Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γτ η ζενίθ καθυστερεί τόσο στην έκδοση λογαριασμών;;έχω βάλει μετρήσεις από 5 Απριλίου και ακόμα περιμένω λογαριασμό 

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dexs7 είπε

Γτ η ζενίθ καθυστερεί τόσο στην έκδοση λογαριασμών;;έχω βάλει μετρήσεις από 5 Απριλίου και ακόμα περιμένω λογαριασμό 

Δεν είσαι ο μονος, το κάνει συστηματικώς

Δημοσ.
Στις 3/5/2025 στις 10:25 ΠΜ, tasosger είπε

καλημέρα σε όλους! έχω καταλήξει σε μπλε τιμολόγιο και είμαι μεταξύ

ζενίθ power home secure 2 με 0.098/kwh,

ελιν power on blue 24μηνες με 0,1149 ,

elpedison bright 10.49/kwh

καταναλώσεις περίπου 1000kwh /μήνα από Δεκέμβριο -Μάρτιο και Ιούλιο- αύγουστο με αντλία θερμότητας. Ξέρει κανείς ποιες από αυτές τις εταιρείες έχουν πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς να περνάει δλδ να μετράει ή να βάζω τις καταναλώσεις σε app?ποιά προτείνεται ως καλύτερη εξυπηρέτηση, έρχομαι απο ΔΕΗ σταθερό με 12,3/kwh και από εξυπηρέτηση ποτέ δεν είχα θέμα όλα ήταν στην ώρα τους. 

Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει για κοινόχρηστο κάτι ??? είμαι ηρων protect business s και το βλέπω ακριβό για 60-80 kwh τον μήνα . Ευχαριστώ πολύ!

Πάντως εγώ στον Ηρωνα δεν ειχα πρόβλημα με την έκδοοση των λογαριασμων. Ο πρώτος αργεί περίπου 40 ημέρες, αλλά μετά καθε μηνα έβγαινε την ίδια ημερομηνία εκκαθαρ λογαριασμός (καταχώρηση ένδειξης μέσω app, αλλά ετσι κι αλλιως έχω μηνιαία καταμέτρηση).

Δημοσ.

καταναλώσεις περίπου 1000kwh /μήνα από Δεκέμβριο -Μάρτιο και Ιούλιο- αύγουστο με αντλία θερμότητας. Ξέρει κανείς ποιες από αυτές τις εταιρείες έχουν πραγματικούς μηνιαίους λογαρισμούς να περνάει δλδ να μετράει ή να βάζω τις καταναλώσεις σε app?ποιά προτείνεται ως καλύτερη εξυπηρέτηση, έρχομαι απο ΔΕΗ σταθερό με 12,3/kwh και από εξυπηρέτηση ποτέ δεν είχα θέμα όλα ήταν στην ώρα τους. 

Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει για κοινόχρηστο κάτι ??? είμαι ηρων protect business s και το βλέπω ακριβό για 60-80 kwh τον μήνα . Ευχαριστώ πολύ!

ΖΕΝΙΘ είχα παλαιώτερα και είχε μηνιαίους λογαριασμούς. Δεν θυμάμαι πως μετρούσα, αν έμπαινα στο site της ΖΕΝΙΘ ή σε κάποιο app της ΖΕΝΙΘ ή αν το έκανα απ' την εφαρμογή MyDEDDIE. Καλύτερα μέτρα εσύ για να ξέρεις και τι σου γίνεται. Πάντως 1000KWh για αντλία κάπως τραβηγμένο ακούγεται αν μιλάμε για ένα σπίτι σε ένα μήνα.

Στον κοινόχρηστο τι καταναλώσεις έχεις; Πιθανών να αξίζει να βρεις κάτι χωρίς πάγια.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dexs7 είπε

Από Σεπτέμβριο που είμαι εκτός από τον πρώτο όλοι οι υπόλοιποι έρχονται από 25 -28 κάθε μήνα χωρίς καθυστέρηση.Μετρησεις δίνω εγώ και βγαίνουν όλοι εκκαθαριστικοι..

Για την ζενίθ μπορώ να σου πω ότι δίνω εγώ μέσω app και κάθε μήνα βγαίνουν εκκαθαριστικοι.

Δημοσ.

Έχω τον αδερφό μου στη ζενίθ, οι λογαριασμοί έρχονται σε μένα. Είχε βγει ένας εκκαθαριστικός με κατανάλωση 43 kWh για 4 μήνες. Τώρα βγήκε νέος εκκαθαριστικός για 1 μήνα με 1385 kWh. Και οι 2 μετρήσεις υπάρχουν στο app του δεδδηε. Προφανώς έχει γίνει λάθος, ωστόσο διορθώνεται αυτό? Αν ξεκινήσω αίτημα, είναι δυνατόν να γίνει εκ των υστέρων επιμερισμός?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Έχω τον αδερφό μου στη ζενίθ, οι λογαριασμοί έρχονται σε μένα. Είχε βγει ένας εκκαθαριστικός με κατανάλωση 43 kWh για 4 μήνες. Τώρα βγήκε νέος εκκαθαριστικός για 1 μήνα με 1385 kWh. Και οι 2 μετρήσεις υπάρχουν στο app του δεδδηε. Προφανώς έχει γίνει λάθος, ωστόσο διορθώνεται αυτό? Αν ξεκινήσω αίτημα, είναι δυνατόν να γίνει εκ των υστέρων επιμερισμός?

Ποιός έκανε το λάθος?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Δεν είναι περίεργο να σου έγραφαν ότι να ναι μετρήσεις τόσο καιρό. Θεωρητικά βγάζουν φωτογραφία τα ρολόγια αλλά δεν ξέρω πως το κάνουν. Έχει συμβεί και σε εμένα. Προτείνω να μετράς μόνος σου αν είναι εφικτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στους συμφορουμίτες, υπάρχει καμία καλή ιδέα για σταθερό μπλε τιμολόγιο, μου τελείωσε το συμβόλαιο για έναν χρόνο που είχα στην πρωτεργεια, από 0,0945 κλπ που είχα μου το ανεβάζουν στο 0,099 κλπ την κιλοβατώρα, περίπου τέσσερα τρίλεπτα του ευρώ αύξηση, τώρα αυτό τι επίπτωση έχει στο συνολικό ποσό του λογαριασμού μου δεν ξέρω ακριβώς...κοιτάω πάντα για σταθερό επειδή για τέσσερις με πέντε μήνες το χρόνο δεν πέφτω κάτω από 850 κιλοβατώρες το μήνα.

Καμία καλή...ιδέα; 😎

Επεξ/σία από chakotay7
Δημοσ.
15 minutes ago, chakotay7 said:

Καλησπέρα στους συμφορουμίτες, υπάρχει καμία καλή ιδέα για σταθερό μπλε τιμολόγιο, μου τελείωσε το συμβόλαιο για έναν χρόνο που είχα στην πρωτεργεια, από 0,0945 κλπ που είχα μου το ανεβάζουν στο 0,099 κλπ την κιλοβατώρα, περίπου τέσσερα τρίλεπτα του ευρώ αύξηση, τώρα αυτό τι επίπτωση έχει στο συνολικό ποσό του λογαριασμού μου δεν ξέρω ακριβώς...κοιτάω πάντα για σταθερό επειδή για τέσσερις με πέντε μήνες το χρόνο δεν πέφτω κάτω από 850 κιλοβατώρες το μήνα.

Καμία καλή...ιδέα; 😎

Τα έχει πει ο @ΑΠΟΛΛΩΝ83 καλύτερα, εγώ θα πρόσθετα και το  Home Fixed Super Plus από Φυσικό Αέριο στα 0,094€, σε περίπτωση που αγοράζεις από ΑΒ & έχεις και Bonus από Alpha Bank

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chakotay7 είπε

Καμία καλή...ιδέα; 😎

Καλή ιδέα είναι να μπεις στο https://invoices.rae.gr/

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, S90 είπε

Για Γ21 η Προτεργια αξιζει σε κανα κυμαινομενο πρόγραμμα?

Αναλόγως την κατανάλωση κοιτας είτε το Protergia Επαγγελματικό 1 Value Simple είτε το Επαγγελματικό 1 Value Seasonal

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Καλή ιδέα είναι να μπεις στο https://invoices.rae.gr/

Αυτό κοιτάζω τώρα, σε ευχαριστώ.

15 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Τα έχει πει ο @ΑΠΟΛΛΩΝ83 καλύτερα, εγώ θα πρόσθετα και το  Home Fixed Super Plus από Φυσικό Αέριο στα 0,094€, σε περίπτωση που αγοράζεις από ΑΒ & έχεις και Bonus από Alpha Bank

Τα κοιτάζω τώρα όλα αυτά...δεν βλέπω και τίποτα τρελές διάφορες βέβαια μεταξύ τους...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, chakotay7 είπε

Αυτό κοιτάζω τώρα, σε ευχαριστώ.

Τα κοιτάζω τώρα όλα αυτά...δεν βλέπω και τίποτα τρελές διάφορες βέβαια μεταξύ τους...

Αφ`ου είσαι ήδη Προτέργια, κοιτάς τα υπόλοιπα. Μπορείς εναλλακτικώς να πας και σε καποιο κυμαινομενο για κανά μήνα και να επιστρέψεις στην Προτέργια παίρνοντας και το δωρο

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...