Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, majnun είπε

Ειμαι στον Ηρωνα με το Generous Guarantee, εδω και αρκετο καιρό.

Συνήθως λαμβάνω λογαριασμό 50ε/μηνα είτε εκκαθαριστικό είτε έναντι.

Χθες ομως μου ήρθε κεραμύδα με 90ε, εκκαθαριστικός οπου η κιλοβατώρα διαμορφώνεται στα 22λεπτά. Μεσοσταθμικά καταναλώνω 100kwh/μήνα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που με συμφέρει;

Δεν επαναπαυόμαστε σε κίτρινα αρκετό καιρό. Δυστυχώς εκεί αποσκοπούν οι εταιρείες. Είσαι σε προγραμμα με διακυμανση άρα πρεπει να φυγεις άμεσα. Αν θες κίτρινο, ισχύουν όσα έγραψα πριν.

β) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,090- 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση) γ) Αναμονη Ελπε win more 3 μήπως επισήμως δώσουν και κανένα δωρο. δ) Υπάρχει και στην nrg χωρίς όμως δώρο άρα με περιορισμένο τουριστικό ενδιαφέρον.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ηρων τώρα που λήγει το 6μηνο πρόγραμμα, μου πρότεινε το νέο μπλε 18μηνο με τιμή 0,0945 και πάγιο 10 ευρώ, με δώρο 40 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. Το 18μηνο λίγο με φοβίζει για τόσο μεγάλη δέσμευση, αλλά δε ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο τιμολογιακά. Αν κάνω αίτηση να πάω κάπου αλλού θα μου κάνουν καλύτερη αντιπρόταση λέτε;

Επεξ/σία από afragorn
Δημοσ.
25 minutes ago, afragorn said:

Η Ηρων τώρα που λήγει το 6μηνο πρόγραμμα, μου πρότεινε το νέο μπλε 18μηνο με τιμή 0,0945 και πάγιο 10 ευρώ, με δώρο 40 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. Το 18μηνο λίγο με φοβίζει για τόσο μεγάλη δέσμευση, αλλά δε ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο τιμολογιακά. Αν κάνω αίτηση να πάω κάπου αλλού θα μου κάνουν καλύτερη αντιπρόταση λέτε;

Η βλακεία με αυτό το πρόγραμμα είναι η τεράστια έκπτωση συνέπειας.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Η βλακεία με αυτό το πρόγραμμα είναι η τεράστια έκπτωση συνέπειας.

Εχουν καρτέλ με αυτό το πράγμα και παίζουν πάνω από 15 λεπτά την κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας και αν σου τύχει, την πάτησες άσχημα.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανεις με χαμηλότερη τιμή χωρίς έκπτωση συνέπειας.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, afragorn said:

Εχουν καρτέλ με αυτό το πράγμα και παίζουν πάνω από 15 λεπτά την κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας και αν σου τύχει, την πάτησες άσχημα.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανεις με χαμηλότερη τιμή χωρίς έκπτωση συνέπειας.

Η Φυσικό Αέριο το δίνει 0,094€ + 15€ (-6€ στον ΑΒ) από την αρχή. Και η Protergia το ίδιο στα 0,099€ + 5χ10 μέσω σύστασης. Ρώτα τους μήπως επειδή εσύ είσαι ήδη στον Ήρων δεις από την αρχή την έκπτωση συνέπειας.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Η Φυσικό Αέριο το δίνει 0,094€ + 15€ (-6€ στον ΑΒ) από την αρχή. Και η Protergia το ίδιο στα 0,099€ + 5χ10 μέσω σύστασης. Ρώτα τους μήπως επειδή εσύ είσαι ήδη στον Ήρων δεις από την αρχή την έκπτωση συνέπειας.

Η μόνη που ίσως βόλευε ήταν η protergia, αλλά αφου μου δίνει και η Ηρων 40 ευρώ, μάλλον δε θα μπω στον κόπο για ένα 10ρικο.

Φυσικό Αέριο έχει υψηλό πάγιο και δε ψωνίζω και από ΑΒ :P

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stylish είπε

Μαλλον δεν το εθεσα σωστά. 

Ας πουμε ότι έρχεται ο επόμενος λογαριασμος και ειναι έναντι (έχει προηγηθεί όπως ειδαμε παραπάνω ο εκκαθαριστικός). Εκεί θα έχει έκπτωση συνέπειας. 

Ο επόμενος είτε ειναι εναντι είτε εκκαθαριστικός θα την έχει την έκπτωση; (είμαστε μετά από έναντι- γι αυτο ρωτάω)

Μετά τον έναντι δεν υπάρχει απόδοση συνέπειας, αλλά πρέπει να πληρωθεί κι αυτός εμπροθεσμα μαζί με τον εκκαθαριστικό που αφορά το συγκεκριμένο διάστημα για να λάβεις την συνέπεια.

Δημοσ.
27 minutes ago, juanjk said:

Μετά τον έναντι δεν υπάρχει απόδοση συνέπειας, αλλά πρέπει να πληρωθεί κι αυτός εμπροθεσμα μαζί με τον εκκαθαριστικό που αφορά το συγκεκριμένο διάστημα για να λάβεις την συνέπεια.

Αυτο διαφέρει απο την απάντηση στο chat. Συμφωνα με το παραπάνω τοτε στο 12μηνο θα υπαρχουν αρκετοι μήνες χωρίς συνέπεια, ανεξάρτητα αν εισαι συνεπής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@stylish Καλησπέρα, εγώ είμαι στην ΖΕΝΙΘ Power home Direct Plus, με ενεργοποίηση 30/01 ο 1ος λογαριασμός εκδόθηκε εκκαθαριστικός τέλη Φλεβάρη χωρίς έκπτωση συνέπειας, προχθές εκδόθηκε δεύτερος εκκαθαριστικός και έχει την έκπτωση συνέπειας για την κατανάλωση του 1ου λογαριασμού. Περνάει κάθε μήνα συνεργείο και μετράει περίπου εδώ και κανά 6μηνο. Πριν από αυτό καταχωρούσα εγώ τις μετρήσεις (ήμουνα Elpedison). Μήπως να κάνεις καταχώρηση της μέτρησης εσύ κάθε μήνα για να βγαίνει εκκαθαριστικός;

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Επειδή έκανα ενεργοποίηση μέσω του revma.gr , μου είχαν πει ότι δικαιούμαι δώρο 3ημερο ταξίδι για 2 άτομα, τους έχω στείλει 2 mail και δεν απαντάνε, το έχει πάρει κανείς το δώρο; Πως να το κυνηγήσω; 

Στην ιστοσελίδα τους εξακολουθούν και το διαφημίζουν.

Επεξ/σία από Elise76
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, stylish είπε

Αυτο διαφέρει απο την απάντηση στο chat. Συμφωνα με το παραπάνω τοτε στο 12μηνο θα υπαρχουν αρκετοι μήνες χωρίς συνέπεια, ανεξάρτητα αν εισαι συνεπής. 

Αν δεν μετράει ο δεδδηε κάθε μήνα τότε ναι αυτό θα συμβαίνει. Δεν έχει αρχίσει στην περιοχή σου; Μπορείς φυσικά κάθε μήνα online στο δεδδηε να δηλώνεις μετρήσεις για να τις δίνει στον πάροχο για εκκαθάριση μήπως έτσι λυθεί το ζήτημα καθυστέρησης απόδοσης της συνέπειας αν και ο δεδδηε αργεί να τις στείλει στον πάροχο αλλά δεν θα κάνει και 4μηνο βέβαια ,;)

13 λεπτά πριν, Elise76 είπε

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Επειδή έκανα ενεργοποίηση μέσω του revma.gr , μου είχαν πει ότι δικαιούμαι δώρο 3ημερο ταξίδι για 2 άτομα, τους έχω στείλει 2 mail και δεν απαντάνε, το έχει πάρει κανείς το δώρο; Πως να το κυνηγήσω; 

Στην ιστοσελίδα τους εξακολουθούν και το διαφημίζουν.

Το δώρο αυτό αποδίδεται μέσω συνεργαζόμενου τουριστικού γραφείου για συγκεκριμένους προορισμούς, αλλά πληρώνεις τα μεταφορικά και τη συνδρομή για κάθε άτομο κάθε ημέρα, είναι σαν δώρο αδωρο για εμένα ;) άντε να κερδίζεις την ημιδιατροφη που αναγράφει ουσιαστικά. Για αυτό και στο excel μου το αναγράφω σαν promo προς αποφυγή.

Επεξ/σία από juanjk
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/4/2025 στις 12:30 ΜΜ, juanjk είπε

Nα σημειώσω για όποιον ενδιαφέρεται, γιατί μου είχε διαφύγει ότι τα exante κίτρινα με μηχανισμό διακύμανση που περιέχει τη σύγκριση ΤΕΑ-2 και ΤΕΑ-1 θα τιμολογηθούν καλά τον Απρίλιο, καθώς έχουμε 50% μείωση χονδρικής το Μάρτιο σε σχέση με το Φλεβάρη.

Πχ Τιμή ΗΡΩΝ one Απριλίου 0,114 και με συνέπεια πάει στα 0,090 (βέβαια χάνεται η συνέπεια στον τελευταίο μήνα αν φύγετε οπότε κρατήστε το 0,114 οι τουρίστες και κάντε αλλαγή χωρίς άγχος προς νέο πάροχο μέσα στο μήνα) Bέβαια δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη ο πάροχος στη σελίδα του, αλλά από το μηχανισμό διακύμανσης προκύπτουν οι παραπάνω χρεώσεις.

Καλησπέρα @juanjk και σε όλη την παρέα!

Είμαι στο Yellow one home από αρχές Φλεβάρη. Αξίζει να κάτσω και Απρίλη (βάσει του παραπάνω) ή να μεταβώ στο Protergia value swift on time με συσταση? Πώς διαμορφώνεται  ο μηχανισμός διακύμανσης και η τελική χρέωση προμήθειας?

Τέλος, μπορεί κάποιος να διευκρινίσει την προσφορά 5 μηνες χ 10 ευρώ του value swift που αν κατάλαβα καλά είναι στα 0.09?

Ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από simba88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, simba88 είπε

Καλησπέρα @juanjk και σε όλη την παρέα!

Είμαι στο Yellow one home από αρχές φλεβάρη, αξίζει να κάτσω και Απρίλη ή να μεταβώ στο Protergia value swift on time με συσταση??

Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει την προσφορά 5 μηνες χ 10 ευρώ του value swift που αν κατάλαβα καλά είναι στα 0.09?

Ευχαριστώ!!

Η τιμη είναι σχεδόν ίδια για τον Απρίλιο μεταξύ των δύο, θα έχεις όφελος 10 ευρώ με την Προτέργια. Σίγουρα υπερτερει πολύ της Προτέργιας, αν έχεις 2 ή παραπανω παροχές που διαχειρίζεσαι

Η χρεωση ειναι 0,091 με 5 ευρώ πάγιο. Για τους πρώτους 5 λογαριασμούς έχεις - 10 ευρώ.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 2
Δημοσ.

Θέλω να κανω αλλαγη παρόχου απο ηρων σε προτέργια, σημερα ή αυριο ειναι οι μέρες που θα περάσει ο δεδδηε. Τι να κάνω; να περιμένω να ανέβουν οι μετρησεις στο app; να μην δωσω μικροτερες και μετα κολλήσει η διαδικασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Θέλω να κανω αλλαγη παρόχου απο ηρων σε προτέργια, σημερα ή αυριο ειναι οι μέρες που θα περάσει ο δεδδηε. Τι να κάνω; να περιμένω να ανέβουν οι μετρησεις στο app; να μην δωσω μικροτερες και μετα κολλήσει η διαδικασία.

Ναι, να περιμένεις την μετρηση. Θα τηλ στον ΔΕΔΔΗΕ στο 800 400 4000 αύριο-μεθαυριο και θα ζητησεις την ενδειξη που έλαβαν. Αυτην θα δωσεις μετά στην Προτεργια. Βεβαια μπορείς να ξεκινησεις την διαδικασία για να κερδιζεις χρόνο, αν θες

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...