Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, vklon είπε

Από την στιγμή που είσαι ΔΕΗ τα παίρνεις τα 100€ του Σκλαβενίτη σίγουρα στην elpedison

Ρωτησα σε καταστημα και στο επισημο τηλεφωνο ελπεντισον και δεν το δινουν ... εχουμε καποιον συνεργατη που να το δινει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

Ρωτησα σε καταστημα και στο επισημο τηλεφωνο ελπεντισον και δεν το δινουν ... εχουμε καποιον συνεργατη που να το δινει ?

Συμπληρωσα την φορμα στο site τους και με καλεσαν μετα απο μερικα λεπτα και μου το εδωσαν .
Αυτη που καλεσε ηταν απο [email protected] και με πηρα απο το 218810100 

Επεξ/σία από villasg
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiriadisc είπε

Το promo των 100€ δεν δίνεται από την elpedison αλλά από τις συνεργαζόμενες εταιρίες πωλήσεων όπως η teleraise και πάλι όχι από όλους τους πωλητές. Από τους 4 πωλητές που κάνω τα συμβόλαια μου elpedison μόνο 1 μου είπε ότι το δίνει. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vklon είπε

Το promo των 100€ δεν δίνεται από την elpedison αλλά από τις συνεργαζόμενες εταιρίες πωλήσεων όπως η teleraise και πάλι όχι από όλους τους πωλητές. Από τους 4 πωλητές που κάνω τα συμβόλαια μου elpedison μόνο 1 μου είπε ότι το δίνει. 

το promo των 100 / 50 (τα 100 είναι μόνο για πελάτες ΔΕΗ) παίζει είτε αυτούσιο έιτε με τη μορφή συστάσεων και στα τρία κανάλια πώλησης της elpedison. Από εκεί και πέρα προφανώς και δυστυχώς είναι και ζήτημα ευχέριας του κάθε πωλητή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

το promo των 100 / 50 (τα 100 είναι μόνο για πελάτες ΔΕΗ) παίζει είτε αυτούσιο έιτε με τη μορφή συστάσεων και στα τρία κανάλια πώλησης της elpedison. Από εκεί και πέρα προφανώς και δυστυχώς είναι και ζήτημα ευχέριας του κάθε πωλητή.

Δεν έχουν πολλά promo 100€ μπορούν να δώσουν 2-3 γιατί είναι από τις εταιρίες πωλήσεων δεν τα δίνει η elpedison. Η elpedison έχει κόψει τα δικά της δώρα εδώ και καιρό δυστυχώς

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Δεν έχουν πολλά promo 100€ μπορούν να δώσουν 2-3 γιατί είναι από τις εταιρίες πωλήσεων δεν τα δίνει η elpedison. Η elpedison έχει κόψει τα δικά της δώρα εδώ και καιρό δυστυχώς

Κανάλια πώλησης έγραψα 😊 Και κάποιοι έχουν περισσότερα από 2-3.

Δημοσ.

Καλησπέρα, επανέρχομαι με το θέμα που μου έχει προκύψει. 18/3 υπέγραψα σύμβαση με την Protergia στο πρόγραμμα secure 3 σταθερό Γ23. Νωρίτερα είχα προβεί μέσω του Δεδδηε σε πληρωμή για εγκατάσταση διαζονικου όπως μου είχαν πει να κάνω μέσω της Protergia και τους επισυναψα τα δικαιολογητικά προκειμένου να υπογράψω τη σύμβαση .Ημουν Γ22 σε άλλη εταιρία νωρίτερα.Από εκεί και πέρα ξεκινάει ο Γολγοθάς .σε επικοινωνία που είχα με το Δεδδηε μέσω της Ραε τους είπα ότι μέσω από την εφαρμογής τους που έκανα αναζήτηση για να δω αν έχει ενεργοποιηθεί το διαζωνικο μου εμφανίζει το μνμ ( Βάσει του αριθμού Παροχής σας και λόγω των προδιαγραφών του εγκατεστημένου μετρητή σας (έξυπνος μετρητής), δεν απαιτείται η μετάβαση σας στο Διζωνικό Σύστημα Μειωμένης Τιμολόγησης (σε ισχύ από 01/02/2025) και η καταχώρηση σχετικού αιτήματος.Προκειμένου να επωφεληθείτε μειωμένης τιμολόγησης, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με τον Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας που ανήκετε). Και μου απαντάν μέσω Ραε ότι συγγνώμη είχατε ήδη έξυπνο μετρητή και μου επιστρέψουν τα χρήματα. Η Προτεργια δεν μου έχει εκδόσει λογαριασμό επειδή μου λέει ότι ο Δεδδηε τους στέλνει μόνο ημερήσιες χρεώσεις και να υπογράψω καινούργια σύμβαση μαζί της Γ22 για να με τιμολογισει και ότι σε επικοινωνία που είχε με το Δεδδηε της απάντησαν («Σας ενημερώνουμε ότι η παροχή διαθέτει πιστοποιημένα μετρητικά δεδομένα 15λέπτου και δεν απαιτείται αίτημα για χορήγηση Διζωνικής Μειωμένης Τιμολόγησης και συνεπώς δεν του παραχωρήθηκε εν τέλει το νυχτερινό τιμολόγιο. Έχει ενημερωθεί o πελάτης».) Έχω κάνει αίτημα στη Ραε και στη Δεδδηε και ρωτάω γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί το διαζωνικο και σε απάντηση στην προτεργια μέσω Ραε της ζητάω να υπογράψω νέα σύμβαση με την τιμή που αναφέρετε στην ήδη υπογεγραμμένη. Πρόκειται για επιχείρηση και ήδη έχουν περάσει δύο μήνες χωρίς λογαριαμο και φοβάμαι μη μου κόψουν κάνα ρεύμα ξαφνικά χωρίς να ευθύνομαι. Συγγνώμη που κούρασα , ευπρόσδεκτες προτάσεις και συμβουλές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ τήν παρέα για τήν χρήσιμη πληροφορία ως πρός το  promo 100€ τής elpedison. Με κάλεσαν κι εμένα από το nyxterinorevma & ΟΚ με τήν Δωροεπιταγή τού Σκλαβενίτη. Πρόκειται για 5 κουπόνια τών 20 ευρώ (λόγω τού ότι πιθανότατα δεν δίνουν ρέστα στο ταμείο αν αγοράσεις οτιδήποτε χαμηλότερης αξίας)! Επίσης έστειλε & ασφάλιστρο αξίας 100 ευρώ για πληρωμή τεχνικού επισκευής βλάβης εντός τής οικίας πού βρίσκετε η παροχή (Ομαδικό ασφαλιστήριο Home Repair). 

Επεξ/σία από astrolavosg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@moutrosl πόσα kva είναι η παροχή σου; 25? 35? 55? 

Γ21 και Γ23 είναι για παροχές ως 25kva. Aν εσύ έχεις παραπάνω, τότε υποχρεωτικά πας σε Γ22.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκα σήμερα Protergia. Μου ήρθε η ειδοποίηση και έκανα λογαριασμό στο my Protergia. Πώς ενεργοποιώ την πάγια εντολή ώστε να μην μπει η εγγύηση στον λογαριασμό;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsagod είπε

Ενεργοποιήθηκα σήμερα Protergia. Μου ήρθε η ειδοποίηση και έκανα λογαριασμό στο my Protergia. Πώς ενεργοποιώ την πάγια εντολή ώστε να μην μπει η εγγύηση στον λογαριασμό;

όταν εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος με τον κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης που θα αναγραφεται στον λογαριασμο θα κανεις παγια εντολη μεσω του ibank σου, παντως τον πρωτο λογαριασμο θα τον πληρωσεις με τον κλασικο τροπο οχι με παγια εντολη.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ekrepali said:

@moutrosl πόσα kva είναι η παροχή σου; 25? 35? 55? 

Γ21 και Γ23 είναι για παροχές ως 25kva. Aν εσύ έχεις παραπάνω, τότε υποχρεωτικά πας σε Γ22.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό 

Και η ΔΕΗ και η Ελιν τρέχουν προγράμματα Γ23 που αναφέρουν ότι είναι για παροχές ανεξάρτητου ισχύος. Στη σύμβαση που έχω υπογράψει αναφέρει την ισχύ μου 55κva. Το θέμα είναι τώρα τι κάνω 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση- απορία. Αν έχεις δώσει σύσταση σε φίλο, την έχει χρησιμοποιήσει, έχει γίνει πελάτης της Protergia και μόλις βγει ο 1ος λογαριασμός φύγει για άλλο πάροχο. Εσύ που έδωσες τη σύσταση, θα πάρεις τα 50 ευρώ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1J4t είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση- απορία. Αν έχεις δώσει σύσταση σε φίλο, την έχει χρησιμοποιήσει, έχει γίνει πελάτης της Protergia και μόλις βγει ο 1ος λογαριασμός φύγει για άλλο πάροχο. Εσύ που έδωσες τη σύσταση, θα πάρεις τα 50 ευρώ;

Αφού έχει ενεργοποιηθεί τα έχεις πάρει ήδη, δεν αλλάζει κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, moutrosl said:

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό 

Και η ΔΕΗ και η Ελιν τρέχουν προγράμματα Γ23 που αναφέρουν ότι είναι για παροχές ανεξάρτητου ισχύος. Στη σύμβαση που έχω υπογράψει αναφέρει την ισχύ μου 55κva. Το θέμα είναι τώρα τι κάνω 

Tώρα που το τσέκαρα, δίκιο έχεις...

Μπες λίγο στο myprotergia app στο κινητό, πήγαινε μετρήσεις --> στατιστικά καταναλώσεων --> ενδείξεις παροχής. 

Οι ενδείξεις που έχει λάβει ο ΔΕΔΔΗΕ είναι μόνο ημερήσιες; Ή ημερήσιες και νυχτερινές;

Τσέκαρε επίσης και τον μετρητή σου. Στην ένδειξη 1.8.2 έχει καταγράψει νυχτερινές κιλοβατώρες;

Αν ο μετρητής καταγράφει νυχτερινές κιλοβατώρες... τότε φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ που δεν τις έχει στείλει στη Protergia.

Αν δεν καταγράφει νυχτερινές κιλοβατώρες, πρέπει να κάνεις αίτηση για να ενεργοποιηθεί το νυχτερινό. Το αίτημα που είχες κάνεις αφορούσε διαφορετικό πράγμα (εγκατάσταση), κι ίσως γι'αυτό έγινε αυτό το μπάχαλο.

Σου ανεβάζω παρακάτω και το PDF με τα τοπικά τηλέφωνα του ΔΕΔΔΗΕ. Πάρε στη γραμματεία και ρώτα ποιο είναι στο εσωτερικό τηλέφωνο του υπευθύνου για την υλοποίηση αιτημάτων νυχτερινού ρεύματος. Εξήγησε του τι έχει συμβεί... ή ζήτα του να πας εκεί να βγάλετε άκρη από κοντά. Κανονικά δεν επιτρέπουν κόσμο πλέον στα γραφεία, αλλά όταν για σημαντικά ζητήματα κάνουν εξαιρέσεις.Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...