Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vklon είπε

Protergia γίνεται να κάνεις σύσταση ξανά μια παροχή που έχει συστηθεί στο παρελθόν και έχει λάβει το promo 50€ με διαφορετικό ΑΦΜ όμως την επόμενη φορά που θα στείλει την σύσταση. Υπάρχει περιορισμός; 

Αν το ΑΦΜ είναι διαφορετικό είσαι άλλος πελάτης, άρα γίνεται 

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντόπισα πάλι στον ΗΡΩΝ παρατυπία στους λογαριασμούς του σχετικά με τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ).

Συγκεκριμένα, για περίοδο 9 ημερών, ενώ κανονικά έπρεπε από τις 165 που κατανάλωσα η 150 kwh να χρεωθούν στο χαμηλό κλιμάκιο (500/30 × 9 = 150), μου χρέωσαν μόνο 120 kWh, μεταφέροντας 30 kWh στο ακριβότερο κλιμάκιο (0,05€/kWh).

Σε 2η παροχή για 14 ημέρες, αντί για 233 kWh στο χαμηλό κλιμάκιο, χρεώθηκαν μόνο 187 kWh, και οι υπόλοιπες τιμολογήθηκαν στα 2 υψηλότερα κλιμάκια.

Αν το δείτε και άλλοι κάντε καταγγελία ΡΑΕ άμεσα γιατί και πέρσι ο ΗΡΩΝ πριν το καλοκαίρι στο ελληνικό δίκτυο διανομής χρέωνε παραπάνω καθώς γινόταν λάθος ο πολλαπλασιασμός στην μηχανογράφηση, φυσικά με μεγαλύτερη χρέωση και όχι μικρότερη.

IMG_6648.jpeg

IMG_6647.jpeg

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Στη Προτεργια, το Value Swift ειναι για τουρισμο η ειναι μονιμο; Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια; Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω εταιρεια γιατι ειμαι στα 0,1800 της Elpe και με παει αιμα.. Αν καποιος μπορει λιγο να μου ανοιξει τα ματια, γιατι με τοσες εταιρειες,χρωματα,προσφορες κτλ τα εχω χασει τελειως.. 400+ kw ρευμα μηνιαιως ξοδευω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ri3per είπε

Στη Προτεργια, το Value Swift ειναι για τουρισμο η ειναι μονιμο; Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια; Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω εταιρεια γιατι ειμαι στα 0,1800 της Elpe και με παει αιμα.. Αν καποιος μπορει λιγο να μου ανοιξει τα ματια, γιατι με τοσες εταιρειες,χρωματα,προσφορες κτλ τα εχω χασει τελειως.. 400+ kw ρευμα μηνιαιως ξοδευω

Κάνει για τουρισμό, αν μείνεις 5 μήνες για να πάρεις όλο το ποσό της σύστασης. Επειδή είναι κυμαινόμενο (κίτρινο) δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως θα εξελιχθεί η τιμή. Μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει βέβαια και πιστεύω θα παραμείνει σταθερή, αλλά θέλει να παρακολουθείς κάθε μήνα, μην τυχόν αλλάξει και αυξηθεί πολύ. Κατά τα άλλα η τιμή είναι από τις πιο χαμηλές και συμφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ri3per είπε

Στην elpedison γιατί πληρώνεις 0.18€ το win more 3 είναι στα 11 λεπτά; Πάνε στον ΗΡΩΝ στο yellow one να πάρεις 50€  και μετά βλέπεις 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Στην elpedison γιατί πληρώνεις 0.18€ το win more 3 είναι στα 11 λεπτά; Πάνε στον ΗΡΩΝ στο yellow one να πάρεις 50€  και μετά βλέπεις 

Γιατί να πάει στον ΗΡΩΝ; Είναι πιο ακριβός. 0,10897€/kwh + 5€ πάγιο ενω στο value swift on time είναι 0,09093€/kwh + 5€ πάγιο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ri3per είπε

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Εδώ και μήνες είναι ίδια τιμή αλλά πρέπει να το παρακολουθείς.Πρέπει όντως να αλλάξεις. Η κρίσιμη ερωτηση λοιπόν είναι έχεις χρονο/διάθεση γι`αυτό; Αν ναι, καλύτερα κυμαινόμενα όπως το σουιφτ. Αλλοιώς, κοιτα τα σταθερά

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. Εδώ και μήνες είναι ίδια τιμή αλλά πρέπει να το παρακολουθείς.Πρέπει όντως να αλλάξεις. Η κρίσιμη ερωτηση λοιπόν είναι έχεις χρονο/διάθεση γι`αυτό; Αν ναι, καλύτερα κυμαινόμενα όπως το σουιφτ. Αλλοιώς, κοιτα τα σταθερά

Τα σταθερα ( σε χρονο ) συμφερουν μονο αν τηρεις καθε μηνα τη συνεπεια. Αν το χασεις 1 μηνα, θα παει ντομινο και δυσκολα να το πιασεις ξανα ( γνωμη μου ).
Εχω χρονο και διαθεση να αλλαζω καθε μηνα, αρκει να εχω ενα μπουσουλα να μπορω να ξερω που να πηγαινω καθε μηνα και τι χρειαζεται. Κοιταξα τους πινακες και ζαλιστηκα και γι αυτο παρεμεινα στην ιδια εταιρεια, στο ιδιο προγραμμα και με εχει παει αιμα οποτε μαλλον πρεπει να τη δω λιγο διαφορετικα τη δουλεια γιατι θα πληρωνω γαμησιατικα χωρις λογο. Αν πχ ειχα εναν ανθρωπο να μου πει καθε αρχη του μηνα " κοιτα Βασιλη, αυτο το μηνα θα παμε εκει, μας συμφαιρει και θα χρειαστει αυτο κι αυτο " θα ηταν η ζωη μου πολυ πιο ευκολη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, uliXes είπε

Γιατί να πάει στον ΗΡΩΝ; Είναι πιο ακριβός. 0,10897€/kwh + 5€ πάγιο ενω στο value swift on time είναι 0,09093€/kwh + 5€ πάγιο 

Αν δεν έχει άλλες παροχές για σύσταση η protergia δεν συμφέρει καθώς δίνει 10€ τον μήνα και τα 50€ όφελος είναι σε 1 μήνα. Στον ΗΡΩΝ θα πάρει το 50€ στον πρώτο λογαριασμό και σε ένα μήνα φεύγει πάει αλλού και παίρνει άλλο δώρο.  Για παράδειγμα elepedison που το 20€ του Σκλαβενίτη  είναι το ελάχιστο δώρο η volton που σου δίνει δωρεάν κατανάλωση και πάγο για ένα μήνα.

Αλλά ξέχασα αυτά δεν σε συμφέρουν να προτείνονται καθώς το δώρο το παίρνει ο @ri3per ή ο εκάστοτε πελάτης και όχι αυτός που συστήνει όπως στην protergia που έχει γεμίσει το φόρουμ από μεσάζοντες που σπαμαρουν με referral links 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ri3per είπε

Τα σταθερα ( σε χρονο ) συμφερουν μονο αν τηρεις καθε μηνα τη συνεπεια. Αν το χασεις 1 μηνα, θα παει ντομινο και δυσκολα να το πιασεις ξανα ( γνωμη μου ).
Εχω χρονο και διαθεση να αλλαζω καθε μηνα, αρκει να εχω ενα μπουσουλα να μπορω να ξερω που να πηγαινω καθε μηνα και τι χρειαζεται. Κοιταξα τους πινακες και ζαλιστηκα και γι αυτο παρεμεινα στην ιδια εταιρεια, στο ιδιο προγραμμα και με εχει παει αιμα οποτε μαλλον πρεπει να τη δω λιγο διαφορετικα τη δουλεια γιατι θα πληρωνω γαμησιατικα χωρις λογο. Αν πχ ειχα εναν ανθρωπο να μου πει καθε αρχη του μηνα " κοιτα Βασιλη, αυτο το μηνα θα παμε εκει, μας συμφαιρει και θα χρειαστει αυτο κι αυτο " θα ηταν η ζωη μου πολυ πιο ευκολη.

Και στα περισσότερα κυμαινόμενα χρειάζεσαι την συνέπεια. Σε κάποια μάλιστα, όπως του Ήρωνος, χάνεις και την έκπτωση στον τελικό το οποίο είναι μείον.

Μιας και έχεις πελαγωσει, όπως λες, και είναι απολύτως λογικό, προτείνω για αρχή μια μελέτη του εξελ του juanjk (https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRwCR4f9DUH9zfy1fy6aYX9wCegyxCdU78HfWg4SeXZmcozNR1swtYJ7MS3sDu0kaxg4X8EMusuaG-2/pubhtml#) και καμμιά 20αρια τελευταίες σελίδες του νηματος. 

Αν θες την γνώμη μου, είναι συγκεκριμένες οι επιλογές για 400κβ

Για  κυμαινόμενα που ειναι η καλύτερη επιλογη:

α) Προτέργια value swift on time με συσταση (0,091/κβ με συνέπεια) + 5 μηνες χ 10 ευρώ και με την προοπτική να δώσεις και εσύ αργοτερα καποια συσταση (50 ευρώ/σύσταση). Αν έχεις κάποια δευτερη παροχή (ή δική σου ή συγγενική-φιλική), υπερτερει κατά πολύ.

β) Ήρων yellow one home (0,109/κβ με συνέπεια) + 50 ευρώ μέσω e-contract. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας

γ) Nrg simple 3 (0,099/κβ μεχρι 30/6) χωρίς όμως δώρο

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ri3per είπε

Δεν έχουν όλοι οι πάροχοι συνέπεια. Αν ενδιαφέρεσαι για σταθερό πρώτα πας σε ένα κυμαινόμενο του ΗΡΩΝ παίρνεις και το 50€ και μετά από λίγες μέρες φεύγεις. Από τον ΗΡΩΝ το τμήμα διακράτησης δίνει 100€ τμηματικά στα σταθερά δηλαδή μηδενίζει το πάγιο για ένα χρόνο σχεδόν και όχι όπως στην protergia για 5 μήνες. Τα ίδια ισχύον και στην elpedison στα σταθερά δίνουν 60€ (30€ Σκλαβενίτη 30€ public) ή κάποιο άλλο συνδυασμό και μπορείς να πάρεις μέχρι και 100€ σε δώρα. Αν θέλεις να κάνεις τουρισμό πρέπει να κοιτάς πότε λήγει η προστασία τιμής του προγράμματος πχ στο win more 3 λήγει τέλος Μαΐου άρα θα πρέπει να αλλάξεις πάροχο τότε 

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση, πήρα σύσταση προτέργια από ένα φίλο μου, έκανα τη διαδικασία και δεν με πήραν ακόμη τηλέφωνο, μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο να το επισπεύσω κάπως;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios91 είπε

Παιδιά ερώτηση, πήρα σύσταση προτέργια από ένα φίλο μου, έκανα τη διαδικασία και δεν με πήραν ακόμη τηλέφωνο, μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο να το επισπεύσω κάπως;

Αυτό το τηλέφωνο διαχειρίζεται τις συστάσεις 2160020517

• Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios91 είπε

Πότε συμπλήρωσες την φόρμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...