ να καλέσω σε ένα σταθερό τηλέφωνο να μου πούνε πως θα παραλάβω 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panthrax2 είπε

Οχι φίλος ούτε καν δικηγορο , η αρχική σκέψη ήταν να πάω σε αυτούς κ όταν πάρω το 50 αρικο να φύγω , είχα διαβάσει ότι πολλοί το πήραν σε 20 ημέρες                                 Πέρασε ο πρώτος μήνας τίποτα … μετά εγώ δεν μπήκα στον κόπο ως όφειλα να δω τις τιμές του επόμενου μήνα , μου έρχεται λοιπόν ο εκκαθαριστικός μήνα με 0.22 κ 3 μέρες μετά την 73 ημέρα έρχεται κ η δωροεπιταγή , για ραε σκαιφτηκα έτσι για το γαμωτο 

Με μεταφορική έρχεται ?? Εμένα την 73η ημέρα από το συμβόλαιο μου με ενημέρωσαν μέσω βαιπερ να καλέσω σε ένα σταθερό τηλέφωνο να μου πούνε πως θα παραλάβω 

Καλημέρα! 

Για "το γαμώτο" μπορείς να ανοίξεις αίτημα στο Ραε, απλώς μην ελπίζεις πολλά, δεν χάνεις και τίποτα όμως. Τουλάχιστον να νοιώσεις ότι το προσπάθησες και ποτέ δεν ξέρεις. Η ελπεντισον έχει μια σχετική τάση συμμορφωσης προς την Ραε σε αντίθεση με άλλες εταιρείες.

Η 50αρα του Σκλαβενιτη αποστέλλεται μέσω boxnow, αν δεν άλλαξε κάτι δηλ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω υπόλοιπο ακόμη περίπου 6 μήνες στo κίτρινο της ζενίθ στο power home smart night με 40% έκπτωση… παραμένω ή πάω σε κάνα μπλε σταθερό για να με πιάσει και τον χειμώνα που έχω υψηλές καταναλώσεις λόγο αντλίας;;;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, star_cruiser είπε

Καλησπέρα παιδιά! Έχω υπόλοιπο ακόμη περίπου 6 μήνες στo κίτρινο της ζενίθ στο power home smart night με 40% έκπτωση… παραμένω ή πάω σε κάνα μπλε σταθερό για να με πιάσει και τον χειμώνα που έχω υψηλές καταναλώσεις λόγο αντλίας;;;

Περίμενε να εμφανιστεί καμιά καλή προσφορά σε μπλε. Δεν σε πιέζει ο χρόνος. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ίσως άσχετο με το θέμα, ξέρετε ποιός είναι προμηθευτής καθολικής υπηρεσίας; Δεν μπορώ να καταλάβω ποια εταιρεία είναι.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
18 ώρες πριν, lalakis1981 είπε

Συνεχίζω το θεμα. Δειτε την εικονα που σας στέλνω με τους περσινους δίμηνους λογαριασμούς. Κατι δεν παει καλα σωστα? Να παρω τη ΔΕΗ παιδια τηλέφωνο? Ή να αλλαξω παροχο. Δεν εχω βαλει από πέρυσι κανένα καινούργιο μηχάνημα. Τίποτα. Τα ίδια πράγματα δουλεύουν στο σπίτι. Η διαφορά είναι χάος απο όταν έρχονταν διμηνοι ενω τώρα με το μήνα. Και δεν μπορώ να καταλάβω ποσες κιλοβατώρες χαλάω για να δω σε αλλον παροχο. Οποιαδήποτε βοήθεια παραπάνω απο δεκτή παιδιά 

Screenshot_20250323_164442.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...