Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Φυσικά και μπορείς!

Ποιο πακέτο εναλλακτικού συμφέρει περισσότερο σε παροχή 8kva Γ21?

Δεν έχω δει κάτι καλύτερο πέρα της δεη. Διορθώσετε με αν κάνω λάθος...

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, A_panM είπε

Ποιο πακέτο εναλλακτικού συμφέρει περισσότερο σε παροχή 8kva Γ21?

Δεν έχω δει κάτι καλύτερο πέρα της δεη. Διορθώσετε με αν κάνω λάθος...

Αν ενδιαφέρεσαι για ετήσια προγράμματα:

α) Της Δεη είναι 6 ευρώ πάγιο και 0,149/κβ

β) Το Ηρων blue generous ειναι 9,90 πάγιο και 0,127/κβ.  Έχει δώρο 50 ευρώ, αν κανεις την διαδικασία μέσω e-contract

γ) To Protergia ειναι 9,90 πάγιο και 0,119/κβ. Δωρο 5 μηνες απο 10 ευρώ (μεσω συστασης) + 50/σύσταση, αν δωσεις κι εσυ καποια συσταση μετά.

Αναλόγως της κατανάλωσης και λοιπών προτιμήσεων επιλέγεις

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω να μου αντικαταστήσουν τον μετρητή ρεύματος λόγω βλάβης, μου είπαν ότι πλέον σε τέτοιες περιπτώσεις τοποθετείται έξυπνος. Είμαι στην Protergia, έχει πορτοκαλί τιμολόγιο; Αν όχι, ποιες εταιρείες έχουν;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Αν ενδιαφέρεσαι για ετήσια προγράμματα:

α) Της Δεη είναι 6 ευρώ πάγιο και 0,149/κβ

β) Το Ηρων blue generous ειναι 9,90 πάγιο και 0,127/κβ.  Έχει δώρο 50 ευρώ, αν κανεις την διαδικασία μέσω e-contract

γ) To Protergia ειναι 9,90 πάγιο και 0,119/κβ. Δωρο 5 μηνες απο 10 ευρώ (μεσω συστασης) + 50/σύσταση, αν δωσεις κι εσυ καποια συσταση μετά.

Αναλόγως της κατανάλωσης και λοιπών προτιμήσεων επιλέγεις

Προτέργια για 12 μήνες με έκπτωση συνέπειας 0.99 η κιλοβατώρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papresa είπε

Περιμένω να μου αντικαταστήσουν τον μετρητή ρεύματος λόγω βλάβης, μου είπαν ότι πλέον σε τέτοιες περιπτώσεις τοποθετείται έξυπνος. Είμαι στην Protergia, έχει πορτοκαλί τιμολόγιο; Αν όχι, ποιες εταιρείες έχουν;

Δεν υπάρχει ακόμα πορτοκαλί τιμολόγιο από καμιά εταιρεία. Οσονούπω! 😉

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκρίθηκαν πριν λίγες ημέρες νέοι συντελεστές απωλειών ΔΕΔΔΗΕ από 01/05/2025, όπου από 13.57% αυξάνεται σε 16,19% (αύξηση υπέρ ΔΕΔΔΗΕ κατά 19,30%, ενώ για τον οικιακό και επαγγελματικό καταναλωτή αύξηση 2,31%).

Θα επηρεάσει άμεσα, πιθανά χωρίς να χρειαστεί μονομερή τροποποίηση όρων, τα κυμαινόμενα προγράμματα που χρησιμοποιούν απευθείας τους συντελεστές απωλειών ΔΕΔΔΗΕ ή αναφέρουν στον υπολογισμό το «Κόστος Προμηθευτή». Στα υπόλοιπα κυμαινόμενα προγράμματα όπου ορίζει ο πάροχος τους συντελεστές υπολογισμού της χρέωσης δεν αλλάζει άμεσα κάτι, εκτός αν αποφασίσει ο πάροχος να πραγματοποιήσει μονομερή αλλαγή με ειδοποίηση 60 ημέρες πριν την εφαρμογή της αλλαγής.

Spoiler
Μεταβολές συντελεστών απώλειας δικτύου ΔΕΔΔΗΕ με ισχύ από 01/05/2025
Ε-282/2024 απόφαση της ΡΑΑΕΥ (ΦΕΚ Β΄1179/12.03.2025)

Απώλειες Δικτύου Διανομής μέχρι σήμερα Νέες Απώλειες Δικτύου Διανομής Μεταβολή
Χαμηλής Τάσης 1,1357 1,1619 2,31%
Μέσης Τάσης 1,0367 1,0459 0,89%

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 4
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Λήγει αρχές Μαίου το 6μηνο blue generous του Ήρωνα και ψάχνομαι για νέο πακέτο. Ξέρει κανεις εάν θα παίξει κάποια νέα προσφορά για μπλε τιμολόγιο τις επόμενες ημέρες;

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η protergia είναι η καλύτερη επιλογή μέσω σύστασης σωστά;

Μέση κατανάλωση 300-350kw το μήνα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, afragorn είπε

Καλημέρα παιδιά.

Λήγει αρχές Μαίου το 6μηνο blue generous του Ήρωνα και ψάχνομαι για νέο πακέτο. Ξέρει κανεις εάν θα παίξει κάποια νέα προσφορά για μπλε τιμολόγιο τις επόμενες ημέρες;

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η protergia είναι η καλύτερη επιλογή μέσω σύστασης σωστά;

Στην ιδια φαση ειμαι και ειχα στο νου προτεργια. Εστειλα απο τσατ στο ΗΡΩΝ οτι δεν με συμφερουν αυτα τα προγραμμτα που εχει και οτι θα παω προτεργια. Μου ειπαν τι προσφορα μου εκανε η προτεργια και ειπα οτι με συσταση θα παρω 50 και μετα θα δωσω αλλες δυο συστασεις σε συγγενικα προσωπα και θα παρω 100 ακομα, και μου ειπαν οτι θα με παρει τηλ εκπροσωπος να μου δωσει προσφορα. περιμενω να δω τι θα μ πουν.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

Καλημέρα παιδιά.

Καλημέρα!

Κατ`αρχάς δες το συμβόλαιό σου μήπως προβλέπεται αυτοματη ανανέωση. Σε αυτην την περίπτωση πρέπει να κινηθείς καποιες μέρες πριν λήξει.

Αν ενδιαφέρεσαι για μπλε μόνο, υπάρχει και η εναλλακτική της ζενιθ.

1) Ζενιθ Power Home Secure Plus 4 πάγια δωρο (μέχρι 31/3)

2) Protergia Value Secure 12M μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ

Ίδια τιμή, ίδιο πάγιο αλλά υπερτερει η Προτεργια καθώς καλύπτει 5 πάγια (αντι 4 της Ζενιθ) από την σύσταση και φυσικα, αν προκύψει να δωσεις κι εσύ μετά κάποια συσταση, υπερτερει σημαντικά ως επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, afragorn είπε

Καλημέρα παιδιά.

Επειδή υπάρχει πτωτική τάση της χονδρικής (το Φλεβάρη έκλεισε στα 0,154 και το Μάρτη είναι στα 0,105), προτείνω να περιμένεις μέχρι 10 Απρίλη τουλάχιστον εφόσον δεν υπάρχει λόγος βιασύνης επειδή είσαι σε χαμηλό πρόγραμμα, μήπως υπάρξει κάποια προσφορά στην αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλημέρα!

Κατ`αρχάς δες το συμβόλαιό σου μήπως προβλέπεται αυτοματη ανανέωση. Σε αυτην την περίπτωση πρέπει να κινηθείς καποιες μέρες πριν λήξει.

Αν ενδιαφέρεσαι για μπλε μόνο, υπάρχει και η εναλλακτική της ζενιθ.

1) Ζενιθ Power Home Secure Plus 4 πάγια δωρο (μέχρι 31/3)

2) Protergia Value Secure 12M μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ

Ίδια τιμή, ίδιο πάγιο αλλά υπερτερει η Προτεργια καθώς καλύπτει 5 πάγια (αντι 4 της Ζενιθ) από την σύσταση και φυσικα, αν προκύψει να δωσεις κι εσύ μετά κάποια συσταση, υπερτερει σημαντικά ως επιλογή.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 4/5 λήγει άρα μέχρι 4/4 πρέπει να βρω ένα νέο πρόγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

6 χρόνια περίπου είμαι εκτός ΔΕΗ, πέρασα τον περισσότερο καιρό στην Volterra, μετά nrg και πριν 2 μήνες πήγα Protergia. Την Ηρώ δεν την συμπάθησα από την αρχή, μετά με όσες κακές εμπειρίες έχω ακούσει, δεν πρόκειται να πάω με τίποτα, προτιμώ, ου μη γένοιτο, να κάνω επιστροφή καταστροφή στην ΔΕΗ παρά να πάω εκεί. Προσέξτε

Δημοσ.

Η protergia βγάζει εκκαθαριστικό ανά τακτά διαστήματα ή καθυστερεί;

Επίσης αυτό με την σύσταση πως λειτουργεί; Ζητάω από εδώ και μου στέλνει κάποιος κανένα link ή τηλέφωνο;

Συγγνώμη αν έχουν ξανά απαντηθεί, αλλά δε βρήκα κάτι σε προηγούμενη σελίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...