Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πειραν σήμερα από προτεργια ότι τελειώνει το συμβόλαιο μου 6 Ιούνιο στο λογαριασμό λέει 6 Αυγούστου και τους ρώτησα τι ισχύει και μου είπαν  το 6 Ιούνιο και απλά έχουν δώσει μια παράταση αλλά δεν ξέρουν τι τιμή θα έχει ότι να ναι δηλαδή 

• Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 minutes ago, iordanis78 said:

Με πειραν σήμερα από προτεργια ότι τελειώνει το συμβόλαιο μου 6 Ιούνιο στο λογαριασμό λέει 6 Αυγούστου και τους ρώτησα τι ισχύει και μου είπαν  το 6 Ιούνιο και απλά έχουν δώσει μια παράταση αλλά δεν ξέρουν τι τιμή θα έχει ότι να ναι δηλαδή 

Σε κάθε έναν λένε διαφορετικά πράγματα... εμένα μου είπανε ότι σίγουρα θα ισχύει η σταθερή τιμή που έχω και για τους επόμενους 2 μήνες. Αλλά φυσικά δε δίνουν γραπτές εγγυήσεις... είναι στη προσκοπική τους τιμή.

Δημοσ.

Το δίμηνο ισχύει κανονικά εφόσον αναγράφεται στο λογαριασμό. Καλούν για ανανέωση οπότε θέλουν να κλείσουν την πώληση από την καμπάνια που τους ανατέθηκε, για αυτό και μεταφέρουν την αμφιβολία :)

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Rebirth είπε

Πρέπει να είναι από τα χειρότερα διαστήματα για επιλογή κίτρινου. Σχεδόν μηδέν δώρα και ειδικά όσοι είμαστε ήδη Elpedison -και δεν βλέπουμε λόγο για μπλε τιμολόγιο- oι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Προσωπικά, είχα πολύ κακές εμπειρίες με Zenith και NRG και είναι ακόμα πιο... περιορισμένες. 

ποιο κίτρινο της NRG είναι στα 0,095 με 5 ευρώ πάγιο;

Δεν μου ειπε ποιο προγραμα ηταν

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σε πρασινο τιμολόγιο και καταναλώνω από 60 μέχρι 120 kWh ανάλογα το μήνα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν με συμφέρει κάποιο μπλε τιμολογιο ή κίτρινο με αυτές τι καταναλώσεις που έχω. Είμαι στο φυσικό αέριο αττικής το πράσινο και το μόνο που με έσωζε ίσως κάπως ήταν οι πόντοι απο την κάρτα της Alpha bank, γλίτωνα κανά 4ευρω ανά δεύτερο μήνα.

Κάποια βοήθεια για κάτι καλύτερο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια προσφορα  60 ευρω 6 παγια δηλαδη εχει 9.90 απο την Προτεργια το παγιο και 0.99 την κιλοβατωρα νομιζω...Μου ειπαν οτι ισχυει για 2 μερες αυτη η προσφορα...ΕΙμαι ηδη πελατης τους 6 μηνες και λεω να κλεισω για 1 χρονο τωρα μου ειχαν την κιλοβατωρα 0.085 αλλα δεν ξερω τι και πως στους 3 πρωτους μηνες μου γραφαν στο τελος τις κιλοβατωρες και μετα το εκαναν με 0.11900 δεν μπορω να καταλαβω βεβαια παντα με εμπροθεσμη πληρωμη..ΕΙναι καπως σαν αυτο που εχει η ζενιθ απλα στην ζενιθ δινει 3 παγια....Υπαρχει κατι καλυτερο?

13 λεπτά πριν, dopermann είπε

Επεξ/σία από dopermann
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paranoid_android είπε

Καλημερα! Μπορει καποιος να μ δωσει συσταση για πρωτεργια?

Επισης, ποιο προγραμμα αφορα και τι ισχυει?

Kαλημέρα!

Οι συστάσεις είναι για όλα τα προγραμάτα της protergia.

Επιλέγεις το προγραμμα που θέλεις απο το Link της σύστασης και σε καλούν στο τηλεφωνο που δηλώνεις.

Εσύ θα κερδίσεις 10€ για 5 μήνες στους λογαριασμούς σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paranoid_android είπε

Καλημερα! Μπορει καποιος να μ δωσει συσταση για πρωτεργια?

Επισης, ποιο προγραμμα αφορα και τι ισχυει?

Σου έστειλα σύνδεσμο και οδηγίες. Αφορά όλα τα προγράμματα της Προτέργια και έχεις 10€ έκπτωση στους πρώτους 5 λογαριασμούς 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vdeseris είπε

Kαλημέρα!

Οι συστάσεις είναι για όλα τα προγραμάτα της protergia.

Επιλέγεις το προγραμμα που θέλεις απο το Link της σύστασης και σε καλούν στο τηλεφωνο που δηλώνεις.

Εσύ θα κερδίσεις 10€ για 5 μήνες στους λογαριασμούς σου.

Ποιο προγραμμα ειναι το πιο συμφερον γι αυτο το 5μηνο?

Επισης, μπορω να συστησω κι εγω κατευθειαν τον συντροφο μου πχ και να παει κ αυτος την παροχη του εκει, κερδιζοντας κ εγω τα 50€ της συστασης? Ή πρεπει πρωτα να ενεργοποιηθει η παροχη μου?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Επισης, μπορω να συστησω κι εγω κατευθειαν τον συντροφο μου πχ και να παει κ αυτος την παροχη του εκει, κερδιζοντας κ εγω τα 50€ της συστασης? Ή πρεπει πρωτα να ενεργοποιηθει η παροχη μου?

Σε κίτρινο πρόγραμμα αυτή την περίοδο πας σε Protergia Οικιακό Value Swift OnTime με 0,09093€/kWh.

Για να δώσεις σύσταση θα πρέπει να ενεργοποιηθει η παροχη για να μπορέσεις να κάνεις account στην Protergia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Το value swift on time είναι το καλύτερο αλλά επειδή είναι κίτρινο θα πρέπει να παρακολουθείς τις τιμές. Εννοείται μπορείς να πας μετά με δικιά σου σύσταση και την παροχή του συντρόφου και να πάρεις 5π€ εσυ και 5*10€ εκείνος. Μόλις ενεργοποιηθεί η δικιά σου παροχή και δημιουργήσεις λογαριασμό 

Επεξ/σία από uliXes
Δημοσ.

Μια σύσταση κι εδώ για πρωτεργια!

9 λεπτά πριν, kegokego είπε

Μια σύσταση κι εδώ για πρωτεργια!

Ok, thanks!

• Like 4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ekrepali είπε

Σε κάθε έναν λένε διαφορετικά πράγματα... εμένα μου είπανε ότι σίγουρα θα ισχύει η σταθερή τιμή που έχω και για τους επόμενους 2 μήνες. Αλλά φυσικά δε δίνουν γραπτές εγγυήσεις... είναι στη προσκοπική τους τιμή.

Επομένως δεν είμαστε σίγουροι τι κάνουν μετά τη λήξη της αρχικής ημερομηνίας; Εγώ έχω συμβόλαιο στο Secure 6M (0.85€) μέχρι 10 Ιουνίου και στο λογαριασμό μου γράφει λήξη 10 Αυγούστου. Λογικά θα πάρω ένα τηλέφωνο μέσα Ιουνίου να δω τι θα πούνε και σε μένα! 

Δημοσ.
5 minutes ago, Titarasaudi said:

Επομένως δεν είμαστε σίγουροι τι κάνουν μετά τη λήξη της αρχικής ημερομηνίας; Εγώ έχω συμβόλαιο στο Secure 6M (0.85€) μέχρι 10 Ιουνίου και στο λογαριασμό μου γράφει λήξη 10 Αυγούστου. Λογικά θα πάρω ένα τηλέφωνο μέσα Ιουνίου να δω τι θα πούνε και σε μένα! 

Εγω θα κάνω αίτημα στο myrae και θα ζητήσω γραπτή απάντηση. Δε γίνεται να βγάλουμε το καλοκαίρι χωρίς να είμαστε 100% σίγουροι τι θα πληρώσουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...