Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Katrin210 είπε

Αν επιλέξεις το Volton Smart με τις 550 kwh και καταναλώσεις λιγότερες , οι υπόλοιπες υπολογίζονται στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις;

Θα χρεωθείς για όσες κατανάλωσες στις ρυθμιζόμενες. Το πώς τις χρεώνουν είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, που μου στείλανε σύσταση για την protergia. Επέλεξα όμως το σταθερό της Elpedison, με το δώρο των 100 ευρώ σε σκλαβενίτη.

• Haha 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dinoeq είπε

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, που μου στείλανε σύσταση για την protergia. Επέλεξα όμως το σταθερό της Elpedison, με το δώρο των 100 ευρώ σε σκλαβενίτη.

• Haha 18
Δημοσ.

Μια ερώτηση , πόσες μέρες παίρνει περίπου η μετάβαση από ΔΕΗ σε ελπεδισον ? έγινε η αίτηση και η τ/Φ επιβεβαίωση την Τετάρτη και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι , να το ψάξω μην έχει πάει κάτι στραβά ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, villasg είπε

Μια ερώτηση , πόσες μέρες παίρνει περίπου η μετάβαση από ΔΕΗ σε ελπεδισον ? έγινε η αίτηση και η τ/Φ επιβεβαίωση την Τετάρτη και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι , να το ψάξω μην έχει πάει κάτι στραβά ?

Ω να σου γμσ , αδελφια προσοχη μας διαβαζουν 

image.png.dda1b93d5b06cc9c580773b9497f02ae.png

• Haha 6
Δημοσ.

Σε φίλο που είναι προτεργια και έληξε το εξάμηνο και έχει παράταση άλλους δύο μήνες τον πήραν τηλ και του είπαν ότι μπορεί από 1/6 να πάει η τιμή πάνω παρότι έχει άλλους δύο μήνες. Ισχύει αυτό? 

Επίσης εμένα μου είπαν ότι αν ανανεώσω τώρα για τους δύο μήνες της παράτασης θα μείνει η τιμή των 0.095 και μετά θα πάει 0.099.

Ισχύει? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, adi32 είπε

Επίσης εμένα μου είπαν ότι αν ανανεώσω τώρα για τους δύο μήνες της παράτασης θα μείνει η τιμή των 0.095 και μετά θα πάει 0.099.

Ισχύει? 

Εμενα μου ειχαν πει οτι μπορουνε να το αλλαξουν οποιαδηποτε στιγμη χωρις προειδοποιηση.

Μεχρι τωρα δεν το εχουν αλλαξει μιας και το εξτρα διμηνο ληγει στις 10 Ιουνιου.Εγω αυριο μεθαυριο θα παρω τηλεφωνο για αλλαγη να κλεισω σε σταθερο και να τελειωνω γιατι το εχω καθυστερησει.

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, adi32 said:

Όχι, δεν ισχύει. Ή θα ενεργοποιηθεί τώρα το νέο συμβόλαιο, ή θα καταχωρήσουν το αίτημα σαν δήλωση ενδιαφέροντος (κλείδωμα της τιμής του νέου συμβολαίου) και θα σε πάρουν τηλέφωνο όταν λήξει το έξτρα δίμηνο για να κάνεις ηχητική επιβεβαίωση του νέου συμβολαίου. Εννοείται πολλά μπορεί να πάνε στραβά... πχ να ξεχάσουν να σε πάρουν τηλέφωνο (και να βρεις το αρμόδιο τμήμα είναι αδύνατον).

Όσο για το αν θα κρατήσουν ή όχι τη τιμή για το έξτρα δίμηνο, μόνο αν το έχεις γραπτώς είσαι εξασφαλισμένος. Διαφορετικά ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν παω σε elpedison σταθερο και κανω την αιτηση αυγουστο για οικιακο και εγκριθει τι γ7νεται? ξερει καποιος?

σε οποια,εταιρια και να παω ,σε οποιο προγραμμα αν μπω στο κοτ προστηθεται εξτρα η επτωση του κοτ?

Επεξ/σία από adok13
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, adok13 είπε

αν παω σε elpedison σταθερο και κανω την αιτηση αυγουστο για οικιακο και εγκριθει τι γ7νεται? ξερει καποιος?

σε οποια,εταιρια και να παω ,σε οποιο προγραμμα αν μπω στο κοτ προστηθεται εξτρα η επτωση του κοτ?

Θα αρχίσει να ισχύει από τον Αύγουστο το ΚΟΤ στην elpedison που θα είσαι. 
Ναι, η έκπτωση προστίθεται σε όλα τα προγράμματα που δέχονται ΚΟΤ όπως το σταθερό της elpedison.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, villasg said:

Άλλη μια ερώτηση για elpedison , τα κουπόνια 100€ ποτέ και πως τα δίνουν ? Πρέπει να κάνω εγώ κάτι ? 

Eντός 2 μηνών από την εκπροσώπηση θα σε πάρουν τηλέφωνο.

Αλλιώς κάνεις αίτημα στο myrae... πλέον υπάρχει και ειδική επιλογή για δωροκάρτες / επιταγές. 😆

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...