Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λήγει σήμερα το 6μηνο σταθερό του Ήρων (είχα πάρει δώρο τα πάγια, 60€ στον πρώτο λογαριασμό)

Συμφωνήσαμε για το νέο 12μηνο σταθερό, 0.11 με συνέπεια και 50€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό.

Ξεκινάει από αύριο.

Το σκέφτομαι όμως. 

Να κάνω υπαναχώρηση χάνοντας τα 50€ δώρο και να πάω είτε στο κίτρινο τους One , είτε στο 18μηνο max home που έχει 0,0945; 

Σε άλλο πάροχο δεν βρίσκω κάτι πολύ καλύτερο προς το παρόν (δεν ψήνομαι να κυνηγάω συστάσεις στην protergia)

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 28/3/2025 στις 5:57 ΜΜ, kegokego είπε

Καλησπέρα, είμαι στο zenith -45% μαζί με την συνέπεια το οποίο λήγει Αύγουστο, μου έκαναν προσφορά για elpe bright 12M με τιμή kWh 0,1049 και 7,9€ πάγιο! Δίνουν δώρα 40€ Σκλαβενίτη και 40€ entered, τι λέτε;

απο που σου εκαναν την  προσφορα;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Λήγει σήμερα το 6μηνο σταθερό του Ήρων (είχα πάρει δώρο τα πάγια, 60€ στον πρώτο λογαριασμό)

Συμφωνήσαμε για το νέο 12μηνο σταθερό, 0.11 με συνέπεια και 50€ δώρο στον πρώτο λογαριασμό.

Ξεκινάει από αύριο.

Το σκέφτομαι όμως. 

Να κάνω υπαναχώρηση χάνοντας τα 50€ δώρο και να πάω είτε στο κίτρινο τους One , είτε στο 18μηνο max home που έχει 0,0945; 

Σε άλλο πάροχο δεν βρίσκω κάτι πολύ καλύτερο προς το παρόν (δεν ψήνομαι να κυνηγάω συστάσεις στην protergia)

Να κάνεις 50€ δίνουν δώρο ούτως ή άλλος στον πρώτο λογαριασμό και εσύ που το είχες πάρει πριν 6 μήνες το παίρνεις σίγουρα. Στα σταθερά 100€ δίνουν όχι 50.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stylish είπε

1ος λογαριασμός απο Ζενιθ, που τυγχάνει να ειναι και εκκαθαριστικός. 

0,095/kwh βάσει προγράμματος.

Εκπτωση συνέπειας δεν έχουμε λόγω οτι ειναι ο 1ος και αναμένουμε να τη δούμε στον 2ο;

Χρεώθηκα 0.123? Δεξιά στις ρυθμιζόμενες γιατι έχει άλλη τιμή η kWh?

image.png.341b82e4f991d1ddc56e5f93cc4c0c91.png

Θα δεις τη συνέπεια στο λογαριασμό μετά από κάθε εκκαθαριστικό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Brian76 είπε

Καλησπέρα, ευχαριστούμε για την πολύτιμή βοήθεια! Άρα, απ' όσο καταλαβαίνω από το excel που συντηρείτε, το ΗΡΩΝ one είναι το πιο συμφέρον αυτή την στιγμή στα κίτρινα τιμολόγια; Ποια η διαφορά μεταξύ του ΗΡΩΝ Yellow One 2 ex-ante και του ΗΡΩΝ Yellow One ex-ante που αναφέρονται στο excel;

Το one home είναι το παλαιό του Φθινοπώρου που δεν προσφέρεται πια, το one 2 είναι αυτό που είχε σταθερή τιμή έως τέλος Μάρτη. Μετά και τα δύο έχουν ίδια τιμή νομίζω ως κυμαινόμενα. Η χαμηλή κυμαινόμενη τιμή συμβαίνει επειδή έχουμε πτωτική τάση, μόλις σταθεροποιηθεί ή αυξηθεί η χονδρική τότε δεν θα συμφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vklon είπε

Να κάνεις 50€ δίνουν δώρο ούτως ή άλλος στον πρώτο λογαριασμό και εσύ που το είχες πάρει πριν 6 μήνες το παίρνεις σίγουρα. Στα σταθερά 100€ δίνουν όχι 50.

100€ δίνουν λογικά αν δουν πως κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο. 

Τα 50€ για να τα ξαναπάρω, πρέπει να φύγω και να ξαναγυρίσω.

Άρα λες να πάω σε άλλο πάροχο και μετά να θέλω να ξαναγυρίσω;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Ναι, κάνε αίτηση για αλλού πρώτα πχ elpedison να πάρεις καμία δωροεπιταγή και από εκεί και μετά επιστρέφεις

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, archiezulu είπε

@juanjkη ΔΕΗ τι  δίνει και την έχεις τρίτη στο excel σου με το 4all;

Επειδή και ο δικός της μηχανισμός λαμβάνει υπόψη τις ΤΕΑ-2 και ΤΕΑ-1 η τιμή ημέρας για Απρίλιο είναι στα 0.10 λόγω πτωτικής τάσης. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, digitalarchive είπε

0.0945 blue generous max home για 18μηνο ειναι καλά; να μην φευγω απο τον ηρων;

θα παιξει κλιματιστικο το καλοκαιρι.

Συμπαθητικές είναι οι χρεώσεις, το θέμα είναι αν επιθυμείς να δεσμευτείς για τοσο μεγάλο διάστημα. Επίσης είναι κρίμα να μην λάβεις κανενα δωράκι για αυτήν την αφοσίωσή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT: Έλαβα. .

Καλησπέρα σας,
Μια σύσταση για Protergia θα ήθελα.

Επεξ/σία από panagob
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Βέβαια, έχε υπ`όψιν ότι ως προϋπόθεση αναφέρουν να μην ήσουν πελάτης το τελευταίο 6μηνο. Υπάρχουν αναφορές εδώ ότι δεν έχει εφαρμοσθεί αλλά να ξέρεις τί προβλέπεται.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Συμπαθητικές είναι οι χρεώσεις, το θέμα είναι αν επιθυμείς να δεσμευτείς για τοσο μεγάλο διάστημα. Επίσης είναι κρίμα να μην λάβεις κανενα δωράκι για αυτήν την αφοσίωσή σου.

το χειμωνα ειμαι με αεριο (μαλλον λαθος)

αρα ειμαι για αυτο το καλοκαιρι μεχρι το επόμενο.

εγως οπως τα βλεπω τα πραγματα ακριβαινουν αντι να πεφτουν.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

το χειμωνα ειμαι με αεριο (μαλλον λαθος)

αρα ειμαι για αυτο το καλοκαιρι μεχρι το επόμενο.

εγως οπως τα βλεπω τα πραγματα ακριβαινουν αντι να πεφτουν.....

Κατ`αρχάς προσδιόρισε το χρονικό διάστημα που θες να κλείσεις. Αν θες 18μηνο, δεν έχω υπ`όψιν καποια εναλλακτική. Τις τιμές σε βαθος 18μηνου δεν μπορουμε να τις προσδιορίσουμε. Η εν λόγω τιμή φαντάζει ικανοποιητική βεβαια. Μην ξεχνας και  την ευχέρεια που εχουν οι πάροχοι στο 6μηνο να αλλάξουν μονομερώς τις χρεώσεις. Θα μπορούσες να παίξεις με κιτρινα και να πάρεις κανα δωράκι μέχρι το καλοκαίρι και τότε να το δεις για σταθερό.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Raki-meze είπε

Ξεκινάει από αύριο.

Το σκέφτομαι όμως. 

Τους κάλεσες εσύ από μόνος σου και τους ζήτησες προσφορά επειδή σκοπεύεις να φύγει ς???  Ρωτάω γιατί το δικό μου λήγει τέλος Απριλίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...