Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ztriviz είπε

σ ευχαριστω πολυ μαλλον ελπεντισον θα παω . το 100αρικο το ζηταω στο τηλεφωνικο τους κεντρο ? 

δεν το ξερω, ας μας πουν οσοι το πηραν.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι καταναλώσεις μου κυμαίνονται περίπου 400 ημερ + 100 νυχτ Οκτ-Μαι και περίπου 600 ημερ + 270 νυχτ Ιουν-Σεπ λόγω AC.

Κοιτάζω κάποιο σταθερό πρόγραμμα με βασικό κριτήριο (εκτός προφανώς από το συνολικό κόστος) την όσο καλύτερη εξυπηρέτηση (ευκολία να βγάλω άκρη αν κάτι πάει στραβά, όχι καθυστερήσεις στους λογαριασμούς, κλπ).

Για δώρα στυλ Alpha Bonus, δωροεπιταγές κλπ δεν καίγομαι.

Με αυτά τα κριτήρια κοιτάω αυτή τη στιγμή το "Protergia Οικιακό Value Secure 12M Νυχτερινό" με τα έξτρα 30EUR έκπτωση από το allazorevma.

Απόψεις? Κάποια άλλη πρόταση?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από swstost
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ztriviz είπε

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας γιατί έχω χαθεί λίγο . Είμαι ΔΕΗ με μαξ 250-300 κιλοβατώρες τον μήνα . Τελειώνει το συμβόλαιο και θέλω να φύγω . Τι με συμφέρει ; Βλέπω εδώ δώρα Σκλαβενίτη συστάσεις πάγια δώρα κτλ . Βοηθήστε με !

Και εγω σε αυτη την κατασταση ειμουν και εκανα αιτηση στην elpedison ( [email protected] με την επιταγη των 100€ για σκλαβενιτη  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, swstost είπε

Με αυτά τα κριτήρια κοιτάω αυτή τη στιγμή το "Protergia Οικιακό Value Secure 12M Νυχτερινό" με τα 30EUR από το allazorevma.

οχι με 30 απο αλλαζωρευμα, να προτιμησεις με συσταση απο εδω να παρεις 10εx5μηνες=50ευρω

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, swstost είπε

οκ, ευχαριστώ για το tip.

Απόψεις? Κάποια άλλη πρόταση γενικά?

Επομενη για μενα ειναι zenith ( 3 παγια δωρο +30€ απο το αλλαζω ρευμα )

Δημοσ.

ρε παιδιά διαβαστε λιγο τις συζητησεις τι γραφουμε. διαβαζετε φωτογραφικα "συσταση" και "προτεργια" και στελνετε σε οποιον να' ναι.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, swstost είπε

Οι καταναλώσεις μου κυμαίνονται περίπου 400 ημερ + 100 νυχτ Οκτ-Μαι και περίπου 600 ημερ + 270 νυχτ Ιουν-Σεπ λόγω AC.

Κοιτάζω κάποιο σταθερό πρόγραμμα με βασικό κριτήριο (εκτός προφανώς από το συνολικό κόστος) την όσο καλύτερη εξυπηρέτηση (ευκολία να βγάλω άκρη αν κάτι πάει στραβά, όχι καθυστερήσεις στους λογαριασμούς, κλπ).

Για δώρα στυλ Alpha Bonus, δωροεπιταγές κλπ δεν καίγομαι.

Με αυτά τα κριτήρια κοιτάω αυτή τη στιγμή το "Protergia Οικιακό Value Secure 12M Νυχτερινό" με τα έξτρα 30EUR έκπτωση από το allazorevma.

Απόψεις? Κάποια άλλη πρόταση?

Ευχαριστώ!

Ρώτησέ τους, αν μπορεί να συνδυασθεί το έξτρα 30EUR έκπτωση από το allazorevma με το δώρο (50 ευρώ) από σύσταση.

Εναλλακτικές:

1) Ελπεντισον bright 12m (0,105/kβ + 7,90 πάγιο) +  50 ευρώ δωροεπιταγη Σκλαβενίτη

2) Zenith power home secure 2 (0,090 και 9.90 πάγιο) με 3 πάγια δώρο. Στον τελικό χάνεις την έκπτωση συνέπειας

Για την "όσο καλύτερη εξυπηρέτηση" πάνω κάτω τα ίδια Ελπεντισον-Προτέργια, έπεται η Ζενιθ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Ρώτησέ τους, αν μπορεί να συνδυασθεί το έξτρα 30EUR έκπτωση από το allazorevma με το δώρο (50 ευρώ) από σύσταση.

Ας ρωτησει αν και αποκλειεται.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ας ρωτησει αν και αποκλειεται.

Δεν γίνεται καθώς είναι άλλο κανάλι πώλησης. Η σύσταση γίνεται από την protergia ενώ το άλλο είναι εξωτερικός συνεργάτης.

• Like 1
Δημοσ.

Στις 17 Ιούνη λήγει κ μένα το σταθερό στη ΔΕΗ.

Τώρα βάσει σχολίων το βλέπω για Elpedison Bright 12m με 0,1049 €/KWh και 7,9 € πάγιο. 

Διάβασα και τους όρους αλλά επειδή δεν τους εμπιστεύομαι μιας και θα είναι η πρώτη φορά εκτός ΔΕΗ (έχω ακούσει πολλά άσχημα σχόλια για τους άλλους παρόχους), αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. 

1) Η τιμή 0,1049 είναι ανεξαρτήτως κατανάλωσής κάθε μήνα ? 
2) Τη δωροεπιταγή 100 € για Σκλαβενίτη τη δίνει σε όλους τους καινούριους ή θέλει κάποιο κόλπο / τρικ / κονέ ? 

Και μια άλλη απορία πιο τεχνική. 
Ο ΔΕΔΔΗΕ πλέον μετράει τις KWh κάθε μήνα. Επηρεάζεται αυτό αν αλλάξεις πάροχο ? Συνεχίζει το ίδιο συνεργείο να κάνει τη μέτρηση ή η Elpedison συνεργάζεται με άλλο συνεργείο, ή δεν παίζει ρόλο / δεν αλλάζει τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Διάβασα και τους όρους αλλά επειδή δεν τους εμπιστεύομαι μιας και θα είναι η πρώτη φορά εκτός ΔΕΗ (έχω ακούσει πολλά άσχημα σχόλια για τους άλλους παρόχους), αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. 

Ολοι εχουν και τα καλα τους και τα κακα τους. και η ΔΕΗ εχει πολλα στραβα απλως τα εχεις συνηθισει. μη φοβασαι προχωρα. φυγε απο ΔΕΗ και θα πληρωνεις λιγοτερα.

2) Τη δωροεπιταγή 100 € για Σκλαβενίτη τη δίνει σε όλους τους καινούριους ή θέλει κάποιο κόλπο / τρικ / κονέ ? 

1) ναι

2) σε οσους ερχονται απο ΔΕΗ

Ο ΔΕΔΔΗΕ πλέον μετράει τις KWh κάθε μήνα. Επηρεάζεται αυτό αν αλλάξεις πάροχο ? Συνεχίζει το ίδιο συνεργείο να κάνει τη μέτρηση ή η Elpedison συνεργάζεται με άλλο συνεργείο, ή δεν παίζει ρόλο / δεν αλλάζει τίποτα. 

Οπως μετρουσε ο ΔΕΔΔΗΕ το ιδιο θα μετραει, δεν εχει να κανει με τον παροχο.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Στις 17 Ιούνη λήγει κ μένα το σταθερό στη ΔΕΗ.

Τώρα βάσει σχολίων το βλέπω για Elpedison Bright 12m με 0,1049 €/KWh και 7,9 € πάγιο. 

Και μια άλλη απορία πιο τεχνική. 

Μπορείς και τώρα να φύγεις από την ΔΕΗ καθώς 2 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου μπορείς να αποχωρήσεις αζημίως 

IMG_6688.jpeg

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη με ρωταει ενας φιλος, ξερει καποιος να υπολογισει ποσο θα εχει τον ιουνιο το κυμαινομενο της ελπεντισον win more 3; επιδη απο ιουνιο ξεκλειδωνει η τιμη, ισως ο @juanjk μπορει να μας απαντησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...