Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 minutes ago, lalakis1981 said:

Συνεχίζω το θεμα. Δειτε την εικονα που σας στέλνω με τους περσινους δίμηνους λογαριασμούς. Κατι δεν παει καλα σωστα? Να παρω τη ΔΕΗ παιδια τηλέφωνο? Ή να αλλαξω παροχο. Δεν εχω βαλει από πέρυσι κανένα καινούργιο μηχάνημα. Τίποτα. Τα ίδια πράγματα δουλεύουν στο σπίτι. Η διαφορά είναι χάος απο όταν έρχονταν διμηνοι ενω τώρα με το μήνα. Και δεν μπορώ να καταλάβω ποσες κιλοβατώρες χαλάω για να δω σε αλλον παροχο. Οποιαδήποτε βοήθεια παραπάνω απο δεκτή παιδιά 

Screenshot_20250323_164442.jpg

Οι 2 πρωτες γραμμες ειναι εναντι ή εκκαθαριστικοι? Αν ειναι εναντι η μετρηση μπορει να ειναι οτι να ναι στο περιπου απο το ΔΕΔΔΗΕ αρα δεν μπορεις να την συγκρινεις με πραγματικες εκκαθαριστικες μηνιαιες μετρησεις για να εχεις εικονα.

Επιπλεον το χειμωνα τελος 2023 αρχες 2024 δεν ειχε τα κρυα που εκανε φετος αρα ενδεχομενα εκαψες λιγοτερο ρευμα αν θερμαινεσαι με ρευμα.

Ομοιως το ρευμα εχει τσιμπησει λιγο σε κοστος (το Πρασινο Γ1 απο τα τελη του 2023 μεχρι σημερα). Ομοιως εχουν ακριβυνει και τα γυρω γυρω οπως οι Ρυθμιζομενες και σε αρκετους δημους της χωρας σημαντικα τα Δημοτικα Τελη.

Εικαζω οτι τα ποσα που αναφερεις παραπανω ειναι συνολο λογαριασμου και οχι μονο κοστος Ενεργειας.

Για καλυτερη αντικειμενικη συγκριση απομονωσε μονο τις χρεωσεις Προμηθειας ΔΕΗ να δεις εκει ανα μηνα τι σου κοστιζει και να δεις κιολας ποσο χρεωνεται η κιλοβατωρα απο τοτε μεχρι σημερα.

Μετα δες στα Δημοτικα Τελη μηπως εκανε καμια πρωτη αυξηση ο Δημος σου το καλοκαιρι του 2024 (οπως αρκετοι) και οι περισσοτεροι εκαναν απο αρχες 2025 σιγουρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έκανα στις 20/02 αίτημα στην Ζενίθ, έστειλαν τα έγγραφα, τα υπογράψαμε και οι δύο. Μέχρι εδώ όλα καλά. Από τότε όμως δεν έχω καμία ενημέρωση για το αίτημα. Δημιούργησα λογαριασμό στο myzenith και μου λέει "Εκκρεμεί έγκριση παροχής". Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό; Γιατί δεν με ενημέρωσαν τόσο καιρό μετά; Αυτήν τη στιγμή είμαι στον ΗΡΩΝ και ήθελα να αλλάξω λόγω λήξης του συμβολαίου μου.

Δημοσ.

Στο συμβόλαιο μου αναγράφεται ότι θα πραγματοποιείται η εξόφληση του λογαριασμού με πάγια εντολή (προτεργια), αν εγώ δεν επιθυμώ να την ενεργοποιήσω θα έχω κάποια ποινή;

Δημοσ.
9 minutes ago, Dominique13 said:

Στο συμβόλαιο μου αναγράφεται ότι θα πραγματοποιείται η εξόφληση του λογαριασμού με πάγια εντολή (προτεργια), αν εγώ δεν επιθυμώ να την ενεργοποιήσω θα έχω κάποια ποινή;

Θα χρεωθείς εγγύηση στον επόμενο λογαριασμό αν δεν ενεργοποιήσεις.

Αν ενεργοποιήσεις πάγια, θα εκτελεστεί από το 2ο λογαριασμό και μετά... και ο 1ος θα πρέπει να πληρωθεί με μετρητά ή κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panagiotisk__ είπε

Καλησπέρα σας,

Ίσως άσχετο με το θέμα, ξέρετε ποιός είναι προμηθευτής καθολικής υπηρεσίας; Δεν μπορώ να καταλάβω ποια εταιρεία είναι.

Ευχαριστώ πολύ

Το αναλαμβάνει ένας από τους μεγάλους σε ποσοστό πελατών είτε ΔΕΗ, Elpedison, Protergia, heron ή NRG . Επειδή η ΔΕΗ έχει το 60 τις εκατό περίπου της αγοράς αναλαμβάνει και το 60% των τιμολογίων καθολικής. Δε συμφέρει να είναι κάποιος στην καθολική υπηρεσία φυσικά. 

3 ώρες πριν, lalakis1981 είπε

Συνεχίζω το θεμα. Δειτε την εικονα που σας στέλνω με τους περσινους δίμηνους λογαριασμούς. Κατι δεν παει καλα σωστα? Να παρω τη ΔΕΗ παιδια τηλέφωνο? Ή να αλλαξω παροχο. Δεν εχω βαλει από πέρυσι κανένα καινούργιο μηχάνημα. Τίποτα. Τα ίδια πράγματα δουλεύουν στο σπίτι. Η διαφορά είναι χάος απο όταν έρχονταν διμηνοι ενω τώρα με το μήνα. Και δεν μπορώ να καταλάβω ποσες κιλοβατώρες χαλάω για να δω σε αλλον παροχο. Οποιαδήποτε βοήθεια παραπάνω απο δεκτή παιδιά 

Screenshot_20250323_164442.jpg

Οι λογαριασμοί σωστοί φαίνονται.

Πέρυσι έκανες 400 με 600 κιλοβατώρες το μήνα και φέτος καταναλώνεις 500 με 1000. Επιπλέον, αν καταναλώνεις παν από 500 κάθε μήνα έχεις πέναλτυ δηλαδή αυξημένη χρέωση στις ΥΚΩ χρεώσεις. Αν δεν έχεις νυχτερινό πρόσθεσε το και επίλεξε ένα μπλε τιμολογιο 12 μηνών για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο με τις χρεώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι η 2η μέρα που στο myElpedison μέσω υπολογιστή μου εμφανίζει το μήνυμα "Το myElpedison είναι προσωρινά μη διαθέσιμο." και δεν συνδέεται. Το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα;

Δημοσ.
3 minutes ago, 1J4t said:

Είναι η 2η μέρα που στο myElpedison μέσω υπολογιστή μου εμφανίζει το μήνυμα "Το myElpedison είναι προσωρινά μη διαθέσιμο." και δεν συνδέεται. Το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα;

Και μενα το ιδιο

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, 1J4t είπε

Από σήμερα το πρωί δουλεύει κανονικά 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Τελειωνει το ΔΕΗ Home Online που εχω σε 2 εβδομαδες περιπου. Θυμαμαι υπηρχε ενα excel του @korakios για την συγκριση τιμων, υπαρχει κατι αντιστοιχο πλεον να δω τι με συμφερει πλεον σε σταθερο (η δυνητικα να παραμεινω εκει που ειμαι)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimakos234 είπε

Καλημέρα. Τελειωνει το ΔΕΗ Home Online που εχω σε 2 εβδομαδες περιπου. Θυμαμαι υπηρχε ενα excel του @korakios για την συγκριση τιμων, υπαρχει κατι αντιστοιχο πλεον να δω τι με συμφερει πλεον σε σταθερο (η δυνητικα να παραμεινω εκει που ειμαι)

Toy Juanjk

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα,

μπορώ να έχω μια σύσταση για protergia?

οκ, έλαβα. Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από vagelas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όσοι εχετε συμπληρωσει την συσταση για προτεργια ποσες μερες εκαναν να σας ειδοποιησουν να στειλετε δικαιολογητικα;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

όσοι εχετε συμπληρωσει την συσταση για προτεργια ποσες μερες εκαναν να σας ειδοποιησουν να στειλετε δικαιολογητικα;

Ανάλογα τα κέφια τους..έπεσες και σε long weekend προφανως. 2160020517 το τηλέφωνο του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων, εάν βιάζεσαι.

Δημοσ.

Καλησπέρα,μια ερώτηση.

Πως εξαργυρώνετε από την προτέργια  τα 50 ευρώ;

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας....από 5/2 μετακόμισα στο yelow one home του ηρων και 3/3 έδωσα και ένδειξη. 31/3 τελειώνει η σταθερή τιμή και θέλω να φύγω μάλλον για energy 3.0. Λογαριασμός δεν έχει βγει κανένας ακόμα......Περιμένω λογαριασμό με αποτέλεσμα να βγω από την ασφάλεια της σταθερής τιμής ή την κάνω με ελαφρά για nrg; Το 50σρικο από e contract το χάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...