Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνουν τηλέφωνο ναι και σου δίνουν το μπλε τους χαχαχα και ίσως καμιά δωροκάρτα shell.

Aλλά υπάρχουν καλύτερα μπλε στην αγορα σίγουρα ακόμα και με τα δώρα μαζί.

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 minutes ago, christos4 said:

είμαι στο πράσινο της NRG εδώ και καιρό και βρήκα επιτέλους χρόνο να μελετήσω και να δω τι με συμφέρει να κάνω.. κατέληξα ότι με συμφέρει να πάω είτε στο μπλε της NRG είτε στης elpedison, και είπα να ξεκινήσω από NRG για να μην εχω να στέλνω χαρτούρα, να βγάζω φώτο κλπ κλπ... και από την NRG μου είπαν ότι τα μπλε είναι μόνο για νέες συνδέσεις και προσπαθούσε να με σπρώξει σε ένα κίτρινο με 15ευρώ/100kW.. anyway, αντίο NRG :-)

αυτοί παίζουν μπάλα όπως στην κινητή; μόλις κάνεις αίτηση για "φορητότητα" σε παίρνουν τηλέφωνο; 

Δεν σας θέλουμε πελάτη κύριε, να φύγετε να πάτε αλλού.

• Haha 4
Δημοσ.
5 minutes ago, juanjk said:

Παίρνουν τηλέφωνο ναι και σου δίνουν το μπλε τους χαχαχα και ίσως καμιά δωροκάρτα shell.

Aλλά υπάρχουν καλύτερα μπλε στην αγορα σίγουρα ακόμα και με τα δώρα μαζί.

τον τελευταίο χρόνο είχα μέση κατανάλωση 250kWh. η elpedison δίνει 0,1049 με 7,90 πάγιο και μου δινουν και 50 ευρώ σκλαβενίτη

η zeniθ βγαίνει ελάχιστα πιο οικονομική, αλλά επειδή ένα διάστημα με είχαν πρήξει υπερβολικά στα τηλέφωνα ενώ τους είχα πει να μην με καλέσουν ξανά και είχα φτάσει στον DPO τους, ο οποίος και με έγραψε αλλά μετά παρακάλαγε να μην κάνω καταγγελία, δε θέλω να συνεργαστώ μαζί τους για να γλυτώσω 2 ευρώ τον μήνα

βάσει κατανάλωσης και παγίων, η πιο φτηνή αυτή τη στιγμή είναι η zeniθ και μετά η elpedison. 

ήθελα να μείνω στην NRG για να γλυτώσω τα διαδικαστικά, γιατί η τιμή είναι επίσης κοντά, αλλά, όπως λέει και ο darkmatinee   

Just now, darkmatinee said:

Δεν σας θέλουμε πελάτη κύριε, να φύγετε να πάτε αλλού.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, christos4 είπε

ήθελα να μείνω στην NRG για να γλυτώσω τα διαδικαστικά, γιατί η τιμή είναι επίσης κοντά, αλλά, όπως λέει και ο darkmatinee   

η εμπειρία της κινητής τηλεφωνίας έδειξε ότι σε αυτό στηρίζονται οι πάροχοι. Όλες οι προσφορές είναι για νέους πελάτες, αλλά μόλις κάνεις ότι κουνιέσαι, εμφανίζονται ξαφνικά προσφορές για να μην φυγεις... 

Δημοσ.

Τα εξελακια με τις συγκρισεις υπαρχουν καπου ή τα σταματησαν τα παιδια;

Ληγει το σταθερο ΔΕΗ που εχω και βγηκα στην αγορα για νεο σταθερο, οποτε ειπα μηπως ειναι καπου μαζεμενα νοικοκυρεμενα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Τα εξελακια με τις συγκρισεις υπαρχουν καπου ή τα σταματησαν τα παιδια;

Ληγει το σταθερο ΔΕΗ που εχω και βγηκα στην αγορα για νεο σταθερο, οποτε ειπα μηπως ειναι καπου μαζεμενα νοικοκυρεμενα.

Στην υπογραφή του juanjk λίγο πιο πάνω

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, christos4 είπε

τον τελευταίο χρόνο είχα μέση κατανάλωση 250kWh. η elpedison δίνει 0,1049 με 7,90 πάγιο και μου δινουν και 50 ευρώ σκλαβενίτη

Τα 50€ ειναι απο κατάστημα ή τηλεφωνικά;

Δημοσ.
23 minutes ago, christos4 said:

η zeniθ βγαίνει ελάχιστα πιο οικονομική, αλλά επειδή ένα διάστημα με είχαν πρήξει υπερβολικά στα τηλέφωνα ενώ τους είχα πει να μην με καλέσουν ξανά και είχα φτάσει στον DPO τους, ο οποίος και με έγραψε αλλά μετά παρακάλαγε να μην κάνω καταγγελία, δε θέλω να συνεργαστώ μαζί τους για να γλυτώσω 2 ευρώ τον μήνα

βάσει κατανάλωσης και παγίων, η πιο φτηνή αυτή τη στιγμή είναι η zeniθ και μετά η elpedison. 

Αν θέλεις να παραμείνεις στη NRG πάντως, να πας σε κίτρινο στον άλλο πάροχο, για να μην μπλέκεις με αιτήσεις υπαναχώρησης.

Υ.Γ. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι η Ζενίθ έχει DPO 😏

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει κατι να προσεξω αν παω σε Ζενιθ που δειχνει να εχει το πιο οικονομικο σταθερο; Μιλαω για το Power Home Secure 2.

Ειμαι γυρω στι 550kwh το μηνα.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SagoniasSlutRos είπε

Υπαρχει κατι να προσεξω αν παω σε Ζενιθ που δειχνει να εχει το πιο οικονομικο σταθερο; Μιλαω για το Power Home Secure 2.

Το πιο οικονομικό είναι της Προτέργιας συνυπολογίζοντας το δώρο μέσω συστασης.  Όχι, δεν χρειάζεται να προσε΄ξεις κάτι ιδιαίτερο, να έχεις απλώς υπ`όψιν ότι χάνεις την εκπτωση συνέπειας στον τελικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα τη χάσει στο συγκεκριμένο γιατί αποδίδεται πλέον εκ των προτέρων στα νέα προγράμματα.

Δεν ισχύει στον τελικό όντως

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, juanjk είπε

Δεν θα τη χάσει στο συγκεκριμένο γιατί αποδίδεται πλέον εκ των προτέρων στα νέα προγράμματα.

Σε επικοινωνία με εκπροσωπο της Ζενιθ μου είπε ότι δεν αποδιδεται στον τελικό. Με επιφυλαξη λοιπόν.

Δημοσ.
20 minutes ago, NightKing said:

Τα 50€ ειναι απο κατάστημα ή τηλεφωνικά;

πήρα τηλ. στο επίσημο που έχουν στο site, μου το ανέφερε η κοπέλα που μιλήσαμε και μου το έχει στείλει και στο email μου μαζί με το συμβόλαιο. 

image.png.e48d92cbfafd5b5c12b0c81069cfa62e.png

12 minutes ago, darkmatinee said:

Αν θέλεις να παραμείνεις στη NRG πάντως, να πας σε κίτρινο στον άλλο πάροχο, για να μην μπλέκεις με αιτήσεις υπαναχώρησης.

Υ.Γ. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι η Ζενίθ έχει DPO 😏

Δεν το κατάλαβα αυτό περί υπαναχώρησης... είχα βάλει NRG το 2022, με τις αλλαγές κλπ μπήκα στο πράσινο χωρίς να ασχοληθώ ξανά μέχρι σήμερα, άρα δεν έχω δέσμευση με κάποιον...

γιατί να πάω σε κίτρινο σε άλλο πάροχο και όχι σε μπλε σε άλλο πάροχο; ή εννοείς ότι αν δουν κίνηση για κίτρινο σε άλλο πάροχο θα μου πουν να μείνω στην NRG; θα ήθελα να αποφύγω τα κίτρινα γιατί θα πρέπει κάθε τόσο να κάνω ξανά και ξανά έρευνα και να παρακολουθώ την αγορά.. δυστυχώς δεν εχω τον χρονο να το κάνω αυτό (και ούτε την όρεξη) ενώ όπως το είδα τώρα, το οικονομικό όφελος δεν θα είναι και τόσο μεγαλο (εκτός αν εχω κανει πολύ λάθος στους υπολογισμούς μου) 

από elpedison δεν μου είπαν ότι χρειάζεται να κάνω κάτι με την NRG, ούτε από NRG μου είπαν ότι πρέπει να κάνω κάτι όταν τους είπα ότι θα αποχωρήσω... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Σε επικοινωνία με εκπροσωπο της Ζενιθ μου είπε ότι δεν αποδιδεται στον τελικό. Με επιφυλαξη λοιπόν.

Έχεις απόλυτο δίκιο γιατί το γράφουν και οι ειδικοί όρου, ενώ το αποδίδει εκ των προτέρων, στον τελευταία έκδοση λογαριασμού και για όσες κιλοβατώρες αφορά δεν το αποδίδει:.

4.3 Δεν εφαρμόζεται «Έκπτωση Συνέπειας» σε περίπτωση τελικού εκκαθαριστικού λογαριασμού που αφορά τελευταία καταμέτρηση κατανάλωσης περιόδου όταν παύει η εκπροσώπηση της παροχής ή η ηλεκτροδότηση του ακινήτου. H «Έκπτωση Συνέπειας» εφαρμόζεται για όσο διάστημα η σύμβαση παραμένει ενεργή.

6 λεπτά πριν, christos4 είπε

πήρα τηλ. στο επίσημο που έχουν στο site, μου το ανέφερε η κοπέλα που μιλήσαμε και μου το έχει στείλει και στο email μου μαζί με το συμβόλαιο. 

image.png.e48d92cbfafd5b5c12b0c81069cfa62e.png

Δεν το κατάλαβα αυτό περί υπαναχώρησης... είχα βάλει NRG το 2022, με τις αλλαγές κλπ μπήκα στο πράσινο χωρίς να ασχοληθώ ξανά μέχρι σήμερα, άρα δεν έχω δέσμευση με κάποιον...

γιατί να πάω σε κίτρινο σε άλλο πάροχο και όχι σε μπλε σε άλλο πάροχο; ή εννοείς ότι αν δουν κίνηση για κίτρινο σε άλλο πάροχο θα μου πουν να μείνω στην NRG; θα ήθελα να αποφύγω τα κίτρινα γιατί θα πρέπει κάθε τόσο να κάνω ξανά και ξανά έρευνα και να παρακολουθώ την αγορά.. δυστυχώς δεν εχω τον χρονο να το κάνω αυτό (και ούτε την όρεξη) ενώ όπως το είδα τώρα, το οικονομικό όφελος δεν θα είναι και τόσο μεγαλο (εκτός αν εχω κανει πολύ λάθος στους υπολογισμούς μου) 

από elpedison δεν μου είπαν ότι χρειάζεται να κάνω κάτι με την NRG, ούτε από NRG μου είπαν ότι πρέπει να κάνω κάτι όταν τους είπα ότι θα αποχωρήσω... 

Απλώς προτάθηκε να μην μπεις σε διαδικασίες υπαναχώρησης αν η nrg επανέλθει με αντιπροσφορά. Με αυτό το promo όμως δεν χρειάζεται να λάβεις καν υπόψη κάποια αντιπροσφορά από τον υπάρχοντα πάροχο, προχώρησέ το.

Οπότε ξεκίνησε η elpedison τα promo σκλαβενίτη για πάσχα, ενδιαφέρον ;)

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...