Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν κάνεις μια σ'υσταση και πάρεις 50 ευρώ της protergia αφαιρούνται συνολικά από τον λογαριασμό ή από τις χρεώσεις προμήθειας;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, petranthe είπε

Aν κάνεις μια σ'υσταση και πάρεις 50 ευρώ της protergia αφαιρούνται συνολικά από τον λογαριασμό ή από τις χρεώσεις προμήθειας;

Συνολικά, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις εξαργύρωση δε γίνονται αυτόματα 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dominique13 είπε

Συνολικά, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις εξαργύρωση δε γίνονται αυτόματα 

Τα κάνω εξαργύρωση αφού εκδοθεί λογαριασμός ή πρίν;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, uliXes είπε

Πριν!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Πριν!

Και αν το ποσό που εξαργυρώσω υπερβαίνει το ποσό του λογαριασμού θα συμψηφισθει και στον επόμενο λογαριασμό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, uliXes είπε

Και αν το ποσό που εξαργυρώσω υπερβαίνει το ποσό του λογαριασμού θα συμψηφισθει και στον επόμενο λογαριασμό;

Ναι κανονικά. Θα βγει αρνητικός λογαριασμός και θα συμψηφιστεί στον επόμενο

Επεξ/σία από vdeseris
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, uliXes είπε

Σωστά 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, uliXes είπε

οποτε σου εμφανιστει στο app και αναλογα αν προλαβουν το βαζουν στο λογαριασμο ή στον επομενο 

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο που μου κανει η ελπεντισον ειναι 50 σκλαβενιτης χωρις δεσμεθση πληρωμης παγιο 7.90 και 0.104 και κατι τεχνικους λεει υδραβλικους ηλεκτρολογους...Δεν ξερω τι να κανω τωρα στην προτετγια με καποια συσταση αν πετυχω θα γλυτωσω πολλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πάροχοι ζητάνε την επαναφορά των ευέλικτων σταθερών τιμολογίων. Ενδιαφέρον αυτό που είπε ο ΗΡΩΝ ότι πουθενά στην νέα ευρωπαϊκή οδηγία δε γράφει ότι τα σταθερά πρέπει να είναι υποχρεωτικά 12 μήνα, αλλά να προσφέρουν οι πάροχοι τουλάχιστον ένα 12μηνο πρόγραμμα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα , ειμαι σε σκεψεις να αλλαξω παροχο ( ποτε δεν το εχω κανει στο παρελθον) , ειμαι στην ΔΕΗ myHome Online τωρα μπλε.
Στο αλλαζω ρευμα  ( εβαλα στοιχεια 5 μηνου του 2025 1084kw - 158 ημερες )  μου βγαζει σε μπλε  ζενιθ Ζeniθ Power Home Secure 2.0 με κερδος 115€ , φυσικο αεριο Home Fixed Super Plus με 82 , Ηρων Blue Generous MAX Home με 73 ,ELPEDISON BRIGHT 12M με 71 , Protergia Οικιακό Value Secure 12M με 61.

Δεν ξερω τι να διαλεξω τι παγιες υπαρχουν ποιος ειναι πιο αξιοπιστος ......

Καθε βοηθεια δεκτη

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλημερα , ειμαι σε σκεψεις να αλλαξω παροχο ( ποτε δεν το εχω κανει στο παρελθον) , ειμαι στην ΔΕΗ myHome Online τωρα μπλε.
Σε γνωστη σελιδα αλλαγης ρευματος ( εβαλα στοιχεια 5 μηνου του 2025 1084kw - 158 ημερες )  μου βγαζει σε μπλε  ζενιθ Ζeniθ Power Home Secure 2.0 με κερδος 115€ , φυσικο αεριο Home Fixed Super Plus με 82 , Ηρων Blue Generous MAX Home με 73 ,ELPEDISON BRIGHT 12M με 71 , Protergia Οικιακό Value Secure 12M με 61.

Καθε βοηθεια δεκτη

Η elpedison δίνει δωροεπιταγή Σκλαβενίτη 100€ στα σταθερά, ο ΗΡΩΝ 50€ και protergia 50€ 5x10€ αν πας με σύσταση. Διαλέγεις τι από αυτά σε συμφέρει περισσότερο.
Με τα δώρα το όφελος είναι:

• 171€ elpedison
  • 123€ στον ΗΡΩΝ
  • 111€ protergia.
Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, villasg είπε

Σε γνωστη σελιδα αλλαγης ρευματος ( εβαλα στοιχεια 5 μηνου του 2025 1084kw - 158 ημερες )  μου βγαζει σε μπλε  ζενιθ Ζeniθ Power Home Secure 2.0 με κερδος 115€ , φυσικο αεριο Home Fixed Super Plus με 82 , Ηρων Blue Generous MAX Home με 73 ,ELPEDISON BRIGHT 12M με 71 , Protergia Οικιακό Value Secure 12M με 61.

Καθε βοηθεια δεκτη

Δεν συνυπολογίζει τα δώρα και, εικάζω, τα πάγια.  Δεν συνυπολογίζει τα 50 ευρώ δώρο της Προτέργιας και, κυρίως, την απώλεια της έκπτωσης συνέπειας της Ζενιθ. Σε αυτην την κατανάλωση δεν αξίζει το ρίσκο. Επίσης , το φυσικο αεριο Home Fixed Super Plus έχει πάγιο 14,90, δεν ξερω αν το συνυπολογίζει, υποθετω όχι. Του Ήρωνος είναι 18μηνο αλλά έχει 50 ευρώ δώρο. Φυσικά σε όλα τα σταθερα δικαιούται ο πάροχος μετά το 6μηνο να σου αλλάξει την τιμή μονομερώς. Δες και το εξελ πιο πάνω, αν θες.

46 λεπτά πριν, dopermann είπε

Το καλυτερο που μου κανει η ελπεντισον ειναι 50 σκλαβενιτης χωρις δεσμεθση πληρωμης παγιο 7.90 και 0.104 και κατι τεχνικους λεει υδραβλικους ηλεκτρολογους...Δεν ξερω τι να κανω τωρα στην προτετγια με καποια συσταση αν πετυχω θα γλυτωσω πολλα...

Για τί κατανάλωση μιλάμε; Σταθερό μόνο;

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλαβα, ευχαριστώ!

Καλημέρα, μπορεί να μου στείλει κάποιος με pm μια πρόσκληση σύστασης για Protergia Value Secure 12M?

Επεξ/σία από makis44
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vklon είπε

elpedison δίνει δωροεπιταγή Σκλαβενίτη 100€ στα σταθερά

δεν το βρισκω πουθενα να το αναφερει ... ενα λινκ ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...