Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο ότι βλέπω τα συμφέρον είναι τα σταθερά και απο κίτρινα της ΔΕΗ, σωστά? Εχει να προτείνει κάτι καποιος που έκανε αλλαγή. ?

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, S90 είπε

Απο ότι βλέπω τα συμφέρον είναι τα σταθερά και απο κίτρινα της ΔΕΗ, σωστά? Εχει να προτείνει κάτι καποιος που έκανε αλλαγή. ?

Eγω απο σταθερο Ηρων που ημουνα εληξε (η μαλλον ενα μηνα πριν ληξει), εκανα αλλαγη και πηγα κιτρινο (swift ontime) προτεργια.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Seldon40 said:

Eγω απο σταθερο Ηρων που ημουνα εληξε (η μαλλον ενα μηνα πριν ληξει), εκανα αλλαγη και πηγα κιτρινο (swift ontime) προτεργια.

PROTERGIA Value Standard ex-ante σύμφωνα με το excelaki ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, S90 είπε

PROTERGIA Value Standard ex-ante σύμφωνα με το excelaki ?

Στο swift ontime πήγα, ναι ex-ante ειναι, εχει κλειδωμενη τιμη απο αρχη του μηνα, εδω και πολλους μηνες κραταει σταθερη τιμη 0,09093/kw, και μαλλον ετσι θα συνεχισει!

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/#protergia-value-swift-ontime

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgebek2 είπε

Παιδες σε ποιο κυμαινομενο παμε ηρων για το econtract?

το Υellow one εχει χαμηλη τιμη αυτο το μηνα, αλλα ο @juanjk νομιζω ότι ελεγε αναμενεται να τσιμπισει 13-15 λεπτα το Μάιο. Εχεις πανω απο εξαμηνο που πηρες το προηγουμενο 50αρικο;

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, S90 είπε

Τα σταθερά γενικώς όχι, τα κιτρινα της Δεη σίγουρα όχι. Εσένα σε ενδιαφέρει κιτρινο ή σταθερό; Επίσης, τί κατανάλωση έχεις;

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Seldon40 said:

το Υellow one εχει χαμηλη τιμη αυτο το μηνα, αλλα ο @juanjk νομιζω ότι ελεγε αναμενεται να τσιμπισει 13-15 λεπτα το Μάιο. Εχεις πανω απο εξαμηνο που πηρες το προηγουμενο 50αρικο;

Νομιζω εχω κλεισει 6μηνο, αρα παω και αν ακριβυνει πολυ γεια σας.

Δημοσ.
Στις 7/4/2025 στις 11:33 ΜΜ, HERTHAN είπε

Στο 0,095 είμαι τώρα και το 12μηνο έχει 0,099.Μικρο το κακό.

Το θέμα είναι είναι αυτό που είπες ότι δεν ξέρουμε πόσο θα πάει τον Ιούνιο κι αν αλλάξει και το σημαντικότερο αν αποφασίσουν να μας πετάξουν σε άλλο χωρίς ειδοποίηση.

Συνεχιζουν και παιρνουν τηλεφωνα απο Προτεργια για να ανανεωσουμε (ληγει Μαιο αλλα στο λογαριασμο λεει Ιουλιο)

Δεν ξερουν λεει απο Μαιο ποσο θα παει

Αν στο λογαριασμο λεει μεχρι Ιουλιο εχουν δικαιωμα να το αλλαξουν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Στο swift ontime πήγα, ναι ex-ante ειναι, εχει κλειδωμενη τιμη απο αρχη του μηνα, εδω και πολλους μηνες κραταει σταθερη τιμη 0,09093/kw, και μαλλον ετσι θα συνεχισει!

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/#protergia-value-swift-ontime

Προσοχή μόνο προς το τέλος κάθε μήνα να τσεκάρουμε ότι δε βγήκε νέο φθηνό κίτρινο με άλλο όνομα (το κάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα)

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, Seldon40 said:

εχει εκπτωση με κωδικο το συγκεκριμενο ? με συσταση ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Συνεχιζουν και παιρνουν τηλεφωνα απο Προτεργια για να ανανεωσουμε (ληγει Μαιο αλλα στο λογαριασμο λεει Ιουλιο)

Eμενα δεν με καλεσαν.....εγω καλεσα στο τηλεφωνο των ανανεωσεων αλλα δεν το σηκωνει κανεις.Μπορει να εχει αλλαξει.

3 ώρες πριν, adi32 είπε

Αν στο λογαριασμο λεει μεχρι Ιουλιο εχουν δικαιωμα να το αλλαξουν?

Μπορουνε να το αλλαξουν χωρις προειδοποιηση οπως μου ειπαν στο τηλεφωνο.Βασικα εχουν το δικαιωμα να το κανουν οποτε θελουν.Τωρα αν το κανουν η οχι ειναι αλλο ζητημα.

Εγω θα περιμενω να περασουν αυτες οι μερες και απο την ερχομενη εβδομαδα θα ξανακαλεσω για ανανεωση.Θα ζητησω κανενα δωρακι αλλα λογικα θα παρω τα @@ μου.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...