Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vklon είπε

Μπορείς και τώρα να φύγεις από την ΔΕΗ καθώς 2 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου μπορείς να αποχωρήσεις αζημίως 

IMG_6688.jpeg

Ναι το γνωρίζω για το μηδενικό πρόστιμο. Κάνω την αίτηση στην άλλη εταιρεία και τελειώνει η ιστορία ή πρέπει να κάνω και διακοπή στη ΔΕΗ. 
Δουλεύει όπως στην τηλεφωνία ?
Ειλικρινά επειδή δεν έχω αλλάξει ποτέ εταιρεία, με διάφορα που έχω ακούσει, είμαι αρκετά επιφυλακτικός ...

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Free Bird είπε

Ναι το γνωρίζω για το μηδενικό πρόστιμο. Κάνω την αίτηση στην άλλη εταιρεία και τελειώνει η ιστορία ή πρέπει να κάνω και διακοπή στη ΔΕΗ. 

Κανεις αιτηση στον επομενο παροχο δεν χρειαζετε να ενημερωσεις τη ΔΕΗ. Αν θες ακουσε με, κανε το βημα και αλλαξε. Στο λεω εγω που απο οκτωβριο που εφυγα απο ΔΕΗ ειδα τρελη διαφορα, πρωτα ηρων και μετα προτεργια.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Free Bird είπε

Δουλεύει όπως στην τηλεφωνία ?
Ειλικρινά επειδή δεν έχω αλλάξει ποτέ εταιρεία, με διάφορα που έχω ακούσει, είμαι αρκετά επιφυλακτικός ...

Δεν κάνεις καμία διακοπή απλά γίνεται η αίτηση στην elpedison και απαντάς σε ένα email αφού στείλεις τα δικαιολογητικά. Ούτε το ρεύμα κόβεται ούτε αλλάζει η καλωδίωση. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Seldon40 είπε

ρε παιδιά διαβαστε λιγο τις συζητησεις τι γραφουμε. διαβαζετε φωτογραφικα "συσταση" και "προτεργια" και στελνετε σε οποιον να' ναι.

Ναι αλλά έτσι χάνεται πολύτιμος χρόνος.

• Haha 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Επειδη με ρωταει ενας φιλος, ξερει καποιος να υπολογισει ποσο θα εχει τον ιουνιο το κυμαινομενο της ελπεντισον win more 3; επιδη απο ιουνιο ξεκλειδωνει η τιμη, ισως ο @juanjk μπορει να μας απαντησει.

Έχω την πληροφορία ότι τον Ιούνιο θα βγει  Win More 4 .                                                                    Πόσο θα έχει όμως δεν γνωρίζουν ακόμη.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Katrin210 είπε

Έχω την πληροφορία ότι τον Ιούνιο θα βγει  Win More 4 .                                                                    Πόσο θα έχει όμως δεν γνωρίζουν ακόμη.

Περίεργα πράγματα...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Katrin210 είπε

Ναι ότι θα βγει είναι μάλλον σίγουρο αλλά οι παλιοί πελάτες δεν μεταφέρονται αυτόματα στο καινούργιο για αυτό θέλει προσοχή. Πιθανό είναι να βγει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου όπως το win more 3

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μιας και που εμένα λήγει το σταθερό της ΔΕΗ αρχές Ιουνίου, λέω να πάω προς Elpedison σταθερό.

Αυτό με τα 100 ευρώ ισχύει ; Εάν συμπληρώσω την φόρμα επικοινωνίας θα είμαι οκ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, T3hNabzoR είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Μιας και που εμένα λήγει το σταθερό της ΔΕΗ αρχές Ιουνίου, λέω να πάω προς Elpedison σταθερό.

Αυτό με τα 100 ευρώ ισχύει ; Εάν συμπληρώσω την φόρμα επικοινωνίας θα είμαι οκ?

Ναι ισχύει είναι 5x20€ δωροεπιταγές Σκλαβενίτη. Ισχύει μέχρι το Σάββατο αν δεν πάρει άλλη παράταση. 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι στη Protergia σε 6μηνο πρόγραμμα που λήγει 9 Ιουνίου.

Σκέφτομαι
- είτε τη παραμονή και μετατροπή σε Value Secure 12M
- είτε τη μετάβαση σε Ζενίθ Power Home Secure 2

...της Ζενιθ βγαίνει συνολικά φθηνότερο για ~70€ βάσει του excel (1ο σε σειρά),
...της Protergia έχει το πλεονέκτημα των συστάσεων που θα μπορούσαν, εντός 12 μηνών, να υπερκαλύψουν τη διαφορά...κ μάλλον θα μείνει κάποιο πιστωτικό προς εξαργύρωση  (πόσο θα εξαρτηθεί από τις καταναλώσεις) μεχρι να εκδοθεί ο τελευταίος λογαριασμός

Αν ήταν να πάω στη Ζενίθ, θα προλάβαινα ή θα είναι λίγο βάσανο, όπως η μετάβαση στη Protergia;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υφιστάμενος πελάτης σε κίτρινο Elpedison θα καμω all in και θα ζητήσω το 100αρι για δωδεκάμηνο. Αν πουν όχι, θα το γυρίσω σε σύστημα 2023 και θα κάνω αίτηση στον Ηρωνα, ξεμαδώντας μαργαρίτες να με πάρουν για παρακάλια. 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Υφιστάμενος πελάτης σε κίτρινο Elpedison θα καμω all in και θα ζητήσω το 100αρι για δωδεκάμηνο. Αν πουν όχι, θα το γυρίσω σε σύστημα 2023 και θα κάνω αίτηση στον Ηρωνα, ξεμαδώντας μαργαρίτες να με πάρουν για παρακάλια. 

Το ΟΧΙ είναι σίγουρο 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Επειδη με ρωταει ενας φιλος, ξερει καποιος να υπολογισει ποσο θα εχει τον ιουνιο το κυμαινομενο της ελπεντισον win more 3; επιδη απο ιουνιο ξεκλειδωνει η τιμη, ισως ο @juanjk μπορει να μας απαντησει.

Αν η χονδρικη Ιουνίου μείνει όπως αυτή του Μαιου (μέχρι σήμερα στα 0,08540€), τότε το win more 3 θα πάει στα 1,249 x 0,08540 + 0,0549 = 0,1616€. Αυτός είναι ο τύπος από 01/06 και αλλάζει μόνο η τρέχουσα χονδρική ΤΕΑ του μήνα.

1 ώρα πριν, Ioan12 είπε

Πόσο καιρό κάνει να βγάλει η protergia τον πρώτο λογαριασμό;

Εκδίδει κάθε μήνα στις 05 ή 10 ή 15 (σε τοποθετεί σε εναν απο τους 3 κύκλους τιμολόγησης). Αν οι μέρες από την ενεργοποίηση μέχρι την έκδοση είναι λίγες υπάρχει περίπτωση να σε πάει στον επόμενο μήνα απευθείας οπότε να εκδοθεί έως πχ 40 ημέρες από την ενεργοποίηση.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...