Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit: έχει δωθεί, ευχαριστώ.

Καλησπέρα, 
Μια σύσταση για Protergia κάποιος.

Επεξ/σία από Myname55555
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Αίτηση online η σε καταστήμα

Δεν γράφει πουθενά ούτε για τον Σκλαβενίτη ούτε για την παροχή που ήταν στο παρελθόν (ήμουν πελάτης). Μήπως κάτι μου διαφεύγει?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Δεν γράφει πουθενά ούτε για τον Σκλαβενίτη ούτε για την παροχή που ήταν στο παρελθόν (ήμουν πελάτης). Μήπως κάτι μου διαφεύγει?

Δεν μπορούν να τα δώσουν όλοι αυτά τα promo για αυτό και δεν υπάρχουν πουθενά στην ιστοσελίδα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vklon είπε

Δεν μπορούν να τα δώσουν όλοι αυτά τα promo για αυτό και δεν υπάρχουν πουθενά στην ιστοσελίδα.

Υπάρχει κάποιος εδώ? γιατί είμαι έτοιμος για μία σύνδεση τώρα (μπλε) και μία στο τέλος του μήνα (επίσης μπλε). Αν και αυτό το πέπλο μυστηρίου δεν μου αρέσει...

• Like 1
Δημοσ.

Τα φωτα σας παρακαλω για να μην την πατησω ξανα.

Ειμαι στον ΗΡΩΝ στο προγραμμα YELLOW ONE HOME.

Τι ακριβως βλεπω για να ξερω ποτε να κανω αιτηση για αλλο παροχο;

Το συμβολαιο υπογραφηκε 27/01 , ο πρωτος λογαριασμος ξεκινησε να μετραει τις κιλοβατωρες 31/01. Ακομα δεν μου εχει ερθει δευτερος λογαριασμος και ξεχαστηκα. Ειμαι ηδη 2.5 μηνες στον Ηρωνα. Ποτε κανω αιτηση για αλλο παροχο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Το συμβολαιο υπογραφηκε 27/01 , ο πρωτος λογαριασμος ξεκινησε να μετραει τις κιλοβατωρες 31/01. Ακομα δεν μου εχει ερθει δευτερος λογαριασμος και ξεχαστηκα. Ειμαι ηδη 2.5 μηνες στον Ηρωνα. Ποτε κανω αιτηση για αλλο παροχο;

Όποτε θες, κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο. Είναι κίτρινο/κυμαινομενο το πρόγραμμα που έχεις

Δημοσ.
Στις 1/4/2025 στις 9:55 ΜΜ, mdkamael είπε

Είπα να πω ένα γεια μιας και είχαμε καιρό να τα πούμε ... Πως τα πάτε ?! 

Πού χάθηκες εσύ; Χρόνια και ζαμάνια. Έχει αλλάξει αρκετά η σύνθεση των μελών που ασχολούνται με τους παρόχους στο forum!

Σε άλλα νέα:

H NRG ανακοίνωσε νέα σταθερά, ακολουθώντας στην πράξη τις τιμές της PROTERGIA, και είναι διαθέσιμα από Μ.Δευτέρα 14/04/2025

Το νέο οικιακό πρόγραμμα nrg fixed on time advanced  προσφέρει τιμή 0,099€/kWh, κλειδωμένη για 12 μήνες, με έκπτωση συνέπειας σε κάθε λογαριασμό και πάγιο 9.90€

Επίσης και επαγγελματικό nrg fixed on time advanced, για Γ21 ΚΑΙ Γ23, με τιμή 0,119€/kWh, κλειδωμένη για 12 μήνες, με έκπτωση συνέπειας σε κάθε λογαριασμό και πάγιο 9.90€

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Θα παρεις συσταση απο καποιον και θα παρεις μπονους 50 ευρω (10χ5) για την πρωτη παροχή και μετα θα δωσεις συσταση στον εαυτό σου και θα παρει 50 ευρω εφαπαξ η πρωτη παροχή και 50 ευρω (10χ5) η δευτερη, συνολικα 150.

Είναι επιβεβαιωμένο ότι μπορείς να δώσεις σύσταση στον εαυτό σου για 2η παροχή;

Γιατί στους όρους που ανέβασες στο προηγούμενο post αναγράφει πως το πρόσωπο που συστήνεται δεν πρέπει είναι ήδη πελάτης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Όποτε θες, κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο. Είναι κίτρινο/κυμαινομενο το πρόγραμμα που έχεις

Σιγουρα; Γιατι ειχα την εντυπωση οτι μετα απο 3-4 μηνες θα αλλαζαν τα ποσα. Οπως την επαθα και με το προηγουμενο προγραμμα και πληρωνα διπλασια την κιλοβατωρα υστερα!

Δλδ μπορουσα και απο τον πρωτο μηνα; Επαιρνα το 50ρικο δωρο και εφευγα;

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, spirostolios είπε

Έχεις δίκιο!!

στειλε μου ΕΣΥ pm να σου δώσω τηλέφωνο συνεργάτη που πιστεύω θα κάνει την δουλειά με το παραπάνω 

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, wakabanka είπε

Είναι επιβεβαιωμένο ότι μπορείς να δώσεις σύσταση στον εαυτό σου για 2η παροχή;

Γιατί στους όρους που ανέβασες στο προηγούμενο post αναγράφει πως το πρόσωπο που συστήνεται δεν πρέπει είναι ήδη πελάτης.

Συγγενικό μου πρόσωπο έχει τρεις παροχές και έχει πάρει 250 ευρώ. Επίσης στην εφαρμογή protergia app από εκει που στέλνουμε σύσταση το λέει καθαρά: στείλε πρόσκληση σε φίλους ακόμα και στον εαυτό σου αρκεί η παροχή να είναι σε άλλο προμηθευτή.

Screenshot_2025-04-15-07-06-47-227_gr.jpg

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, vklon είπε

50€ Σκλαβενίτη

50€ τμηματικά 5x10 αν η παροχή ήταν παλιότερα στην elpedison

Έχεις κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν μου είπαν κάτι για δωροεπιταγή Σκλαβενίτη και κάποιο πόσο ισχύει μόνο για όσους ήταν πριν από 3 μήνες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Κυμαινόμενο είναι οποτε θελεις φεύγεις, είχε κλειδωμενη τιμη μεχρι τελους Μαρτιου, αλλα επειδη έπεσε η χοντρική του ρευματος κράτησε και τον Απρίλιο χαμηλή τιμη. Μάιο δεν ξερουμε ποια θα ειναι η τιμή του!

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κυμαινόμενο είναι οποτε θελεις φεύγεις, είχε κλειδωμενη τιμη μεχρι τελους Μαρτιου, αλλα επειδη έπεσε η χοντρική του ρευματος κράτησε και τον Απρίλιο χαμηλή τιμη. Μάιο δεν ξερουμε ποια θα ειναι η τιμή του;

Για Μάιο θα ξέρουμε όταν κλείσει ο Απρίλιος. Με βάση την μέχρι τώρα 15/4 τιμή, θα ήταν 0,141 

5 λεπτά πριν, vNeverMore είπε

αυτό το είδατε; https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-secure-2-0/

0,09 + 3 πάγια δώρο, επισης αυτη στο τηλ μου ειπε και κατι για ταξιδι

Από όταν βγήκε 😉

Για το ταξίδι έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε προηγούμενες σελίδες ότι είναι μούφα 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...