Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δεν έχεις τα τηλέφωνα τους ?

Πάρε τους ΕΣΥ 

Δεν έχεις άδικο, απλά ήταν περίπου ένα μήνα πριν και δεν ξέρω καν ποια από τα τηλέφωνα που έχω είναι πωλητών της Ζενίθ

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, LordNodens είπε

Γρήγορη ερώτηση, εάν είσαι στο ΔΕΗ myHome Online και το οποίο πρόκειται να λήξη άμεσα, εάν κάνεις ανανέωση δικαιούσαι ή όχι την έκπτωση 50€ + 50€?

Όχι. Να περάσεις στο Γ1 και αμέσως μετά στο Online. Υπάρχει άλλο θέμα για ΔΕΗ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς πὼς απενεργοποιείται το nrg green? Αν και δεν είναι τσεκαρισμένο στη σύμβαση οπότε κομπλε

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Ξέρει κανείς πὼς απενεργοποιείται το nrg green? Αν και δεν είναι τσεκαρισμένο στη σύμβαση οπότε κομπλε

Αν δεν είναι επιλεγμένο στην αίτηση δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Αν δεν είναι Τσεκαρισμένο στην Σύμβαση σημαίνει ότι δεν είναι ενεργοποιημενο δεν το Βάζει αυτόματα η nrg  οπως η δεη βαζει το αντιστοιχο της το green pass μόνο αν το ζητήσεις το βάζουνε και το τότε είναι τσεκαρισμένο στην συμβαση

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teo_3 είπε

Απάντησε ο φίλος. Με λίγα λόγια, αν βάλεις και τα τέλη δήμου, έχεις και κάνα ξεχασμένο 5ευρω πάγιο βάλε και το αυξημένο πάγιο ΔΕΔΔΗΕ λόγω τριφασικού, βγάζεις >10€ κατανάλωση ενέργειας (λολ), τρως και την ΕΡΤ δώρο, πας στα 25-30€ το μήνα για πλάκα.

9 ώρες πριν, juanjk είπε

Στο μονοφασικό είναι 47,64€/έτος, ήτοι 3,97€ το μήνα

Στο τριφασικό με 25ΚVA ισχύ είναι 25 x 5,955 = 148,88€/έτος, δηλαδή 12,40€/μήνα

Είναι σαν μηνιαίο πάγιο ΔΕΔΔΗΕ επειδή διαθέτει ενεργή τη ηλεκτρική γραμμή προς χρήση μέχρι το μετρητή σου.

33 ήρθε. Είναι ο λογαριασμός της πεθεράς μου σε ένα διαμέρισμα που έχει κατεβάσει τον γενικό και δεν μένει κανένας μέσα παρά μόνο το καλοκαίρι για 2 μήνες.
33 Ευρώ για το τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε

33 Ευρώ για το τίποτα...

Εντάξει, όχι και για το τίποτα.

Υπάρχει υποδομή από πίσω, υπάρχει δίκτυο, υπάρχουν εργαζόμενοι που τα κρατάνε.

Δεν ξέρω αν είναι πολλά τα 33€, αλλά σίγουρα 0€ δεν θα μπορούσε να είναι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η volton σήμερα λανσαρε την δικιά της εταιρεία κινητής τηλεφωνίας horizon και θα δίνει πρόσθετη έκπτωση 5€ το μήνα σε όποιον μεταφέρει εκεί το κινητό του. Θα χρησιμοποιεί το δίκτυο της Vodafone ως εικονικός πάροχος....

Επεξ/σία από Trikala_city
  • Like 5
  • Haha 1
Δημοσ.

Σε λογαριασμο που ειναι στον Ηρωνα και ληγει τωρα το καλο τιμολογιο τι προγραμμα να παρω;(must be Ηρωνας παλι)

Τα μπλε βλεπω εχουν πολυ μεγαλη χρονικη δεσμευση 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Σε λογαριασμο που ειναι στον Ηρωνα και ληγει τωρα το καλο τιμολογιο τι προγραμμα να παρω;(must be Ηρωνας παλι)

Τα μπλε βλεπω εχουν πολυ μεγαλη χρονικη δεσμευση 

Σε κίτρινο δεν έχει ανακοινώσει κάτι.

Σε μπλε βελτίωσε λίγο το 18μηνο bluegenerous max home και έκανε το πάγιο από 11,90 σε 9,90 ενώ η τιμή παραμένει 0,0945 με συνέπεια. Έχω την εντύπωση ότι θα ισχύσει και σε όσους το έχουν ήδη επιλέξει με υψηλό πάγιο.

• Like 1
Δημοσ.

Για επαγγελματικό 210 kwh μ.ο. Το μήνα τι έχετε να προτείνεται; τώρα έχω ΔΕΗ my business (ΚΊΤΡΙΝΟ και λήγει) . 

Το καλόκαιρι καίω περίπου 140 kwh το μήνα κ το χειμώνα γύρω στις 280kwh το μήνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, trika9 είπε

Για επαγγελματικό 210 kwh μ.ο. Το μήνα τι έχετε να προτείνεται; τώρα έχω ΔΕΗ my business (ΚΊΤΡΙΝΟ και λήγει) . 

Το καλόκαιρι καίω περίπου 140 kwh το μήνα κ το χειμώνα γύρω στις 280kwh το μήνα. 

Επειδή είναι κίτρινο δεν έχεις καμιά δέσμευση πάντως. Οι όροι του λήγουν στο 12μηνο και μετά ανανεώνονται αυτόματα αν δεν κάνει κάποια αλλαγή ο προμηθευτής αφού σε ενημερώσει 60 ημέρες πριν την αλλαγή.

Πως σου φαίνεται το 12μηνο μπλε protergia value secure στα 0,119 με συνέπεια και πάγιο 9,90, τα 5 πρώτα πάγια δώρο αν κάνεις την ενεργοποίηση από link σύστασης ήδη πελάτη. Τώρα είσαι περίπου στα 0,15-0,17 με 5€ πάγιο.

Αν θέλεις να κάνει τρίμηνο τουρισμό σπίτι και επιχείρηση μπορείς στα nrg simple 3.0 και simple 1.0 business μέχρι τέλος Ιουνίου να έχεις στο σπίτι 0,099 με 5€ πάγιο και στην επιχείρηση 0,1090 με μηδενικό πάγιο.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, trika9 είπε

Γειά χαρά!

Το κίτρινο δεν λήγει οπότε μην σε απασχολεί αυτό

Αν θες να στραφείς σε σταθερά, πλην της Προτεργιας που σου προτείνει ο φίλος Juanjk, ίσως να σε ενδιαφέρει και το Ήρων blue generous (ειναι 9,90 πάγιο και 0,127/κβ, λίγο ακριβότερο δηλ).  Έχει δώρο 50 ευρώ, αν κανεις την διαδικασία μέσω e-contract. Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), υπερτερεί η λύση της Προτεργιας.

16 λεπτά πριν, juanjk είπε

Αν θέλεις να κάνει τρίμηνο τουρισμό σπίτι και επιχείρηση μπορείς στα nrg simple 3.0 και simple 1.0 business μέχρι τέλος Ιουνίου να έχεις στο σπίτι 0,099 με 5€ πάγιο και στην επιχείρηση 0,1090 με μηδενικό πάγιο.

Αυτα φίλε Juanjk δεν τα εχει στην επίσημη ιστοσελιδα. Είναι αξιόπιστα;

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα και μπράβο για την ενημέρωση που παρέχετε. 

Θέλω να πάω στο κίτρινο της Protergia (Value Swift OnTime) και τους πήρα να ρωτήσω αν θα ισχύσει και τον Απρίλιο. 
Η απάντηση ηταν ναι αλλά η κοπέλα μου είπε πως δεν μπορώ να έρθω σα νέος πελάτης με bring a friend και πως πρέπει να είμαι υφιστάμενος πελάτης. Φαντάζομαι πως δεν ισχύει αυτό όμως μιας και και δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, panagob είπε

Η απάντηση ηταν ναι αλλά η κοπέλα μου είπε πως δεν μπορώ να έρθω σα νέος πελάτης με bring a friend και πως πρέπει να είμαι υφιστάμενος πελάτης. Φαντάζομαι πως δεν ισχύει αυτό όμως μιας και και δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο εδώ.

τωρα που είσαι; προτεργια; το ακριβως αντιθετο ισχυει αν δεν εισαι πελατης πας με συσταση φιλου και περνεις 50 σπαστα 10/μηνα!!!

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...