Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, colombiano747 είπε

Protergia που έχω βάλει πάγια πληρωμή άμα πληρώνω μόνος μου πριν την πάγια πληρωμή θα υπάρχει θέμα; Θα μου τραβήξει πάλι τα λεφτά όταν έρθει η ώρα της πάγιας; Φυσικά εννοώ να το κάνω τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την ημερομηνία της πάγιας ώστε να έχει ενημερωθεί το σύστημα.

τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία της πάγιας ώστε να έχει ενημερωθεί το σύστημα.

• Like 1
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, michala είπε

Γεια σας,

Γενικά η αληθεια είναι ότι πρώτη φορά βλεπω να αλλάξω πάροχο ήμουν πάντα στη ΔΕΗ και τώρα έληξε το συμβόλαιο μου με σταθερό που είχα κλείσει πέρυσι.

Είμαστε δύο άτομα σπίτι και έχουμε κατανάλωση στον τελευταιο εκκαθαριστικό είχα κατανάλωση 680 kWh τον μήνα, τι θα προτείνατε;

Σας ευχαριστώ,

Με 680 kwh το μήνα βάζεις διζωνικό τιμολόγιο, σε τσεκουρωνουν οι ΥΚΩ αν δεν έχεις ήδη.., αν είσαι στο ενοίκιο, λες του ιδιοκτήτη να καλύψει το έξοδο (42.16€)

• Like 1
Δημοσ.

Σε 1 μήνα λήγει το εξάμηνο μπλε από Protergia που είχα μέσω σύστασης . Αν φύγω για κάνα μήνα αλλού σε κίτρινο πχ. Μπορώ να ξανά επιστρέψω προτέργια με σύσταση ; 
Αλλιώς χωρίς το δώρο της σύστασης δεν με συμφέρει να ανανεώσω σε ετήσιο . 

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα κάποια πρόταση για

1.επαγγελματικό με κατανάλωση περίπου 150-200 kwh/μήνα

2.φυσικό αέριο οικιακό (τώρα είναι στο φυσικό αέριο αττικής),δεν γνωρίζω προηγούμενες καταναλώσεις, αφορά σπίτι 60 τμ και χρήση από ένα άτομο.

έψαξα αλλά δεν βρήκα κάπου ανοικτό αυτό το θέμα.

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kosmasspy είπε

Καλησπέρα.Θα ήθελα κάποια πρόταση για

1.επαγγελματικό με κατανάλωση περίπου 150-200 kwh/μήνα

Καλησπέρα.

Αν ενδιαφέρεσαι για ετήσια προγράμματα:

α) To Protergia value secure 12Μ ειναι 9,90 πάγιο και 0,119/κβ. Δωρο 5 μηνες απο 10 ευρώ (μεσω συστασης) + 50/σύσταση, αν δωσεις κι εσυ καποια συσταση μετά (πχ προς την παροχή του σπιτιού)

β) Το Ηρων blue generous 12μ ειναι 12,90 πάγιο και 0,116/κβ. Έχει δώρο 50 ευρώ, αν κανεις την διαδικασία μέσω e-contract. Στον τελικό χάνεις την εκπτωση συνέπειας

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλησπέρα.

Αν ενδιαφέρεσαι για ετήσια προγράμματα:

α) To Protergia value secure 12Μ ειναι 9,90 πάγιο και 0,119/κβ. Δωρο 5 μηνες απο 10 ευρώ (μεσω συστασης) + 50/σύσταση, αν δωσεις κι εσυ καποια συσταση μετά (πχ προς την παροχή του σπιτιού)

β) Το Ηρων blue generous 12μ ειναι 12,90 πάγιο και 0,116/κβ. Έχει δώρο 50 ευρώ, αν κανεις την διαδικασία μέσω e-contract. Στον τελικό χάνεις την εκπτωση συνέπειας

σε ευχαριστώ.νομίζω ότι αυτά είναι για οικιακό,εγώ ενδιαφέρομαι για επαγγελματικό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kosmasspy είπε

σε ευχαριστώ.νομίζω ότι αυτά είναι για οικιακό,εγώ ενδιαφέρομαι για επαγγελματικό

για επαγγελματικό είναι (ως business τιτλοφορούνται)

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kosmasspy είπε

2.φυσικό αέριο οικιακό (τώρα είναι στο φυσικό αέριο αττικής),δεν γνωρίζω προηγούμενες καταναλώσεις, αφορά σπίτι 60 τμ και χρήση από ένα άτομο.

έψαξα αλλά δεν βρήκα κάπου ανοικτό αυτό το θέμα.

ευχαριστώ πολύ

Για αέριο.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, TeoTheDoctor είπε

Σε 1 μήνα λήγει το εξάμηνο μπλε από Protergia που είχα μέσω σύστασης . Αν φύγω για κάνα μήνα αλλού σε κίτρινο πχ. Μπορώ να ξανά επιστρέψω προτέργια με σύσταση ; 
Αλλιώς χωρίς το δώρο της σύστασης δεν με συμφέρει να ανανεώσω σε ετήσιο . 

1 φορά είναι η σύσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

1 φορά είναι η σύσταση.

Λάθος κάνεις! Η προυπόθεση είναι να είσαι σε άλλον πάροχο!

Δες και τους ορους και προυποθέσεις!

Screenshot_2025-04-15-07-06-47-227_gr.jpg

protergia_baf_terms.pdf

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.

Μόλις με κάλεσαν για να μου προτείνουν ένα dual energy πρόγραμμα της ζενιθ

ρευμα 0,09/kwh με 4 πάγια δωρο και 20 ευρω για σουπερμαρκετ,αρα 6 πάγια συνολικα

φυσικο αέριο 0,031 /kwh με 7 πάγια δώρο και 20 ευρω για σουπερ, αρα 9 πάγια 

Νομίζω είναι το καλύτερο απο όσα έχω διαβάσει.

είναι κάτι μήπως που πρέπει να προσέξω?

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μολις θα ελεγα γιατι αργει τοσο πολυ να ερθει ο λογαριασμος στην ΗΡΩΝ και μπαινω σημερα στο site και ηρθε 192 ευρω, για 57 ημερες. Γιατι δεν ερχεται καθε μηνα; Εκκαθαριστικος ειναι.

image.png.e5346ce2b38ef2e0a098f267a99f644b.png

Αλλο να πληρωνω 90-100 το μηνα, και αλλο 200 το διμηνο με τη μια.

600Kwh το μηνα, θεωρειται νορμαλ χρηση για το χειμωνα με θερμανση και αφυγραντηρα;

image.png.ecc7a314e3a96f9f3e950f691330ee2c.png

Εκει που λεει συνολικη χρεωση προμηθειεας ειναι και η τιμη της κιλοβατωρας που με χρεωσαν, δλδ το 0.0657; Πως ακριβως προκυπτει και γιατι ειναι τοσο χαμηλη;

Και αλλα 80 ευρω κλασσικα ειναι οι ρυθμιζομενες χρεωσεις..

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...