Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@iazriel Πλήρωσε τον εμπροθεσμα και κάνε υπομονή... γιατί το μπλέξιμο που θα έχεις αργότερα θα είναι πολυ μεγαλύτερο. Η ζενίθ και η προτεργια είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχουν την ίδια εταιρία μηχανογράφησης / έκδοσης λογαριασμών. Ποτε δε κάνουν διόρθωση άμεσα αλλά την προγραμματίζουν όταν θα εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός. Δηλαδή 1 μήνα μετα. Εγώ στη προτεργια ζήτησα αποζημίωση (ποινική ρήτρα) για παρόμοια καθυστερηση. Γιατί ο ΚΠΗΕ λέει ότι σε περίπτωση λανθασμένου λογαριασμου, οι διορθώσεις πρέπει να γίνονται άμεσα.

Πλήρωσε εμπροθεσμα και ζητά κι εσύ αποζημίωση.

Αν ρίξεις κανόνι, θα βρεθείς χρεωμένος με ασυνέπεια, με ρήτρα αποχώρησης... θα φας και μια διαταγή πληρωμής και τρέχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

• Like 4
  • Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@iazriel Πλήρωσε τον εμπροθεσμα και κάνε υπομονή... γιατί το μπλέξιμο που θα έχεις αργότερα θα είναι πολυ μεγαλύτερο. Η ζενίθ και η προτεργια είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχουν την ίδια εταιρία μηχανογράφησης / έκδοσης λογαριασμών. Ποτε δε κάνουν διόρθωση άμεσα αλλά την προγραμματίζουν όταν θα εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός. Δηλαδή 1 μήνα μετα. Εγώ στη προτεργια ζήτησα αποζημίωση (ποινική ρήτρα) για παρόμοια καθυστερηση. Γιατί ο ΚΠΗΕ λέει ότι σε περίπτωση λανθασμένου λογαριασμου, οι διορθώσεις πρέπει να γίνονται άμεσα.

Πλήρωσε εμπροθεσμα και ζητά κι εσύ αποζημίωση.

Αν ρίξεις κανόνι, θα βρεθείς χρεωμένος με ασυνέπεια, με ρήτρα αποχώρησης... θα φας και μια διαταγή πληρωμής και τρέχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Φίλε σε καταλαβαίνω αλλά είναι 3η φορά που εκδίδουν λάθος λογαριασμό και δεν έχω καμία εγγύηση πως ο επόμενος θα είναι πάλι σωστός και δεν θα χρεώσουν ότι θέλουν. Ο Απρίλιος υποτίθεται θα ήταν ο μήνας με τον σωστό λογαριασμό και πάλι χρέωσαν ότι να 'ναι. Εγώ δεν θέλω να αποχωρησω έχω ενημερώσει άπειρες φορές και το έχουν σημειώσει στην καρτέλα μου πως θέλω τον σωστό λογαριασμό για να τον ξεπληρώσω άμεσα αλλά εμπιστοσύνη πλέον δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια. Στην χειρότερη περίπτωση τι προβλέπεται με την διαταγή πληρωμής που αναφέρεις; ποιος θα με διατάξει να πληρώσω, τι να πληρώσω και με ποια απειλή; ποινικών ευθυνών; δεν γνωρίζω αλλά έχω βαρεθεί ειλικρινά με την πάρτι τους.

Δημοσ.
7 minutes ago, iazriel said:

δεν γνωρίζω αλλά έχω βαρεθεί ειλικρινά με την πάρτι τους.

Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσεις για να αμφισβητήσεις χρεώσεις ή για να απεμπλακείς αζημιως χωρίς ρήτρα αποχώρησης από μια σύμβαση. 

Για την αζημιως αποχώρηση για παράδειγμα, πρέπει να το ζητήσεις από τον πάροχο (λόγω χαμηλού επιπέδου υπηρεσιών και εξυπηρέτησης) και να πάρεις το ΟΚ. Ή αν δε σε αφήσουν, πρέπει να το πας μέσω ενεργειακού διαμεσολαβητή ΡΑΕ ή μέσω ΣΤΚ.

Αν φύγεις και δε πληρώσεις ό'τι χρεώσουν και δεν αμφισβητήσεις τις χρεώσεις με τις προβλεπόμενες διαδικασίες... ο πάροχος θα θεωρεί ότι του χρωστάς και θα σου ζητήσει μελλοντικά τα χρωστουμενα με τόκους, συν δικαστικά έξοδα για τα κοράκια που θα προσλάβει να σε κυνηγήσουν.

Θα σε πάρουν λοιπόν μια μέρα και θα σου πούνε χρωστάς πχ 200 ευρώ... ή πληρώνεις άμεσα ή θα βγει διαταγή πληρωμής. Πάνε δηλαδή στο δικαστήριο τα αποδεικτικά ότι τους χρωστάς, και βγάζουν αυτό το έγγραφο που σε διστάσει να πληρώσεις. Και θα πρέπει μετά να πληρώσεις δικηγόρο για να κάνεις ανακοπή διαταγής πληρωμής κλπ κλπ. Κάνε ό,τι νομίζεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσεις για να αμφισβητήσεις χρεώσεις ή για να απεμπλακείς αζημιως χωρίς ρήτρα αποχώρησης από μια σύμβαση. 

Για την αζημιως αποχώρηση για παράδειγμα, πρέπει να το ζητήσεις από τον πάροχο (λόγω χαμηλού επιπέδου υπηρεσιών και εξυπηρέτησης) και να πάρεις το ΟΚ. Ή αν δε σε αφήσουν, πρέπει να το πας μέσω ενεργειακού διαμεσολαβητή ΡΑΕ ή μέσω ΣΤΚ.

Αν φύγεις και δε πληρώσεις ό'τι χρεώσουν και δεν αμφισβητήσεις τις χρεώσεις με τις προβλεπόμενες διαδικασίες... ο πάροχος θα θεωρεί ότι του χρωστάς και θα σου ζητήσει μελλοντικά τα χρωστουμενα με τόκους, συν δικαστικά έξοδα για τα κοράκια που θα προσλάβει να σε κυνηγήσουν.

Θα σε πάρουν λοιπόν μια μέρα και θα σου πούνε χρωστάς πχ 200 ευρώ... ή πληρώνεις άμεσα ή θα βγει διαταγή πληρωμής. Πάνε δηλαδή στο δικαστήριο τα αποδεικτικά ότι τους χρωστάς, και βγάζουν αυτό το έγγραφο που σε διστάσει να πληρώσεις. Και θα πρέπει μετά να πληρώσεις δικηγόρο για να κάνεις ανακοπή διαταγής πληρωμής κλπ κλπ. Κάνε ό,τι νομίζεις.

Μίλησα ξανά τώρα μαζί τους. Νομίζω σήμερα ήταν η μόνη υπάλληλος που ήξερε τι της γίνεται. Με ενημέρωσε πως βλέπει πως εκκρεμεί διαδικασία ανατιμολογησης και να μην πληρώσω κάτι μέχρι να βγει το νέο ποσό και έχει σημειωθεί ήδη πως περιμένω το νέο ποσό για να ξεχρεωσω άμεσα ακόμα και εκπρόθεσμα μιας και είναι δική τους ευθύνη η καθυστέρηση. Μου ενεργοποίησε και την πάγια εντολή που είχε διακοπεί με συνοπτικές διαδικασίες εντόπισε το συστημικο λάθος. Τι να πω έχω κουραστεί ειλικρινά.. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Μην τρομοκρατούμε, κανένα πάροχο δεν συμφέρει να κυνηγάει με διαταγές, μικρο-οφειλές.

Για να σε κυνηγήσει ο πάροχος, πρέπει να τον έχεις κανονιάσει για τα καλά, τουλάχιστον με τετραψήφιο νούμερο. 

Στις μικρο-οφειλές απλά σου ζαλίζουνε τα ούμπαλα, οι εισπρακτικές.

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, madboy είπε

Άδικος κόπος να πας. Πήγα την Τετάρτη να παραλάβω την επιταγή Edenered από το κατάστημα και ρώτησα αν ξέρουν τι θα γίνει με την τιμή του Win more 3. Δεν γνώριζαν τίποτα.

Το ίδιο και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρείας.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα. 

Κι εγώ για την edenred ήταν να πάω. Το μόνο που μου είχαν πει από τηλ είναι ότι στο μπλε ισχύει ακόμα η προσφορά που έδιναν τηλεφωνικά (και από κατάστημα). Αλλά δεν ψήνομαι για μπλε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει ωραια προσφορα η ζενιθ με το dual  αλλα την φοβαμε για τις βλακειες που κανει με τους λογαριασμους (βλεπε iazriel)

Σκεφτομαι να παω Ηρων που εχει "σχετικα" ιδια πακετα χρεωσεις τιμολογιων με ζενιθ , 

Τι λετε ? ο Ηρων ειναι ποιο "σοβαρος" σε τετοια θεματα ?

Επεισης ειδα οτι για πολυυυυ λιγο συμφαιρει (σε σχεση με τον Ηρων) και η Elpedison , οσοι ειχατε/εχετε Ηρων ή Elpedison ποια η γνωμη σας (στο θεμα "σοβαροτητας και σωστης - ορθης εκδοσης λογαριασμων) ????

Επεξ/σία από fotisbasm
Δημοσ.
10 ώρες πριν, fotisbasm είπε

Εχει ωραια προσφορα η ζενιθ με το dual  αλλα την φοβαμε για τις βλακειες που κανει με τους λογαριασμους (βλεπε iazriel)

Σκεφτομαι να παω Ηρων που εχει "σχετικα" ιδια πακετα χρεωσεις τιμολογιων με ζενιθ , 

Τι λετε ? ο Ηρων ειναι ποιο "σοβαρος" σε τετοια θεματα ?

Επεισης ειδα οτι για πολυυυυ λιγο συμφαιρει (σε σχεση με τον Ηρων) και η Elpedison , οσοι ειχατε/εχετε Ηρων ή Elpedison ποια η γνωμη σας (στο θεμα "σοβαροτητας και σωστης - ορθης εκδοσης λογαριασμων) ????

Η elpedison στην έκδοση των λογαριασμών είναι η πιο γρήγορη καθώς εκδίδει άμεσα τους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα.
Ο ΗΡΩΝ αργεί ειδικά στον πρώτο λογαριασμό που μπορεί να εκδοθεί και μετά από 1.5 μήνα. Οι λογαριασμοί είναι έναν μήνα πίσω στον ΗΡΩΝ. Αν κάνεις e-contract στον ΗΡΩΝ παίρνεις και 50€

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, fotisbasm είπε

οσοι ειχατε/εχετε Ηρων ή Elpedison ποια η γνωμη σας (στο θεμα "σοβαροτητας και σωστης - ορθης εκδοσης λογαριασμων) ????

+1 για ελπέντισον

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, fotisbasm είπε

Επειδή έχω περάσει και από τους δύο.. γενικά (προσωπική άποψη) θεωρώ καλύτερη την ELPE.. γιατί με ΗΡΩΝ χρειάστηκε να ασχοληθώ συν του πολύ πιεστικού πρεσινγκ όταν φύγεις.. αλλά έχει το 50€ σταθερά οπότε συγκαταλέγεται στους τουριστικούς προορισμούς!

• Like 1
Δημοσ.

ο Ηρων ειναι ο πιο βολικός για τουρισμο. δεν σε ζαλιζουν πολυ.

Κανεις αιτηση, απαντανε σε μειλ. Δεν μιλας καθολου με καποιον κουραστικό υπαλληλο.

• Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, The_Judas είπε

ο Ηρων ειναι ο πιο βολικός για τουρισμο. δεν σε ζαλιζουν πολυ.

Κανεις αιτηση, απαντανε σε μειλ. Δεν μιλας καθολου με καποιον κουραστικό υπαλληλο.

Κρατάνε δυνάμεις για όταν φύγεις....🙃

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

εχω κουμπι απορριψης 😄

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Εγω όταν έφυγα από Ήρων με πήραν τηλέφωνο μια φορά, τους είπα οτι νωρίς θυμήθηκαν να με καλέσουν αφού είχαν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που άλλαξα και ο,τι προσφορά θέλουν να μου κάνουν να μου τη στείλουν με μειλ γιατί από τηλέφωνο δεν κλείνω συμβόλαια. Δεν με ενόχλησαν ξανά.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, uliXes είπε

Εγω όταν έφυγα από Ήρων με πήραν τηλέφωνο μια φορά, τους είπα οτι νωρίς θυμήθηκαν να με καλέσουν αφού είχαν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που άλλαξα και ο,τι προσφορά θέλουν να μου κάνουν να μου τη στείλουν με μειλ γιατί από τηλέφωνο δεν κλείνω συμβόλαια. Δεν με ενόχλησαν ξανά.

Συνήθως καλούν με την αποστολή του αιτήματος αλλαγής, μάλλον ήσουν τυχερός!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...