Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KenJiNx είπε

Για σταθερό τιμολογιο οικιακό με περίπου 2000kwh το τετράμηνο, προτείνετε Protergia Value Secure με 0,099 και 9,90 πάγιο/μήνα;

Υπάρχουν τιμολόγια που συνδιάζονται με ΚΟΤ β και άλλα που δεν παίρνουν;; Το Protergia Value Secure 12M παίρνει;

Υπάρχει κάτι πιο συμφέρον; δεν έχω χρόνο να ελέγχω τιμές κάθε μήνα και αλλαγές παρόχων κτλπ...

ναι παιρνει απο οτι λεει , σε συμφερει μεσω συστασης για 5χ10 ευρω εκπτωση . Σε σταθερο οχι δεν εχει κατι ιδιατερα καλυτερο . Του HERON BLUE GENEROUS MAX HOME  εχει λιγο καλυτερη τιμη (και περνεις μεσω ηλεκτρονικης αιτησης και 50ευρω δωρο) αλλα εχει 18 μηνες δεσμευση . Ακομα υπαρχει και τις zenith με 3 παγια δωρο μεχρι 30/4 . 

Επεξ/σία από Mando
  • Like 1
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mando είπε

ναι παιρνει απο οτι λεει , σε συμφερει μεσω συστασης για 5χ10 ευρω εκπτωση . Σε σταθερο οχι δεν εχει κατι καλυτερο . Του HERON BLUE GENEROUS MAX HOME  εχει λιγο καλυτερη τιμη (και περνεις μεσω ηλεκτρονικης αιτησης και 50ευρω δωρο) αλλα εχει 18 μηνες δεσμευση . 

Επίσης στην προτεργια η εκπτωση συνεπειας ειναι προκαταβολικα ενώ στην ηρων μπαινει στον επομενο και τελικα 1ον πληρωνεις μεγαλο τον πρωτο λογαριασμο με 0,189/kw και 2ον σου τρωνε την συνεπεια στον τελικό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Δεν ειναι προβλημα αυτό, ουτως η αλλως κανενας πεθαμενος δεν εχει ταυτοτητα, με ληξιαρχικη πραξη θανατου θα προχωρησεις!

Μην μπείτε σε διαδικασίες να υποβάλλετε ληξιαρχική πράξη θανάτου, γιατί θα σας ζητηθεί μετά πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών και υπεύθυνες δηλώσεις επικυρωμένες των υπολοίπων συγγενών ότι δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση της παροχής. Γενικά θα γίνει πιο γραφειοκρατικό το ζήτημα και αργή διαδικασία.

Απευθείας, χρησιμοποιείστε το Ε9 ή παραχωρητήριο/μισθωτήριο και κάντε μεταβίβαση στο όνομά σας με χρήση μονάχα του τελευταίου λογαριασμού από τον προηγούμενο χρήστη.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις έκανα καταγγελία μέσω ΡΑΕ στην Protergia μιας και δεν έχει μπει  η έκπτωση των δέκα ευρώ ανά λογαριασμό εδώ και 3 μήνες από το bring me a friend. Είχα στείλει στην εταιρία τρεις φορές ερώτημα και δεν έλαβα καμία απάντηση. 

Δεν είναι για τα δέκα ευρώ αλλά τώρα ολόκληρες εταιρίες κολοσσοί δεν κάνουν τα βασικά και πρέπει να τους κυνηγάμε εμείς και να σπαταλάμε χρόνο από την καθημερινότητα μας λες και μας χαρίζουν κάτι. Εδώ δεν επενδύει τα βασικά, να φτιάξει ένα απλό application. Κάθε φορά που το ανοίγεις πρέπει να κάνεις ξανά log in. Από αυτά τα μικρά πράγματα καταλαβαίνεις τι άρπα κόλα είναι.

μας έχουν βάλει να ψάχνουμε 10-15 εταιρίες τι μας συμφέρει κάθε 6 μηνο και αυτοί δεν κάνουν ούτε τα βασικά.

Δημοσ.
30 minutes ago, colombiano747 said:

Δεν είναι για τα δέκα ευρώ αλλά τώρα ολόκληρες εταιρίες κολοσσοί δεν κάνουν τα βασικά και πρέπει να τους κυνηγάμε εμείς και να σπαταλάμε χρόνο από την καθημερινότητα μας λες και μας χαρίζουν κάτι.

Το τμήμα τιμολόγησης είναι ανύπαρκτο. Εμένα δεν έβγαζαν λογαριασμούς... είχε μείνει πίσω η τιμολόγηση 3 μήνες. Έβγαλαν τον Φεβρουάριο εκκαθαριστικό για Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο. Τον Μάρτιο έβγαλαν έναντι για Ιανουάριο - Φεβρουάριο - Μάρτιο (μέχρι 15/3)... θεώρησα ότι επιτέλους μπήκα σε μια σειρά και τον Απρίλιο θα έπαιρνα εκκαθαριστικό για Ιανουάριο - Φεβρουάριο - Μάρτιο (μέχρι 31/3 που ήταν η καταμέτρηση)... και μετά θα πήγαινα σε μηνιαία τιμολόγηση. Εεε λοιπόν εκδώθηκε στις 15/4 πάλι έναντι (μέχρι 15/4). Έστειλα mail... με πήρανε απ'το τμήμα τιμολόγησης και με ρώτησαν αν θέλω να παραμείνει ο έναντι ή να τον ακυρώσουν... σε κάθε περίπτωση όμως δε γίνεται να βγει εκκαθαριστικός αυτό το μήνα, θα βγει τον Μάιο εκκαθαριστικός για Ιανουάριο-Φεβρουάριο-Μάρτιο-Απρίλιο. 😆 Εν τω μεταξύ χάνω τη προθεσμία του Απριλίου για τη καταβολή του επιδόματος θέρμανσης... και η επόμενη ημερομηνία καταβολής είναι 30/7. 

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι νεος ενοικιαστης και θελω να επιλεξω το my home online της δεη.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης αν γνωριζει καποιος, το ΥΔΕ εχει ληξει, μπορω να κάνω την αιτηση και να επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου να μου πουν οτι θα στειλουν καποιον για να το ανανεωσει και παραλληλα να προχωρησει η αιτηση;

Η απλα θα την απορριψουν;

Δημοσ.

Για το ΥΔΕ μιλάς με ηλεκτρολόγο και του λες να το καταθέσει άμεσα στο ΔΕΔΔΗΕ αν ο χώρος δεν έχει ρεύμα.

Παράλληλα ολοκληρώνεις την αίτησή σου στον πάροχο που επιλέγεις. Αν ο πάροχος δώσει το αίτημα στο συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ τότε ελέγχεται αν το ΥΔΕ είναι σε ισχύ και αν δεν είναι τότε βγαίνει εκκρεμότητα μέχρι να ενημερωθεί το σύστημα με το έγγραφο που καταθέτει ο ηλεκτρολόγος. Φυσικά το παραπάνω αν ο χώρος δεν έχει ρεύμα. Αν έχει ρεύμα και θέλεις απλά μεταβίβαση τότε κάνε απλά την αίτηση στον πάροχο και στη συνέχεια θα σε ενημερώσει ο ΔΕΔΔΗΕ με ειδοποίηση αν χρειαστεί να πας ΥΔΕ και φυσικά σου δίνει και 6μηνο περιθώριο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, massey είπε

Ειμαι νεος ενοικιαστης και θελω να επιλεξω το my home online της δεη.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης αν γνωριζει καποιος, το ΥΔΕ εχει ληξει, μπορω να κάνω την αιτηση και να επικοινωνησουν αυτοι μαζι μου να μου πουν οτι θα στειλουν καποιον για να το ανανεωσει και παραλληλα να προχωρησει η αιτηση;

Η απλα θα την απορριψουν;

Υπάρχει ρεύμα ΤΩΡΑ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, HardwareZone είπε

Δεν έχουμε όμως την ταυτότητα πουθενά, οπότε δεν νομίζω πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε τα διαδικαστικά πουθενά :(

Δεν χρειάζεται η ταυτότητα του. Η δικιά σου μόνο θα σου ζητηθεί για αλλαγή ονόματος. 

11 ώρες πριν, HardwareZone είπε

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.

Σήμερα πήγα στον κοτσωβολο να ψωνίσω κάτι ,και με ρώτησαν για ρεύμα,και τους είπα είμαι protergia σε σταθερό πρόγραμμα,και με είπαν αν δεν ήμουν σε σταθερό,θα μπορούσα να έρθω στην ΔΕΗ με φθηνό πρόγραμμα μέσω κοτσωβολου, ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iliata2410 είπε

Σήμερα πήγα στον κοτσωβολο να ψωνίσω κάτι ,και με ρώτησαν για ρεύμα,και τους είπα είμαι protergia σε σταθερό πρόγραμμα,και με είπαν αν δεν ήμουν σε σταθερό,θα μπορούσα να έρθω στην ΔΕΗ με φθηνό πρόγραμμα μέσω κοτσωβολου, ισχύει κάτι τέτοιο;

Δεν ρώτησες; Το φθηνο είναι σχετικό. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Ίδια εταιρεία είναι.

Πιθανότατα....

Δημοσ.
21 hours ago, colombiano747 said:

Μόλις έκανα καταγγελία μέσω ΡΑΕ στην Protergia μιας και δεν έχει μπει  η έκπτωση των δέκα ευρώ ανά λογαριασμό εδώ και 3 μήνες από το bring me a friend. Είχα στείλει στην εταιρία τρεις φορές ερώτημα και δεν έλαβα καμία απάντηση. 

20 hours ago, ekrepali said:

Το τμήμα τιμολόγησης είναι ανύπαρκτο. Εμένα δεν έβγαζαν λογαριασμούς... είχε μείνει πίσω η τιμολόγηση 3 μήνες. Έβγαλαν τον Φεβρουάριο εκκαθαριστικό για Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο. Τον Μάρτιο έβγαλαν έναντι για Ιανουάριο - Φεβρουάριο - Μάρτιο (μέχρι 15/3)... θεώρησα ότι επιτέλους μπήκα σε μια σειρά και τον Απρίλιο θα έπαιρνα εκκαθαριστικό για Ιανουάριο - Φεβρουάριο - Μάρτιο (μέχρι 31/3 που ήταν η καταμέτρηση)... και μετά θα πήγαινα σε μηνιαία τιμολόγηση. Εεε λοιπόν εκδώθηκε στις 15/4 πάλι έναντι (μέχρι 15/4). Έστειλα mail... με πήρανε απ'το τμήμα τιμολόγησης και με ρώτησαν αν θέλω να παραμείνει ο έναντι ή να τον ακυρώσουν... σε κάθε περίπτωση όμως δε γίνεται να βγει εκκαθαριστικός αυτό το μήνα, θα βγει τον Μάιο εκκαθαριστικός για Ιανουάριο-Φεβρουάριο-Μάρτιο-Απρίλιο. 😆 Εν τω μεταξύ χάνω τη προθεσμία του Απριλίου για τη καταβολή του επιδόματος θέρμανσης... και η επόμενη ημερομηνία καταβολής είναι 30/7. 

Μη μου λέτε τέτοια γιατί μόλις σήμερα υπέγραψα μέσω "Bring a friend" το σταθερό για 12 μήνες. Αν είναι να μην μπαίνει το 10€ τότε δεν έχει νόημα. Μήπως έγινε παράληψη; Συγκεκριμένα στην ηλ. αίτηση που υπέγραψα το αναφέρει στην 3η σελίδα στις παρατηρήσεις λίγο πιο πάνω από εκεί που μπαίνει η 1η υπογραφή. Δες κι εσύ @colombiano747 στη δική σου αν το αναφέρει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Μη μου λέτε τέτοια γιατί μόλις σήμερα υπέγραψα μέσω "Bring a friend" το σταθερό για 12 μήνες. Αν είναι να μην μπαίνει το 10€ τότε δεν έχει νόημα. Μήπως έγινε παράληψη; Συγκεκριμένα στην ηλ. αίτηση που υπέγραψα το αναφέρει στην 3η σελίδα στις παρατηρήσεις λίγο πιο πάνω από εκεί που μπαίνει η 1η υπογραφή. Δες κι εσύ @colombiano747 στη δική σου αν το αναφέρει.

Βεβαίως και το γράφει το έχω τσεκάρει. Και σε άλλα δύο άτομα από ότι θυμάμαι εδώ μέσα τους έχει συμβεί το ίδιο θέμα.

IMG_9846.jpeg

Δημοσ.
15 minutes ago, colombiano747 said:

Βεβαίως και το γράφει το έχω τσεκάρει. Και σε άλλα δύο άτομα από ότι θυμάμαι εδώ μέσα τους έχει συμβεί το ίδιο θέμα.

IMG_9846.jpeg

Θα το τσεκάρω στον 1ο λογαριασμό και θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...