Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 10 ευρώ πάγιο θα γίνει και το καινούργιο νορμα; Πριν 3 χρονια στην ΔΕΗ ηταν 70 λεπτά. Τι νταβατζιλίκι ειναι αυτό;

• Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Strategos είπε

το 10 ευρώ πάγιο θα γίνει και το καινούργιο νορμα; Πριν 3 χρονια στην ΔΕΗ ηταν 70 λεπτά. Τι νταβατζιλίκι ειναι αυτό;

Εννοείς το 2019

Δημοσ.

Δεν υποτίθεται ότι τις προηγούμενες ημέρες θα άνοιγε μια πλατφόρμα για επιδότηση για γ21 για τους μήνες Δεκέμβριο έως Φεβρουάριο ; Δεν θα ανοίξει εν τελει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nkour είπε

Πήγα στο value swift και ο Ήρων μου αντιπροτείνει 

Έχει νόημα;

Αντικειμενικά, είναι τρομερή πρόταση για μπλε τιμολόγιο. Σου κάνουν δώρο τα πάγια 11 μηνών και έχεις και πολύ καλή τιμή κιλοβατώρας. Το ερώτημα είναι αν θες να δεσμευτείς για 18 μήνες ή να το ψάχνεις μήνα-μήνα με το κυμαινόμενο.

6 ώρες πριν, Strategos είπε

Εδώ η ΔΕΗ έβαλε στο νέο της πρόγραμμα πάγιο 8 ευρώ. Το 10ρικο θα είναι το μίνιμουμ όπως πάει...

Επεξ/σία από afragorn
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μείνε προς το παρόν στο smart night αν έχεις το -45% κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον μέχρι να κλείσει 12μηνο, γιατί Απρίλιο θα τρέξει περίπου στα 0,082 ημέρα και 0,077 νύκτα ενώ έχει μηδενικό πάγιο.

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Με κάλεσαν σήμερα από Ζενιθ να αλλάξουμε το power home smart night που έχω σε power home secure 2. Προχωράω ή μένω όπως είμαι; 

Έχεις κάποιο λόγο να θες να δεσμευτείς σε σταθερό τιμολόγιο? Μια χαρά είσαι εκεί που βρίσκεσαι (υποθέτω ότι είσαι με το 45% έκπτωση)

• Like 4
Δημοσ.

Το χειμώνα είχε μέγιστη τιμή κάπου στα 0,11, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι κατά τη γνώμη μου. Μακάρι να υπήρχε τέτοιο πρόγραμμα διαθέσιμο και χωρίς δέσμευση τώρα.

• Like 6
Δημοσ.
12 hours ago, messinia3 said:

Έχεις κάποιο λόγο να θες να δεσμευτείς σε σταθερό τιμολόγιο? Μια χαρά είσαι εκεί που βρίσκεσαι (υποθέτω ότι είσαι με το 45% έκπτωση)

Και σε μενα πηραν αλλα δεν συμφερει σε σχεση με 45%.

Δημοσ.

Καλημερα! Χθες παρελαβα την edenred που δινε η ελπε τον Μαρτιο. Θα ηθελα να ρωτησω, χρειαζεται καποια ενεργεια ή να την προσθεσω σε ηλεκτρονικο πορτοφολι για να λειτουργησει σε φυσικα καταστηματα και POS;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλημερα! Χθες παρελαβα την edenred που δινε η ελπε τον Μαρτιο. Θα ηθελα να ρωτησω, χρειαζεται καποια ενεργεια ή να την προσθεσω σε ηλεκτρονικο πορτοφολι για να λειτουργησει σε φυσικα καταστηματα και POS;

Όχι, αν θέλεις την προσθέτεις στο my edenred app για να βλέπεις και το ακριβές υπόλοιπο. Δεν χρειάζεται ενεργοποίηση η κάρτα. Στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι την προσθέτεις αν θες να την χρησιμοποιείς ανέπαφα καθώς έχει μόνο μαγνητική λωρίδα η φυσική κάρτα και μπορεί να μην περνάει σε ορισμένα pos.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.

Συνήθως τα συμβόλαια ΔΕΗ είναι 12μηνα αλλά η δέσμευση είναι λιγότερους μήνες. Δες το συμβόλαιο που είχες κάνει για επιβεβαίωση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, juanjk είπε

Συνήθως τα συμβόλαια ΔΕΗ είναι 12μηνα αλλά η δέσμευση είναι λιγότερους μήνες. Δες το συμβόλαιο που είχες κάνει για επιβεβαίωση.

Ναι μωρε και γω δε νομιζω να εχω θεμα με προστιμο, πιο πολυ ρωταω για το ποσες μερες θα χρειαζεται η Ζενιθ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...