Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με το app της protergia συνδέεται κ χωρίς να κάνεις συνέχεια login πάντως (σε εμένα). Ξανά κάντο εγκατάσταση κ δώσε άδεια να αποθηκεύσει τους κωδικους

Και οι λογαριασμοί έρχονται καλά. Δλδ κάθε μήνα με απόκλιση 3-4 μέρες ...

Ίσως παίζει ρόλο η περιοχή που μένουμε και οι πολλές καταμετρήσεις..λέω εγώ τώρα..

• Like 1
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Σχετικά με το app της protergia συνδέεται κ χωρίς να κάνεις συνέχεια login πάντως (σε εμένα). Ξανά κάντο εγκατάσταση κ δώσε άδεια να αποθηκεύσει τους κωδικους

Και οι λογαριασμοί έρχονται καλά. Δλδ κάθε μήνα με απόκλιση 3-4 μέρες ...

Ίσως παίζει ρόλο η περιοχή που μένουμε και οι πολλές καταμετρήσεις..λέω εγώ τώρα..

Σε iOS το έχεις;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, colombiano747 είπε

Χμ μπορεί τότε να έχει θέμα μόνο σε iOS που το έχω εγώ

Εμενα και στο κινητο και στον υπολογιστη συνδέεται αυτοματα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι στο ΦΑ σε σταθερό μπλε. Οι παρακάτω χρεώσεις είναι σωστές?

Οι ρυθμιζόμενες που της βλέπω υψηλές σε σχέση με άλλη φορα, ειναι στα 40 ευρώ λογο που είναι εκκαθαριστικός 3 μηνες και 1300kwh??

H εκπτωση ΚΟΤ δεν έπρεπε να αφορά το σύνολο 1320kwh και οχι της 1040 που αναγράφει αφού εχω όριο 1600 το τετράμηνο? 

Και τέλος τα 26 ευρώ πάγιο απο που βγαίνει τόσο υψηλό? 

fis-pdf.PNG

Επεξ/σία από dimitris_p
Δημοσ.
2 hours ago, mdendrin said:

Μη μου λέτε τέτοια γιατί μόλις σήμερα υπέγραψα μέσω "Bring a friend" το σταθερό για 12 μήνες. Αν είναι να μην μπαίνει το 10€ τότε δεν έχει νόημα. Μήπως έγινε παράληψη; Συγκεκριμένα στην ηλ. αίτηση που υπέγραψα το αναφέρει στην 3η σελίδα στις παρατηρήσεις λίγο πιο πάνω από εκεί που μπαίνει η 1η υπογραφή. Δες κι εσύ @colombiano747 στη δική σου αν το αναφέρει.

Μπορει στο φιλο να ετυχε. Υπαρχουν και παρα πολλοι αλλοι που μεχρι σημερα δεν ειχαν κανενα απολυτως προβλημα με την αποδοση του BAF και των εξτρα πιστωσεων.

Επισης ο ekrepali αναφερει πολλαπλα προβληματα με μηνες που δεν τιμολογουνται, ενδεχομενα και λογω καθυστερησεων στην αποστολη ενδειξεων απο ΔΕΔΔΗΕ? Λχ οσοι ειναι σε μηνιαια καταμετρηση και δη τηλεμετρηση δεν εχω ακουσει να εχουν προβληματα.

1 hour ago, colombiano747 said:

Σε iOS το έχεις;

Το εχω σε ios δουλευει αψεγαδιαστα απο το Δεκεμβρη

1 hour ago, mdendrin said:

Θα το τσεκάρω στον 1ο λογαριασμό και θα σου πω.

Στο λογαριασμο θα σου το εμφανιζει στη σελιδα 2, αριστερα, στην Αναλυση Χρεωσεων Προμηθειας, στο "Αλλες Χρεωσεις Βασει Συμβολαιου" ως BAF Promo: -10 ευρω

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, Sebu said:

Επισης ο ekrepali αναφερει πολλαπλα προβληματα με μηνες που δεν τιμολογουνται, ενδεχομενα και λογω καθυστερησεων στην αποστολη ενδειξεων απο ΔΕΔΔΗΕ? Λχ οσοι ειναι σε μηνιαια καταμετρηση και δη τηλεμετρηση δεν εχω ακουσει να εχουν προβληματα.

Έχω μηνιαία καταμέτρηση από πέρυσι το καλοκαίρι, σε αναλογικό μετρητή. Στη παροχή του μαγαζιού (6 μήνες έκατσα) δεν είχα κανένα θέμα... αλλά στου σπιτιού είναι λες και δε συγχρονίζεται η καρτέλα μου με τις ενδείξεις του ΔΕΔΔΗΕ κι όλα γίνονται χειροκίνητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις αλλαγές παροχών αλλά τόσο γρήγορη αλλαγή δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει! 

23/4 έστειλα φώτο κτλ. και 24/4 βλέπω στο Δεδδηε μπήκε η μέτρηση που έδωσα, έτσι μπήκα και είδα ότι έγινε αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής... 

Βέβαια  όλη η διαδικασία έγινε από συγγενικό πρόσωπο που δουλεύει σε παροχο (κάνει σε  όλες της εταιρίες ανάλογα τι συμφέρει)! 

Χθες 25/4 με πήρε και ο παλιός παροχος τηλέφωνο αλλά με έβαλε σε αναμονή (ενώ μου είπε ότι είναι ο απ τον Ηρων) αλλά ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα σηκώσουν το ακουστικό... (περίμενα σχεδόν 1 λεπτό) 

Πηγα Ζενίθ σταθερό power home secure 2.0 με 4 πάγια δώρο, για να δούμε και την Ζενίθ τη ψάρια πιανει😁

Επεξ/σία από dimi1982
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, geopro είπε

Ποιος ειναι ο ΚΑΔ για Γ21 κοινόχρηστο κατοικιας ; Μου το ζητά η φόρμα υποβολής του ΗΡΩΝ

ΚΑΔ ; Είσαι σίγουρος;  κωδικός αριθμός δραστηριότητας;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, -netman- είπε

ΚΑΔ ; Είσαι σίγουρος;  κωδικός αριθμός δραστηριότητας;

Σίγουρος. Το ζητούσε και στο παρελθόν αλλά δεν θυμάμαι τι ειχα βάλει.

876357785_.png.6ecafc8f86c29b8224796914ec1a7bc9.png

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, geopro είπε

Ποιος ειναι ο ΚΑΔ για Γ21 κοινόχρηστο κατοικιας ; Μου το ζητά η φόρμα υποβολής του ΗΡΩΝ

Για Γ21 κοινόχρηστο πρέπει να είναι 7090.

Βάλε αυτό και ούτως ή άλλως θα σε καλέσουν και αν είναι λάθος το διορθώνουν..

• Like 1
Δημοσ.

α) είναι υποχρεωτική η δήλωση ΚΑΔ;  Αν δεν βάλεις δεν προχωρά η δήλωση;

β) αν πατήσεις το info ( i ) τι βλέπεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...