Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,μια ερώτηση.

Πως εξαργυρώνετε από την προτέργια  τα 50 ευρώ;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας....από 5/2 μετακόμισα στο yelow one home του ηρων και 3/3 έδωσα και ένδειξη. 31/3 τελειώνει η σταθερή τιμή και θέλω να φύγω μάλλον για energy 3.0. Λογαριασμός δεν έχει βγει κανένας ακόμα......Περιμένω λογαριασμό με αποτέλεσμα να βγω από την ασφάλεια της σταθερής τιμής ή την κάνω με ελαφρά για nrg; Το 50σρικο από e contract το χάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, tasos-e είπε

Καλησπέρα,μια ερώτηση.

Πως εξαργυρώνετε από την προτέργια  τα 50 ευρώ;

Μέσα από το app βλέπεις ποσό εξαργύρωσης κ επιλέγεις εσύ πόσο θέλει να εξαργυρώσεις στον επόμενο λογαριασμό 

Επεξ/σία από BOOKER_
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kkatsaplias είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας....από 5/2 μετακόμισα στο yelow one home του ηρων και 3/3 έδωσα και ένδειξη. 31/3 τελειώνει η σταθερή τιμή και θέλω να φύγω μάλλον για energy 3.0. Λογαριασμός δεν έχει βγει κανένας ακόμα......Περιμένω λογαριασμό με αποτέλεσμα να βγω από την ασφάλεια της σταθερής τιμής ή την κάνω με ελαφρά για nrg; Το 50σρικο από e contract το χάνω;

Καλησπέρα! Δεν σε απασχολεί η έκδοση λογαριασμού, μπορείς να φυγεις. Αν αναγραφεται στο συμβολαιο, δεν το χάνεις το 50αρικο.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Έχουμε κάνα νεότερο; Απάντησαν ή πήγαν τετραήμερο; 😂

Δεν απάντησαν και ούτε πρόκειται

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Δεν απάντησαν και ούτε πρόκειται

Τέλεια. Εγω λέω να περιμένω μήπως το διορθώσουν στο δεύτερο λογαριασμό ή απαντήσουν μέχρι τότε  αλλιώς λογικά θα πρέπει να κάνω αναφορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.capital.gr/market-news/3908534/metlen-sigouria-kai-asfaleia-me-ta-timologia-protergia/

Σύμφωνα με το δημοσίευμα παραμένει η ίδια τιμή στο swift on time της protergia και για Απρίλιο. 

Προφανώς θα ακολουθήσει και επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στο site τους.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BOOKER_ είπε

Μέσα από το app βλέπεις ποσό εξαργύρωσης κ επιλέγεις εσύ πόσο θέλει να εξαργυρώσεις στον επόμενο λογαριασμό 

Στον αρχικό λογαριασμό μπορείς να κάνεις εξαργύρωση ή τον πληρωνεις κανονικά; Ευχαριστω

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Στον αρχικό λογαριασμό μπορείς να κάνεις εξαργύρωση ή τον πληρωνεις κανονικά; Ευχαριστω

Η εξαργύρωση σύμφωνα με τους όρους γίνεται στον επόμενο λογαριασμό. Η λογική λέει ότι εάν δεν έχει εκδοθεί πρώτος θα λάβεις την πίστωση όταν εκδοθεί. 

Εγώ ζήτησα εξαργύρωση το σύνολο όσων συστασεων έχω συγκεντρώσει,ενώ ακόμα δεν έχει εκδοθεί πρώτος λογαριασμός. 

Θέλω να πιστεύω ότι στις 5 του μήνα που μου είπαν ότι θα εκδοθεί σύμφωνα με τον κύκλο τιμολόγησης μου δε θα συναντήσω κάτι απρόοπτο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ ζήτησα εξαργύρωση το σύνολο όσων συστασεων έχω συγκεντρώσει,ενώ ακόμα δεν έχει εκδοθεί πρώτος λογαριασμός. 

Δηλαδή ισως βγει πιστωτικός λογαριασμός; Δεν χανονται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δηλαδή ισως βγει πιστωτικός λογαριασμός; Δεν χανονται;

Τι εννοείς ίσως?Εγώ εξαργυρώνω το ποσό που έχω συγκεντρώσει. Αν βγει λογαριασμός και προκύπτει πιστωτικό φυσικά και πρέπει να μεταφερθεί στον επόμενο λογαριασμό (και στο μεθεπόμενο,και ούτω καθεξής εάν το πιστωτικό  ποσό είναι μεγάλο)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τι εννοείς ίσως?Εγώ ςξαργυρωνω το ποσό που έχω συγκεντρώσει. Αν βγει λογαριασμός και προκύπτει πιστωτικό φυσικά και πρέπει να μεταφερθεί στον επόμενο λογαριασμό (και στο μεθεπόμενο,και ούτω καθεξής εάν το πιστωτικό  ποσό είναι μεγάλο)

Λεω ίσως γτ δεν ξερω ποσες συστασεις εχεις και τι καταναλωση! Απλως ρωταω γτ δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να εξαργυρωσεις και δεν μπαινουν ως πιστωση κατευθειαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Λεω ίσως γτ δεν ξερω ποσες συστασεις εχεις και τι καταναλωση! Απλως ρωταω γτ δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να εξαργυρωσεις και δεν μπαινουν ως πιστωση κατευθειαν.

Α οκ....έτσι έχουν στήσει το concept του bring a friend.Το λόγο δεν τον γνωρίζω και γίνεται μόνο μέσω του app.Επισης μπορείς να εξαργυρωσεις οποίο  ακέραιο πόσο θες εσύ. Π.χ. 40 ευρώ,65 ευρώ,κλπ.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Α οκ....έτσι έχουν στήσει το concept του bring a friend.Το λόγο δεν τον γνωρίζω και γίνεται μόνο μέσω του app.Επισης μπορείς να εξαργυρωσεις οποίο  ακέραιο πόσο θες εσύ. Π.χ. 40 ευρώ,65 ευρώ,κλπ.

Ναι το ποσό το ορίζεις εσύ

1 ώρα πριν, colombiano747 είπε

Τέλεια. Εγω λέω να περιμένω μήπως το διορθώσουν στο δεύτερο λογαριασμό ή απαντήσουν μέχρι τότε  αλλιώς λογικά θα πρέπει να κάνω αναφορά 

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι να κάνω, να περιμένω να εκδοθεί ο 2ος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...