Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nk9 είπε

Επειδή το έψαξα λίγο αυτό με τον τελευταίο λογαριασμό της Ζενίθ (από την εξυπηρέτηση πελατών τους δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση), νομίζω πως υπάρχει το θετικό ενδεχόμενο και το αρνητικό.

Το θετικό είναι να έχει εκδοθεί εκκαθαριστικός λίγες μέρες πριν την αποχώρηση, οπότε η επιβάρυνση θα αφορά κατανάλωση λίγων ημερών.

Το αρνητικό είναι να μην έχει προλάβει να εκδοθεί εκκαθαριστικός (λόγω π.χ. βήματος καταμέτρησης από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) και ουσιαστικά να χρεωθεις kwh ολοκληρου τετραμήνου στην διπλασια τιμή.

Σε κάθε περίπτωση είναι μονόδρομος να δίνεις ένδειξη 

• Like 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδιά επειδη έχω χάσει επεισόδια και λήγει σε λιγο το μπλε το περσινο με το 0,12/0,11, παλιά θυμάμαι ειχαμε κάτι εξαιρετικα εξελ από @korakios και @doomnx (μπορει να ταν και κανάς άλλος συγγνώμη αν δεν σας θυμάμαι) βλέπω στην υπογραφη του doom αλλά ειναι Δεκεμβρίου 2024 τελευταια ενημέρωση.

κραταει κανείς ενημερωμένα excel πλεον; και αν ναι που ειναι; ευχαριστώ.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, vklon είπε

Από την στιγμή που είσαι ΔΕΗ τα παίρνεις τα 100€ του Σκλαβενίτη σίγουρα στην elpedison

Ρωτησα σε καταστημα και στο επισημο τηλεφωνο ελπεντισον και δεν το δινουν ... εχουμε καποιον συνεργατη που να το δινει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

Ρωτησα σε καταστημα και στο επισημο τηλεφωνο ελπεντισον και δεν το δινουν ... εχουμε καποιον συνεργατη που να το δινει ?

Συμπληρωσα την φορμα στο site τους και με καλεσαν μετα απο μερικα λεπτα και μου το εδωσαν .
Αυτη που καλεσε ηταν απο [email protected] και με πηρα απο το 218810100 

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sotiriadisc είπε

Το promo των 100€ δεν δίνεται από την elpedison αλλά από τις συνεργαζόμενες εταιρίες πωλήσεων όπως η teleraise και πάλι όχι από όλους τους πωλητές. Από τους 4 πωλητές που κάνω τα συμβόλαια μου elpedison μόνο 1 μου είπε ότι το δίνει. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vklon είπε

Το promo των 100€ δεν δίνεται από την elpedison αλλά από τις συνεργαζόμενες εταιρίες πωλήσεων όπως η teleraise και πάλι όχι από όλους τους πωλητές. Από τους 4 πωλητές που κάνω τα συμβόλαια μου elpedison μόνο 1 μου είπε ότι το δίνει. 

το promo των 100 / 50 (τα 100 είναι μόνο για πελάτες ΔΕΗ) παίζει είτε αυτούσιο έιτε με τη μορφή συστάσεων και στα τρία κανάλια πώλησης της elpedison. Από εκεί και πέρα προφανώς και δυστυχώς είναι και ζήτημα ευχέριας του κάθε πωλητή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

το promo των 100 / 50 (τα 100 είναι μόνο για πελάτες ΔΕΗ) παίζει είτε αυτούσιο έιτε με τη μορφή συστάσεων και στα τρία κανάλια πώλησης της elpedison. Από εκεί και πέρα προφανώς και δυστυχώς είναι και ζήτημα ευχέριας του κάθε πωλητή.

Δεν έχουν πολλά promo 100€ μπορούν να δώσουν 2-3 γιατί είναι από τις εταιρίες πωλήσεων δεν τα δίνει η elpedison. Η elpedison έχει κόψει τα δικά της δώρα εδώ και καιρό δυστυχώς

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Δεν έχουν πολλά promo 100€ μπορούν να δώσουν 2-3 γιατί είναι από τις εταιρίες πωλήσεων δεν τα δίνει η elpedison. Η elpedison έχει κόψει τα δικά της δώρα εδώ και καιρό δυστυχώς

Κανάλια πώλησης έγραψα 😊 Και κάποιοι έχουν περισσότερα από 2-3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...