Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ποια εταιρεία αξιόπιστη για να φύγουμε από δεη κατανάλωση περίπου 400 kwh το μήνα

Στην δεη με πράσινο τιμολόγιο πρέπει να έχει λήξει, 

Δεν μπορώ να μπω στο my δεη από τον 12 / 2024 και όλομο απαντάνε στα e-mail ότι είναι προς διερεύνηση το θέμα 

Έτσι αποφάσισα να φύγω να πάω σε άλλη εταιρεία 

Screenshot επισυνάπτεται

Screenshot_20250502_184603.jpg

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, lambros είπε

Καλησπέρα σας ποια εταιρεία αξιόπιστη για να φύγουμε από δεη κατανάλωση περίπου 400 kwh το μήνα

Στην δεη με πράσινο τιμολόγιο πρέπει να έχει λήξει, 

Δεν μπορώ να μπω στο my δεη από τον 12 / 2024 και όλομο απαντάνε στα e-mail ότι είναι προς διερεύνηση το θέμα 

Έτσι αποφάσισα να φύγω να πάω σε άλλη εταιρεία 

Screenshot επισυνάπτεται

Αν θες μπλε/σταθερό:

1) Protergia Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως για 5 μήνες χ10 ευρώ. Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), έχεις επι πλέον 50 ευρώ και στις 2 παροχές.

2) Zenith power home secure 2 (0,090 και 9.90 πάγιο) με 3 πάγια δώρο. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας.

Αν θες κίτρινα:

α) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,091/κβ με συνέπεια) + 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση). 

β) Ήρων yellow one home (0,109/κβ με συνέπεια) + 50 ευρώ μέσω e-contract. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας

γ) Nrg simple 3 (0,099/κβ) χωρίς όμως δώρο

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.

Αν μου κάνουν πρόσκληση προτέργια και πάρω 5x10 και μπω στο Value Swift OnTime, σε περίπτωση που ανέβει η τιμή σε 2-3 μήνες και πάω πχ σε μπλε το χάνω το 5x10 ή το μεταφέρουν;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Con_stant1ne είπε

Αν μου κάνουν πρόσκληση προτέργια και πάρω 5x10 και μπω στο Value Swift OnTime, σε περίπτωση που ανέβει η τιμή σε 2-3 μήνες και πάω πχ σε μπλε το χάνω το 5x10 ή το μεταφέρουν;

Το μεταφέρουν

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Con_stant1ne είπε

Την προτεργια θα ρωτήσεις και μάλιστα ΓΡΑΠΤΑ.

Στην ελπεντισον πχ το χάνεις.

1 λεπτό πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Το μεταφέρουν

Σίγουρα?

Στην ελπεντισον το χάνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Στην ελπεντισον πχ το χάνεις.

Σίγουρα?

Στην ελπεντισον το χάνεις 

Σίγουρα, το έχω ρωτήσει. Ας ρωτήσει βεβαια και εκείνος πριν το προχωρήσει (γραπτώς ακόμα καλύτερα). Ναι, ισχύει για ελπεντισον.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.
48 minutes ago, GREGORYMO said:

100 φορές να τους πεις ότι θες απάντηση γραπτά (για οποιοδήποτε θέμα), αυτοί παίρνουν τηλέφωνο. Λες και δεν έχουν πληκτρολόγιο. 😄

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Con_stant1ne είπε

Εγώ που πήγα από μπλε σε κίτρινο το μετέφεραν. Δεν είχα να παίρνω βέβαια αλλά φαινόταν οι συστάσεις στο σύνολο. Λογικά βλέπουν το αφμ και δεν τις χάνεις. Για καλό κ κακό ρωτά όμως όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dimperor είπε

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ 2 χ 30 + 20 ΣΥΣΤΑΣΗΣ; ΒΕFON? H KAPOIO ΑΛΛΟ;

Κατευθείαν με elpedison. 

Δεν ξέρω ποια είναι η befon 

Δημοσ.
2 minutes ago, kotsonatos04 said:

Κατευθείαν με elpedison. 

Όταν καλείς elpedison και πατάς το "2" (νέες συμβάσεις), συνδέεσαι με befon. Έχουν εργολαβία το τμήμα πωλήσεων.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kotsonatos04 είπε

Κατευθείαν με elpedison. 

Σε σταθερό σου τα έδωσαν τα 60€ + 20 ή σε κυμαινόμενο;

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους! έχω καταλήξει σε μπλε τιμολόγιο και είμαι μεταξύ

ζενίθ power home secure 2 με 0.098/kwh,

ελιν power on blue 24μηνες με 0,1149 ,

elpedison bright 10.49/kwh

καταναλώσεις περίπου 1000kwh /μήνα από Δεκέμβριο -Μάρτιο και Ιούλιο- αύγουστο με αντλία θερμότητας. Ξέρει κανείς ποιες από αυτές τις εταιρείες έχουν πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς να περνάει δλδ να μετράει ή να βάζω τις καταναλώσεις σε app?ποιά προτείνεται ως καλύτερη εξυπηρέτηση, έρχομαι απο ΔΕΗ σταθερό με 12,3/kwh και από εξυπηρέτηση ποτέ δεν είχα θέμα όλα ήταν στην ώρα τους. 

Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει για κοινόχρηστο κάτι ??? είμαι ηρων protect business s και το βλέπω ακριβό για 60-80 kwh τον μήνα . Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tasosger είπε

καλημέρα σε όλους! έχω καταλήξει σε μπλε τιμολόγιο και είμαι μεταξύ

ζενίθ power home secure 2 με 0.098/kwh,

ελιν power on blue 24μηνες με 0,1149 ,

elpedison bright 10.49/kwh

καταναλώσεις περίπου 1000kwh /μήνα από Δεκέμβριο -Μάρτιο και Ιούλιο- αύγουστο με αντλία θερμότητας. Ξέρει κανείς ποιες από αυτές τις εταιρείες έχουν πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς να περνάει δλδ να μετράει ή να βάζω τις καταναλώσεις σε app?ποιά προτείνεται ως καλύτερη εξυπηρέτηση, έρχομαι απο ΔΕΗ σταθερό με 12,3/kwh και από εξυπηρέτηση ποτέ δεν είχα θέμα όλα ήταν στην ώρα τους. 

Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει για κοινόχρηστο κάτι ??? είμαι ηρων protect business s και το βλέπω ακριβό για 60-80 kwh τον μήνα . Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα.

Δες και το Προτέργια Value Secure 12M (0,099/κβ+9,90 παγιο) μέσω συστάσεως έχεις δώρο για 5 μήνες χ10 ευρώ. Αν πας και το κοινόχρηστο  (ή άλλη δική σου ή συγγενική-φιλική), έχεις επι πλέον 50 ευρώ και στις 2 παροχές.

Στης ΖΕνιθ χάνεις την έκπτωση συνέπειας στον τελικό.

Στης Ελπεντισον ψαξ`το για δωροεπιταγή, αν δίνουν.

Από πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς σίγουρα όχι Ζενιθ, καλύτερα ελπε,για ελιν δεν ξέρω.

Απο εξυπηρέτηση  πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα, για ελιν δεν ξέρω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...