Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, adi32 είπε

νομιζει οτι αν φυγει απο τη ΔΕΗ θα μεινει χωρις ρευμα 

ισχύει, μου το εχουν πει αλήθεια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λενε και νεοι ανθρωποι οχι μονο γεροι 

Ειναι απιστευτο ποσα λεφτα πεταει ο κοσμος στο βροντο απο αγνοια και φοβο 

Ειναι συναδελφοι που κλαιγονται οτι δε τους φτανει ο μισθος και που τους το λεω να φυγουν απο τη ΔΕΗ και δε δεχονται απο φοβο

Επεξ/σία από adi32
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, anagdion είπε

Στο site τους δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.  Που βρίσκεσαι αυτή η προσφορά των 100 ευρώ  στην elpedison;

Δεν το γράφει καθώς δεν το δίνουν όλα τα κανάλια πώλησης της elpedison.

Κάποιοι το δίνουν μόνο σε πελάτες ΔΕΗ που ρώτησα άλλοι το δίνουν σε όλους 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Ειναι απιστευτο ποσα λεφτα πεταει ο κοσμος στο βροντο απο αγνοια και φοβο 

Είναι να τραβάς τα... μαλλιά σου. Σκέψου επίσης πόσα λεφτά ξοδεύει ο μέσος Έλληνας σε τσιγάρα για να καταλάβεις που έχουν το μυαλό τους 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Όποιος έχει στοιχειώδη επαφή με το νήμα τα τελευταία 1-2 έτη, μπορει να κρίνει εάν και κατά πόσον έχουν μειωθεί/περιορισθεί τα δώρα και κατά πόσον υπήρχαν περιπτώσεις που έχουν κάνει/κάνουν κατάχρηση της ελευθερίας αλλαγής παρόχου. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε!

Υ: Το "5 μέρες" προφανώς διατυπώνεται καθ`υπερβολήν ως σχήμα λόγου, δεν αλλάζει την ουσία αυτου που αναφέρω, και 15 μερες και 20 μέρες να ειναι.

Ναι και εγώ σου είπα ότι τα δώρα τα έδινε μόνο η elpedison τα μεγάλα 100€+ και ο ΗΡΩΝ το 50€ που το δίνει ούτως η άλλος εδώ και χρόνια. Οι υπόλοιποι δεν έδιναν σοβαρά δώρα πέρα από κάρτες υγείας και έξυπνα ρολόγια των 5€. Αν εξαιρέσουμε την elpedison που στα κυμαινόμενα παίρνεις 40-50€ ανάλογα τις παροχές που έχεις οι υπόλοιποι πάροχοι συνεχίζουν να δίνουν με νέα προσθήκη και την peotergia. Ποια άλλη εταιρία έδινε δώρα και τα έκοψε; Δεν χρειάζεται δραματοποίηση

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

οντως νέοι ανθρωποι τα λενε. δεν περιμενα ποτε ενας ηλικιωμενος ανθρωπος που μεγαλωσε με το μονοπωλειο της ΔΕΗ να καταλαβει, αλλα απο εναν νεο ανθρωπο πιστευα οτι θα ηταν πιο ευκολο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, vklon είπε

Ναι και εγώ σου είπα ότι τα δώρα τα έδινε μόνο η elpedison τα μεγάλα 100€+ και ο ΗΡΩΝ το 50€ που το δίνει ούτως η άλλος εδώ και χρόνια. Οι υπόλοιποι δεν έδιναν σοβαρά δώρα πέρα από κάρτες υγείας και έξυπνα ρολόγια των 5€. Αν εξαιρέσουμε την elpedison που στα κυμαινόμενα παίρνεις 40-50€ ανάλογα τις παροχές που έχεις οι υπόλοιποι πάροχοι συνεχίζουν να δίνουν με νέα προσθήκη και την peotergia. Ποια άλλη εταιρία έδινε δώρα και τα έκοψε; Δεν χρειάζεται δραματοποίηση

Aς το εξαντλήσουμε λοιπόν αφ`ου είσαι επίμονος (καλά κάνεις, εφ`όσον το πιστεύεις)

Η Ελπεντισον εντελώς ενδεικτικώς είχε δώσει 100 ευρώ, 50 ευρώ τουλάχιστον 2 φορές , Valentine`s promo με 75 νομίζω ευρω, 50 ευρώ πόντους σε Εθνική τουλάχιστον δύο φορές, δεκάδες επιταγες Σκλαβενίτη, Πάμπλικ 70 ευρώ και σίγουρα αρκετά που μου διαφεύγουν. Όλα αυτα και σε κυμαινόμενα τιμολογια. Εδώ μπορούμε να σταματησουμε την συγκριση και να καταλήξουμε ότι έχουν μειωθει-περιορισθεί τα δώρα. 

Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε και  να προσθέσουμε ότι ο Ήρων έχει βάλει όρο 6μηνου για να μπορείς να ξαναπάρεις το 50αρι. Και μη μου πεις για την καταχρηση (και εδώ) που κάνουν μερικοί. Είναι μέχρι να πέσεις στην περίπτωση ή στον υπάλληλο που θα κάνει σωστά την δουλειά του και θα σε απορρίψει. Για να μην πούμε μέχρι να ξυπνήσει το αρμόδιο τμήμα και δεν θα στα πιστώσει ή, ακόμα χειρότερα, θα στα ζητησει πίσω.

Οι συστάσεις είναι για λίγους, που έχουν πολλές παροχές, και δεν συγκρίνονται με τα ανωτέρω που δίνονταν χωρις προυποθέσεις και δεσμεύσεις. Στην Προτέργια σε 1 μήνα έχεις 10 ευρώ ενώ στα άλλα είχες από 50 και άνω. Το γεγονός ότι η Προτέργια με 5χ10 έχει τόση περαση, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι πλέον δεν υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές σε δώρα.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Aς το εξαντλήσουμε λοιπόν αφ`ου είσαι επίμονος (καλά κάνεις, εφ`όσον το πιστεύεις)

Η Ελπεντισον εντελώς ενδεικτικώς είχε δώσει 100 ευρώ, 50 ευρώ τουλάχιστον 2 φορές , Valentine`s promo με 75 νομίζω ευρω, 50 ευρώ πόντους σε Εθνική τουλάχιστον δύο φορές, δεκάδες επιταγες Σκλαβενίτη, Πάμπλικ 70 ευρώ και σίγουρα αρκετά που μου διαφεύγουν. Όλα αυτα και σε κυμαινόμενα τιμολογια. Εδώ μπορούμε να σταματησουμε την συγκριση και να καταλήξουμε ότι έχουν μειωθει-περιορισθεί τα δώρα. 

Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε και  να προσθέσουμε ότι ο Ήρων έχει βάλει όρο 6μηνου για να μπορείς να ξαναπάρεις το 50αρι. Και μη μου πεις για την καταχρηση (και εδώ) που κάνουν μερικοί. Είναι μέχρι να πέσεις στην περίπτωση ή στον υπάλληλο που θα κάνει σωστά την δουλειά του και θα σε απορρίψει. Για να μην πούμε μέχρι να ξυπνήσει το αρμόδιο τμήμα και δεν θα στα πιστώσει ή, ακόμα χειρότερα, θα στα ζητησει πίσω.

Οι συστάσεις είναι για λίγους, που έχουν πολλές παροχές, και δεν συγκρίνονται με τα ανωτέρω που δίνονταν χωρις προυποθέσεις και δεσμεύσεις. Στην Προτέργια σε 1 μήνα έχεις 10 ευρώ ενώ στα άλλα είχες από 50 και άνω. Το γεγονός ότι η Προτέργια με 5χ10 έχει τόση περαση, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι πλέον δεν υπάρχουν σοβαρές εναλλακτικές σε δώρα.

Το ίδιο πράγμα λες ότι έχουν περιοριστεί τα δώρα στην elpedison που είναι η μοναδική εταιρία που έδινε μεγάλα δώρα και σου κακοφαίνεται το 40€ τώρα . Στους υπόλοιπους παρόχους υπάρχουν επιλογές και στον ΗΡΩΝ μέχρι αν πας στους 3-4 μήνες δεν θα έχεις θέμα αν σε ενοχλεί η «κατάχρηση» όπως λες. Εμένα το μηναίο όφελος μου από την elpedison έχει αντισταθμιστεί από την protergia. Στην elpedison από την σύσταση έπαιρνες 20€ ενώ στην protergia 50€. Μόνο μια σύσταση να κάνεις τον μήνα το έχεις βγάλει το κέρδος σου χωρίς να κάνεις ούτε μια αλλαγή. Πάντα λύσεις υπάρχουν

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vklon είπε

Το ίδιο πράγμα λες ότι έχουν περιοριστεί τα δώρα στην elpedison που είναι η μοναδική εταιρία που έδινε μεγάλα δώρα και σου κακοφαίνεται το 40€ τώρα . Στους υπόλοιπους παρόχους υπάρχουν επιλογές και στον ΗΡΩΝ μέχρι αν πας στους 3-4 μήνες δεν θα έχεις θέμα αν σε ενοχλεί η «κατάχρηση» όπως λες. Εμένα το μηναίο όφελος μου από την elpedison έχει αντισταθμιστεί από την protergia. Στην elpedison από την σύσταση έπαιρνες 20€ ενώ στην protergia 50€. Μόνο μια σύσταση να κάνεις τον μήνα το έχεις βγάλει το κέρδος σου χωρίς να κάνεις ούτε μια αλλαγή. Πάντα λύσεις υπάρχουν

Η διαφορά στην προσεγγισή μας κατά βάσιν έγκειται στο ότι κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Δηλ. εσύ έχεις μεγάλη εξοικείωση (ίσως την μεγαλύτερη εδώ μέσα) στο θέμα των πωλητών και στα διαδικαστικά όπως επίσης, αν κατάλαβα καλά, έχεις πολλές παροχές. Συνεπώς με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα βρεις την επωφελή για σένα λύση άρα επηρεάζεσαι πολύ λιγότερο από την συντριπτική πλεονότητα στην οποία εγώ αναφέρομαι και η οποία έχει βιώσει μεγάλη διαφορά στην αναζητηση ελκυστικών προσφορών.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εγω ημουν προτεργια ενα 6μηνο και ανανεωσα τωρα τηλεφωνικα μου εδωσαν 60 ευρω οτι και καλα ισοδυναμουν με 6 παγια τους που το εχουν 9.90 και μου εδωσαν την κιλωβατορα στα 0.099 σε μπλε τιμολογιο για ενα χρονο το θεμα μου ειναι οτι δεν εχει ληξει ακομα το προηγουμενο που ειχα με αυτους θα μπορω να μην παω και να παω σε ελπεντισον αν μου κανει μια καλυτερη προσφορα που περιμενω?

Δημοσ.

Αν κάποιος φύγει από το μπλε Zenith (power home direct plus) στον 9ο μήνα για να πάει στο νέο μπλε 12μηνο της ίδιας εταιρείας (power home secure 2),  αυτό θεωρείται "λύση σύμβασης" που επιβαρύνεται με "τέλος πρόωρης λύσης" ?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...