Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, lnoldori said:

Μια γρήγορη ερώτηση, λήγει το εξάμηνο συμβόλαιο που είχα με τον Ήρωνα και θα με μεταφέρουν με βάση το email που μου έστειλαν σε κίτρινο δωδεκάμηνης διάρκειας.

Αν κάνω άιτηση για το Ζενιθ Power Home Secure 2 υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν να πληρώσω πρόστιμο πρόωρης διακοπής συμβολαίου?

Τσέκαρε τι λέει το συμβόλαιο του ΗΡΩΝ. Αν δεν υπάρχει ρήτρα τον 6ο μήνα, τότε φεύγεις ελεύθερα.

Αν υπάρχει ρήτρα τον 6ο μήνα, τότε θα πληρώσεις ρήτρα αν ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου πριν λήξει το 6μηνο.

• Like 2
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,  σε σπίτι που ο ιδιοκτήτης έχει αποβιώσει από το 1990 και οι λογαριασμοί έχουν σταματήσει να πληρώνονται από το 2019 λόγου θανάτου και της μητέρας μου σε χωριό το οποίο πλέον είναι ερειπωμένο μπορώ να κάνω κάτι για διακοπή της ηλεκτροδότησης χωρίς να πληρώσω τα οφειλομενα καθως πλεον ειμαι ο νομιμος κληρονομος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πρόκειται για νέα χρήση με αγορά του χώρου μπορείς να το πάρεις στο όνομά σου και μετά να το διακόψεις. Αν πρόκειται για κληρονομιά λόγω συσχέτισης λογικά θα μένει η οφειλή και ο πάροχος μελλοντικά ίσως κινηθεί δικαστικά. Τώρα αν πας σε πάροχο που δεν ελέγχει τη συσχέτιση και το πάρεις στο όνομά σου προσωρινά λήγεις το ζήτημα αλλά μελλοντικά ο παλαιός πάροχος δεν αποκλείεται να κινηθεί δικαστικά, οπότε με κάποιο επιχείρημα θα χρειαστεί να αποποιηθείς την οφειλή.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
1 ώρα πριν, moutrosl είπε

Καλησπέρα,  σε σπίτι που ο ιδιοκτήτης έχει αποβιώσει από το 1990 και οι λογαριασμοί έχουν σταματήσει να πληρώνονται από το 2019 λόγου θανάτου και της μητέρας μου σε χωριό το οποίο πλέον είναι ερειπωμένο μπορώ να κάνω κάτι για διακοπή της ηλεκτροδότησης χωρίς να πληρώσω τα οφειλομενα καθως πλεον ειμαι ο νομιμος κληρονομος;

Έχεις κάνει αποποίηση κληρονομιάς?

Δημοσ.

Μιας και παίζει το θέμα του ονόματος τώρα, για άτομο με λογαριασμό στο όνομα του πατέρα του που δεν ζει πλέον, μπορεί να γίνει αλλαγή παρόχου; και πως;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, moutrosl είπε

Οχι

Οπότε έχεις κληρονομήσει σπίτι και χρέος 

4 ώρες πριν, HardwareZone είπε

Μιας και παίζει το θέμα του ονόματος τώρα, για άτομο με λογαριασμό στο όνομα του πατέρα του που δεν ζει πλέον, μπορεί να γίνει αλλαγή παρόχου; και πως;

Γίνεται.

Το διαδικαστικό ακριβώς είναι θέμα του παρόχου που θα πάς 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, HardwareZone είπε

ολες οι εταιριες το κανουν απλα βρισκεις αυτη που θες και σου λενε τα διαδικαστικα(ταυτοτητα τελευταιο λογαριασμο κλπ).Απλα να ξερεις πως εαν εχει ληξει η υδε θα ζητηθει νεα και εαν θυμαμαι καλα καλα η elpedison για παροχες εντος αττικης το δινει δωρεαν εφοσον ζητηθει απο τον δεδδηε.

Δημοσ.

Δεν έχουμε όμως την ταυτότητα πουθενά, οπότε δεν νομίζω πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε τα διαδικαστικά πουθενά :(

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

Δεν έχουμε όμως την ταυτότητα πουθενά, οπότε δεν νομίζω πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε τα διαδικαστικά πουθενά :(

Δεν ειναι προβλημα αυτό, ουτως η αλλως κανενας πεθαμενος δεν εχει ταυτοτητα, με ληξιαρχικη πραξη θανατου θα προχωρησεις!

• Like 2
Δημοσ.

Για σταθερό τιμολογιο οικιακό με περίπου 2000kwh το τετράμηνο, προτείνετε Protergia Value Secure με 0,099 και 9,90 πάγιο/μήνα;

Υπάρχουν τιμολόγια που συνδιάζονται με ΚΟΤ β και άλλα που δεν παίρνουν;; Το Protergia Value Secure 12M παίρνει;

Υπάρχει κάτι πιο συμφέρον; δεν έχω χρόνο να ελέγχω τιμές κάθε μήνα και αλλαγές παρόχων κτλπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KenJiNx είπε

Για σταθερό τιμολογιο οικιακό με περίπου 2000kwh το τετράμηνο, προτείνετε Protergia Value Secure με 0,099 και 9,90 πάγιο/μήνα;

Υπάρχουν τιμολόγια που συνδιάζονται με ΚΟΤ β και άλλα που δεν παίρνουν;; Το Protergia Value Secure 12M παίρνει;

Υπάρχει κάτι πιο συμφέρον; δεν έχω χρόνο να ελέγχω τιμές κάθε μήνα και αλλαγές παρόχων κτλπ...

ναι παιρνει απο οτι λεει , σε συμφερει μεσω συστασης για 5χ10 ευρω εκπτωση . Σε σταθερο οχι δεν εχει κατι ιδιατερα καλυτερο . Του HERON BLUE GENEROUS MAX HOME  εχει λιγο καλυτερη τιμη (και περνεις μεσω ηλεκτρονικης αιτησης και 50ευρω δωρο) αλλα εχει 18 μηνες δεσμευση . Ακομα υπαρχει και τις zenith με 3 παγια δωρο μεχρι 30/4 . 

Επεξ/σία από Mando
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mando είπε

ναι παιρνει απο οτι λεει , σε συμφερει μεσω συστασης για 5χ10 ευρω εκπτωση . Σε σταθερο οχι δεν εχει κατι καλυτερο . Του HERON BLUE GENEROUS MAX HOME  εχει λιγο καλυτερη τιμη (και περνεις μεσω ηλεκτρονικης αιτησης και 50ευρω δωρο) αλλα εχει 18 μηνες δεσμευση . 

Επίσης στην προτεργια η εκπτωση συνεπειας ειναι προκαταβολικα ενώ στην ηρων μπαινει στον επομενο και τελικα 1ον πληρωνεις μεγαλο τον πρωτο λογαριασμο με 0,189/kw και 2ον σου τρωνε την συνεπεια στον τελικό.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...