Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, felgiat είπε

Την προσφορά της elpedison με τα 100€ που τη βρίσκω; Στη σελίδα τους δεν υπάρχει. Επίσης είχα παλιά elpedison, prin 6-7 μήνες αλλά τώρα θα κάνω νέα συνδεση γιατί μετακομίζω. Θα μου τη δώσουν;

Χλωμό να σου δώσουν και winback.(+50 εννοώ εκτός των 100)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Χλωμό να σου δώσουν και winback.(+50 εννοώ εκτός των 100)

Μάλλον εννοεί αν μπορεί να πάρει την βασικη προσφορά, των 100

Δημοσ.
9 ώρες πριν, adi32 είπε

To θεμα ειναι οτι με παιρνουν τηλ συνεχεια απο προτεργια για μπλε να το ανανεωσω απο τωρα ενω εχουμε παρει παραταση με χρι μεσα ιουλιου με 0,095

Kι εσυ ακομη δεν ανανεωσες?

Ουτε εγω το αφησα και το ξεχασα λογω δουλειας κι αλλων υποχρεωσεων.Πιστευω μεχρι τελος του μηνα να κανω ανανεωση να τελειωνω γιατι ολο στο μυαλο μου το εχω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Kι εσυ ακομη δεν ανανεωσες?

Ουτε εγω το αφησα και το ξεχασα λογω δουλειας κι αλλων υποχρεωσεων.Πιστευω μεχρι τελος του μηνα να κανω ανανεωση να τελειωνω γιατι ολο στο μυαλο μου το εχω.

Με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο και δεν το σηκώνω. 

Δεν ξέρω γιατί έχουν τρελαθεί έτσι 

Το σκέπτομαι μήπως από Ιούνιο τα πάνε όλοι στα ύψη 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το σκέπτομαι μήπως από Ιούνιο τα πάνε όλοι στα ύψη 

Ναι κι εγω μεχρι τελος του μηνα θα κανω μια ανανεωση να ησυχασω γιατι συνεχεια το σκεφτομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bright 12μηνο έκανα αίτηση στην elpedison στις 15/5 και με την ίδια ημερομηνία υπέγραψα το συμβόλαιο μου και το έστειλα στον εκπρόσωπο τους μέσω email.  Στο τηλέφωνο ζήτησα και την ενέργεια για τα 40ευρω σε Σκλαβενίτη.  Μπορώ λέτε πλέον να διεκδικήσω τα 100?  Είμαι νέος πελάτης που μέχρι τώρα ήμουν στην ΔΕΗ.  Μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση ότι έχει αλλάξει ο πάροχος.  Επίσης στο νέο συμβόλαιο υπάρχει γραμμένο στην πρώτη σελίδα σαν ειδική προσφορά η δωροεπιταγη 40 ευρώ Σκλαβενίτη.

Επεξ/σία από lademporas
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lademporas είπε

Bright 12μηνο έκανα αίτηση στην elpedison στις 15/5 και με την ίδια ημερομηνία υπέγραψα το συμβόλαιο μου και το έστειλα στον εκπρόσωπο τους μέσω email.  Στο τηλέφωνο ζήτησα και την ενέργεια για τα 40ευρω σε Σκλαβενίτη.  Μπορώ λέτε πλέον να διεκδικήσω τα 100?  Είμαι νέος πελάτης που μέχρι τώρα ήμουν στην ΔΕΗ.  Μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση ότι έχει αλλάξει ο πάροχος.  Επίσης στο νέο συμβόλαιο υπάρχει γραμμένο στην πρώτη σελίδα σαν ειδική προσφορά η δωροεπιταγη 40 ευρώ Σκλαβενίτη.

Κλάψου όσο μπορείς μήπως πάρεις τουλάχιστον συνολο100.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lademporas είπε

Προσπάθησε το, στη χειρότερη αν δεν κάνω λάθος μπορείς εντός 14 ημερών να κάνεις υπαναχώρηση και να προσπαθήσεις ξανά 

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, uliXes said:

Προσπάθησε το, στη χειρότερη αν δεν κάνω λάθος μπορείς εντός 14 ημερών να κάνεις υπαναχώρηση και να προσπαθήσεις ξανά 

Μέχρι να λάβει το αρμόδιο τμήμα το αίτημα υπαναχώρησης, χαιρετίσματα. Το εμπορικό τμήμα θα έχει ήδη στείλει το αίτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ το οποίο ολοκληρώνεται αυτόματα μετά από 1 εργάσιμη. 

• Like 1
Δημοσ.

Hello! Μ ηρθε μηνυμα νωριτερα απο πρωτεργια οτι ενεργοποιηθηκε η παροχη μου, και τωρα προσπαθω να κανω λογαριασμο στο app για να στειλω συσταση αλλα μου λεει "λαθος στοιχεια"

Τι ακριβως βαζω στο πεδιο "αριθμος μετρητη"; προσπαθησα να βαλω κ τον νεο αριθμο παροχης κ τον παλιο (ημουν ελπε) αλλα.εξακολουθει να μη με αφηνει

Μια βοηθεια μηπως πρεπει να βαλω κατι αλλο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paranoid_android είπε

Hello! Μ ηρθε μηνυμα νωριτερα απο πρωτεργια οτι ενεργοποιηθηκε η παροχη μου, και τωρα προσπαθω να κανω λογαριασμο στο app για να στειλω συσταση αλλα μου λεει "λαθος στοιχεια"

Τι ακριβως βαζω στο πεδιο "αριθμος μετρητη"; προσπαθησα να βαλω κ τον νεο αριθμο παροχης κ τον παλιο (ημουν ελπε) αλλα.εξακολουθει να μη με αφηνει

Να περιμένεις πρέπει λίγο ακόμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Τον νέο αριθμό δηλ. με το +1 στο τέλος και το 0 ώστε να είναι 12ψηφιος. Αλλά ίσως να περιμένεις λίγο ακόμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Αυτα εχω βαλει, με 0 στο τελος αλλα τιποτα. Οκ, θα δοκιμασω κ το πρωι!

Και σε εμένα είχε έρθει μήνυμα μέσω viber ότι ενεργοποιήθηκε, αλλά λογαριασμό με άφησε να δημιουργήσω την επόμενη μέρα 

Δημοσ.
48 minutes ago, paranoid_android said:

Αυτό που σου ήρθε στο SMS (12ψήφιο ενωμένο)

Πχ αν στο προηγούμενο πάροχο ήσουν 123456789-03

στη προτεργια είσαι 123456789-04-0

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...