Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, archiezulu είπε

@juanjk ευχαριστούμε για την προσθήκη άμεσα στο excel το nrg simple 3.0 μόλις το είδα έκανα αίτηση κατευθείαν

Αίτηση με τι τρόπο έκανες?? Από τον υπερσύνδεσμο οδηγεί σε σελίδα ΄404 Δεν βρέθηκε΄ και στο site εχουν ακομη το simpe 2.0. Σε ερώτηση που έκανα σε κατάστημα μου είπαν πως θα είναι διαθέσιμο για αιτήσεις απο 1/4.

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Θα πρέπει να τη ζητήσεις εγγράφως (μέσω myrae θα πήγαινα εγώ) εντός διμήνου από την ενεργοποίηση σου σε elpedison, καθώς σύμφωνα με τους όρους θα πρέπει να αποδοθεί εντός διμήνου.

Καλό όμως είναι τέτοιου είδους πρακτικές να αποφεύγονται για να μην περιοριστούν περαιτέρω τα όποια δώρα στα κυμαινόμενα προγράμματα.  

Δεν κάνω τουρισμό αλλά στα 100 ευρώ δώρο της αντιπρότασης δεν μπορούσα να πω όχι ! Ούτε θα κυνηγήσω τα 50 

Δημοσ.

σημερα κοιτούσα να κανω αλλαγη σε προτεργια .. ειδα ομως και τις κρητικες στο google και ολοι γκρινιαζουν ...

ΟΣΟΙ απο σας ειχατε ή εχετε ηδη προτεργια θα ηθελα την εμπειρια σας , ευχαριστω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikos2004dj είπε

σημερα κοιτούσα να κανω αλλαγη σε προτεργια .. ειδα ομως και τις κρητικες στο google και ολοι γκρινιαζουν ...

Για όλους τους παροχους εάν κοιτάξεις τις κριτικές στο google θα έχεις ενδοιασμούς. 

Αν πας μέσω σύστασης για τα 50 ευρώ,απλά έχε υπόψη σου ότι είναι κάπως αργοι στα διαδικαστικά τους.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikos2004dj είπε

.. ειδα ομως και τις κρητικες στο google και ολοι γκρινιαζουν ...

ΓΙα κάνε σύγκριση και με τις υπόλοιπες εταιρείες.

• Haha 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nikos2004dj είπε

Πες μου μια εταιρία που είδες πολλά θετικά σχόλια. Η προτεργια είναι λίγο προβληματική με την εξυπηρέτηση, είναι αρκετά αργοί στα email. Τηλεφωνικά δεν έχω εξυπηρετηθεί. Επίσης έχουν αναφερθεί περιπτώσεις (και σε εμένα έτυχε) να μην έχουν αποδώσει στον πρώτο λογαριασμό το δώρο σύστασης. Περιμένουμε τον 2ο να δούμε μήπως διορθωθεί. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί το δώρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos2004dj είπε

ΔΕΗ να βρεις την υγεία σου...

• Haha 6
Δημοσ.
1 hour ago, alexander098 said:

Πες μου μια εταιρία που είδες πολλά θετικά σχόλια. Η προτεργια είναι λίγο προβληματική με την εξυπηρέτηση, είναι αρκετά αργοί στα email. Τηλεφωνικά δεν έχω εξυπηρετηθεί. Επίσης έχουν αναφερθεί περιπτώσεις (και σε εμένα έτυχε) να μην έχουν αποδώσει στον πρώτο λογαριασμό το δώρο σύστασης. Περιμένουμε τον 2ο να δούμε μήπως διορθωθεί. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί το δώρο.

το θεμα μου δεν ειναι η συσταση και το δωρο ..

1 hour ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

ΓΙα κάνε σύγκριση και με τις υπόλοιπες εταιρείες.

εχω κάνει ηδη και βγάζει οτι ειναι η φθηνοτερη για επαγγελματικο Γ21

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα πήρα ένα διαμέρισμα και επιτέλους έφτιαξα την ΥΔΕ.

Ενώ με πέρνανε τηλεφωνο συνεχεια πωλητες στο παρελθόν, τώρα που θέλω να πάρω καμια προσφορά έξτρα δεν με έχει  πάρει κανείς :P

Ζενιθ είναι το άλλο σπίτι οπότε ίσως με βολεύει να παω ζενιθ, και ηθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποιους πωλητές (ή αν υπάρχουν εδω) που προσφέρουν κάτι έξτρα πέρα από το website 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Beleaver είπε

Καλησπέρα,

Ενώ με πέρνανε τηλεφωνο συνεχεια πωλητες στο παρελθόν, τώρα που θέλω να πάρω καμια προσφορά έξτρα δεν με έχει  πάρει κανείς :P

Ζενιθ είναι το άλλο σπίτι οπότε ίσως με βολεύει να παω ζενιθ, και ηθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποιους πωλητές (ή αν υπάρχουν εδω) που προσφέρουν κάτι έξτρα πέρα από το website 

Ζενιθ δε φημίζεται για προσφορες εκτός website.Μονο σε σταθερό παίζει νομίζω 30αρι έξτρα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Beleaver είπε

Καλησπέρα,

Δεν έχεις τα τηλέφωνα τους ?

Πάρε τους ΕΣΥ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

μια σύσταση Protergia παρακαλω..

Edit: Ευχαριστώ, έλαβα..

Επεξ/σία από nixi
Δημοσ.

Σε πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ με μηδέν κατανάλωση επάνω πρέπει να είναι το πάγιο, σωστά? Κάτω τι είναι? Πληρώνουμε ΔΕΔΗΕ ακόμα και με μηδενική κατανάλωση?

image.png.f1ae3d4621dddcfd13f232732a47f4e7.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...