Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To value special είναι το πράσινο που τρέχει από ο,τι θυμάμαι στην Protergia εδώ και πολλούς μήνες στα 0.159 με πάγιο 5 ευρώ. 

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

To value special είναι το πράσινο που τρέχει από ο,τι θυμάμαι στην Protergia εδώ και πολλούς μήνες στα 0.159 με πάγιο 5 ευρώ. 

Χωρίς την έκπτωση συνέπειας όμως η τιμή εκτινάσσεται στα 0,25€. Μάλλον έτσι ήρθε ο παραπάνω λογαριασμός 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vdeseris είπε

Χωρίς την έκπτωση συνέπειας όμως η τιμή εκτινάσσεται στα 0,25€. Μάλλον έτσι ήρθε ο παραπάνω λογαριασμός 

Τι είναι η έκπτωση συνέπειας; Αυτό δεν το γνωρίζω..

EDIT: Έχει να κάνει με το αν πληρώνεται ο λογαριασμός έγκαιρα; Μου είπε τώρα ο πατέρας μου ότι πληρώνει πάντα την ίδια μέρα που εκδίδεται (του έρχεται μήνυμα στο Viber).

Επεξ/σία από Spectrus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε δεν έχει νόημα όμως αυτό αφού μπήκα εδώ στο λογαριασμό στο site της protergia είδα όλους τους λογαριασμούς από Ιανουάριο του 2023 και έχουν εξοφληθεί όλοι την ημερομηνία έκδοσης. Το διασταύρωσα με τις κινήσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό... Επίσης σε κανένα λογαριασμό της protergeia δεν είδα χρέωση μικρότερη από 0,23€/kWh. 

EDIT: Από ένα σημείο και πίσω οι λογαριασμοί είναι Watt & Volt (HOME ENERGY PLUS) και μετά γίνονται Protergia Οικιακό - Value Special. Μου είπε ότι έγινε αυτόματα δεν έκανε εκείνος κάτι.

Επεξ/σία από Spectrus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spectrus είπε

Ε δεν έχει νόημα όμως αυτό αφού μπήκα εδώ στο λογαριασμό στο site της protergia είδα όλους τους λογαριασμούς από Ιανουάριο του 2023 και έχουν εξοφληθεί όλοι την ημερομηνία έκδοσης. Το διασταύρωσα με τις κινήσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό... Επίσης σε κανένα λογαριασμό της protergeia δεν είδα χρέωση μικρότερη από 0,23€/kWh. 

EDIT: Από ένα σημείο και πίσω οι λογαριασμοί είναι Watt & Volt (HOME ENERGY PLUS) και μετά γίνονται Protergia Οικιακό - Value Special. Μου είπε ότι έγινε αυτόματα δεν έκανε εκείνος κάτι.

Κάνε άμεσα αλλαγή σε value swift on time και δες το για αλλαγή παροχου στο επομενο διάστημα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ ΑΠΟΛΛΩΝ83! Έχει τόσα διαφορετικά πακέτα, δεν καταλαβαίνω καν τη διαφορά.. μπέρδεμα. Τον στέλνω να το αλλάξει σε value swift οn time λοιπόν!

Επεξ/σία από Spectrus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tώρα που η τουριστική σεζόν ξεκινάει ορίστε μερικές επιλογές για μηνιαίο ενεργειακό τουρισμό:

1. Volton Smart 550 ή 450 ή 350 ή 250 ή 150

Για κατανάλωση έως 550 ή 450 κοκ αντίστοιχα:

Τιμή κιλοβατώρας με promo δωρεάν ο 1ος μήνας= 0€

Πρόβλεψη ανώτατης τιμής για κατανάλωση έως τη 2πλάσια από το επιλεγμένο πρόγραμμα 550, 450 κοκ =0,098€ (μετά τις 30 ημέρες διπλασιάζεται )

Τιμή παγίου=0€

2. Heron One 2 Home

Τιμή Απριλίου=0,0907€

Πρόβλεψη τιμή Μαίου=0,152€

Πάγιο=5€

Promo= -50€ δώρο στον 1ο λογαριασμό με econtract

3. Protergia Value Swift ontime

Τιμή Απριλίου = 0,09093€

Πρόβλεψη τιμής Μαίου = 0,09093 (με επιφύλαξη)

Πάγιο=5€

Promo= -10€ δώρο αν ενεργοποιηθεί η παροχή με σύσταση

4. Fysiko Aerio Super Save 30

Τιμή για τον πρώτο μήνα = 0,085€

Πάγιο = 9,90€

5. nrg simple 3.0

Τιμή = 0,099€

Πάγιο=5€

(η τιμή είναι σταθερή έως 30/06)

6. Elpedison Win More 3

Τιμή = 0,1099€

Πάγιο = 7,90€

(η τιμή είναι σταθερή έως 31/05)

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 15
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Spectrus είπε

Τώρα έχει καλές τιμές το κίτρινο, αλλά άμα δεις ότι ανεβαίνει κοιτάχτε μήπως αξίζει να μπει σε μπλε σταθερό τιμολόγιο. Κάποιες εταιρείες το έχουν ρίξει και κάτω από10 λεπτά την κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας (Ζενίθ και Ήρων αν θυμάμαι μέχρι στιγμής). 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, juanjk said:

1. Volton Smart 550 ή 450 ή 350 ή 250 ή 150

Για κατανάλωση έως 550 ή 450 κοκ αντίστοιχα:

Τιμή κιλοβατώρας με promo δωρεάν ο 1ος μήνας= 0€

Πρόβλεψη ανώτατης τιμής για κατανάλωση έως τη 2πλάσια από το επιλεγμένο πρόγραμμα 550, 450 κοκ =0,098€ (μετά τις 30 ημέρες διπλασιάζεται )

Τιμή παγίου=0€

Αυτό το πρόγραμμα της Volton έχει καταλάβει κανείς πως δουλεύει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Αυτό το πρόγραμμα της Volton έχει καταλάβει κανείς πως δουλεύει;

Επιλέγεις σύμφωνα με την κατανάλωσή σου μία από τις 5 παραλλαγές. (για τουρίστες που θα καθίσουν 30 ημέρες φυσικά επιλέγεται το 450 ή 550 για ασφάλεια).

Αν δεν ξεπεράσεις στις 30 ημέρες σε κατανάλωση το πρόγραμμα, τότε πληρώνεις ως χρέωση προμήθειας το σταθερό πάγιο του προγράμματος πχ 72€+ΦΠΑ για το 450 ή 88+ΦΠΑ για το 550. (νομίζω στην καλύτερη περίπτωση είναι στα 0,16€/Kwh για αυτό δεν αξιζει σαν πρόγραμμα για μη τουρίστες. πχ το volton 450 με τη συνδρομή 72€ έχει μια ημερήσια χρέωση 2,40€ καταναλώσει ή όχι η παροχή ρεύμα)

Αν ξεπεράσεις στις 30 ημέρες σε κατανάλωση το πρόγραμμα, τότε οι υπερβάλλουσες τιμολογούνται ως 1,35xMTAμήνα+0,030

Τον πρώτο μήνα δεν πληρώνεις την μηνιαία συνδρομή πχ 72€ ή 88€. Την υπερβάλλουσα αν κάνεις την πληρώνεις.

Ισχύει η αρχή της αναλογικότητας ημερών αν ο λογαριασμός έχει λιγότερες ή περισσότερες από 30 ημέρες.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
8 minutes ago, juanjk said:

Επιλέγεις σύμφωνα με την κατανάλωσή σου μία από τις 5 παραλλαγές. (για τουρίστες που θα καθίσουν 30 ημέρες φυσικά επιλέγεται το 450 ή 550 για ασφάλεια).

Αν δεν ξεπεράσεις στις 30 ημέρες σε κατανάλωση το πρόγραμμα, τότε πληρώνεις ως χρέωση προμήθειας το σταθερό πάγιο του προγράμματος πχ 72€+ΦΠΑ για το 450 ή 88+ΦΠΑ για το 550. (νομίζω στην καλύτερη περίπτωση είναι στα 0,16€/Kwh για αυτό δεν αξιζει σαν πρόγραμμα για μη τουρίστες. πχ το volton 450 με τη συνδρομή 72€ έχει μια ημερήσια χρέωση 2,40€ καταναλώσει ή όχι η παροχή ρεύμα)

Αν ξεπεράσεις στις 30 ημέρες σε κατανάλωση το πρόγραμμα, τότε οι υπερβάλλουσες τιμολογούνται ως 1,35xMTAμήνα+0,030

Τον πρώτο μήνα δεν πληρώνεις την μηνιαία συνδρομή πχ 72€ ή 88€. Την υπερβάλλουσα αν κάνεις την πληρώνεις.

Ισχύει η αρχή της αναλογικότητας ημερών αν ο λογαριασμός έχει λιγότερες ή περισσότερες από 30 ημέρες.

Ναι στο τελευταιο ποντάρει η volton. 

Θυμαμαι τότε που είχε έτρεχαν οι 500kwh δωρο. Εβγαλε 1ο λογαριασμο εκκαθαριστικο και κάπου στις 20 μέρες έφυγα. Σχεδόν δεν πήρα κατι απο το δώρο και η απάντηση ήταν επειδή βγήκε εκκαθαριστικός 1ος λογαριασμος.

• Like 1
Δημοσ.

Eπειδη το τηλεφωνο(2111883014) για τις ανανεωσεις στην Protergia δεν το σηκωνει κανεις οσες φορες κι αν πηρα γνωριζει κανενας αν υπαρχει καποιο αλλο?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Eπειδη το τηλεφωνο(2111883014) για τις ανανεωσεις στην Protergia δεν το σηκωνει κανεις οσες φορες κι αν πηρα γνωριζει κανενας αν υπαρχει καποιο αλλο?

Εγώ το έχω αποθηκευμένο σαν 2111883041

Δημοσ.

είμαι στο πράσινο της NRG εδώ και καιρό και βρήκα επιτέλους χρόνο να μελετήσω και να δω τι με συμφέρει να κάνω.. κατέληξα ότι με συμφέρει να πάω είτε στο μπλε της NRG είτε στης elpedison, και είπα να ξεκινήσω από NRG για να μην εχω να στέλνω χαρτούρα, να βγάζω φώτο κλπ κλπ... και από την NRG μου είπαν ότι τα μπλε είναι μόνο για νέες συνδέσεις και προσπαθούσε να με σπρώξει σε ένα κίτρινο με 15ευρώ/100kW.. anyway, αντίο NRG :-)

αυτοί παίζουν μπάλα όπως στην κινητή; μόλις κάνεις αίτηση για "φορητότητα" σε παίρνουν τηλέφωνο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...