Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Εμενα μου ειπαν οτι επειδη καταργηθηκε το 6 μηνο υποχρεωθηκαν να δωσουν 2 μηνες παραταση 

Τωρα πανε να γλιτωσουν μαλλον τα λεφτα απο αυτους που ειχαν 0,08...   και να τους ριξουν στο 0,099 

Τι εννοείς υποχρεώθηκαν? Η σύμβαση είναι 6μηνη και δεν προβλέπεται κάπου αυτόματη παράταση.

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τι εννοείς υποχρεώθηκαν? Η σύμβαση είναι 6μηνη και δεν προβλέπεται κάπου αυτόματη παράταση.

Κατι τετοιο εννοησε οτι επειδη καταργηθηκε το 6 μηνο δωσαμε στους πελατες μια παραταση 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κατι τετοιο εννοησε οτι επειδη καταργηθηκε το 6 μηνο δωσαμε στους πελατες μια παραταση 

Και σε εμένα συμβόλαιο που έγινε Ιανουάριο γράφει ότι λήγει Σεπτέμβριο. Πιστεύω ότι άμα θέλουμε να φύγουμε στους 5 μήνες δεν θα υπάρχει θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι φυσιολογικό να με χρεώνει μόνο νυχτερινό;

Spoiler

image.png.712ee18207a9c3bcd8acd9dd82489b60.png

Spoiler

image.png.84ced3a047c38a1e461c11b153226034.png

Στον προ-προηγούμενο είχε μόνο Ημέρα

Spoiler

image.png.0b60006d6e0c53acf01ce83dfc968e6b.png

Spoiler

image.png

Επεξ/σία από error14
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, error14 είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png

Από αυτούς, όλα να τα περιμένεις. 🤪

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

Το εχω χασει λιγο τελευταια, εβγαλε κατι η ελπε για πασχα;

50€ Σκλαβενίτη στα σταθερά δίνουν. Αυτό έχει βγει προς το παρόν.

Επεξ/σία από vklon
  • Haha 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, vklon είπε

50€ Σκλαβενίτη στα σταθερά δίνουν. Αυτό έχει βγει προς το παρόν.

με 15€ το κιλό το αρνί τι να το κάνεις το πενηντάρικο... 

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, error14 είπε

image.png

Δε μοιάζει φυσιολογικό, εφόσον χρησιμοποιείς το ρεύμα και εκτός της μειωμένης ζώνης. Μοιάζει σαν πρόβλημα στο μετρητή, μπορείς να ελέγξεις τις τιμές ημέρας και νύκτας στο μετρητή αν είναι αυτές που λέει ο λογαριασμός και αν είναι ίδιες, τότε να δηλώσεις το τεχνικό πρόβλημα στο δεδδηε.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας! Λίγο άσχετος με το θέμα, εσείς που είστε τσακάλια θεωρείτε φυσιολογική την τιμή αυτή;
Είναι στο σπίτι του πατέρα μου.

Εγώ πχ είμαι αλλού και το ρεύμα μου είναι ενσωματωμένο στο ενοίκιο, σταθερό κάθε μήνα (αρκεί να μην κάνω τεράστιες καταναλώσεις) και 2 χρόνια είμαι οκ. 50€ το μήνα δίνω παραπάνω στο ενοίκιο γι' αυτό. Και ο πατέρας μου που είναι σε χωριό και σε μικρότερο σπίτι του βγαίνει 90€/μήνα ο έναντι και 85€/μήνα περίπου ο εκκαθαριστικός, σύνολο 175€/μήνα. Βλέπω εδώ τώρα 0,24€/kWh... 

Δώστε μου παρακαλώ τα φώτα σας...
Ευχαριστώ!

Screenshot 2025-04-08 155215.jpg

Επεξ/σία από Spectrus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Spectrus είπε

Καλησπέρα σας! Λίγο άσχετος με το θέμα, εσείς που είστε τσακάλια θεωρείτε φυσιολογική την τιμή αυτή;
Είναι στο σπίτι του πατέρα μου.

Εγώ πχ είμαι αλλού και το ρεύμα μου είναι ενσωματωμένο στο ενοίκιο, σταθερό κάθε μήνα (αρκεί να μην κάνω τεράστιες καταναλώσεις) και 2 χρόνια είμαι οκ. 50€ το μήνα δίνω παραπάνω στο ενοίκιο γι' αυτό. Και ο πατέρας μου που είναι σε χωριό και σε μικρότερο σπίτι του βγαίνει 90€/μήνα ο έναντι και 85€/μήνα περίπου ο εκκαθαριστικός, σύνολο 175€/μήνα. Βλέπω εδώ τώρα 0,24€/kWh... 

Δώστε μου παρακαλώ τα φώτα σας...
Ευχαριστώ!

Screenshot 2025-04-08 155215.jpg

Όπως βλέπεις πληρώνεις την kWh 0.24€!!! Είναι πανάκριβη δηλαδή. Πρέπει να αλλάξεις άμεσα πρόγραμμα καθώς υπάρχουν στην αγορά κίτρινα ή σταθερά στα 10 λεπτά. 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, vklon said:

Όπως βλέπεις πληρώνεις την kWh 0.24€!!! Είναι πανάκριβη δηλαδή. Πρέπει να αλλάξεις άμεσα πρόγραμμα καθώς υπάρχουν στην αγορά κίτρινα ή σταθερά στα 10 λεπτά. 

Αυτη ειναι τελικη τιμη, οποτε πιστευω η καθαρη τιμη καπου 13 πρεπει ναναι. Δε το βρισκω και πολυ τραγικο.

Δημοσ.

To value special είναι το πράσινο που τρέχει από ο,τι θυμάμαι στην Protergia εδώ και πολλούς μήνες στα 0.159 με πάγιο 5 ευρώ. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

To value special είναι το πράσινο που τρέχει από ο,τι θυμάμαι στην Protergia εδώ και πολλούς μήνες στα 0.159 με πάγιο 5 ευρώ. 

Χωρίς την έκπτωση συνέπειας όμως η τιμή εκτινάσσεται στα 0,25€. Μάλλον έτσι ήρθε ο παραπάνω λογαριασμός 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...