Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

6 χρόνια περίπου είμαι εκτός ΔΕΗ, πέρασα τον περισσότερο καιρό στην Volterra, μετά nrg και πριν 2 μήνες πήγα Protergia. Την Ηρώ δεν την συμπάθησα από την αρχή, μετά με όσες κακές εμπειρίες έχω ακούσει, δεν πρόκειται να πάω με τίποτα, προτιμώ, ου μη γένοιτο, να κάνω επιστροφή καταστροφή στην ΔΕΗ παρά να πάω εκεί. Προσέξτε

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η protergia βγάζει εκκαθαριστικό ανά τακτά διαστήματα ή καθυστερεί;

Επίσης αυτό με την σύσταση πως λειτουργεί; Ζητάω από εδώ και μου στέλνει κάποιος κανένα link ή τηλέφωνο;

Συγγνώμη αν έχουν ξανά απαντηθεί, αλλά δε βρήκα κάτι σε προηγούμενη σελίδα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, afragorn είπε

Η protergia βγάζει εκκαθαριστικό ανά τακτά διαστήματα ή καθυστερεί;

Επίσης αυτό με την σύσταση πως λειτουργεί; Ζητάω από εδώ και μου στέλνει κάποιος κανένα link ή τηλέφωνο;

Ναι ζητας απο δω και καποιος συμφορουμιστης θα σου δωσει ενα λινκ που θα συμπληρωσεις στοιχεια και θα σου τηλεφωνησουν.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

Η σύσταση ειναι με την μορφή συνδέσμου από υφιστάμενο πελάτη, τον ανοίγεις, καταχωρείς τα στοιχεία που σου ζητούνται και αναμένεις επικοινωνία απο την Προτέργια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχά, ευχαριστώ! Και από εκκαθαριστικό πως πάει η πρωτέργια; Είναι τυπικοί ή την μία εκκαθάριση στις 25 μέρες και την άλλη στις 50;

Edit Μη μου στέλνετε ακόμα συστάσεις παιδιά, θα σας πω αν είναι. Ευχαριστώ! 😁

Επεξ/σία από afragorn
  • Haha 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, afragorn είπε

Εκανες την λαθος ερώτηση, θα λαβεις αμεσως 100 συστασεις τουλαχιστον!!!

• Haha 7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

Αχά, ευχαριστώ! Και από εκκαθαριστικό πως πάει η πρωτέργια; Είναι τυπικοί ή την μία εκκαθάριση στις 25 μέρες και την άλλη στις 50;

Κατά κανόνα είναι τυπικοί. Στα αρχικά σταδια ίσως πέσεις σε καθυστερήσεις, είναι θεμα υπαλλήλου και περιοχής.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, afragorn είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 4/5 λήγει άρα μέχρι 4/4 πρέπει να βρω ένα νέο πρόγραμμα.

Θα έχεις λάβει την ειδοποίηση ότι ανανεώνεται σε yellow protect κίτρινο έτσι; Αυτή λάβανε σε όσους λήγει τώρα το 6μηνο του ΗΡΩΝ. Οπότε δεν σε δεσμεύει κάτι, απλώς πρέπει να λάβεις κάποια απόφαση γιατί από 05/05 το protect μπορεί να τιμολογείται σε τιμή 0,20 πχ.

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα σε ολους.για γρηγορο περασμα σε ηρων για το 50αρι σε ποιο κιτρινο παμε?εχει περασει το 6μηνο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, afragorn είπε

Και από εκκαθαριστικό πως πάει η πρωτέργια; Είναι τυπικοί ή την μία εκκαθάριση στις 25 μέρες και την άλλη στις 50;

Εγώ και στους 3 εναλλακτικούς που ήμουν και είμαι, κατεβάζω τις εφαρμογές τους και κάθε μήνα καταχωρώ την ένδειξη του μετρητή και έρχεται εκκαθαριστικός, ζήτημα να έχασα όλα τα χρόνια 3-4 μήνες. Είναι στο χέρι σου

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, alexander098 είπε

Άμα πας σε μπλε για 12 μήνες δεν θα ασχολείσαι. Όντως το πρόγραμμα του φυσικό αέριο καθώς έχει τη καλύτερη τιμή στη κιλοβατώρα. Για το πάγιο όντως είναι υψηλό, αλλά άμα τους δώσεις μια κάρτα ΑΒ Βασιλόπουλος θα σου δίνουν κάθε μηνα 6€ για ψώνια. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει πληροφόρηση για νέα πακέτα ή για κάποια νέα προσφορά σε μπλε.

Υπάρχει δυνατότητα από συνεργαζόμενη με ELPEDISON για 40€ edenred σε μπλε ρεύμα 

Δημοσ.

Καλημέρα,
Τελειωνει και εμενα το 6μηνο σταθερο στον Ηρων.
Σκέφτομαι protergia/zenith , απο οτι βλεπω συμφερει λιγο παραπανω η protergia.
Ειμουν παλιος πελάτης και στους 2. Προτιμώ λιγο ζενιθ.

Αλλα ας στειλει καποιος μια συσταση πρωτεργια!

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

καλημερα σε ολους.για γρηγορο περασμα σε ηρων για το 50αρι σε ποιο κιτρινο παμε?εχει περασει το 6μηνο.

Το κλειδωμένο κίτρινο εκπνέει τέλη του μηνός. Καλύτερα να περιμένεις

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση για προτεργια

Οσοι πηγαμε 6μηνο οταν φτασουμε στο τελος θα πρεπει αν συμφερει να παμε στο 12 μηνο αλλα δε θα εχουμε δικαιωμα να παρουμε τα 50 ή να κανουμε αλλες προσκλησεις αν εχουμε συμπληρωσει 10 

Αν φυγουμε για ενα μηνα και ξανα ερθουμε εχουμε παλι δικαιωμα για 10 bonus ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mια δοκιμή θα σε πείσει :) 

Στους όρους και από ό,τι καταλαβαίνω δεν απαγορεύει να ξαναλάβει μια παροχή τα 10 x 5 ως συστηνόμενη αρκεί να έρθει ξανά από άλλο πάροχο.

Στους όρους παρόλα αυτά λέει ότι επιτρέπονται ανά ΑΦΜ έως 10 συστάσεις, οπότε ο συστήνων ως πρόσωπο έχει αυτό τον περιορισμό. 

Κάτι άλλο, παρατήρησε κανείς με 6μηνο σταθερό Protergia αν έχει παραταθεί η σύμβαση για ακόμη 2 μήνες; Σε 2 συγγενικά πρόσωπα το έχω δει στο λογαριασμό τους, αλλά δεν είδα ειδοποίηση αν αλλάζει κάτι στους όρους, θα έπρεπε να ειδοποιηθεί ο πελάτης για την αλλαγή πιστεύω ακόμη κι αν δεν υπάρχει δέσμευση για το επιπλέον 2μηνο.

2 ώρες πριν, afragorn είπε

Επειδή εκδίδουν λογαριασμούς 5 ή 10 ή 15 κάθε μήνα και δεν έχουν ευέλικτο κύκλο τιμολόγησης, αν πέσει η επιτόπια καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ ακριβώς ή λίγο πριν την έκδοση λογαριασμού, δεν περιμένουν να δουν τη μέτρηση και εκδίδουν το λογαριασμό, οπότε πάνε 1 μήνα πίσω σε αυτή την περίπτωση. Δεν είναι ότι καθυστερούν να εκδώσουν λογαριασμούς, απλώς είναι μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να τη λάβει κάποιος υπόψη.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...