Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, speedobear είπε

Καλημέρα

στον Ηρωνα μετά από πόσο καιρό αν επιστρέψεις ξαναπαίρνεις το δώρο των 50€;

Πρέπει να έχουν περάσει από την τελευταία εκπροσώπηση που αποδόθηκε 50€ δώρο 6 μήνες γράφει στο συμβόλαιο. 

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, vklon said:

Πρέπει να έχουν περάσει από την τελευταία εκπροσώπηση που αποδόθηκε 50€ δώρο 6 μήνες γράφει στο συμβόλαιο. 

Αυτό που δε γράφουν είναι από πότε; 6 μήνες από την αρχή της εκπροσώπησης; 6 μήνες από τότε που εκδώθηκε λογαριασμός που περιλάμβανε το 50άρικο; 6 μήνες από την αποχώρηση; Ή 6 μήνες από την έκδοση τελικού; 

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Υπάρχει κάποιος να στείλει σύσταση για Protergia Value Secure 12M;

***Μου έστειλε συμφοριτης***

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Crazy Tony
Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να επιλέξω καποιον φθηνότερο πάροχο;

Έχω το my home enter Γ1/Γ1Ν της ΔΕΗ (πρασινο), αλλα πλέον δεν με αφήνει να βάζω την ακριβή μέτρηση απο το ρολόι, οποτε ο λογάριασμος έρχεται έναντι, και συνήθως ακριβός.

Πρέπει να υπολογίσω πόσες kWh έκαψα πέρυσι και να βγάλω τον μέσο όρο που καίω το μήνα;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αυτό που δε γράφουν είναι από πότε; 6 μήνες από την αρχή της εκπροσώπησης; 6 μήνες από τότε που εκδώθηκε λογαριασμός που περιλάμβανε το 50άρικο; 6 μήνες από την αποχώρηση; Ή 6 μήνες από την έκδοση τελικού; 

Εγώ από ότι κατάλαβα είναι από την μέρα που ξεκινάει η εκπροσώπηση γιατί μια φορά που μου μπλόκαρε τις αιτήσεις η συγκεκριμένη πωλήτρια που έχει φίλτρο στις αιτήσεις μου ανάφερε ως αιτιολογία την ημερομηνία του προηγούμενου e-contract. Αν όμως δεν σου το σταματήσουν από το e-contract το παίρνεις το 50€

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ναι... έχω ακούσει κους κους για τη συγκεκριμένη κι ήθελα να σιγουρευτώ. 😄 

Είναι 6-7 αυτοί που κάνουν τα e-contract όπως έχω παρατήσει από τα ονοματεπώνυμα τους άρα 15% πιθανότητα 😆. Το σύστημα του e-contract αναθέτει τυχαία τις αιτήσεις χωρίς ομαδοποίηση. Μου έχει τύχει στο ίδιο όνομα παροχές ή μια να πάει σε συγκεκριμένη πωλήτρια και η άλλη σε άλλον με απόσταση 2 λεπτών από την αίτηση. Είναι λίγο τζόκερ σε ποιον θα κάτσει. Αν δεν σου απαντήσουν σε μια ημέρα σημαίνει πως απορρίφθηκε.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
Δημοσ.

Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη σε τόσες σελίδες.. η κατάσταση είναι ως εξής.. είμαι στο Πράσινο της ΔΕΗ (το κλασσικό Γ1Ν με "νυχτερινό") στο σπίτι που είμαι δεν είμαι πολύ καιρό μιας και λόγω των συνθηκών ήρθα και το έφτιαξα για να μείνω όσο χρειαστεί (πιθανόν χρόνια..)

Η κατανάλωση ανάλογα τον μήνα είναι από 400 ως 700Kwh.. ας πούμε 500 μέσο όρο.

Πρόσφατα κάναμε αίτηση για φυσικό αέριο (δεν έχουν γίνει ακόμα σκαψίματα στο σημείο που βρίσκομαι) και ΘΑ ξεκινήσουν τα έργα "σύντομα"... το γράφω έτσι γιατί ήταν να ξεκινήσουν τον Μάρτιο αλλά πάει συνεχώς πίσω από την εταιρεία.

Εκεί που μπερδεύομαι λοιπόν είναι στο τι είναι καλύτερο να κάνω.. να πάω σε μπλέ με σταθερή τιμή, να πάω σε κίτρινο να περιμένω πότε θα μας συνδέσουν και θα γίνουν οι εργασίες κτλ (αν όλα πήγαιναν όπως πρέπει, κατά τον Οκτώβρη θα έβαζα λέβητα φυσικού αερίου) ώστε να δω μήπως πάω τότε σε κάτι συνδυαστικό;  Πνίγομαι τόσο στη δουλειά που δεν έχω χρόνο για "τουρισμό" και να ψάχνω κάθε 2-3 μήνες προσφορές αλλά από την άλλη το να δεσμευτώ σε ένα μπλε και μετά να μπει το φυσικό αέριο και να δω ένα καλό συνδυαστικό πακέτο (αν συμφέρουν.. δεν το έχω πολυψάξει) για ρεύμα και αέριο δεν ξέρω αν πρέπει.

Γενικά τι παίζει με Ρεύμα και φυσικό αέριο; συμφέρουν τα συνδυαστικά ή καλύτερα ξεχωριστά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Craven είπε

Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη σε τόσες σελίδες.. η κατάσταση είναι ως εξής.. είμαι στο Πράσινο της ΔΕΗ (το κλασσικό Γ1Ν με "νυχτερινό") στο σπίτι που είμαι δεν είμαι πολύ καιρό μιας και λόγω των συνθηκών ήρθα και το έφτιαξα για να μείνω όσο χρειαστεί (πιθανόν χρόνια..)

Η κατανάλωση ανάλογα τον μήνα είναι από 400 ως 700Kwh.. ας πούμε 500 μέσο όρο.

Πρόσφατα κάναμε αίτηση για φυσικό αέριο (δεν έχουν γίνει ακόμα σκαψίματα στο σημείο που βρίσκομαι) και ΘΑ ξεκινήσουν τα έργα "σύντομα"... το γράφω έτσι γιατί ήταν να ξεκινήσουν τον Μάρτιο αλλά πάει συνεχώς πίσω από την εταιρεία.

Εκεί που μπερδεύομαι λοιπόν είναι στο τι είναι καλύτερο να κάνω.. να πάω σε μπλέ με σταθερή τιμή, να πάω σε κίτρινο να περιμένω πότε θα μας συνδέσουν και θα γίνουν οι εργασίες κτλ (αν όλα πήγαιναν όπως πρέπει, κατά τον Οκτώβρη θα έβαζα λέβητα φυσικού αερίου) ώστε να δω μήπως πάω τότε σε κάτι συνδυαστικό;  Πνίγομαι τόσο στη δουλειά που δεν έχω χρόνο για "τουρισμό" και να ψάχνω κάθε 2-3 μήνες προσφορές αλλά από την άλλη το να δεσμευτώ σε ένα μπλε και μετά να μπει το φυσικό αέριο και να δω ένα καλό συνδυαστικό πακέτο (αν συμφέρουν.. δεν το έχω πολυψάξει) για ρεύμα και αέριο δεν ξέρω αν πρέπει.

Γενικά τι παίζει με Ρεύμα και φυσικό αέριο; συμφέρουν τα συνδυαστικά ή καλύτερα ξεχωριστά;

Αφού δεν θέλεις να ασχολείσαι πας σε μπλε. Η volton και η elpedison έχουν συνδυαστικά με δώρα που συνήθως παν στο αέριο τα περισσότερα. Αν έχεις αέριο το συνδυαστικό αξίζει ανάλογα τα δώρα που θα πάρεις 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vklon είπε

Αφού δεν θέλεις να ασχολείσαι πας σε μπλε. Η volton και η elpedison έχουν συνδυαστικά με δώρα που συνήθως παν στο αέριο τα περισσότερα. Αν έχεις αέριο το συνδυαστικό αξίζει ανάλογα τα δώρα που θα πάρεις 

Το πρόβλημα μου είναι, αν πάω τώρα σε μπλε ώστε να γλυτώσω και απο τις ακριβές κιλοβατώρες του καλοκαιριού, δεν θα μπορώ να γυρίσω σε συνδυαστικό τον Οκτώβρη-Νοέμβρη αν παρ' ελπίδα μπει φυσικό αέριο, για αυτό προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η πιο σωστή κίνηση στη περίπτωση μου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Craven είπε

Το πρόβλημα μου είναι, αν πάω τώρα σε μπλε ώστε να γλυτώσω και απο τις ακριβές κιλοβατώρες του καλοκαιριού, δεν θα μπορώ να γυρίσω σε συνδυαστικό τον Οκτώβρη-Νοέμβρη αν παρ' ελπίδα μπει φυσικό αέριο, για αυτό προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι η πιο σωστή κίνηση στη περίπτωση μου.

Τότε πας αναγκαστικά σε κίτρινο ξεκινά με ΗΡΩΝ στο yellow one με 50€ bonus στον πρώτο λογαριασμό από το e-contract 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Craven είπε

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ένα μπλε από τώρα σε μία από τις εταιρείες που συνδυάζουν και φυσικό αέριο.Αν παρελπιδα μπει το φυσικό αέριο (δύσκολο αν δεν έχουν σκάψει καν )τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να το συνδυάσεις με το αέριο τότε ,να σε πάρουν εννοώ από το μπλέ και να σε πάνε σε συνδυαστικό,φυσικά στην ίδια εταιρεία που θα  είσαι, γίνονται τέτοιες εξαιρέσεις γιατί θα πας και παροχή αερίου.Μπορεις να το συζητήσεις και με το πωλητή από τώρα αυτό αν και δεν είναι απαραίτητο.

Επεξ/σία από favou2000
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε.

Επειδή με το θέμα των παρόχων ασχολήθηκα τώρα τελευταία, θα ήθελα να ρωτήσω εάν όντως η πλέον συμφέρουσα επιλογή σήμερα σε σταθερό είναι το Ζeniθ Power Home Secure 2.0;

Τώρα είμαι στο Γ1Ν της Δ.Ε.Η. με κατανάλωση max 900/200 (ημερήσιες/νυχτερινές), η αναλογία των οποίων ενδεχομένως να μεταβληθεί ελαφρώς υπέρ των νυχτερινών.

Βλέπω στην Ζενίθ:

- 12μηνο συμβόλαιο

- 0,09 kwh με έκπτωση συνέπειας (δεν με ενοχλεί)

- Πάγιο στα 9,9

- 3 πάγια δώρο

- Εγγύηση 50€

Είδα και το myHome EnterTwo της Δ.Ε.Η. το οποίο βγαίνει σχετικά οικονομικό αποκλειστικά λόγω του δώρου των συνολικά 100€, αλλά με προβληματίζει η 24μηνη δέσμευση, ενώ δεν έχω καταλάβει εάν τα 100€ αυτά αφορούν πελάτες μεταφερόμενους από άλλη εταιρεία μόνο και όχι υπάρχοντες με αλλαγή προγράμματος.

Εάν τα 100€ αφορούν και τους ήδη πελάτες, τότε μάλλον η καλύτερη λύση είναι το myHome Online, στο οποίο όμως το δώρο ισχύει μέχρι αύριο...

Γνώμες;

Υ.Γ.: Αναφέρουν οι όροι πως:

Δεν εφαρμόζεται «Έκπτωση Συνέπειας» σε περίπτωση τελικού εκκαθαριστικού λογαριασμού που αφορά τελευταία καταμέτρηση κατανάλωσης περιόδου όταν παύει η εκπροσώπηση της παροχής ή η ηλεκτροδότηση του ακινήτου. H «Έκπτωση Συνέπειας» εφαρμόζεται για όσο διάστημα η σύμβαση παραμένει ενεργή.

Άρα, εάν φύγω στο 12μηνο, σημαίνει πως στο τελευταίο εκκαθαριστικό (άρα για έναν ή περισσότερους μήνες) θα χρεωθώ την κανονική (διπλάσιο) τιμή στις kwh;

Επεξ/σία από nk9
Δημοσ.

Σωστά τα αναγράφεις όπως τα εχεις καταλάβει. 

Όσον αφορά στη λήξη προσφορών μην το παίρνεις τόσο μετρητοίς, θα συνεχίσει σίγουρα το δώρο γιατί η τιμή είναι ακριβή αυτή τη στιγμή συγκριτικά με τη χονδρική που έχει μειωθεί. 

Ισχύει αυτό που είπες για τη συνέπεια του τελευταίου διαστήματος εκκαθάρισης. Αν δεν έχεις μηνιαιο εκκαθαριστικό, καλύτερα να το λάβεις υπόψη σοβαρά, εκτός αν συμπεφτει η εκκαθάριση δεδδηε σε 10-11 μήνες από την ενεργοποίηση οπότε θα προλάβει να βγει εκκαθαριστικός και φεύγεις μετά. Γενικά αν το επιλέξεις, όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις στον μεθεπόμενο πάροχο μπορείς να δηλώσεις ένδειξη αρχική εκπροσώπησης κοντά στην τελευταία σου εκκαθάριση αρκεί να έχει γίνει σχετικά πρόσφατα, για να αφομοιώσεις την απώλεια συνέπειας και να μην έχεις συνέπεια στις χρεώσεις ΥΚΩ που έχουν κλιμακα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...