Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, malakudi είπε

Πόσα ήταν τα δώρα στο σύνολο του έτους; Αν πχ ήταν 100 ευρώ, στις 8000 KWh ρίχνουν την τιμή 0,0125. Οπότε αν ήταν 10 λεπτά, πήγαινε 0,0875. Τώρα το οικονομικότερο μπλε είναι στο 0,09 απ' ότι είδα. Φυσικά αν έχεις κατανάλωση 3000 KWh αλλάζει το πράγμα, εκεί η έκπτωση είναι σημαντική.

Επίσης να υπολογιζεις οτι to 2025 αυξηθηκαν τα παγια και εχουν φτασει κοντα στα δεκα ευρω. Ειδικα στα μπλε τιμολογια. Το ιδιο συμβαινει και με το φυσικο αεριο.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, malakudi είπε

Άλλη ερώτηση: η σύμβαση στο μπλε είναι δεσμευτική και για τον πάροχο; Ή είναι όπως στην κινητή τηλεφωνία που όποτε γουστάρει ακυρώνει και σου δίνει δικαίωμα να φύγεις ατελώς;

Πολύ εύστοχη ερώτηση! Στο 6μηνο ο πάροχος δικαιουται μονομερούς τροποποίησης κατόπιν ενημερώσεως του πελάτη με δικαίωμα του τελευταίου να αποχωρήσει αζημίως.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, npduke είπε

Καλησπερα

Ειμαι σε διαδικασια αναζητησης νεου παροχου για μεταφορα απο πρασινο οικιακο Δεη.

Μεσος ορος καταναλωσης 520 το μηνα, και εχω καταληξει απο μια συντομη ερευνα στο γνωστο excel και απο τα διαφορα σαιτ  στα εξης μπλε σταθερα προγραμματα ( δεν με ενδιαφερουν τα κιτρινα λογω του οτι δεν εχω τον χρονο να ασχολουμαι συνεχως με την αγορα - τιμες )

ΖΕΝΙΘ Power Home Secure 2 ( 3 παγια δωρο ) , ELPEDISON Bright 12M ( σκλαβενιτης 40 & 1 ετος τεχνικη καλυψη ) , ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Home Fixed Super Plus.

Εχω καποιον ενδοιασμο οσον αφορα τη μεταβαση απο Δεη, σχετικα με τυχον λανθασμενους λογαριασμους που μπορει να εκδοθουν, εξυπηρετηση πελατων σε οποιο προβλημα μπορει να προκυψει, συχνοτητα εκδοσης λογαριασμων κτλ, τα οποια νομιζω οτι καθε ενας θα σκεφτεται οταν ειναι να φυγει απο την Δεη.

Ξερω οτι μπορω να μπαινω στο app της ΔΕΔΗΕ καθε μηνα για να καταχωρω τις μετρησεις, με σκοπο την αποφυγη λαθους η κατα προσεγγιση λογαριασμους.

Καθε βοηθεια η συμβουλη ευπροδεκτη

Ευχαριστω!

Με τους λογαριασμούς δεν θα έχεις θέμα. Εγώ μόνο στον ΗΡΩΝ είχα αντιμετωπίσει θέμα μια φορά παλιότερα. Elpedison δεν είχα ποτέ θέμα. Αν δεν θες να ασχολείσαι κάθε μήνα πας σε μπλε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά, απ’ όσο βλέπω εδώ, προτείνεται να πάμε στην Protergia “Μπλε” με referral link, σωστά; Ισχύει ακόμη; Γιατί ακόμη και με διαφορά μίας ημέρας μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

Υπάρχει περίπτωση να ανέβουν οι τιμές το επόμενο διάστημα; Εκτός από όσα διάβασα εδώ στο thread (από τη σελίδα 410 και μετά), βλέπω και στο διαδίκτυο γενικότερα ότι όλοι φοβούνται αυξήσεις.

Επεξ/σία από TSINE
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, TSINE είπε

Τελικά, απ’ όσο βλέπω εδώ, προτείνεται να πάμε στην Protergia “Μπλε” με referral link, σωστά; Ισχύει ακόμη; Γιατί ακόμη και με διαφορά μίας ημέρας μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

Υπάρχει περίπτωση να ανέβουν οι τιμές το επόμενο διάστημα; Εκτός από όσα διάβασα εδώ στο thread (από τη σελίδα 410 και μετά), βλέπω και στο διαδίκτυο γενικότερα ότι όλοι φοβούνται αυξήσεις.

Πολλοί προτείνουμε το Protergia Value Swift OnTime το οποίο είναι κίτρινο τιμολόγιο και με σύσταση παίρνεις έκπτωση 5*10€. Η τιμή με 0,09093€ και 5€ πάγιο από μόνη της είναι από τις πιο φθηνές, αλλά με τις συστάσεις μπορείς να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα γιατί παίρνεις 50€ με κάθε σύσταση. Επειδή είναι κίτρινο μπορείς να φύγεις όποτε θες χωρίς ρήτρα αποχώρησης

Επεξ/σία από uliXes
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, TSINE είπε

Έως και τέλη Μαϊου (εδώ και μήνες ανανεώνεται ανά μήνα) ισχύει το κλειδωμένο κιτρινο και πιθανοτατα και το μπλε τους. Δεν υπάρχει λόγος βεβιασμένων κινήσεων, αν δεν είσαι σε προβληματικό πρόγραμμα. Επίσης, για μπλε, μπορείς να δεις και της ζενιθ και της ελπεντισον 

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.

Για ΗΡΩΝ παίζει κάνενα δωράκι τελευταία, για κίτρινο τιμολόγιο, εκτός από τα 50€ της online αίτησης;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NEXOT είπε

Για ΗΡΩΝ παίζει κάνενα δωράκι τελευταία, για κίτρινο τιμολόγιο, εκτός από τα 50€ της online αίτησης;

Mπα οχι, δεν παιζει κατι αλλο.

• Sad 1
Δημοσ.
7 hours ago, ΑΠΟΛΛΩΝ83 said:

Έως και τέλη Μαϊου (εδώ και μήνες ανανεώνεται ανά μήνα) ισχύει το κλειδωμένο κιτρινο και πιθανοτατα και το μπλε τους. Δεν υπάρχει λόγος βεβιασμένων κινήσεων, αν δεν είσαι σε προβληματικό πρόγραμμα. Επίσης, για μπλε, μπορείς να δεις και της ζενιθ και της ελπεντισον 

Είμαι στο DEI πράσινο . Είναι προβληματικό η όχι ? Ακούω για αυξήσεις το καλοκαίρι για αυτό ρωτάω 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, TSINE είπε

Είμαι στο DEI πράσινο . Είναι προβληματικό η όχι ? Ακούω για αυξήσεις το καλοκαίρι για αυτό ρωτάω 

Υπάρχουν σίγουρα φθηνότερες επιλογές αν συμπεριλάβεις και τα δώρα όπως:

50€ στον ΗΡΩΝ 10-11 λεπτά kwh

Δωρεάν πάγιο και ρεύμα για 30 μέρες Volton

Elpedison 60€ δώρο public και Σκλαβενίτης στα σταθερά, 20€ στα κυμαινόμενα πχ win more 3.

Αν επιλέξεις κυμαινόμενο θα πρέπει να κοιτάς κάθε 1-2 μήνες τι γίνεται και να αλλάζεις πάροχο για να έχεις όφελος. Αν δεν θες να ασχολείσαι πας σε σταθερό που όλα έχουν χαμηλότερη τιμή από το πράσινο της ΔΕΗ 

Δημοσ.
Στις 8/5/2025 στις 2:46 ΜΜ, Seldon40 είπε

Το ιδιο ακριβως εχω παθει κι εγω. Εχω ενα εξαμηνο που εφυγα απο ΔΕΗ και οταν το λεω σε γνωστους και συγγενεις, μου λενε μπραβο, ωραια τιμη κλπ. αλλα δεν φευγουν απο ΔΕΗ με τιποτα. Εγω εχω δει τεραστια διαφορα μες το εξαμηνο και ας πηγα σε σταθερο στην αρχη, τωρα που αλλαξα και πηγα σε κιτρινο, βλεπω οτι η διαφορα ειναι ακομη μεγαλυτερη. Δεν πειθονται με τιποτα ομως. Δεν πειραζει θα μενουν περισσοτερα δωρα για εμας που ξεφυγαμε απο τη ΔΕΗ.

Με αφορμή τα δώρα π ανέφερες, τώρα η ΔΕΗ δίνει  3Χ 50€ έκπτωση στους πρώτους 3 λογαριασμούς κ δώρο την εγγύηση για σταθερό με 14.50 😂

Πόσες KW το τετράμηνο περίπου καις;

Ποσο πλήρωνες την KW στην Δεη πριν φύγεις και πόσο τώρα αν επιτρέπεται; 

Ανεξαρτητα παγίων, δώρων κτλπ.

Ευχαριστω! 🙂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, speedobear είπε

Καλημέρα

στον Ηρωνα μετά από πόσο καιρό αν επιστρέψεις ξαναπαίρνεις το δώρο των 50€;

Πρέπει να έχουν περάσει από την τελευταία εκπροσώπηση που αποδόθηκε 50€ δώρο 6 μήνες γράφει στο συμβόλαιο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, vklon said:

Πρέπει να έχουν περάσει από την τελευταία εκπροσώπηση που αποδόθηκε 50€ δώρο 6 μήνες γράφει στο συμβόλαιο. 

Αυτό που δε γράφουν είναι από πότε; 6 μήνες από την αρχή της εκπροσώπησης; 6 μήνες από τότε που εκδώθηκε λογαριασμός που περιλάμβανε το 50άρικο; 6 μήνες από την αποχώρηση; Ή 6 μήνες από την έκδοση τελικού; 

Επεξ/σία από ekrepali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...